Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol hm22 2 gundur geztim tozdum kafami dagittim valla iyide oldu
bakim nasil olacak

biber gazi zayiflatiyor mu acaba? ahaha

bizde yuruyusumuzu yaptik valla 2 saat yuruduk simdide ev isi yapcammm

aynen canim yaa cok sagoll birde o kadar yorgunum dun 3 saati geckin yurudum e bugunde 2 saat ppuff geberiyorumm saniyorum

yüklenme bari bugün kendine, yüzeysel yap geç...benimde çamaşır ve ütü bekliyor ama kalkamıyorum bi türlü ((

yüklenme bari bugün kendine, yüzeysel yap geç...benimde çamaşır ve ütü bekliyor ama kalkamıyorum bi türlü ((

ay yok be yavrum yuklenecwk hal kalmadi bi supurup silicem bide toz alcam bittisanada kolay gelsin canim

İyiyim sen nasılsın Luci ?
Bir uğrayıp bakmaya çalışalım bakalım sinemada doğru dürüst bir şey yok. Gezmekten yürümekten nasıl yoruldum sırf yediklerim erisin diye her yere de yürüyelim istiyorum.

Bu sıralarda takım sakin sanırım ben de bie fırsat bulmuşken size selaö vereyim dedim ..

çok yıpratma kendini tatlım, çok şükür testler iyi çıkmış sanırım...dönüş ne zaman kısmetse?

Arkadaşlar merhaba :) Yine haftasonu sakinliği var takımda haftaiçi yaptığımız sohbetleri özledim :44:. Umarım gününüz iyi geçmiştir , ben bu haftasonu alışveriş yaptım biraz iyice motivasyon olur diye düşündüm şahane oldu. Sporum da gezme oldu .
Yediklerimi de yazacağım birazdan

Kizlarrr selammm

dun ve bugune ait menum asagida

haftasonu kahvaltimdan asla odun veremiyorum

Bende menümü yazayım bari

9:00 1 kk peynir,1 dl ekmek,2 Cherry domates,1 has yumurta,yeşil cay.
10:00 sade turk kahvesi.
13:00 tarhana çorbası,1 dl ekmek,salata,5 adet sarma.
16:00 1avuc leblebi.
18:00 1tabak ciğer,1 dl ekmek,salata
21:00 1 portakal

2lt su
100 dk 6.3 hızda yürüyüş 10.6 km,500 adet ip.

Benim testler önemli değildi pek ama eşimin daha belli değil zaten testten zor bir şey çıkması ama bakalım luci.Bir aksilik çıkmazsa çarşamba döneceğiz. Bu arada baktık oyuna yer kalmamış artık birdahakine ..

bugunku menum

sabah: balli, elma sirkeli ilik su

kahvalti: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, 2 domates, 1 haslanmis yumurta, 1 salatalik

ara: 10 gr badem, bir parca bitter cikolata

ogle: 100 gr suzme, 100 gr yagsiz bol baharatli yogurt, 2 dilim etimek, 2 domates

ara: 2 parca bitter cikolata, 10 gr badem

aksam: bol yagsiz sut ile nesfit

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 156 dk acik havada yuruyus, 30 dk kosu bandinda yuruyus, 40 dk bisiklet, 20 dk eliptik (sinirimi sporla cikarayim dedim.)

Offfff süper spor yapmışsın

Günaydın arkadaşlarr yoğun ve bol yemeli bir haftasonunu daha geride bırakmış bulunuyoruz, temennim şudur ki çok fazla yara almamış olayım özetle güzeldi ve son gaz devam

Yeni bir hafta ve yine işe gidiyorum..Bazen çalışmanın düzen ve disiplin olduğunu düşünüyorum

İnşallah havada daha güzel olucak bu hafta ve yine sporun dibine vurarak yaptığımız yaramazlıkların bedelini mutlu mutlu öderiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…