- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.881
canım mazeretin varsa bunu söyleseydin direk yazardık bak az önce bebeğim d,ş çıkarıyor demişsin tabiiki bu durumlarda hepimiz hoşgörülüyüz eğer gerçekten takımdan güç almak istiyorsan sana motivasyon olsun diye seni takıma ekleriz sonuçlar çünkü ana listeye eklense de akşam 6 ya kadar zamanımız var şimdi bize söz veriyormusun tatlım mazeretin olduğunda haber ver o dönemde yazmak zorunda değilsin ne zaman fırsat bulursan o zaman yazarsın ama müsait olunca da takımdan güç almak için sohbete katılman gerekli
canım vermeye devam et sen kilonu haftaya listeye ekleriz o hiç sorun değil tebrik ederim bu arada
malşallah çok güzel kilo vermişsin canım peki şimdi söz veriyorsan hemen gidip listeyi değiştireyim:26::26::26:
durumdacım, tebrikler tatlım 2 kilo, hele ki senin kilonda muhteşem:)
ben de geçen gün aldım ölçülerimi işte pilates kursu 1 ayı doldurunca yine alırım bakalım ne kadar fayda etmiş olacak:44:
bir de dediğin gibi bana da bahane olur kendime çekidüzen vermem için yani belki bir nevi senin vesilenle kendi beslenmemi düzeltirim
ne yapılabilir ki böyle bir insana bilemedim:44:
bizim de diğer evimizdeyken karşı çaprazımızdaki kadın her gün bağırırdı tüm mahalle ayağa kalkar ama herkes o kadar kanıksamış ki bişey demezlerdi ben arada lafımı söyleyince de herkes saygısızlık olarak algılardı tamam herkesin yaşamına saygımız var ama onların özgürlüğü bizim sınırlarımızı ihlal edene kadardır.
bence git bir kez konuş ya da eşin bir daha konuşsun bak bir daha ses çıkarsa polisi arayacağım şikayetçi olacağım ne bu böyle desin
işte adam iyi niyetliyse bişey diyemiyor olabilir o da üzülüyordur eminim
Kulaklık dediğim o adı gelmedi bir an aklıma. Onlat zaten kurtarıcım ama tam kesmiyor ben de zor konsantre olunca .. ama kim icat etti ise şu kulaklıkları sürekli teşekkürlerimi sunuyorum.kulak tikaclari var, yikanabilen hijyenik. onlardan alabilirsin. su altindaymissin gibi sesleri pek duymuyorsun. rahat calisirsin.
tesekkur ederimmm canım. dün sinemaya gittik büfenin önündeyiz eşim diyoe ki bişi istiyormusun benim canım deli gibi çikolata istiyor ( malum gün )
yok dedim ezik bir sesle ben bi su alayımm
ay sorma yaaa dün ben yine markete gittim alüminyum folyo bitmiş alıp çıktım onca kekti çikolataydı gözümün önünde olsa da hedefe kilitlenip ödememi yapıp çıktım dedim bugün size yenilmeyeceğim
valla beni bile solladın geçtin
bana menün çok dengeli geldi afiyet olsunsu ve spor da var daha ne olsun
ayyy inşallahgüzel dileklerin için teşekkür ederim bir de benimle aynı hissiyatı geçen hafta paylaşıyor olmana da sevindim çünkü çok farklı bir duygu kötü hissederken birden seviniyor olmak
ben de burada olmasam ne kadar devam ederdim bilmiyorum aslında dikkat ediyordum kendimce 2 aydır ama burası biraz itici kuvvet oldu
inşallah canımmmmm
inşallah sabitlersin sonra da aramıza döner kaldığın yerden devam edersin
vazgecmekyok - bak sayıştay oldun haberin olsun
bana söylediğin iyi dilekler için de teşekkür ederimbu haftanın "Diren" kişisi benim galiba
rica ederim ne demek kaptanherşey takım için
ooo rüyalarına kadar girmiş eyvah eyvahhh
teşekkür ederiz kardeş takım
hmcim tebrik ederim başarının devamını dilerim
bu hafta aslında geçen haftadan daha iyiyiz ama genel ortalama yuksek demek ki...
ah ah ben de 75,9u görür gibi oldum ama nafile tartı 76 olduhaftaya inşallah
kilo boşa verilir mi hiçtebrik ederimmmm
oyy kıyamam kuzucuğa
zamanla oluşur canım o özgüvensen kendini üzme yeter ki
sen yazmaya devam et canım ve moralini bozma yeter ki takipte ol zamanla alışırsın
rica ederim
Lucim süpersin ya en kısa zamnda hedefindesin umarım bu şekilde gider
Lucim süpersin ya en kısa zamnda hedefindesin umarım bu şekilde gider
.
kızzz gamze beni gaza getirdin bak şimdi..
