Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gamze canım an itibari ile bireyselde birincisini tatlım ama 8 ve 9 takımlar henüz bildirim yapmadılar inşallah bireyselde de genelde de biz birinci oluruz hmcim sonuclar iyi çıkmış hadi bakalım

8.. takıma bi ara gelip bakmıştım gördüm seni veririsin tabi çoğuu gitmiş axzı kalmamış bile

Son kilolar direniyor ama bende direniyorum :) mezun olayım artık ya 6 aydır diyet yapıyorum . Takımca iyi kilo vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi

tahlil sonuçların için gözün aydın hm22

Kızlar merhaba bnm kılom listeye koyulmıcak bu hafta ama ben genede bildirim yapayım gecen cuma 91,6 kg ıdım bu cuma 89,5 kg yum

güzel kilo vermişsin tatlım bravo

ohhh iyi tatillerrr

Gamze canım an itibari ile bireyselde birincisini tatlım ama 8 ve 9 takımlar henüz bildirim yapmadılar inşallah bireyselde de genelde de biz birinci oluruz hmcim sonuclar iyi çıkmış hadi bakalım

ohhh ohhhh missss

.

süpper bi haber bu, inşallah böyle sonuçlanır...gamzemmm olaysın şekerim, maşallah sana

Ayyy heyecan baptım şimdi bakınnn, ama şunu söyleyeyim kızlar..Diyet emek işi ve ne kadar katı olursan o kadar kilo gidiyor..Yani öyle yok 3 köfteye 5 ekmek yapacaksın hacıııı

.

LUCI'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmış bulunmaktadır:

sabah: 08:30
nescafe sade ve şekersiz
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
avuçiçi kadar tuzsuz peynir

öğle: 13:00
arpa şehriye çorba 1 kase
1 ufak kase marul salata (yağsız-tuzsuz)

akşam: 17:00
arpa şehriye çorbası 1 kase

su: 3 litre
spor: 30 dakika koşu bandında 3 km yürüyüş (gamzemin sayesinde vallahi, dürtmese kalkacak halim yoktu)

hayırlı akşamlar kızlar.önce menümü yazayım fırsat bulursam da geçmişe bakarım

sabah:2 kayısı,2 fındık ,yarım çay bardağı süt

ara: 1 kayısı

öğle:2 tane ıspanaklı gözleme,yarım bardak ayran

ara: yok

akşam şu ana kadar yok ama acıkıcakgibi olursam ya 1 tane salatalık yada yoğurt yiyebilirim

su:1.5litre

spor:1 saat hızlı tempo yürüyüş,30 dk eliptik

.

haaaahhhhh şöyle beeee Bu hafta seni tutuyorum hadi bakalım cuma ola hayır ola menü süper her zamanki gibi

Ne diyebilirim ki arkadaşım, menün de gözlemelerinde bir harikaaa ellerine sağlık

Benim menüm de şöyle

Sabah: 1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, yağlı 86 kcal-Çeyrek Adet Bazlama 61 kcal |Kahvaltı 08:18:00

Öğle: 2 Adet Gözleme, ıspanaklı 789 kcal-Su B. Ayran 57 kcal-| 14: 14:00

Spor: 60 Dakika Yürüyüş 422 kcal + 60 Dakika Yürüyüş 422 kcal + 30 Dakika Kondisyon Bisikleti 345 kcal
Su: 12 bardak ama hala içiyorum

Aldığım Kalori
993

Harcadığım Kalori
1182

Dip Not: Arkadaşlarım biliyorum gözlemeler çok fazla ama hem kahvaltımı katı yaptım, hemde akşam yemeğimi iptal ettim bu yüzden (kaldı ki zaten lokma yiyecek halim yok, hala çatlıyorum) :26: Bu hafta iştah konusunda daha iyiym gibi, çünkü geçen hafta reglinin verdiği bir iştah açıklığım vardı..Ben ve tüm arkadaşlarım, bu hafta birazcık daha sıkalım mı dişimizi? hepsi bizim sağlığımız ve güzelliğimiz için emin olun

canım şu an liste yanımda yok ama sen bu kilonu unutma haftaya kendi listemize (takım içi listeye ) ekleyeceğim

saol canım az sonra çıkacağız evde eşimi bekliyoruz gelir gelmez yola çıkacağız

kızlar genel listeye baktım da şu an için 1. durumdayız takım olarak bakalım kaç takım eksik saymadım gerçi ama

Merhaba ebbisss :) Çok güzel ya 2 kilo vermiş oluyosun tebrikler Hep böyle devam eder umarım.

Insallah böyle devam eder

Sabah

Aç karnına 9 lu çay
1/2 simit
1 kk peynir

Öğlen

2 köfte
2 yk patates püresi
salata

Ara Öğün

1 bardak ayran
1 avuç içinden az ceviz

Akşam
1 yk pırasa
3yk yogurt
1 dilim ekmek

Ara Öğün
Sıcak çikolata ( düşünüyorum)

Su : 2 lt + devam
Spor : Henüz yapmadım eve gidince 30 dk pilates düşünüyorum

Son düzenleme:

güzel güzel ben beğendimmm valla

afiyet bal olsun

Tatlım gece gece o sıcak çikolatayı içmesen olmaz mı? yarım kase yoğurt ye, salatalık ye, süt iç onuuu içmeeee, Jaleeeee sütü iç onu içmeee

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…