Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte sorun da gidebilmek ama ben de herhalde birazdan kurtulurum 400 gr.dan daha ama öğle yemeğimi de yemiş bulundum yaaa, tüh

öğrendik gerçekten canım, bu diyetin bana en büyük katkısı da telafiyi öğrenmem oldu...

Aman Allahım maşallah kaç sayfa konuşmuşsunuz şu an okusam da alıntılayamam sanırım zamanım yok işler çok fırsat bulmuşken bi göz atayım dedim

Son düzenleme:

kızzz sakın yeme .gerçi yemiyceğini biliyorum ben sen asla öyle şeyler yapmazsın....gelene kadar da eminim kilo bile vermiş olarak gelirsin.kız sen zaten gitmiyonki bir yere hep burda deilmisin....:

.

valla kaptancım iyi gaza gelmişsin öyle görünüyor...lucinin rekorunu kimse kıramaz valla kaptanım .

.

.
kızzz gamze beni gaza getirdin bak şimdi..

.

bak sennn nelerde bilirmiş ....

gamzecim bişey sorabilirmiyim...tarttınmıydı sen onu hahahahaha

işte sorun da gidebilmek ama ben de herhalde birazdan kurtulurum 400 gr.dan daha ama öğle yemeğimi de yemiş bulundum yaaa, tüh

kayısı varya mükemmel beraberinde de süt mis mis bir sorun kalmıyor valla ohhhhhhhh hemen rahatlıyorsun...

Aman Allahım maşallah kaç sayfa konuşmuşsunuz şu an okusam da alıntılayamam sanırım zamanım yok işler çok fırsat bulmuşken bi göz atayım dedim

lilycim bakma geçmişe bulmuşken birbirimizi sohbet edek azcık

.

Gamze
Kız hani nerede kaldı hanımefendiliğimiz? (maşallah döktürmüşsün ohaları)

Toplight
kaptan fena gaza gelmişsin bence bu motivasyonu bozma haftaya eminim güzel rakamlarla coşturacaksın listeyi

Hm22
Canım ben işte o listeye göre yorum yaptım belki yediklerinin kalorisi daha düşüktür de programlar standart hesapladığından fazla gösterebiliyor
Vazgecmekyok arkadaşımız açıklamış bazı şeyleri sağolsun
yağı tamamen kısmıyoruz bak sana şunu diyebilirm ki ben neredeyse yağsız beslenen biriydim ama işte yağı az yemek de yağ depolarını arttırıyor çünkü vücut savunmaya geçiyor
yemeklere 2 yk yağ - salatalara da 1-2 yk yağ bence iyi yani az gelmez - son zamanlarda yağı kısmadan ama dengeyi de kaybetmeden yemek yapıyorum hem lezzetinden ödün vermiyorum hem doyuyorum

Sadece ufacık değinmek istediklerime yazdım kızlar iş güç yoğun malum - aradaki muhabbetlerinizi de okuduğumu bilin yani

Ben heralde zamanında çok fazla yağ kattığımdan şimdi yemeklerdeki 1-2 kaşık yağ normal oluyor değil mi ?
Çok teşekkür ederim yorumların için, bir süre elini üstümden çekmezsen çok sevineceğim, mümkün oldukça sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum bu sefer kilomu.

eyvah eyvah benim senden daha dikkatli gitmem lazım:18: yorum yapmak için önce kendime çekidüzen vermeliyim dimi ama

kızzz sakın yeme .gerçi yemiyceğini biliyorum ben sen asla öyle şeyler yapmazsın....gelene kadar da eminim kilo bile vermiş olarak gelirsin.kız sen zaten gitmiyonki bir yere hep burda deilmisin....:
.

bak bak bak psikolojik baskııı yiyeceğim arkadaş neden izin aldım, neden 1 kilo hedefimin altına indim, yemek içmek için :))) ohhh misss..buradayım tabi ki canım benim

eyvah eyvah benim senden daha dikkatli gitmem lazım:18: yorum yapmak için önce kendime çekidüzen vermeliyim dimi ama

İkimize de bahane olmuş olmuş okyr7.
Güzel güzel sağlıklı sağlıklı verelim kilolarımızı.

Bu arada Ankaraya gitmeden önce içine giremediğim kota girdim bugün.Dışarıda giymelik değil daha ama incelmişim en azından. 14 şubatta ölçülerimi almıştım 14 martta tekrar bakarım bakalım.

6 ay oldu yan komşuların kavgası hiç bitmiyor insanlık hali ama haftanın 5 günü kadın öyle bağırıyor ki bizim evde sanki kavga. Dün akşam 8 de başladı sabah 4 de duydum 10u geçe uyandığımda devamdı. Uykum hafif uyanıyorum. Ders çalışacağım konsantre olamıyorum. Kulaklıktan bile ses geçiyor. Öyle küfürler ediyor ki kadın ben utanıyorum duydukça. Çok sıkıldım artık. Eşim bir kere konuştu adamla özür diliyor ama adamın sesi yok ki kadın dinlemez zaten adamı. Kadın ile ben muhattap olamam ağzımfan salak bile çıkmaz konuşabileceğim biri değil ama evde geriliyorum resmen. Ne yapsam bilemedim.

ben de geçen gün aldım ölçülerimi işte pilates kursu 1 ayı doldurunca yine alırım bakalım ne kadar fayda etmiş olacak:44:
bir de dediğin gibi bana da bahane olur kendime çekidüzen vermem için yani belki bir nevi senin vesilenle kendi beslenmemi düzeltirim

ne yapılabilir ki böyle bir insana bilemedim:44:
bizim de diğer evimizdeyken karşı çaprazımızdaki kadın her gün bağırırdı tüm mahalle ayağa kalkar ama herkes o kadar kanıksamış ki bişey demezlerdi ben arada lafımı söyleyince de herkes saygısızlık olarak algılardı tamam herkesin yaşamına saygımız var ama onların özgürlüğü bizim sınırlarımızı ihlal edene kadardır.
bence git bir kez konuş ya da eşin bir daha konuşsun bak bir daha ses çıkarsa polisi arayacağım şikayetçi olacağım ne bu böyle desin
işte adam iyi niyetliyse bişey diyemiyor olabilir o da üzülüyordur eminim

kulak tikaclari var, yikanabilen hijyenik. onlardan alabilirsin. su altindaymissin gibi sesleri pek duymuyorsun. rahat calisirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…