Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü yazayım

8:30 kasarlı tost yesıl cay 2 Cherry domates yarım salatalık
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek corbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2 kuru kayısı
18:00 ıspanak yemegı yoğurt salata
21:00 beyaz leblebı 5 kasık kısır

2lt su
100 dk 6.5 hızda yürüyüs=10.8 km

bugunun menusunu yazayim.

sabah: 1 dilim ekmek, biraz corek otlu peynir, bir yumurta, iki domates

ogle: buyuk bir bardak yagsiz sut, yarim elma

ara: yarim elma

ara: yarim avuc kuru uzum, etiform corek otlu paketin yarisi.

aksam: 4 pilic nugget ve buyuk bir kase cesitli yesillikler ve iki domatesten salata

su: 2 litreyi gecmistir

spor: yok.

aksam uzeri hava birden sogudu, ben de ince giyinmistim, yolsa biraz usudum, ayakkabi da biraz ayakklarimi acitmisti, bugun spor yok o yuzden. yarin basliyorum insallah bismillah diyerekten :)

nane limon cayi da iyi gelir belki. ben denememistim, disleri iki uc saatte bir fircalamak ve naneli seker cok iyi gelmisti bana.

Birazda birde nane limOn yapayım güzel güzel içeyim.

Lucim ben tam bir kahve tiryakisi olduğumdan olsa bana hiç etki etmiyor o Karışım ne yazık ki.

Kısır haricinde gayet güzel bir menü olmuş bence ama yürüyüş kısır falan bırakmamıştır.

Bana çok az geldi yediklerin ama?

Lucim ben tam bir kahve tiryakisi olduğumdan olsa bana hiç etki etmiyor o Karışım ne yazık ki.

yapma canım yaaa, halbuki en etkili yöntemdir...desene kahve konusunda kazana düşmüşsün sen...umarım verimli ve iyi geçmiştir gecen, çalışabilmişsindir uykun gelmeden,komşu dırdırı olmadan....

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz, bu gün acayip işlerim varr..oda değişikliği yapıcamm

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz, bu gün acayip işlerim varr..oda değişikliği yapıcamm

günaydın canıııım, günaydın arkadaşlaaaar, hepimizin 8 mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsuuuun....

gamzem kolay gelsin, ohh mis, oda değişikliği çook keyiflidir, fakat yalnız başına kaldırma ağır eşyaları, dikkat et kendine, ben de yaparım ara ara, hep de belimi sakatlarım, halk kahramanı gibi sırtlanırım pahada hafif yükte ağır ne varsa, sonrada yatar kalırım 1 hafta

Canımsın sen yaaa

biraz az oldu evet, aksama kadar ofisteydim, ofisteki yiyeceklerle idare etmek zorunda kaldim. bi de gecen haftaki bunye sasirtma menulerinden sonra normal ogunlerime bir anda donemedim.

Merhaba kizlar . Ben hatice . 68.1 kg mim. Boyum 1.70 hedefim 62. Bende grubunuza dahil olabilir miyim? Genel kuralları biliyorum. Beni de kabul ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar . Ben hatice . 68.1 kg mim. Boyum 1.70 hedefim 62. Bende grubunuza dahil olabilir miyim? Genel kuralları biliyorum. Beni de kabul ederseniz sevinirim.

hosgeldin canim. su asagidaki linkten bilgilerini paylasip katilmak istedigini yazarsan, takiminda bos yer olan bir takim kaptani seni cagiracaktir. yalniz haftasonu oldugu icin pazartesiye kadar giremeyebilirler.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

yapma canım yaaa, halbuki en etkili yöntemdir...desene kahve konusunda kazana düşmüşsün sen...umarım verimli ve iyi geçmiştir gecen, çalışabilmişsindir uykun gelmeden,komşu dırdırı olmadan....

Sorma lucim aynen öyle kazandayım
Günde 4-5 fincanı bulabiliyorum sade kahve şekersiz sütsüz, bazen de ilave türk kahvesi derken ne desin bana kafein

Saat 2.30 gibi gittik en son yatakta biyoloji okurken
Umarım bugün daha iyi bir gün olur ..

Kolay gelsin Gamzecim ..

Hepimizin kutlu olsun ..
Kadınların ezilmediği, vahşice katledilmediği bir yıla adım atsak keşke ..

biraz az oldu evet, aksama kadar ofisteydim, ofisteki yiyeceklerle idare etmek zorunda kaldim. bi de gecen haftaki bunye sasirtma menulerinden sonra normal ogunlerime bir anda donemedim.

Aynen eski menüye dönmek zor oluyor ben gecenin bir yarısında kaçamak yaptım.

Olsun kedi bile her gün kaymak yemez ya

\

kahve duyarliligini yeniden kazanmak istiyorsan, birkac gun hic kahve icme, bitki caylari ve dedigim naneli cozumleri kullan. sonra tekrar kahve ictiginde etkisini fazlasiyla hissedeceksin. ve iceceksen yemekten 3-4 saat sonra ac karna icmen daha etkili olur. tok karna icersen yedigin yiyecekler o kahvenin bir kismini emerler, sana fazla kalmaz. ama kahve susuz biraktigindan bir gece sabahlayacaksan tamam ic de, iki hafta daha calisman gerekecegine gore cok az icmen daha iyi olur.

Son düzenleme:
Sorma lucim aynen öyle kazandayım
Günde 4-5 fincanı bulabiliyorum sade kahve şekersiz sütsüz, bazen de ilave türk kahvesi derken ne desin bana kafein

ah tatlım sana diyorum da ben de kahve aşığıyımdır, kahveyi kazanla yapıp içinde yaşarım..sade ve şekersiz nescafe ve türk kahvesiiii... misss boşverr kahve iyidir metoyu çalıştırır :)

Vazgeçmek yok kahveyi uyku için değil o tadı için içiyorum ara verdiğimde mutsuz oluyorum ve başım ağrıyor, milletin sigara bağımlılığı böyle bir şey diye düşünüyorum, azıcık suratım asık olsun, yorgun hissedeyim eşim hemen sana bir kahve yapayım da mutlu ol diye türk kahvesi yapar Anlatırken bile heyecan yaptım ya Ankarada termos bardağımı yanımda taşıdım bulduğum makinadan kahvemi alıp 1-2 saat içtim

Kizlar gunaydinnnn

Ömür boyu kendimizi gercekten kadin hissettigimiz kisilerle olmamiz dilegimlee hepimizin kadinlar günü kutlu olsun

bu ara hm'cim, kahvenin metabolizmayi hizlandirdigi dogru olmakla birlikte, kilo kaybi konusundaki etkileri hakkinda yapilan calismalarda hem olumlu hem de olumsuz sonuclar cikmis. yani kesin olarak kahve kilo verdirir denemez bilimsel olarak.

ayrica doktorum'a cikan diyetisyen de kahveyi cok onermemis, onun sagladigi metabolizma artisini kahve etkisi gectikten sonra cokuse gecmeye neden oldugundan iyi olmadigini soylemisti.

Son düzenleme:
ah tatlım sana diyorum da ben de kahve aşığıyımdır, kahveyi kazanla yapıp içinde yaşarım..sade ve şekersiz nescafe ve türk kahvesiiii... misss boşverr kahve iyidir metoyu çalıştırır :)

Ayy aynen öyle, ne şeker ne süt, sade acı sert
İçelim

Biz tanıştığımızda eşim doğru dürüst kahve içmezmiş, nadiren iş yerinde içerken içerdi, şimdi ben bazen gündüz çok içip akşam söylemediğimde, hadi kahve içelim diyor, alıştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…