.
bak sennn nelerde bilirmiş ....
gamzecim bişey sorabilirmiyim...tarttınmıydı sen onu hahahahaha
kayısı varya mükemmel beraberinde de süt mis mis bir sorun kalmıyor valla ohhhhhhhh hemen rahatlıyorsun...
lilycim bakma geçmişe bulmuşken birbirimizi sohbet edek azcık
.
Gamze
Kız hani nerede kaldı hanımefendiliğimiz?(maşallah döktürmüşsün ohaları )
Toplight
kaptan fena gaza gelmişsin bence bu motivasyonu bozmahaftaya eminim güzel rakamlarla coşturacaksın listeyi
Hm22
Canım ben işte o listeye göre yorum yaptım belki yediklerinin kalorisi daha düşüktür de programlar standart hesapladığından fazla gösterebiliyor
Vazgecmekyok arkadaşımız açıklamış bazı şeyleri sağolsun
yağı tamamen kısmıyoruz bak sana şunu diyebilirm ki ben neredeyse yağsız beslenen biriydim ama işte yağı az yemek de yağ depolarını arttırıyor çünkü vücut savunmaya geçiyor
yemeklere 2 yk yağ - salatalara da 1-2 yk yağ bence iyi yani az gelmez - son zamanlarda yağı kısmadan ama dengeyi de kaybetmeden yemek yapıyorum hem lezzetinden ödün vermiyorum hem doyuyorum
Sadece ufacık değinmek istediklerime yazdım kızlar iş güç yoğun malum - aradaki muhabbetlerinizi de okuduğumu bilin yani
bir ayda 3 kilo verdim 3 kilo daha vereceğim, 53 hedefim
bak bak bak psikolojik baskıııyiyeceğim arkadaş neden izin aldım, neden 1 kilo hedefimin altına indim, yemek içmek için :))) ohhh misss..buradayım tabi ki canım benim
6 ay oldu yan komşuların kavgası hiç bitmiyor insanlık hali ama haftanın 5 günü kadın öyle bağırıyor ki bizim evde sanki kavga. Dün akşam 8 de başladı sabah 4 de duydum 10u geçe uyandığımda devamdı. Uykum hafif uyanıyorum. Ders çalışacağım konsantre olamıyorum. Kulaklıktan bile ses geçiyor. Öyle küfürler ediyor ki kadın ben utanıyorum duydukça. Çok sıkıldım artık. Eşim bir kere konuştu adamla özür diliyor ama adamın sesi yok ki kadın dinlemez zaten adamı. Kadın ile ben muhattap olamam ağzımfan salak bile çıkmaz konuşabileceğim biri değil ama evde geriliyorum resmen. Ne yapsam bilemedim.
kızlar slm hastayım diye komşulkar geçmiş olsuna geldiler o yüzden gelemedim aklım sizlerde kaldı ama ne yapalım komşulara da patlıcan salatası yaptım çayın yanına kalorisli olmasın diye bende 1-2 kaşık ondan aldım akşam heralde yemek ymem
Eeeee yani gel bir zahmet, lucii başarabiliyor, o kiloyla ben başardım.. Senin neyin eksik.. Diyet yaparken ne o öylee koruma menüsü gibi yemek, katı olucaksın biraz katııı
hahahahahahah kompleksliyimmmmmmmmyolarım Allahımaaa
Süppersinnn, kaptanların dibisinn..Lütfen bu hafta asıl kaptancığım, çünkü çok fazla esnedin, çok fazla taviz verdin ve nefsini çok fazla şımarttın..Artık kebdin için, saygın için ve takım ruhu için bu hafta asılmalısın.
kızlar slm hastayım diye komşulkar geçmiş olsuna geldiler o yüzden gelemedim aklım sizlerde kaldı ama ne yapalım komşulara da patlıcan salatası yaptım çayın yanına kalorisli olmasın diye bende 1-2 kaşık ondan aldım akşam heralde yemek ymem
Eeeee yani gel bir zahmet, lucii başarabiliyor, o kiloyla ben başardım.. Senin neyin eksik.. Diyet yaparken ne o öylee koruma menüsü gibi yemek, katı olucaksın biraz katııı
Salaksın işte kızımmm
hahahahahahah kompleksliyimmmmmmmmyolarım Allahımaaa
Hoşgeldin canım, 1 ayda 3 kilo az bence.. Diyet yapacaksan kaçamaklarından ve çok yemeden taviz vermelisin, bu bir gerçek..:26:
Sevdayı bana bırak kuşumm
Çok üzücü bir durum :26: Bir kadının hatta bir insanın aşşağılanması kadar çirkin ve üzücü bir şey yok sanırım..üzücü olan bir diğer durumsa, hiç bir şey yapamamak..Düşünsenize, (asla hmm22 sana özel bir durum değil..alınma balım sakın) biri eziliyor, üzülüyor, horlanıyor, belkide şiddet görüyor ve biz sadece nasıl duyamayabiliriz diye çözümler arıyoruz :26: kulak tıkacı gibi de çareler buluyoruz..Çünkü yapacak bir şey yok
Süppersinnn, kaptanların dibisinn..Lütfen bu hafta asıl kaptancığım, çünkü çok fazla esnedin, çok fazla taviz verdin ve nefsini çok fazla şımarttın..Artık kebdin için, saygın için ve takım ruhu için bu hafta asılmalısın
.
