- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.321
zeynepcim ben de seni tebrik ederim tatlım, isteyince gidiyor kilolar çok şükür...maşallah hepimize
tatlım verdiğin kiloyu, bir önceki hafta olduğun kiloya bölüp 100 ile çarpıyorsun...yani ben bu hafta 1 kilo verdim, geçen hafta 77,5 idim 1/77,5= 0,0129 bu rakamı 100 ile çarptığımda 1,29 oluyor, umarım anlatabildim...çok basit aslında :)
canım kilo farkını geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun
mesela senin
gecen hafta 62,4 bu hafta 61,9 aradaki fark 0,5 kg
(0,5/62,4)x100 =%0,80 virgülden sonra iki basamak alıyopruz 3. basamağı 2. ye yuvarlıyoruz
yok canım evet herkes güzel kg vermiş ben hariçama lily henüz bildirmedi kilosunu ebru gecen hafta da bildirmemişti durumda da kg bidirmeden izne ayrıldı eğer lily den ses çıkmazsa şu anki ortalamamız %0,75 maalesef bu da birincilik için biraz zor dereceye gireriz de:26::26::26:
evet lucimm anladım çok teşekkür ederimm
valla isteyince gidiyor şimdi hedef 60ları görmek hadi inşallahh
yaa sizede oluyormu bilmiyorum ama mesele 65.70 den 65.50 olmak var birde 65.10 den 64:90 olmak var =)))
rakamlardan 2. değişince daha bi mutlu oluyorum
sadece bana mı oluyor acaba
anladım kaptancım teşekkür ederimm
aa ben o açıdan hiç düşünmedim ama kendini suçlu hissetme her hafta kilo verilmiyor bazen takılıp kalınıyor.
Dün bir takımda bir kız 1 ay boyunca aynı kilosunda kalmış 1 aydan sonra düşmeye başlamış bazen kitlenilebiliyor yada gram gram gidebiliyor.
Önemli olan istemekk e sende istemeseydin bu yola başkoymazdın
Biz yanındayızzz
canımsın saol tatlım yaa kızlar neden bu kadar sakin burası yaaaa
vet canım lily nin eksikliği hissediliyortoplightcım uzun zamandır böyle buralar, lilynin menü yorumları olmayınca da yazacak bir mesaj bulamıyoruz tabi :) benim de ev işlerim var bu ara, gamze iş yerinde, sevda spora adadı kendini derken... herkes bi yerlerde, akşam daha hareketli oluyor buralar :)
vet canım lily nin eksikliği hissediliyor
çok alemsin canım yaaa
aşağıda nserin seni görüyorum hangi rüzgar attı seni? nerelerdeydin?
Günaydın sevgili 5. takım arkadaşlarım
Herkese hayırlı Cumalar...
Dün doktora gittim 2 günlük rapor verdi dün tüm gün yattım dinlendim üst solunum yollarından cidden rahatsızlanmışım dr ilaç verdi ama henüz kullanmadım kendi ilaçlarım da olduğundan cesaret edemedim ama burun spreyini falan kullanmayı düşünüyorum
Şu an komşudan giriyorum hemen size bildirim yapayım dedim çok duramayacağım
Geçen hafta: 77,0
Bu hafta: 76,3
Fark: 0,7
Oran: %0,91 (0,9090 şeklinde)
Kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim
Sizi seviyorumDün giremedim yaaa özlemişimmmmmmmm
Sanki sayfada adım geçmiş gibi gördm az önce:44: inşallah hafta başı sizinle tekrar devam edeceğim
hepinize güzel dereceye girebileceğimiz bir gün, güzel bir hafta sonu dilerim
Şimdilik hoşçakalınnnnn
Ben 8. Takımdayım dolanırkene bunu gördüm çok hoşuma gittti :) koşu bandında uyumaya karar verdim
yok canım evet herkes güzel kg vermiş ben hariçama lily henüz bildirmedi kilosunu ebru gecen hafta da bildirmemişti durumda da kg bidirmeden izne ayrıldı eğer lily den ses çıkmazsa şu anki ortalamamız %0,75 maalesef bu da birincilik için biraz zor dereceye gireriz de:26::26::26:
takimi canlandiran lily'ymis megerse
toplightcım uzun zamandır böyle buralar, lilynin menü yorumları olmayınca da yazacak bir mesaj bulamıyoruz tabi :) benim de ev işlerim var bu ara, gamze iş yerinde, sevda spora adadı kendini derken... herkes bi yerlerde, akşam daha hareketli oluyor buralar :)
vet canım lily nin eksikliği hissediliyor
Ay canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şu hasta halimle bile bu yazıları görmek ne kadar mutlu etti beni
Ben sizi bildirimsiz bırakır mıyım hiç???
Takımıma bunu yapmam hem ortalama yükselecekken neden düşsün değil mi?
Neyse güzeller ben çıkıyorum hepiniziii çok seviyorum hoşçakalın
:) ben de aynı karardayım :))))
Ben 8. Takımdayım dolanırkene bunu gördüm çok hoşuma gittti :) koşu bandında uyumaya karar verdim
Bi gecede gitse hemde uykuda :) ne güZel hayaller bunlar yaf. Bende 2 kilodan geri 60-70 kiloya çıkacak potansiyel var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?