- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.001
Tabii ki bulunurum :) sevindim :)ozellikle bizim grubu istiyorsan, aktif paylasimda bulunacaksan sanirim diger uyelerin de itirazi olmayacaktir :) zaten biraz azaldik son zamanlarda.
Tabii ki bulunurum :) sevindim :)
bu ara bileğine dikkat et zorlama, ağır şeyleri eşine kaldırt canım kötülemesin daha da...vallahi kiloyu hepimiz takmış durumdayız tüm gün burada tek konuştuğumuz kilo olunca ister istemez rüyalara da yansıyor...ben de sözde bu hafta koruma yapacaktım ama içimden gelmiyor hiç bir şey yemek, diyet beslenip biran önce kurtulmak istiyorum...hayır olsun rüyan canım belki daha da gaza gelip azim olur rüyan sana :) hem güzel düşünelim güzel olsun hamile kadın şanstır berekettir, dünyaya gelecek bir canlı, çook güzel bir haber alacağına işarettir yorumu atıp sallayarak -ki hiç anlamam ama- içimizi ferah tutalım
sinav stresin bi gecsin, her ay 3-5 kilo vererek cok kisa zamanda eski haline donersin merak etme :) zaten simdi sporla zayiflayacagin icin mesela 65 ken bile eskisi kadar iyi goruneceksin. insanlar zayiflama artik demeye baslayacak. malesef insanlar ve ozellikle kadinlar, kilo alan insanlari dogru kararlar veremeyen, kendisi icin neyin neyin kotu oldugunu anlayamayan, biraz gerizekali olarak gorduklerinden kendilerini ustun hissediyorlar. misal bu yarismalarda bile verecek fazla kilosu olmayan insanlar, kilosu fazla olup cok fazla kilo veremeyenleri "yok ugrasmiyorsun, cabalamiyorsun" diye suclayabiliyor ya da az da olsa verilen kiloyu kucumseyebiliyor. Oysa biz kilo alanlara bile "olsun canim uzulme, haftaya verirsin" diye moral veriyoruz.
Kilo verdikce, zayifladikca bu kendini biz kilolulardan ustun goren insanlar, bizim karsimizda kuculmeye baslayacaklar, nasil zayifladigimizi ogrenmek isteyecekler. O yuzden bunlari diyet ve spor icin motivasyona donusturmek gerek. Ve Allah bizi oyle insanlara donusmekten korusun.
kizLar herkese selam
dun is yaparken belimi incitmisim o yuzden bugun evdeyim ve ayaklarimi uzattim dinleniyorum
mobilden giriyorum gecmise bakamiyorum ( rahat olmuyor )
umarim hepiniz iyisinizdir
opuldunuz
spor yapamayacak gibiyim, su isleri yetistireyim de yarin telafi ederim. menuyu yazayim:
sabah: bol yesillik, 1 haslanmis yumurta ve tulum peynirinden salata
ara: 10 gr badem, 5 gr ceviz, 1 muz
ogle: bol yesillikli ton balikli salata, 2 kepce sehriye corbasi
ara: 1 parca bitter cikolata, 1 greyfurt
aksam: 1.5 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 4 kornison tursusu, 270 gr yagsiz yogurt
(yemek cok tuzsuz oldugu icin tursunin zarari olmaz diye dusundum.)
su: 2 litreyi gecmistir.
Herkese merhaba. Beni diğer gruplara girmek için forma yazmam için yönlendirmiş sin iz tesekkur ederim.ama ben diğer grupları inceledim. Özellikle sizin grubunuzu ve iletisiminizi çok sevdim. Listeye hemen gireyim demiyorum deneme suremde olabilir. Liste hazirlamayi ve hesaplamalarda biliyorum. Eskiden bir ara kaptanlikta yapmistim. Benide araniza kabul ederseniz sevinirim.
Afiyet olsun güzel olmuş menü, ben turşunun tuzunun oldukça fazla olduğunu düşünüyorum ama en fazla 1 sonraki gün biraz fazla çıkarsın sonraki güne bir şey kalmaz, ne sakıncası olacak ki ..
