- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.401
İyi haftasonları kızlar.
Ben ya kilo aldım ya da şişkinliğim var çok rahatsız hissediyorum. Evden çıkınca kabızlık problemim başlıyor direk. .
Dünkü menüm .. Eki Görüntüle 1002139
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlımm, çok aminnn :) ahbr tv de diyetisyen var kızlarr, yaşasın haftasonu programındaa
[sıze=3]erik model look :)))))[/sıze]Eki Görüntüle 1002002[sıze=3]
[/sıze]
dun cok yorulmusum ama toplanti yordu beni daha cok :)
guzel bir haftasonu olsun herkese :)
İyi haftasonları kızlar.
Ben ya kilo aldım ya da şişkinliğim var çok rahatsız hissediyorum. Evden çıkınca kabızlık problemim başlıyor direk. .
Dünkü menüm .. Eki Görüntüle 1002139
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&p=34251854#post34251854u haftanın sonuçları için başta gamze olmak üzere herkesi tebrik ederim ..
Hmcim dün akşam yemeğindden sonra ara öğün yapmışsın ya o nedenle olabilir şişkinlik. mideler küçüldü neticede. Umarım kilo almamışsındır ya :44: Evine dönünce bir kaç gün içinde geçer kabızlık maalesef evden uzağa çıkınca bende de oluyor.
kizlar kafam cok daginik is sorunları. ..
bugun disarida olcam kafami dagitcam hemde kaloriyakcam
disarida yemek yicez soz cozutmak yokk
kızlaar merhaba, bugün temizlik vardı bende, yeni bitti...off yoruldum oldukça, şimdi oturup film izleyeceğim herkesi öptüm çoook :) görüşürüz
Bugün bol bol biber gazı yedim. Tadını bastırmak içinde elime ilk geçen çikolata oldu
Saatlerce de yürüdüm.
İnternet paketi açısından menümü dönüşte toplu paylaşmayı planlıyorum.
bugunun menusunu yazayim, dun biraz susuz kaldim sanirim, uykusuz olunca normalden fazla su icmek gerekiyor. biraz da yorgunluktan butun gun kendime gelemedim. zaten sabah uyandim tekrar uyudum, ogleden sonra da uyudum. aslinda sebebi moral bozuklugu sanirim, dun her seyi yapip tezimi de guzelce yazsam bile agustos'ta mezun olmamin cok da mumkun olmadigini ogrendim. neymis efendim, programin normal suresini doldurmadan mezun olursam kendisi sorumlu olurmus, yok insanlar onaylasa bile iclerinden hak etmedigimi dusunurlermis. falan filan... anlamiyorum ki yapmam gerekeni yapip 3 hatta 4 makalelik calisma yaptiysam, erken mezun olmamin ne sakincasi olabilir? cok sinir oldum ama malesef akademide bu tur sacmaliklari sineye cekmekten baska care yok. annemlere de henuz soyleyemedim, onlar da bir an once mezun ol, is bul deyip duruyorlar... ben yine su anki butun calismalarimi agustostan once bitirecegim, burada kalmam gerektigini soyledikleri surede de belki baska hocalarla baska birkac calisma yaparim, belki daha iyi olur. hayirlisi artik.
menu de duzensiz
sabah: yarim simit, 2 kucuk portakal
ara: 10 gr badem, bir parca cikolata (dun kahvenin yaninda getirmislerdi, bugune sakladim)
ara: 2 kucuk portakal
aksam: 50 gr makarna, 100 gr suzme yogurt, 1 tavada yumurtadan yogurtlu yumurtali makarna, coban salata, 1,5 limon sulu su
su: 2 litreyi gedmistir sanirim.
spor: 40 dk bisiklet.
Planladığın gibi olmayınca herşey insanın canı sıkılır tabi ama belki dediğin gibi daha iyi olur başka çalışmalar yapmak.
Menü dediğin gibi değişik ama kötü değil.
Bu hafta içinde yazman gerekiyor Gamze Perşembeye kadar ama bir an önce yaz ben burada yoktum sırrını merak ediyorum ..
9 1dl ekmek 2cherry domates maydanoz 1 kibrit kutusu kadar peynir yesıl cay
9 30 sade turk kahvesi
13 tarhana 1 dl ekmek
18 tarhana karnıbahar salata
2lt su
10 dk 7 hızda koşu
Akşam Kv Ler vardı çerez ve biraz sarma yedim yrn tam gaz devam
kolay gelsin Luci.
Seni görünce aklıma geldi
Hazır Ankaraya gelmişken tiyatroya gidelim dedik. Son çıkan ışığı söndürsün diye bir oyuna gittik feci kötü çıktı..
Ankara Devlet tiyatrosundaki oyunlardan güzel dediğin var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?