- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.861
Bak işte arkadaşım, sen wc ye gitseydin bir 400 gr. daha kesin giderdi.. Kendimden biliyorum.. ben geçen hafta 66.1 geldim ve hemen sonrasında wc ye gittimm..normal oldu üstelik herşey (çok fazla abartılı çıkamadım yani)ona rağmen 300 gr. gitmişti ve 65.9 gelmişti.. al burdan yak iştee
Telafi etmeyi bir şekilde öğrendik diye düşünüyorum Luci, bir sonraki öğünde azaltıp, ertesi gün de protein ağırlıklı gittik mi hallediyoruz bu işi ..Ben Ankarada bol bol tıkınınca bir süre pek kaçamak aramam diye düşünüyorum ama bakalım ..
canım benim Allah razı olsun, sayenizde ne yaptıysam :)kalbi güzel arkadaşım, iyi ki varsınız
2 hafta izindeyim, kaç benden:) bu arada ben de yiyip yiyip şişeyim bari geri alayım kiloları da nazar boncuğu olsun, hem de sen de rahatla
kızlarr çok pis gaza geldim hepiniz kilo verirken benim kilo almam sabahleyin yağsız peynirli omlet yaptım 1 dilim ekmekle onu yedim az önce gitt,im hasta hasta 6 hızda koşu bandında yarım saat yürüdüm acaip ter attım bi taraftan grip bi taraftan regli ama haftaya söz luci kadar olmasa da güzel bir iniş yakalayacağım kusura bakma lucim senin rekorunu gecemem ben mümkün değil
.
Terbiyem el verse sana kocaman bir ohaaaaaaa diyeceğim amaael veriyor aslında.....Ohaaaaaaaaaaaa beee, 1. bayrağını sana devrediyorum can arkadaşım haftaya sıra sevda da hadi bakalım, sonrasında da takımımızın diğer güzel yüreklerindee, herkes 1 kere 1. olmalıı çooookkk tebrik ederim arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm
Önümüzdeki maçlara bakalım kaptancığım ve bu büyük şans senin için, haftaya regl bitmesinide fırsat bilip harika kilolar verebilirsinn.
Zeynepçiğim o cümleyi şuna dayanarak kurdum canım, kilon az olmasına rağmen iraden ve motivasyonun harikaa..kendin için ve takımımız için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun, senin yerinde başkası olsa, ammmaaan kilom zaten az işim olmaz oralarda der inan
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenleri de esefle kınıyorumbir daha olmasın lütfen
.
canım beniiim, hoşgelmişsin :) oha de, yuhhh de, manyak de, deli de, yeter ki sen de can arkadaşım...sayendedir bu haftaki kilo kaybım ben sana çoook teşekkür ederim canım benim :) haydi haftaya sevdayı ve toplightı gazlayalım artık onlardan da güzel rakamlar bekliyoruzzz :)
Aynen balım yaaa, ben seni ve beni sadece gazla çalışıyor zannediyordum ama ohooooo bunlara lpg istasyonu yüklemek şart oldu
Haaa şunu da söyleyeyim son olarakk, 70 üstü arkadaşlarım beni dikkatlice dinleyino verilen 300-500 gr'lar wc ye çıksak yine gider, yani çok fazla emek yok gibi bu işte benden söylemesiiii yoksa yemezlerr abisiiii
.
Bak işte arkadaşım, sen wc ye gitseydin bir 400 gr. daha kesin giderdi.. Kendimden biliyorum.. ben geçen hafta 66.1 geldim ve hemen sonrasında wc ye gittimm..normal oldu üstelik herşey (çok fazla abartılı çıkamadım yani)ona rağmen 300 gr. gitmişti ve 65.9 gelmişti.. al burdan yak iştee
işte sorun da gidebilmek ama ben de herhalde birazdan kurtulurum 400 gr.dan daha ama öğle yemeğimi de yemiş bulundum yaaa, tüh
Aman Allahım maşallah kaç sayfa konuşmuşsunuz şu an okusam da alıntılayamam sanırım zamanım yok işler çok fırsat bulmuşken bi göz atayım dedim
Şimdilik buralardayım işte şefi bekliyorum o gelince ful çalışmaya devam - internete bakamıyorum o ara word excel takılıyoruz
lilycim bakma geçmişe bulmuşken birbirimizi sohbet edek azcık
.
