- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.341
Günaydın sevgili 5. takım arkadaşlarım
Herkese hayırlı Cumalar...
Dün doktora gittim 2 günlük rapor verdi dün tüm gün yattım dinlendim üst solunum yollarından cidden rahatsızlanmışım dr ilaç verdi ama henüz kullanmadım kendi ilaçlarım da olduğundan cesaret edemedim ama burun spreyini falan kullanmayı düşünüyorum
Şu an komşudan giriyorum hemen size bildirim yapayım dedim çok duramayacağım
Geçen hafta: 77,0
Bu hafta: 76,3
Fark: 0,7
Oran: %0,91 (0,9090 şeklinde)
Kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim
Sizi seviyorumDün giremedim yaaa özlemişimmmmmmmm
Sanki sayfada adım geçmiş gibi gördm az önce:44: inşallah hafta başı sizinle tekrar devam edeceğim
hepinize güzel dereceye girebileceğimiz bir gün, güzel bir hafta sonu dilerim
Şimdilik hoşçakalınnnnn
merhabaaa
hedef kilona az kalmış canım buna gerek oldugunu düşünmüyorum
bu arada tebrikler başlangıç kilondan güzel düşüş yaşamıssınn
Saol cnm doğum kilosuydu yerleşmeden vermeye çalışıyorum :) daha bi 5 kilom var ver ver bitmiyo nası yemişsem hamilelikte :)
Ceee eeeeeKaptanım o zaman haftaya bize - borçlusun :))
gamzecim söz haftaya daha fazla eksi çıkacağım artık ptesiden sonra hiç bir bahanem yok sizin kadar olmasa da kampa gireceğim
biz çıkamıyoruz bu kamplardan, gel canım birlikte girelim :)
biz çıkamıyoruz bu kamplardan, gel canım birlikte girelim :)
Hahahaha aynen lucimmm. Kaptanım girişin olsunda çıkışın olmasın inşaallah :))))
Hahahaha aynen lucimmm. Kaptanım girişin olsunda çıkışın olmasın inşaallah :))))
haftaya bende kamptayım kızlar söz veriyorum sizlere
kızlar ben şimdi işten çıkıyorum muhtemelen bundan sonraki girilerim cepten olacak ptesiye kadar şimdilik kendinize iyi bakın sonuçları kardeş takıma götürüp ana listeye ekledim görüşmek üzeree
Allah acil sifalar versin canim, insallah cabuk iyilesir bebis, gule gule buyutursunuz :)
neyse ben bildirimimi yaptım ve geçmişe göz atayım dedim
canım ya çok gitmedi ama neyse olsun dün hepten - 200 dü şok oldum ...dün spora fazla yüklenmedim biraz kaslarımı dinlendirmek için .800 gr cık gitti işte buna da şükür..
canım menün harika afiyet olsun
canım hoşgeldin.gördüm altta seniii
canım menün güzel ama birkaç gündür dikkat ediyorum kızartma yiyorsun kızartmaları hayatından çıkar derim ben ...
rabbim eşinle çocuğunla çok uzun ve mutlu bir ömür versin inşallah.canım sen bizlere takıl bak nasıl da gidiyor okilolar.
.
günaydınlarr kızlar hepinizi çok çok öperek kutluyorum tebrik ediyorum maşallah size ne güzel kilolar vermişsiniz
ebbiiss cim şimdi işte hoşgeldin aramıza canım canım sen kg bildir eğer bu şekilde devam edersen seni haftaya listeye sokarız gecen cumaki kilo bildirimin arasıznda 100 gr fark var listeye hangisini alayım 91,6 mı 91,5 mi?
dağyolu canım kurallar gereği 1 hafta izinli olamıyorsun canım en az 2 hafta izinli oluyorsun o yüzden gecen sefer sadece 1 hafta bildirim yapmayacaksan izinli yazmayalım demiştim ama sen izin dönüşü dedin ama hiç katılımın olmadı canım eğer haftaya listede yeralmak istiyorsan daha aktif olman gerekir
kızlar bana gelince kaptanınız olarak utanıyorum sizler böyle güzel kilolar verirken ben sadece 100 gr verebildim
bir de bu gün kv lerin yanına gideceğiz bursaya sınavdan sonra çok motive olamadım ama inşallah ptesi itibari ile sıkı bir şekilde aranızda olacağım
canım şu an liste yanımda yok ama sen bu kilonu unutma haftaya kendi listemize (takım içi listeye ) ekleyeceğimKızlar merhaba bnm kılom listeye koyulmıcak bu hafta ama ben genede bildirim yapayım gecen cuma 91,6 kg ıdım bu cuma 89,5 kg yum
hadi hayırlısıııı...sana da iyi yolculuklar canım şimdiden, görüşmek üzere
kızlar genel listeye baktım da şu an için 1. durumdayız takım olarak bakalım kaç takım eksik saymadım gerçi ama
kızlar genel listeye baktım da şu an için 1. durumdayız takım olarak bakalım kaç takım eksik saymadım gerçi ama
Kızlar merhaba bnm kılom listeye koyulmıcak bu hafta ama ben genede bildirim yapayım gecen cuma 91,6 kg ıdım bu cuma 89,5 kg yum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?