- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.041
cansın ! :) evet kış buralara da geri geldi tatlım ama uzmanlar hep söylüyordu martta kar gelebilir diye, mevsim normallerine geri döndük iyi oldu..buradakiler bi garip yavrum, güneşi gören t-shirt ile attı kendini yollara sanki yaz geldi... şimdide herkes yatakta, griple mücadele ediyor...iyi böyle, iyi daha gelmesin yaz, ben seviyorum kışı, kış çocuğu olduğum için belki de, kasım doğumluyum ben
aslında kafamda bitidim kararımı verdim gibi o yüzden bugün biraz daha rahatım yani inşallah rahat olcam
canımmm cok teşekkür ederim üstüne bide parmagımı kestim dedim ya berbat bi haftasonuydu.
Eşim sağolsun kremle masaj yaptı dün şimdi biraz daha iyiyim.
O senin dediğin gibi bir bel ağrısını 2 sene önce yasadım namaz kılmak için abdest alyordum birden kitlendim aman Allahım o neydi nerden baksan 1 ay sürdü Allah korusun bir daha yaşamadım
Ben de çok severim kışı, bütün yaz kış gelsin diye beklerim resmen, hatta yazın mümkün oldukça dışarı çıkmak yerine klimalı bir yrde otururum, bir sevdiğim deniz var yazdan .. Tam kışın ortasında doğmuşum ben de Ocak
Bırakmayı mı düşünüyorsun Zeynep ? Hayırlısı olsun, bazen bizi mutsuz eden yerlerden uzaklaşmak en iyisi oluyor, umarım çok daha güzel bir yer de çok daha mutlu çalışırsın ..
aslında lütfen bi doktora git bak önceden de kötü hikayen varmış Allah korusun ben de belden korkuyorum çok, o zaman çamaşır makinasına çamaşır atıp kalkmıştım ki, kalkamadım...çok zor oluyor bel, bi görün, tedavi ol canım benim...şimdi yüzeysel geçiştirirsen daha sonra hamilelik sürecinde üzer seni, ihmal etme lütfen
Kısacası şöyle ben suanki çalıştığım şirkette 2.5 senedir çalışıyorum. Biliyorsunu<zdur evlilik nedeniyle ilk 1 sene içerisinde kadının çıkma ve tazminat alma hakkı var ben bundan yararlanmak istiyordum. Şirkette bunu duymuş Bizim çalıştığımız proje küçülmeye gideceiğinden dolayı bana " biz seni çıkartalım sen hem kıdem tazminatını al hemde iş bulana kadar işsizlik maaşını alırsın" dediler. Evlilik tazminatıyla çıkarsam işsizlik maaşı alamıyorum.
Ben zaten çalışltığım yerden memnun değilim sadece arkadaşlıklarım güzel gerisi boş mutlu değilim yani (belki nankörlük ama )
Bu nedenle 10 gündür kafam buna takılı ne yapacagımı ne edeceğimi bilemedim.
çok haklısın lucim en kısa zamanda gösteririm bende
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Hepinize musmutlu güzel bir hafta dilerim
Ben hafta sonu her zamanki gibi diyeti falan unuttum:26: Bugün de yepyeni bir başlangıç yapmış bulunmaktayım, akşamdan yemeğimi hazırladım sabah da tostumu hazırladım geldim işe...
Güne güzel başladık bakalım devamı da gelir inşallah...
Şimdi biraz geçmişi okuyayım işler yine bu aralar yoğun fırsat buldukça yazarım
canım bekle biraz daha bakalım belki onunişlke ilgili bir sınıtsını vardır veya sen eve gelince hem çocuk hem yemek falan pek ilgilenemeyince ona bozulmuş olabilirBu aralar moralim bozuk iş iyi çocuk iyide eşim bir garip,ilgisiz ve sewgisiz,aynen karşılıkmı versem ne yapsam bilemedim dengesiz adam
Benim yarismam çok önceydi. Üyelik ismimde baskaydi. Şifreyi ,uyelik ismimi falan unutunca yeni üyelik aldim.bu isimle başlamak istiyorum.
Niye nankörlük olsun Zeynepcim, o kadar zaman emek harcamışsın, eğer gerçekten şartları rahat olsa neden bırakmak isteyesin.
Başka yerlere bakınıyor musun hiç belki işsizlik maaşına gerek kalmaz hemen içine sinecek bir yer bulursub ..
Lilycim kendine dikkat et bak benim koçum oldun ya sen
Kolay gelsin ..
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Hepinize musmutlu güzel bir hafta dilerim
Ben hafta sonu her zamanki gibi diyeti falan unuttum:26: Bugün de yepyeni bir başlangıç yapmış bulunmaktayım, akşamdan yemeğimi hazırladım sabah da tostumu hazırladım geldim işe...
Güne güzel başladık bakalım devamı da gelir inşallah...
