Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım gece gece o sıcak çikolatayı içmesen olmaz mı? yarım kase yoğurt ye, salatalık ye, süt iç onuuu içmeeee, Jaleeeee sütü iç onu içmeee

.

tatlım 70 kalori bişi değil ki ama sen istiyorsan içmemm

salatalık yerim ne bilim süt içerim

Ben bugün berbatım kızlar misafirim vardır bebeğimde cok huzursuzluk kahwaltı yok ara öğün yok saat 15 te yarım poğça yedım suana kadar 1 litre su içtim ve başka bişey yermedim ama ölüyorum açlıktan 100 dk 6 hızda yürüyüşümü yaptım bayılcaktım şuan mutfakta punç var ölüyorum yemek için ama eşim bebeğimize bakıyor ben yürürken kendıme degılde önüne emeklerine ıhanet etmiş gibi olucam ama sanırımda ihanet edicem eve girdimi işte böyle oluyo benden bügunluk böyle werdıgım kıloları almama inşallah affedin beni

tatlım 70 kalori bişi değil ki ama sen istiyorsan içmemm

salatalık yerim ne bilim süt içerim

azmı balımm, ne karnını doyurucak, birde direk sana yağ olabilme ihtimali çok yüksek..ama salatalık öyle mi? su ve asla yağ olmaz vucudunda üstelik tam 5 tane orta boy yiyebiliyorsun

.

Arkadaşlar bugünkü menüm ,

Kahvaltı , 3 yk yoğurt içine 2 kuru kayısı 3 yk special k gevrek ve 2 ceviz ,
Ara 2 tane eti form çikolata kaplı bisküvi (122 kalori) , şekersiz çay
Öğlen , 1 orta boy kasede haşlanmış ıspanak ve bulgurdan yaptığım salata , 4 yk yeşil mercimek yemeği
Akşam 1 dilim normal ekmek , 6 zeytinyağlı sarma , 3 yk yoğurt (Akşam bir arkadaşımda böyle alakasız oldu menüm Oysa ben böyle planlamamıştım.İlginç bir gün oldu.

Su ,2 lt Spor Bugun sabah kardio ve kickboks egzersizi yaptım ve 10 dk ip atladım Sonunda spor yapabildim yürüyüş dışındA

geldim, baktım kaçıyorum...hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz :)

hemen menumu yazayim yatim uyuyacagim. dunden de uykusuzum bildiginiz gibi. oglene kadar raporu yetistirmeye calistim, sonra keyifsiz bir toplanti, sonra da taksim'e gittim, arkadasimla susi falan yiyecektik. ben yine saglikli bi secim yaptim asagida gorulecegi uzere. ama cok sacma bi menu oldu bugunku.

sabah: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, 1 haslanmis yumurta

ara: 1 portakal

ara: 20 gr badem

ara: 1 elma

ara: yarim simit (430 kaloriyi bir anda mideye indiremedim, yarisini kahvaltiya sakladim.)

aksam: sarimsak soslu brokoli (fakat o kadar az bir sey geldi ki, bu diyet yapan halimle bile doyurmadi. o sarimsak sosunun tarifini ogrenip kendim evde yapayim bari bi ara)

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: yok sayilir da iste istiklal'de falan biraz yuruduk.

günaydın gamzeeem, günaydın arkadaşlar...
musmutlu,diyet listelerinin dışına çıkılmayan keyifli bir hafta sonu olsun :)

kizlarrr gunaydinnn

herkese cozutmasiz iyi haftasonlarii :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…