Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım geçmiş olsun kendine çok iyi bak seni tabiiki çok özledik ama senin sağlığın bizim için daha önemli tebrik ederim hasta halinle bile kg vermişsin

***5.TAKIM 350.ETAP***

durumda (62,5/) izinli (kg bildirmedi)
toplight ( 73,60/73,50/0,10 / %0,14 )
luci221177 (77,5/76,5/ 1,0/ %1,29 )
Lily86 (77,0/76,3/0,7/%0,91 )
Gamze_M (67.3/65,9/1,4/%2,08 )
Ebru_kzl (88,4/ )
paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
Vazgecmekyok (92.9/91,3/1,6/%1,72 )
yu_zey ( 62,40/61,90/0,5 /%0,80)
Hnd (68,3/68,0/ 0,3/ %0,44 )
Sevda_M( 74.3/ 73.5/0.8/%1.08)

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,85

merhabaaa

hedef kilona az kalmış canım buna gerek oldugunu düşünmüyorum

bu arada tebrikler başlangıç kilondan güzel düşüş yaşamıssınn

Saol cnm doğum kilosuydu yerleşmeden vermeye çalışıyorum :) daha bi 5 kilom var ver ver bitmiyo nası yemişsem hamilelikte :)

Saol cnm doğum kilosuydu yerleşmeden vermeye çalışıyorum :) daha bi 5 kilom var ver ver bitmiyo nası yemişsem hamilelikte :)

8.. takıma bi ara gelip bakmıştım gördüm seni veririsin tabi çoğuu gitmiş axzı kalmamış bile

biz çıkamıyoruz bu kamplardan, gel canım birlikte girelim :)

Hahahaha aynen lucimmm. Kaptanım girişin olsunda çıkışın olmasın inşaallah :))))

haftaya bende kamptayım kızlar söz veriyorum sizlere
kızlar ben şimdi işten çıkıyorum muhtemelen bundan sonraki girilerim cepten olacak ptesiye kadar şimdilik kendinize iyi bakın sonuçları kardeş takıma götürüp ana listeye ekledim görüşmek üzeree

hadi hayırlısıııı...sana da iyi yolculuklar canım şimdiden, görüşmek üzere

Allah acil sifalar versin canim, insallah cabuk iyilesir bebis, gule gule buyutursunuz :)

Ya Evt ama yemek yapamadım ondan ama actifryda çay kasığı kadarı zeytinyağı ıle kızartıyorum cok kalorı almamısımdır TSK ederim âmin ewt takıldık bakalım

Oyyı tskler hoşbuldum tekrar 91,6 koydum gecen cuma

Kızlar merhaba bnm kılom listeye koyulmıcak bu hafta ama ben genede bildirim yapayım gecen cuma 91,6 kg ıdım bu cuma 89,5 kg yum

Kızlar merhaba bnm kılom listeye koyulmıcak bu hafta ama ben genede bildirim yapayım gecen cuma 91,6 kg ıdım bu cuma 89,5 kg yum
canım şu an liste yanımda yok ama sen bu kilonu unutma haftaya kendi listemize (takım içi listeye ) ekleyeceğim
hadi hayırlısıııı...sana da iyi yolculuklar canım şimdiden, görüşmek üzere

saol canım az sonra çıkacağız evde eşimi bekliyoruz gelir gelmez yola çıkacağız

kızlar genel listeye baktım da şu an için 1. durumdayız takım olarak bakalım kaç takım eksik saymadım gerçi ama

Wuhuuuuuuu, kaptanım bu süpperrr, bende acaba derece alabilirmiyimmm

Evett arkadaşlarım, an itibarıyla haftasonu tatilim başlamış oluyor diyet, spor ve tabiki sonsuz huzurla yoluma devam, sizlerin sayesinde herşey, iyiki varsınızz

.

Kızlar nasılsınız? Ne güzel kilolar verilmiş tebrik ederim.
Bugün tahlil sonuçlarını aldım.
Hamilelik yok en çok bundan rahatladım.
insülini de istemeyi becerememiş doktor ı

Dünkü meünü de bildireyim.

Burada tek avantajım deli gibi yürüyoruz.
Ama suyum az oluyor Zırt pırt WC arama durumunda kaldığımız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…