Şimdi biraz geçmişi okuyayım işler yine bu aralar yoğun fırsat buldukça yazarım
günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
luci cimm maşallah sende gayet güzel izinde olsanda paylaşıma ve yediklerine dikkat ediyorsun
hm cim geçmiş olsun sana ve yuzey cime
vazgeçmek yok canım sana da kolay gelsin haftasonu menülerinde hiç abartı yok
sevda cım gamze cim hnd cim haftasonunu unutup yeni bir hafta başladı o şekild devam edelim hep birlikte
canım bekle biraz daha bakalım belki onunişlke ilgili bir sınıtsını vardır veya sen eve gelince hem çocuk hem yemek falan pek ilgilenemeyince ona bozulmuş olabilir
canım hoşgeldin yeni üyelik olunca nasıl oluyor bu konuyu bilmiyorum işin doğrusu biz şu ara yeni eleman almayı düşünmüyoruz ihtiyacı olan takımlar varsa onlara katılabilirsin veya bir süre bizim takımda devam edersin deneme süreci gib sonra başlarsın sana kalmış
lily cim senin haftasonun nasıl geçti ben gecen hafta da olmayınca önce bi okuyayım dedim şimdi cevabımı yazdım accık da işlerime bakayım
evli olmadigim icin tam tecrubeli sayilmam ama ikili iliskilerde yanlis anlasilmalari ya da anlasilmamalari onlemek icin her seyi acik ve net konusmak gerektigine inaniyorum. tabii uygun bir dil kullanarak karsi tarafi incitmeden, kizdirmadan konusmak gerek. cok zaman kazandiriyor bu sekilde hareket etmek. ya da bir derdim var bolumune yaz istersen orada bu tur konular bolca konusuluyor. cokca tavsiye alabilirsin tecrubeli insanlardan.
8:30 2dl tam buğday ekmegı ve kasar peyniri ile yapılmış tost,yarım salatalık,1cherry domates,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek çorbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2 gün kurusu
20:00 fırında balık biraz fazla büyüktü
3lt su
100 dk 6,6 hızda yürüyüş = 11 km+40 dk 6 hızda yürüyüs = 4 km toplam = 15 km yürüyüs
Mercimeğe de bulgura da bayılırım, mercimek eşim pek yemez, perşembe yaptığım mercimek dün akşam ancak bitti
Yanında başka şeyler de yapıyorum da aklıma ne geldi her gün yemek yapmamak için 1 tencere mercimek yapsam eşim az yiyor zaten 1 hafta gider
Yeşil kahve tat olarak hiç güzel değil ama faydalı olup olmadığını cuma günü söyleyeceğim bakalım, sanki etkili gibi hissediyorum ama ..
Hndcim mc donals değil onlar, ikisini de fırında kendim yaptım ama mc donals kalorilerini bulabildim onları ekledim yoksa kalorileri de daha azdır yağsız yaptığımdan.
Teşekkür ederim
Gayet güzel olmuş menü ..
Onun işi ile ilgili bir problem olabilir mi durumda ? Bence 1-2 gün bekle sonra otur bir konuş bakalım, belki farklı bir şeydir sen üstüne çekiyorsundur.
durumdacım hoşgeldin tatlım... evliliklerde karşılıklı anlayış, sabır çok önemli...belki kendi içerisinde yaşadığı sıkıntılı bir durum olabilir,iş ya da aile ya da başka bir şey...üstüne gitmemeni ama ters davranmamanı da öneririm.sakın aranıza soğukluk sokma tatlım, aksine daha ilgili ol ki, varsa içinde tuttuğu ve henüz paylaşamadığı kafasını kurcalayan bir şey, rahatlayarak açılsın sana...ama sakın kısasa kısas yapma...eşin o senin, yol arkadaşın, bebişinin babası, sabırlı ve anlayışlı ol derim tatlım... umarım en kısa zamanda da çözülür bu süreç
günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
luci cimm maşallah sende gayet güzel izinde olsanda paylaşıma ve yediklerine dikkat ediyorsun
hm cim geçmiş olsun sana ve yuzey cime
vazgeçmek yok canım sana da kolay gelsin haftasonu menülerinde hiç abartı yok
sevda cım gamze cim hnd cim haftasonunu unutup yeni bir hafta başladı o şekild devam edelim hep birlikte
canım bekle biraz daha bakalım belki onunişlke ilgili bir sınıtsını vardır veya sen eve gelince hem çocuk hem yemek falan pek ilgilenemeyince ona bozulmuş olabilir
canım hoşgeldin yeni üyelik olunca nasıl oluyor bu konuyu bilmiyorum işin doğrusu biz şu ara yeni eleman almayı düşünmüyoruz ihtiyacı olan takımlar varsa onlara katılabilirsin veya bir süre bizim takımda devam edersin deneme süreci gib sonra başlarsın sana kalmış
lily cim senin haftasonun nasıl geçti ben gecen hafta da olmayınca önce bi okuyayım dedim şimdi cevabımı yazdım accık da işlerime bakayım
Cumartesi pek sorun yok da bence, pazar dibine vurmuşsun
BUgün tartıldın mı nasıl bir etki oldu acaba ?
doğru söylüyorsun canım elbette bakıyorum ancak bizim sektörde yönetim olarak iş bulmak çok çok zor.
Ben bu şirkette farklı bir projede çalışıyordum o proje bitince tüm arkadaqşlarımızı çıkardılar beni performansımı beğenen bir başka farklı bir proje istedi. Geçtim. Ve ekimde çıkan arkadaşlarımın çoğu hala iş buşamadılar.
Ben ya sektörde iş arıcam yada farklı bir sektöre geçiş yapıcam
Bende hep böyle düşünürdüm ama artık trip atıyoorum.biz çok güzel anlaşarak sewerek ewlendik.hamile kaldım ve 9 ay artı 4 ay hiç değmedi bana.bence aramıza ozamn soğukluk girdi.zayıfladığımda değişir sandım gene tık yok.hala beğenildiğimi hissetmiyorum kadın gibide hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?