- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.921
nane limon cayi da iyi gelir belki. ben denememistim, disleri iki uc saatte bir fircalamak ve naneli seker cok iyi gelmisti bana.
tatlım biz üniversitede finallere hazırlanırken uykumuz gelmemesi için kahve-kola yöntemini uygulardık ki, fixtir herhalde sen bile uygulamışsındır..1 tatlı kaşığı kuru kahve ağıza alınır ve kola ile yutulur, o gece uyku o eve uğramaz:))))) aklında olsun denemek istersen :)
Menümü yazayım
8:30 kasarlı tost yesıl cay 2 Cherry domates yarım salatalık
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek corbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2 kuru kayısı
18:00 ıspanak yemegı yoğurt salata
21:00 beyaz leblebı 5 kasık kısır
2lt su
100 dk 6.5 hızda yürüyüs=10.8 km
bugunun menusunu yazayim.
sabah: 1 dilim ekmek, biraz corek otlu peynir, bir yumurta, iki domates
ogle: buyuk bir bardak yagsiz sut, yarim elma
ara: yarim elma
ara: yarim avuc kuru uzum, etiform corek otlu paketin yarisi.
aksam: 4 pilic nugget ve buyuk bir kase cesitli yesillikler ve iki domatesten salata
su: 2 litreyi gecmistir
spor: yok.
aksam uzeri hava birden sogudu, ben de ince giyinmistim, yolsa biraz usudum, ayakkabi da biraz ayakklarimi acitmisti, bugun spor yok o yuzden. yarin basliyorum insallah bismillah diyerekten :)
afiyet olsun balım
Lucim ben tam bir kahve tiryakisi olduğumdan olsa bana hiç etki etmiyor o Karışım ne yazık ki.
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınızzz, bu gün acayip işlerim varr..oda değişikliği yapıcamm
günaydın canıııım, günaydın arkadaşlaaaar, hepimizin 8 mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsuuuun....
gamzem kolay gelsin, ohh mis, oda değişikliği çook keyiflidir, fakat yalnız başına kaldırma ağır eşyaları, dikkat et kendine, ben de yaparım ara ara, hep de belimi sakatlarım, halk kahramanı gibi sırtlanırım pahada hafif yükte ağır ne varsa, sonrada yatar kalırım 1 hafta
Birazda birde nane limOn yapayım güzel güzel içeyim.
Lucim ben tam bir kahve tiryakisi olduğumdan olsa bana hiç etki etmiyor o Karışım ne yazık ki.
Kısır haricinde gayet güzel bir menü olmuş bence ama yürüyüş kısır falan bırakmamıştır.
Bana çok az geldi yediklerin ama?
Merhaba kizlar . Ben hatice . 68.1 kg mim. Boyum 1.70 hedefim 62. Bende grubunuza dahil olabilir miyim? Genel kuralları biliyorum. Beni de kabul ederseniz sevinirim.
yapma canım yaaa, halbuki en etkili yöntemdir...desene kahve konusunda kazana düşmüşsün sen...umarım verimli ve iyi geçmiştir gecen, çalışabilmişsindir uykun gelmeden,komşu dırdırı olmadan....
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınızzz, bu gün acayip işlerim varr..oda değişikliği yapıcamm
günaydın canıııım, günaydın arkadaşlaaaar, hepimizin 8 mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsuuuun....
gamzem kolay gelsin, ohh mis, oda değişikliği çook keyiflidir, fakat yalnız başına kaldırma ağır eşyaları, dikkat et kendine, ben de yaparım ara ara, hep de belimi sakatlarım, halk kahramanı gibi sırtlanırım pahada hafif yükte ağır ne varsa, sonrada yatar kalırım 1 hafta
biraz az oldu evet, aksama kadar ofisteydim, ofisteki yiyeceklerle idare etmek zorunda kaldim. bi de gecen haftaki bunye sasirtma menulerinden sonra normal ogunlerime bir anda donemedim.
Takim olarak 6. olmusuzHalbuki cok da kotu degildi ortalamamiz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=45&p=34355881#post34355881
\Sorma lucim aynen öyle kazandayım
Günde 4-5 fincanı bulabiliyorum sade kahve şekersiz sütsüz, bazen de ilave türk kahvesi derken ne desin bana kafein
Saat 2.30 gibi gittik en son yatakta biyoloji okurken
Umarım bugün daha iyi bir gün olur ..
Kolay gelsin Gamzecim ..
Hepimizin kutlu olsun ..
Kadınların ezilmediği, vahşice katledilmediği bir yıla adım atsak keşke ..
Aynen eski menüye dönmek zor oluyor ben gecenin bir yarısında kaçamak yaptım.
Olsun kedi bile her gün kaymak yemez ya
Sorma lucim aynen öyle kazandayım
Günde 4-5 fincanı bulabiliyorum sade kahve şekersiz sütsüz, bazen de ilave türk kahvesi derken ne desin bana kafein
\
kahve duyarliligini yeniden kazanmak istiyorsan, birkac gun hic kahve icme, bitki caylari ve dedigim naneli cozumleri kullan. sonra tekrar kahve ictiginde etkisini fazlasiyla hissedeceksin. ve iceceksen yemekten 3-4 saat sonra ac karna icmen daha etkili olur. tok karna icersen yedigin yiyecekler o kahvenin bir kismini emerler, sana fazla kalmaz. ama kahve susuz biraktigindan bir gece sabahlayacaksan tamam ic de, iki hafta daha calisman gerekecegine gore cok az icmen daha iyi olur.
Sorma lucim aynen öyle kazandayım
Saat 2.30 gibi gittik en son yatakta biyoloji okurken
Umarım bugün daha iyi bir gün olur ..
Kolay gelsin Gamzecim ..
Hepimizin kutlu olsun ..
Kadınların ezilmediği, vahşice katledilmediği bir yıla adım atsak keşke ..
Aynen eski menüye dönmek zor oluyor ben gecenin bir yarısında kaçamak yaptım.
Olsun kedi bile her gün kaymak yemez ya
ah tatlım sana diyorum da ben de kahve aşığıyımdır, kahveyi kazanla yapıp içinde yaşarım..sade ve şekersiz nescafe ve türk kahvesiiii... misss boşverr kahve iyidir metoyu çalıştırır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?