Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de çok severim kışı, bütün yaz kış gelsin diye beklerim resmen, hatta yazın mümkün oldukça dışarı çıkmak yerine klimalı bir yrde otururum, bir sevdiğim deniz var yazdan .. Tam kışın ortasında doğmuşum ben de Ocak
aslında kafamda bitidim kararımı verdim gibi o yüzden bugün biraz daha rahatım yani inşallah rahat olcam

Bırakmayı mı düşünüyorsun Zeynep ? Hayırlısı olsun, bazen bizi mutsuz eden yerlerden uzaklaşmak en iyisi oluyor, umarım çok daha güzel bir yer de çok daha mutlu çalışırsın ..

Genellikle çoğumuz hafta sonu görünüp kaçsak da arada uğruyoruz, bir Lily olmuyor, arıyorum valla hafta sonları çok ..

aslında lütfen bi doktora git bak önceden de kötü hikayen varmış Allah korusun ben de belden korkuyorum çok, o zaman çamaşır makinasına çamaşır atıp kalkmıştım ki, kalkamadım...çok zor oluyor bel, bi görün, tedavi ol canım benim...şimdi yüzeysel geçiştirirsen daha sonra hamilelik sürecinde üzer seni, ihmal etme lütfen

Kısacası şöyle ben suanki çalıştığım şirkette 2.5 senedir çalışıyorum. Biliyorsunu<zdur evlilik nedeniyle ilk 1 sene içerisinde kadının çıkma ve tazminat alma hakkı var ben bundan yararlanmak istiyordum. Şirkette bunu duymuş Bizim çalıştığımız proje küçülmeye gideceiğinden dolayı bana " biz seni çıkartalım sen hem kıdem tazminatını al hemde iş bulana kadar işsizlik maaşını alırsın" dediler. Evlilik tazminatıyla çıkarsam işsizlik maaşı alamıyorum.
Ben zaten çalışltığım yerden memnun değilim sadece arkadaşlıklarım güzel gerisi boş mutlu değilim yani (belki nankörlük ama )
Bu nedenle 10 gündür kafam buna takılı ne yapacagımı ne edeceğimi bilemedim.

çok haklısın lucim en kısa zamanda gösteririm bende

Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Hepinize musmutlu güzel bir hafta dilerim
Ben hafta sonu her zamanki gibi diyeti falan unuttum:26: Bugün de yepyeni bir başlangıç yapmış bulunmaktayım, akşamdan yemeğimi hazırladım sabah da tostumu hazırladım geldim işe...
Güne güzel başladık bakalım devamı da gelir inşallah...
Şimdi biraz geçmişi okuyayım işler yine bu aralar yoğun fırsat buldukça yazarım

Niye nankörlük olsun Zeynepcim, o kadar zaman emek harcamışsın, eğer gerçekten şartları rahat olsa neden bırakmak isteyesin.
Başka yerlere bakınıyor musun hiç belki işsizlik maaşına gerek kalmaz hemen içine sinecek bir yer bulursub ..

Lilycim kendine dikkat et bak benim koçum oldun ya sen
Kolay gelsin ..

Ben gideyim ders çalışayım ara verdikçe gelirim kızlar ..

günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
luci cimm maşallah sende gayet güzel izinde olsanda paylaşıma ve yediklerine dikkat ediyorsun
hm cim geçmiş olsun sana ve yuzey cime
vazgeçmek yok canım sana da kolay gelsin haftasonu menülerinde hiç abartı yok
sevda cım gamze cim hnd cim haftasonunu unutup yeni bir hafta başladı o şekild devam edelim hep birlikte

Bu aralar moralim bozuk iş iyi çocuk iyide eşim bir garip,ilgisiz ve sewgisiz,aynen karşılıkmı versem ne yapsam bilemedim dengesiz adam
canım bekle biraz daha bakalım belki onunişlke ilgili bir sınıtsını vardır veya sen eve gelince hem çocuk hem yemek falan pek ilgilenemeyince ona bozulmuş olabilir

