Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nane yağını içedebilirim biraz suya damlatıp işe yararsa ..

icmene gerek yok sanirim, kokusunu alman yeterli gibi. cam sise icine bambu cubuklar konan kokular var ya, nanelisini bulabilirsen onlardan olabilir, ya da oyle bir hafif koku alip icine nane yagi damlatabilirsin.

hahahaha itiraf edeyim bende bu gün ekmeğin kabuğundan yedim biraz, yeminle çenem ağrıdı çiğnerken..Nasılda zormuş ekmek çiğnemek

hahaha ne olacak bizim halimiz böyle, eşim geçmiş karşıma yut,yut bir şey olmaz diyor :)

Gamzecim kadın arada terketmek ile tehtid ediyor ama adam istemiyor yapabileceğim en iyi şey arada duvara vurup kısa sürede olsa adamın kafasını dinlemesini sağlamak oluyor.

icmene gerek yok sanirim, kokusunu alman yeterli gibi. cam sise icine bambu cubuklar konan kokular var ya, nanelisini bulabilirsen onlardan olabilir, ya da oyle bir hafif koku alip icine nane yagi damlatabilirsin.

23 üne kadar planım hiç dışarı çıkmamak vazgeçmek yok en fazla kısa yürüyüş yaparım sna 3. Sınavdan önce alabilirim.

suyumu aldım dişlerimi naneli diş macunu ike fırçaladım Sonra da naneli Listerine Kullandım. Nane yağıMI alıp masaya geldim. Şimdi çalışma moduna geçeyim yine aklına gelen olursa deneyebilirim.

Çokk kötü bir durum yaaa, zor olsa gerek bu tarz insanlarla yakın yaşamak :26::26::26:

aklına gelen olursa deneyebilirim.

tatlım biz üniversitede finallere hazırlanırken uykumuz gelmemesi için kahve-kola yöntemini uygulardık ki, fixtir herhalde sen bile uygulamışsındır..1 tatlı kaşığı kuru kahve ağıza alınır ve kola ile yutulur, o gece uyku o eve uğramaz:))))) aklında olsun denemek istersen :)

anaaaa bende gerekince uygulayayım barii arkadaşlarım hep bundan yakınır, uykusuna hiç dayanamazmı bir insan diye sitem ederler hepp

nane limon cayi da iyi gelir belki. ben denememistim, disleri iki uc saatte bir fircalamak ve naneli seker cok iyi gelmisti bana.

anaaaa bende gerekince uygulayayım barii arkadaşlarım hep bundan yakınır, uykusuna hiç dayanamazmı bir insan diye sitem ederler hepp

kuzum sorsana sen bana, nerede böyle abidik gubidik uygulama var, hepsi elimden geçmiştir :) öneririm iyi yöntemdir :)

He valaa yeni gördümm, balımm şaftım kaydı benim bu hafta yaaaa, bebeler bu gün çok yordu benii çokk o zamannnn benden de sana kocamann

sağol canııım, haydi yatma vakti zaten, gençlik hormonu salgılayalım azıcık, iyi geceler, Allah rahatlık versin

Kocaman bir söööööözzzzzz

fırçayı yedik tamam
afiyet olsun balım

Kocaman bir söööööözzzzzz

tamam canım mazeretin olunca söyle onun dışında haftaya listedesin hatta erken gelseydin bu hafta bile girerdin (6 dan önce) neyse kısmet haftaya hadi iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…