Bugünkü menümü yazayım kızlar ..
Eki Görüntüle 1012823
Su çok içmedim ama içeceğim daha gece uzun gözüküyor bana.
500 ml biberiyeli yeşil çay içtim, ders çalışırken hep kahveye yüklenmeyeyim diye bira bardağı ile bitki çayı içtim
2 fincan kahve içtim, yeşil kahvemi de birazdan içerim ..
sinav falan mi vardi hm? ne icin calisiyorsun? kahve degilse de bugun sudan cok idrar sokturucu etkisi olan seyler icmissin, o yuzden su kaybin fazla olabilir, oyle olunca da uykun gelir calisamazsin. cok yuklenme kendine canim.
vay gamzemm esip gürlemişsin nooldun tatlım sen :)kötü gördüm seni :)
şaka bir yana da 60 günün sonunda ilk defa pilav yedim bu akşam, çok garip hissettim kendimi...tarifsiz bir duyguydu...inanamıyorum kendime hala 60 gün pilav ve makarnasız ve de çikolata,tatlısız geçti...şaka gibi...pilavla yeni tanışan bir bebek gibiydim, tutamadım taneleri ağzımda, ne yapacağımı şaşırdım :))))
Afiyet olsun Kaptan ..
Gamze'cim erkek değil, kadın bağırıp küfürler ediyor eğer öyle olmasa benim de düşüncem farklı olurdu, hatta polisi bile arayabilirdim ama bir kadının ağzından öyle küfürler duyunca çok rahatsız oluyorum ve yakıştıramıyorum kadına, adam nasıl alttan alıyor görmelisin, asıl adama üzülüyorum. Psikolojik şiddet görüyor.
2. üniversite için sınava hazırlanıyorum da vazgeçmek yok, onunla uğraşıyorum işte.
Yeşil çay ödem attırır sağlıklıdır ama tabi benim vücuttaki sularda gitti dimi, ne içebilirim alternatif aklında bir şey var mı ? Uykumun gelmemesi için de bildiğin bir şey varsa tavsiye alabilirim.
hahahaha itiraf edeyim bende bu gün ekmeğin kabuğundan yedim biraz, yeminle çenem ağrıdı çiğnerken..Nasılda zormuş ekmek çiğnemek
ayyyy şok oldum balım şimdi heeee, yok hayır utanmasam erkeklere müstehak diyecem deeyazık adama ayoll
2. üniversite için sınava hazırlanıyorum da vazgeçmek yok, onunla uğraşıyorum işte.
Yeşil çay ödem attırır sağlıklıdır ama tabi benim vücuttaki sularda gitti dimi, ne içebilirim alternatif aklında bir şey var mı ? Uykumun gelmemesi için de bildiğin bir şey varsa tavsiye alabilirim.
bir donem iki gunde bir uyuyordum isleri yetistirmek icin o yuzden bilirim biraz uyanik kalma yontemlerini. suyu bol icmelisin, arada sirada bir 5-10 dk ev icinde yuru, bir kan dolasimi sagla. dislerini naneli bir macunla fircala. (uykunun geldigini hissettikce fircala) naneli bir oda kokusu bulursan, nane yagi da olabilir iyi olur. naneli seker de iyi geliyor, sekersiz minnacik olanlardan alabilirsin. sanirim lavanta kokusu da uyanik kalmayi sagliyor.
ikinci universitede ne okumak istiyorsun?
sanirim naneli sakiz da olabilir.
İlk zamanlar ben de öyle diyecektim ama yazık valla adama, ben olsam çoktan intihar etmiştim adamın yerinde
Sabah işe gideceğim yapma artık diyor kadına, kadın geber diye cevap veriyor :26: İlk zamanlarda aman utanmasınlar diye ses çıkarmıyordum sonra adam bak yanda insanlar var deyince banane varsalar deyince ben delirmeye başladımKadın şiddet görse ben hiç öyle davranır mıyım Gamzecim yahu taş mı zannettin sen benim kalbimi hı söyle bağalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?