Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkür ederim çalışmak yaradı

Lily adam yazık sus rezil oluyoruz bağırma diyor sürekli. Öyle olunca adama yazık. Kadının seviyesi de konuşulacak gibi değil çirkefliğe bağlar direk. Duvara vuruyorum 1 2 saat susuyorlar ama bu sefer son madem öyle ben de zırt pırt duvara vuracağım başladıkları zaman.

kulak tikaclari var, yikanabilen hijyenik. onlardan alabilirsin. su altindaymissin gibi sesleri pek duymuyorsun. rahat calisirsin.
Kulaklık dediğim o adı gelmedi bir an aklıma. Onlat zaten kurtarıcım ama tam kesmiyor ben de zor konsantre olunca .. ama kim icat etti ise şu kulaklıkları sürekli teşekkürlerimi sunuyorum.

bana musade kizlar :) markete gidicem, ara ogunluk birkac sey almam lazim. sonra biraz spor sonra da yine odevler odevler.

Son düzenleme:
kızlar slm hastayım diye komşulkar geçmiş olsuna geldiler o yüzden gelemedim aklım sizlerde kaldı ama ne yapalım komşulara da patlıcan salatası yaptım çayın yanına kalorisli olmasın diye bende 1-2 kaşık ondan aldım akşam heralde yemek ymem

.
kızzz gamze beni gaza getirdin bak şimdi..

.

Eeeee yani gel bir zahmet, lucii başarabiliyor, o kiloyla ben başardım.. Senin neyin eksik.. Diyet yaparken ne o öylee koruma menüsü gibi yemek, katı olucaksın biraz katııı

Salaksın işte kızımmm

hahahahahahah kompleksliyimmmmmmmm yolarım Allahımaaa

bir ayda 3 kilo verdim 3 kilo daha vereceğim, 53 hedefim

Hoşgeldin canım, 1 ayda 3 kilo az bence.. Diyet yapacaksan kaçamaklarından ve çok yemeden taviz vermelisin, bu bir gerçek..:26:

bak bak bak psikolojik baskııı yiyeceğim arkadaş neden izin aldım, neden 1 kilo hedefimin altına indim, yemek içmek için :))) ohhh misss..buradayım tabi ki canım benim

Sevdayı bana bırak kuşumm

Çok üzücü bir durum :26: Bir kadının hatta bir insanın aşşağılanması kadar çirkin ve üzücü bir şey yok sanırım.. üzücü olan bir diğer durumsa, hiç bir şey yapamamak..Düşünsenize, (asla hmm22 sana özel bir durum değil..alınma balım sakın) biri eziliyor, üzülüyor, horlanıyor, belkide şiddet görüyor ve biz sadece nasıl duyamayabiliriz diye çözümler arıyoruz :26: kulak tıkacı gibi de çareler buluyoruz..Çünkü yapacak bir şey yok

Süppersinnn, kaptanların dibisinn..Lütfen bu hafta asıl kaptancığım, çünkü çok fazla esnedin, çok fazla taviz verdin ve nefsini çok fazla şımarttın..Artık kebdin için, saygın için ve takım ruhu için bu hafta asılmalısın

.

vay gamzemm esip gürlemişsin nooldun tatlım sen :) kötü gördüm seni :)

şaka bir yana da 60 günün sonunda ilk defa pilav yedim bu akşam, çok garip hissettim kendimi...tarifsiz bir duyguydu...inanamıyorum kendime hala 60 gün pilav ve makarnasız ve de çikolata,tatlısız geçti...şaka gibi...pilavla yeni tanışan bir bebek gibiydim, tutamadım taneleri ağzımda, ne yapacağımı şaşırdım :))))

Afiyet olsun Kaptan ..