Hoşgeldin aramıza, kaptan bu konuda sana cevap verecektir ama en kötü benim gibi listede olmadan takıma katılırsın.
tursu cidden cok tuzlu oluyor, o yuzden diyete basladigimdan beri yemiyordum. suyu bol iciyorum su an, bi odem olmadan atlatabilirim umarim.
Lucim inan hiç bir şeye dokunmuyorum, daha doğrusu tam dokunacağım eşim aman bırak kötü olur elin diyor ben de bırakıyorum, uzun süre geçmeyeceğine 1-2 gün dikkat edeyim de rahatlayayım diyorum.
Dimi artık içimiz dışımız kilo takıntısı oldu çıktı. En güzeli bir an önce verip kurtulmak.
Ben rüyalarımın çok etkisinde kalıyorum, özellikle kötü olanların.
Vazgeçmek yok sınavım haziranın sonu gibi bitecek, yani çok var, o zamana kadar baya gider diye düşünüyorum yani ne kadar sporla olacak bilmiyorum, aslında fazla kilo konusunda şimdiye kadar dışarıdan kötü bir yorum almadım, sıkıntım kendimle, kendim de çok takmıyorum diye düşünüyordum ama sanırım içten içe baya takıntı yaptım çıktım. Zaten kilo için birisini küçük gören birisini hiç bir şekilde takmam, insanın önemli meziyetleri arasında en son dış görünüş gelir bence, farklı düşünenleri de salla geç diyorum.
Aman dikkat et Zeynep, bel ağrısı da zordur, daha iyi misin ?
Olsa da dediğim gibi ne olacak ki günlük tartılmadıkça farkedilmez bile ..
Bugünkü menümü paylaşayım kızlar ..
Eki Görüntüle 1015215
Sabah geç kalktık, 13 falandı kahvaltı yaptığımızda, çok da aç değildim.
Dolayısı ile öğle olmadı, sonra ben ders çalışmaya dalmışım saat 18i geçe farkettim, maç vardı, onu izlemeye gittik, yemeği de orada yiyince ortaya böyle bir menü çıktı.
Çok düzenli olmadı yani.
Ama patates kızartması ve biraya hayır dedim.
Sıvı olarak 2 litre kadar su içtim.
1 fincan yeşil çay içtim, biberiyeli.
2 fincan kahve içtim ( Azalttım kahveyi bugün)
Akşam da yeşil kahve içerim.
Yarın da daha düzenli bir menüm olur diye düşünüyorum.
haftada bir kilo hedefleyin, daha fazla giderse mutlu olursunuz
Ben senin menülerini de beğeniyorum, sade ama az değil sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Ewt bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum yapıyor işte bişeyler
Çok teşekkür ederim
Senin sporun pek iyi o yüzden daha çabuk gider diye düşünüyorum.
Lucim inan hiç bir şeye dokunmuyorum, daha doğrusu tam dokunacağım eşim aman bırak kötü olur elin diyor ben de bırakıyorum, uzun süre geçmeyeceğine 1-2 gün dikkat edeyim de rahatla yapımda diyorum.
Dimi artık içimiz dışımız kilo takıntısı oldu çıktı. En güzeli bir an önce verip kurtulmak.
Ben rüyalarımın çok etkisinde kalıyorum, özellikle kötü olanların.
Vazgeçmek yok sınavım haziranın sonu gibi bitecek, yani çok var, o zamana kadar baya gider diye düşünüyorum yani ne kadar sporla olacak bilmiyorum, aslında fazla kilo konusunda şimdiye kadar dışarıdan kötü bir yorum almadım, sıkıntım kendimle, kendim de çok takmıyorum diye düşünüyordum ama sanırım içten içe baya takıntı yaptım çıktım. Zaten kilo için birisini küçük gören birisini hiç bir şekilde takmam, insanın önemli meziyetleri arasında en son dış görünüş gelir bence, farklı düşünenleri de salla geç diyorum.
Aman dikkat et Zeynep, bel ağrısı da zordur, daha iyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?