Benim yarismam çok önceydi. Üyelik ismimde baskaydi. Şifreyi ,uyelik ismimi falan unutunca yeni üyelik aldim.bu isimle başlamak istiyorum.

canım hoşgeldin yeni üyelik olunca nasıl oluyor bu konuyu bilmiyorum işin doğrusu biz şu ara yeni eleman almayı düşünmüyoruz ihtiyacı olan takımlar varsa onlara katılabilirsin veya bir süre bizim takımda devam edersin deneme süreci gib sonra başlarsın sana kalmış

lily cim senin haftasonun nasıl geçti ben gecen hafta da olmayınca önce bi okuyayım dedim şimdi cevabımı yazdım accık da işlerime bakayım

doğru söylüyorsun canım elbette bakıyorum ancak bizim sektörde yönetim olarak iş bulmak çok çok zor.

Ben bu şirkette farklı bir projede çalışıyordum o proje bitince tüm arkadaqşlarımızı çıkardılar beni performansımı beğenen bir başka farklı bir proje istedi. Geçtim. Ve ekimde çıkan arkadaşlarımın çoğu hala iş buşamadılar.
Ben ya sektörde iş arıcam yada farklı bir sektöre geçiş yapıcam

günaydınnn lilycim güzel bir hafta olsun inşallah

günaydın kaptancımm teşekkürlerr

Ya ne bileyimmdengesizlik kişilik özelliği zaman zaman oluyor ewlenmeden önce böyle değildi.en iyisi sallamamak

Maşallah bu ne azim. Valla sporun müthiş. Bende seni ornek almaliyim. Hergun yürümeyi istiyorum ama useniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep. Canım cicim istiyorum ben hep ilgi oda haklı kafasını dinlemek istiyor zayıflayınca neğenir sandım beni ama hala beğendiğine dair bişiy yok.ewlenmeden önce bana hayrandı 2 yılda nasıl bukadar değişilirki.'

Günaydın arkadaşlar , hepimiz için güzel ve verimli bir hafta olur umarım. Bu hafta diyete sıkı asılalım , yine tam motive halimize dönelim. Halletmem gereken birkaç işim var,onlardan sonra buralarda olacağım gün içinde

Bende hep böyle düşünürdüm ama artık trip atıyoorum.biz çok güzel anlaşarak sewerek ewlendik.hamile kaldım ve 9 ay artı 4 ay hiç değmedi bana.bence aramıza ozamn soğukluk girdi.zayıfladığımda değişir sandım gene tık yok.hala beğenildiğimi hissetmiyorum kadın gibide hissetmiyorum

Kuuzucum ben hep ilgiliyim ona karşı.kesin karar aldım aramıycam msj yazmıycam kendi işime bakıcam.suçum aşk kadını olmak:)

Bence çalışırken bir taraftan iş ara canım daha garantili olan.iş bulmak çok zor biliyorum ama eğer işten çıktığında bulamıyorsann başlamalısın Gerçi şans işi

birkaç gün sonra güzel bir sofra hazırlayıp başbaşa geçirebileceğiniz bir yemek ayarla bence tatlım ve üzüntülerini aktar kendisine, ama daha önce söylediğim gibi de trip atıp araya sakın soğukluk sokma, kendi haline de bırakma, o atmıyorsa adımı sen at canım ve konuş onunla, onu ne kadar sevdiğinden bahset...erkekler bizim gibi değiller, bizim kadar ince düşünüp hareket edemiyorlar, sessiz kalmayı tercih ediyorlar, suçlamamak lazım bu onların yaradılış özelliği...biz söyleniyoruz, şikayet ediyoruz, göz yaşı döküyoruz bir şekilde rahatlayabiliyoruz ama onlar bizim gibi değiller...çoğu zaman trip attığımızın bile farkında olamayabiliyorlar, o sebeple alttan al tatlım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…