Gamze'cim erkek değil, kadın bağırıp küfürler ediyor eğer öyle olmasa benim de düşüncem farklı olurdu, hatta polisi bile arayabilirdim ama bir kadının ağzından öyle küfürler duyunca çok rahatsız oluyorum ve yakıştıramıyorum kadına, adam nasıl alttan alıyor görmelisin, asıl adama üzülüyorum. Psikolojik şiddet görüyor.

Son düzenleme:
Bugünkü menümü yazayım kızlar ..

Su çok içmedim ama içeceğim daha gece uzun gözüküyor bana.
500 ml biberiyeli yeşil çay içtim, ders çalışırken hep kahveye yüklenmeyeyim diye bira bardağı ile bitki çayı içtim
2 fincan kahve içtim, yeşil kahvemi de birazdan içerim ..​

sinav falan mi vardi hm? ne icin calisiyorsun? kahve degilse de bugun sudan cok idrar sokturucu etkisi olan seyler icmissin, o yuzden su kaybin fazla olabilir, oyle olunca da uykun gelir calisamazsin. cok yuklenme kendine canim.

sinav falan mi vardi hm? ne icin calisiyorsun? kahve degilse de bugun sudan cok idrar sokturucu etkisi olan seyler icmissin, o yuzden su kaybin fazla olabilir, oyle olunca da uykun gelir calisamazsin. cok yuklenme kendine canim.

2. üniversite için sınava hazırlanıyorum da vazgeçmek yok, onunla uğraşıyorum işte.
Yeşil çay ödem attırır sağlıklıdır ama tabi benim vücuttaki sularda gitti dimi, ne içebilirim alternatif aklında bir şey var mı ? Uykumun gelmemesi için de bildiğin bir şey varsa tavsiye alabilirim.

hahahaha itiraf edeyim bende bu gün ekmeğin kabuğundan yedim biraz, yeminle çenem ağrıdı çiğnerken..Nasılda zormuş ekmek çiğnemek

ayyyy şok oldum balım şimdi heeee, yok hayır utanmasam erkeklere müstehak diyecem dee yazık adama ayoll

bir donem iki gunde bir uyuyordum isleri yetistirmek icin o yuzden bilirim biraz uyanik kalma yontemlerini. suyu bol icmelisin, arada sirada bir 5-10 dk ev icinde yuru, bir kan dolasimi sagla. dislerini naneli bir macunla fircala. (uykunun geldigini hissettikce fircala) naneli bir oda kokusu bulursan, nane yagi da olabilir iyi olur. naneli seker de iyi geliyor, sekersiz minnacik olanlardan alabilirsin. sanirim lavanta kokusu da uyanik kalmayi sagliyor.

ikinci universitede ne okumak istiyorsun?

İlk zamanlar ben de öyle diyecektim ama yazık valla adama, ben olsam çoktan intihar etmiştim adamın yerinde
Sabah işe gideceğim yapma artık diyor kadına, kadın geber diye cevap veriyor :26: İlk zamanlarda aman utanmasınlar diye ses çıkarmıyordum sonra adam bak yanda insanlar var deyince banane varsalar deyince ben delirmeye başladım Kadın şiddet görse ben hiç öyle davranır mıyım Gamzecim yahu taş mı zannettin sen benim kalbimi hı söyle bağalım

sanirim naneli sakiz da olabilir.

Çok ihtiyacım var bunlara, naneyi hiç duymamıştım nane yağını alayım masama çok severim zaten baş ağrısı için kullanıyordum. Lavanta kokusundan pek hoşlanmıyorum ..

Eczacılık istiyorum ben, hem de çok istiyorum

Tatlım sen beni yanlış anlamışsınnn, ben zaten genel olarak söylemiştim, tabiki seni az çok tanıyorum artık..eminim elinden geleni yaparsın ama bazen elimizden hiç bişi gelemiyor malesef..işte ben o gelemeyen kısmını sesli düşünmüştüm..ama balım sen söyle allah aşkına, şiddet şiddet değilmidir? ister kadına ister erkeğe uygulansın..Bence elinizden geleni o adamcağız içinde yapın...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…