- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.901
Nane yağını içedebilirim biraz suya damlatıp işe yararsa ..
hahahaha itiraf edeyim bende bu gün ekmeğin kabuğundan yedim biraz, yeminle çenem ağrıdı çiğnerken..Nasılda zormuş ekmek çiğnemek
Tatlım sen beni yanlış anlamışsınnn, ben zaten genel olarak söylemiştim, tabiki seni az çok tanıyorum artık..eminim elinden gelenisağlamak oluyor. ...
sın ama bazen elimizden hiç bişi gelemiyor malesef..işte ben o gelemeyen kısmını sesli düşünmüştüm..ama balım sen söyle allah aşkına, şiddet şiddet değilmidir? ister kadına ister erkeğe uygulansın..Bence elinizden geleni o adamcağız içinde yapın...:26::26:
icmene gerek yok sanirim, kokusunu alman yeterli gibi. cam sise icine bambu cubuklar konan kokular var ya, nanelisini bulabilirsen onlardan olabilir, ya da oyle bir hafif koku alip icine nane yagi damlatabilirsin.
Gamzecim kadın arada terketmek ile tehtid ediyor ama adam istemiyor yapabileceğim en iyi şey arada duvara vurup kısa sürede olsa adamın kafasını dinlemesini sağlamak oluyor.
23 üne kadar planım hiç dışarı çıkmamak vazgeçmek yok en fazla kısa yürüyüş yaparım sna 3. Sınavdan önce alabilirim.
suyumu aldım dişlerimi naneli diş macunu ike fırçaladım Sonra da naneli Listerine Kullandım. Nane yağıMI alıp masaya geldim. Şimdi çalışma moduna geçeyim yine aklına gelen olursa deneyebilirim.
aklına gelen olursa deneyebilirim.
tatlım biz üniversitede finallere hazırlanırken uykumuz gelmemesi için kahve-kola yöntemini uygulardık ki, fixtir herhalde sen bile uygulamışsındır..1 tatlı kaşığı kuru kahve ağıza alınır ve kola ile yutulur, o gece uyku o eve uğramaz:))))) aklında olsun denemek istersen :)
Gamzecim kadın arada terketmek ile tehtid ediyor ama adam istemiyor yapabileceğim en iyi şey arada duvara vurup kısa sürede olsa adamın kafasını dinlemesini sağlamak oluyor.
23 üne kadar planım hiç dışarı çıkmamak vazgeçmek yok en fazla kısa yürüyüş yaparım sna 3. Sınavdan önce alabilirim.
suyumu aldım dişlerimi naneli diş macunu ike fırçaladım Sonra da naneli Listerine Kullandım. Nane yağıMI alıp masaya geldim. Şimdi çalışma moduna geçeyim yine aklına gelen olursa deneyebilirim.
anaaaa bende gerekince uygulayayım bariiarkadaşlarım hep bundan yakınır, uykusuna hiç dayanamazmı bir insan diye sitem ederler hepp
kuzum sorsana sen bana, nerede böyle abidik gubidik uygulama var, hepsi elimden geçmiştir :) öneririm iyi yöntemdir :)
Boşş hatun değilsin vesselamm, hem güzel, hem hanım hatun, hemde saygılsın maaşşallahtam bir türk lokumu
sen ne tatlısın yaaaa, canımsın sen benim...sen benden de tatlısın... asalet işte!!! zarif hatun seni
sen ne tatlısın yaaaa, canımsın sen benim...sen benden de tatlısın... asalet işte!!! zarif hatun seni
hahahahahah yalnız elemtere fişe bayıldım
aaa yeni mi gördün sen onu??? sabahtan beri orada, ufak bir önlem
He valaa yeni gördümm, balımm şaftım kaydı benim bu hafta yaaaa, bebeler bu gün çok yordu benii çokko zamannnn benden de sana kocamann
sağol canııım, haydi yatma vakti zaten, gençlik hormonu salgılayalım azıcık, iyi geceler, Allah rahatlık versin
canim biz hepimiz takima ayni anda girmedik, girdigimizde biz de senin gibi sonradan gelendik. ama elimizden geldigince aktif olmaya calisarak bugunku hale geldik :)
guzel kilo vermissin, seni yakalamam zor olacak :)
canım mazeretin varsa bunu söyleseydin direk yazardık bak az önce bebeğim d,ş çıkarıyor demişsin tabiiki bu durumlarda hepimiz hoşgörülüyüz eğer gerçekten takımdan güç almak istiyorsan sana motivasyon olsun diye seni takıma ekleriz sonuçlar çünkü ana listeye eklense de akşam 6 ya kadar zamanımız var şimdi bize söz veriyormusun tatlım mazeretin olduğunda haber ver o dönemde yazmak zorunda değilsin ne zaman fırsat bulursan o zaman yazarsın ama müsait olunca da takımdan güç almak için sohbete
malşallah çok güzel kilo vermişsin canım peki şimdi söz veriyorsan hemen gidip listeyi değiştireyim:26::26::26:
Maşallah ne güzel gidiyor, bebeğini emziriyor musun ?
fırçayı yedik tamam
Eeeee yani gel bir zahmet, lucii başarabiliyor, o kiloyla ben başardım.. Senin neyin eksik.. Diyet yaparken ne o öylee koruma menüsü gibi yemek, katı olucaksın biraz katııı
Salaksın işte kızımmm
hahahahahahah kompleksliyimmmmmmmmyolarım Allahımaaa
Hoşgeldin canım, 1 ayda 3 kilo az bence.. Diyet yapacaksan kaçamaklarından ve çok yemeden taviz vermelisin, bu bir gerçek..:26:
Sevdayı bana bırak kuşumm
Çok üzücü bir durum :26: Bir kadının hatta bir insanın aşşağılanması kadar çirkin ve üzücü bir şey yok sanırım..üzücü olan bir diğer durumsa, hiç bir şey yapamamak..Düşünsenize, (asla hmm22 sana özel bir durum değil..alınma balım sakın) biri eziliyor, üzülüyor, horlanıyor, belkide şiddet görüyor ve biz sadece nasıl duyamayabiliriz diye çözümler arıyoruz :26: kulak tıkacı gibi de çareler buluyoruz..Çünkü yapacak bir şey yok
Süppersinnn, kaptanların dibisinn..Lütfen bu hafta asıl kaptancığım, çünkü çok fazla esnedin, çok fazla taviz verdin ve nefsini çok fazla şımarttın..Artık kebdin için, saygın için ve takım ruhu için bu hafta asılmalısın
.
afiyet olsun balımvay gamzemm esip gürlemişsin nooldun tatlım sen :)kötü gördüm seni :)
şaka bir yana da 60 günün sonunda ilk defa pilav yedim bu akşam, çok garip hissettim kendimi...tarifsiz bir duyguydu...inanamıyorum kendime hala 60 gün pilav ve makarnasız ve de çikolata,tatlısız geçti...şaka gibi...pilavla yeni tanışan bir bebek gibiydim, tutamadım taneleri ağzımda, ne yapacağımı şaşırdım :))))
Kocaman bir söööööözzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?