- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.421
Olabilir aslında bakalım gidince umarım düzene girer.
Evimize gidince full ders çalışmam lazım bakalım ..
Umarım halledersin sorunları zeynep hiç sıkma kendini senden değerlisi olmasın hiç ..
kolay gelsin Luci.
Seni görünce aklıma geldi
Hazır Ankaraya gelmişken tiyatroya gidelim dedik. Son çıkan ışığı söndürsün diye bir oyuna gittik feci kötü çıktı..
Ankara Devlet tiyatrosundaki oyunlardan güzel dediğin var mıdır ?
biber gazi zayiflatiyor mu acaba? ahaha
merhabaaa arkadaşlar, iyi pazarlar herkese :) yağmur altında romantik yürüyüşümüzü yaptıkk ve geldik... sizler için yeni önceki sonraki fotosu ekledim...an itibarıyle beni görebilirsiniz..öptüm herkesi :)
bizde yuruyusumuzu yaptik valla 2 saat yuruduk simdide ev isi yapcammm
kolay gelsin canım zaten hafta sonu bizler için temizlik günleri(((
aynen canim yaa cok sagoll birde o kadar yorgunum dun 3 saati geckin yurudum e bugunde 2 saat ppuff geberiyorumm saniyorum
yüklenme bari bugün kendine, yüzeysel yap geç...benimde çamaşır ve ütü bekliyor ama kalkamıyorum bi türlü((
İyiyim sen nasılsın Luci ?
Ben de muhtemelen senin gibi düşünürdüm ama işte ailen ne der. Ne yazık ki bazen başkalarını düşünerek farklı hareket etmek zorunda kalabiliyoruz.
İyiyim sen nasılsın Luci ?
Bir uğrayıp bakmaya çalışalım bakalım sinemada doğru dürüst bir şey yok. Gezmekten yürümekten nasıl yoruldum sırf yediklerim erisin diye her yere de yürüyelim istiyorum.
Ben de muhtemelen senin gibi düşünürdüm ama işte ailen ne der. Ne yazık ki bazen başkalarını düşünerek farklı hareket etmek zorunda kalabiliyoruz.
Tamam canım, teşekkür ederim...
Yaaa arkadaşım aklımı aldın yahusaatmiş en baştaki, 9 dili ekmek sandım
9 dılımmııııııı anam anam nutellalı olsa yırım
bugunku menum
sabah: balli, elma sirkeli ilik su
kahvalti: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, 2 domates, 1 haslanmis yumurta, 1 salatalik
ara: 10 gr badem, bir parca bitter cikolata
ogle: 100 gr suzme, 100 gr yagsiz bol baharatli yogurt, 2 dilim etimek, 2 domates
ara: 2 parca bitter cikolata, 10 gr badem
aksam: bol yagsiz sut ile nesfit
su: 2 litreyi gecmistir
spor:156 dk acik havada yuruyus, 30 dk kosu bandinda yuruyus, 40 dk bisiklet, 20 dk eliptik (sinirimi sporla cikarayim dedim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?