Gamze
Kız hani nerede kaldı hanımefendiliğimiz?(maşallah döktürmüşsün ohaları )
Toplight
kaptan fena gaza gelmişsin bence bu motivasyonu bozmahaftaya eminim güzel rakamlarla coşturacaksın listeyi
Hm22
Canım ben işte o listeye göre yorum yaptım belki yediklerinin kalorisi daha düşüktür de programlar standart hesapladığından fazla gösterebiliyor
Vazgecmekyok arkadaşımız açıklamış bazı şeyleri sağolsun
yağı tamamen kısmıyoruz bak sana şunu diyebilirm ki ben neredeyse yağsız beslenen biriydim ama işte yağı az yemek de yağ depolarını arttırıyor çünkü vücut savunmaya geçiyor
yemeklere 2 yk yağ - salatalara da 1-2 yk yağ bence iyi yani az gelmez - son zamanlarda yağı kısmadan ama dengeyi de kaybetmeden yemek yapıyorum hem lezzetinden ödün vermiyorum hem doyuyorum
Sadece ufacık değinmek istediklerime yazdım kızlar iş güç yoğun malum - aradaki muhabbetlerinizi de okuduğumu bilin yani
Ben heralde zamanında çok fazla yağ kattığımdan şimdi yemeklerdeki 1-2 kaşık yağ normal oluyor değil mi ?
Çok teşekkür ederim yorumların için, bir süre elini üstümden çekmezsen çok sevineceğim, mümkün oldukça sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum bu sefer kilomu.
kızzz sakın yeme .gerçi yemiyceğini biliyorum ben sen asla öyle şeyler yapmazsın....gelene kadar da eminim kilo bile vermiş olarak gelirsin.kız sen zaten gitmiyonki bir yere hep burda deilmisin....:.
Şimdilik buralardayım işte şefi bekliyorum o gelince ful çalışmaya devam - internete bakamıyorum o ara word excel takılıyoruz
bak bak bak psikolojik baskıııyiyeceğim arkadaş neden izin aldım, neden 1 kilo hedefimin altına indim, yemek içmek için :))) ohhh misss..buradayım tabi ki canım benim
eyvah eyvah benim senden daha dikkatli gitmem lazım:18: yorum yapmak için önce kendime çekidüzen vermeliyim dimi ama
tmm anlaşalım ozaman ye iç ama fazla deil ......
ben de geçen gün aldım ölçülerimi işte pilates kursu 1 ayı doldurunca yine alırım bakalım ne kadar fayda etmiş olacak:44:İkimize de bahane olmuş olmuş okyr7.
Güzel güzel sağlıklı sağlıklı verelim kilolarımızı.
Bu arada Ankaraya gitmeden önce içine giremediğim kota girdim bugün.Dışarıda giymelik değil daha ama incelmişim en azından. 14 şubatta ölçülerimi almıştım 14 martta tekrar bakarım bakalım.
6 ay oldu yan komşuların kavgası hiç bitmiyor insanlık hali ama haftanın 5 günü kadın öyle bağırıyor ki bizim evde sanki kavga. Dün akşam 8 de başladı sabah 4 de duydum 10u geçe uyandığımda devamdı. Uykum hafif uyanıyorum. Ders çalışacağım konsantre olamıyorum. Kulaklıktan bile ses geçiyor. Öyle küfürler ediyor ki kadın ben utanıyorum duydukça. Çok sıkıldım artık. Eşim bir kere konuştu adamla özür diliyor ama adamın sesi yok ki kadın dinlemez zaten adamı. Kadın ile ben muhattap olamam ağzımfan salak bile çıkmaz konuşabileceğim biri değil ama evde geriliyorum resmen. Ne yapsam bilemedim.
6 ay oldu yan komşuların kavgası hiç bitmiyor insanlık hali ama haftanın 5 günü kadın öyle bağırıyor ki bizim evde sanki kavga. Dün akşam 8 de başladı sabah 4 de duydum 10u geçe uyandığımda devamdı. Uykum hafif uyanıyorum. Ders çalışacağım konsantre olamıyorum. Kulaklıktan bile ses geçiyor. Öyle küfürler ediyor ki kadın ben utanıyorum duydukça. Çok sıkıldım artık. Eşim bir kere konuştu adamla özür diliyor ama adamın sesi yok ki kadın dinlemez zaten adamı. Kadın ile ben muhattap olamam ağzımfan salak bile çıkmaz konuşabileceğim biri değil ama evde geriliyorum resmen. Ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?