Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi haftasonları kızlar.
Ben ya kilo aldım ya da şişkinliğim var çok rahatsız hissediyorum. Evden çıkınca kabızlık problemim başlıyor direk. .

Dünkü menüm ..

Hmcim dün akşam yemeğindden sonra ara öğün yapmışsın ya o nedenle olabilir şişkinlik. mideler küçüldü neticede. Umarım kilo almamışsındır ya :44: Evine dönünce bir kaç gün içinde geçer kabızlık maalesef evden uzağa çıkınca bende de oluyor.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlımm, çok aminnn :) ahbr tv de diyetisyen var kızlarr, yaşasın haftasonu programındaa

[sıze=3]erik model look :)))))[/sıze][sıze=3]
[/sıze]
Eki Görüntüle 1002002

dun cok yorulmusum ama toplanti yordu beni daha cok :)

guzel bir haftasonu olsun herkese :)

kizlar kafam cok daginik is sorunları. ..

bugun disarida olcam kafami dagitcam hemde kaloriyakcam

disarida yemek yicez soz cozutmak yokk
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&p=34251854#post34251854u haftanın sonuçları için başta gamze olmak üzere herkesi tebrik ederim ..

kızlaar merhaba, bugün temizlik vardı bende, yeni bitti...off yoruldum oldukça, şimdi oturup film izleyeceğim herkesi öptüm çoook :) görüşürüz

Olabilir aslında bakalım gidince umarım düzene girer.
Evimize gidince full ders çalışmam lazım bakalım ..

kizlar kafam cok daginik is sorunları. ..

bugun disarida olcam kafami dagitcam hemde kaloriyakcam

disarida yemek yicez soz cozutmak yokk

Umarım halledersin sorunları zeynep hiç sıkma kendini senden değerlisi olmasın hiç ..

kızlaar merhaba, bugün temizlik vardı bende, yeni bitti...off yoruldum oldukça, şimdi oturup film izleyeceğim herkesi öptüm çoook :) görüşürüz

kolay gelsin Luci.

Seni görünce aklıma geldi

Hazır Ankaraya gelmişken tiyatroya gidelim dedik. Son çıkan ışığı söndürsün diye bir oyuna gittik feci kötü çıktı..
Ankara Devlet tiyatrosundaki oyunlardan güzel dediğin var mıdır ?

wuhuuuuu 1. olmuşummm Başarı hikayesi yazılıyordu sanırım, doğru mu kızlar? birde acaba süresi ne kadar yazmanın:26::26:

.

Bu hafta içinde yazman gerekiyor Gamze Perşembeye kadar ama bir an önce yaz ben burada yoktum sırrını merak ediyorum ..

Bugün bol bol biber gazı yedim. Tadını bastırmak içinde elime ilk geçen çikolata oldu
Saatlerce de yürüdüm.
İnternet paketi açısından menümü dönüşte toplu paylaşmayı planlıyorum.

9 1dl ekmek 2cherry domates maydanoz 1 kibrit kutusu kadar peynir yesıl cay
9 30 sade turk kahvesi
13 tarhana 1 dl ekmek
18 tarhana karnıbahar salata

2lt su
10 dk 7 hızda koşu

Akşam Kv Ler vardı çerez ve biraz sarma yedim yrn tam gaz devam

bugunun menusunu yazayim, dun biraz susuz kaldim sanirim, uykusuz olunca normalden fazla su icmek gerekiyor. biraz da yorgunluktan butun gun kendime gelemedim. zaten sabah uyandim tekrar uyudum, ogleden sonra da uyudum. aslinda sebebi moral bozuklugu sanirim, dun her seyi yapip tezimi de guzelce yazsam bile agustos'ta mezun olmamin cok da mumkun olmadigini ogrendim. neymis efendim, programin normal suresini doldurmadan mezun olursam kendisi sorumlu olurmus, yok insanlar onaylasa bile iclerinden hak etmedigimi dusunurlermis. falan filan... anlamiyorum ki yapmam gerekeni yapip 3 hatta 4 makalelik calisma yaptiysam, erken mezun olmamin ne sakincasi olabilir? cok sinir oldum ama malesef akademide bu tur sacmaliklari sineye cekmekten baska care yok. annemlere de henuz soyleyemedim, onlar da bir an once mezun ol, is bul deyip duruyorlar... ben yine su anki butun calismalarimi agustostan once bitirecegim, burada kalmam gerektigini soyledikleri surede de belki baska hocalarla baska birkac calisma yaparim, belki daha iyi olur. hayirlisi artik.

menu de duzensiz

sabah: yarim simit, 2 kucuk portakal

ara: 10 gr badem, bir parca cikolata (dun kahvenin yaninda getirmislerdi, bugune sakladim)

ara: 2 kucuk portakal

aksam: 50 gr makarna, 100 gr suzme yogurt, 1 tavada yumurtadan yogurtlu yumurtali makarna, coban salata, 1,5 limon sulu su

su: 2 litreyi gedmistir sanirim.

spor: 40 dk bisiklet.

Hoşgeldin takıma biz seninle pek karşılaşamadık. Akşam haricinde menü güzel olmuş.

Ben de tam tersi kilo aldırır mı acaba demiştim

Planladığın gibi olmayınca herşey insanın canı sıkılır tabi ama belki dediğin gibi daha iyi olur başka çalışmalar yapmak.

Menü dediğin gibi değişik ama kötü değil.

Planladığın gibi olmayınca herşey insanın canı sıkılır tabi ama belki dediğin gibi daha iyi olur başka çalışmalar yapmak.

Menü dediğin gibi değişik ama kötü değil.

evet. simdi dusundum de birkac dusuncem vardi yeni calismalar icin, onlari kendi basima yapip tek yazarli makale olarak yazmaya karar verdim. hak ettigim halde mezun olmak icin rica etmem gerekiyorsa, kimseye rica falan etmeden bir iki donem sonra mezun olurum.

Bu hafta içinde yazman gerekiyor Gamze Perşembeye kadar ama bir an önce yaz ben burada yoktum sırrını merak ediyorum ..

Tamam canım, teşekkür ederim...

Yaaa arkadaşım aklımı aldın yahu saatmiş en baştaki, 9 dili ekmek sandım

Günaydın arkadaşlarrrrr

.

merhabaaa arkadaşlar, iyi pazarlar herkese :) yağmur altında romantik yürüyüşümüzü yaptıkk ve geldik... sizler için yeni önceki sonraki fotosu ekledim...an itibarıyle beni görebilirsiniz..öptüm herkesi :)

canııım iyisindir umarım yeni gördüm mesajını... evet bazı oyunlar kötü çıkabiliyor...denizli turne şehri olduğu için farklı şehirlerin oyunlarını izliyoruz biz de...Ankara Devlet Tiyatrosundan biz bu sene "En son o gitti" oyununu beğendik canım, gösterimdeyse izlemenizi öneririm :) ama özellikle cyrano de bergerac ve othelloyu bekliyorum ben her versiyonlarını izledim eminim ADT den de iyi sergilenecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…