Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lucim inan hiç bir şeye dokunmuyorum, daha doğrusu tam dokunacağım eşim aman bırak kötü olur elin diyor ben de bırakıyorum, uzun süre geçmeyeceğine 1-2 gün dikkat edeyim de rahatlayayım diyorum.

Dimi artık içimiz dışımız kilo takıntısı oldu çıktı. En güzeli bir an önce verip kurtulmak.
Ben rüyalarımın çok etkisinde kalıyorum, özellikle kötü olanların.

Vazgeçmek yok sınavım haziranın sonu gibi bitecek, yani çok var, o zamana kadar baya gider diye düşünüyorum yani ne kadar sporla olacak bilmiyorum, aslında fazla kilo konusunda şimdiye kadar dışarıdan kötü bir yorum almadım, sıkıntım kendimle, kendim de çok takmıyorum diye düşünüyordum ama sanırım içten içe baya takıntı yaptım çıktım. Zaten kilo için birisini küçük gören birisini hiç bir şekilde takmam, insanın önemli meziyetleri arasında en son dış görünüş gelir bence, farklı düşünenleri de salla geç diyorum.

kizLar herkese selam

dun is yaparken belimi incitmisim o yuzden bugun evdeyim ve ayaklarimi uzattim dinleniyorum
mobilden giriyorum gecmise bakamiyorum ( rahat olmuyor )
umarim hepiniz iyisinizdir

opuldunuz

Aman dikkat et Zeynep, bel ağrısı da zordur, daha iyi misin ?

Afiyet olsun güzel olmuş menü, ben turşunun tuzunun oldukça fazla olduğunu düşünüyorum ama en fazla 1 sonraki gün biraz fazla çıkarsın sonraki güne bir şey kalmaz, ne sakıncası olacak ki ..

Hoşgeldin aramıza, kaptan bu konuda sana cevap verecektir ama en kötü benim gibi listede olmadan takıma katılırsın.

Bugünkü menümü paylaşayım kızlar ..

Sabah geç kalktık, 13 falandı kahvaltı yaptığımızda, çok da aç değildim.
Dolayısı ile öğle olmadı, sonra ben ders çalışmaya dalmışım saat 18i geçe farkettim, maç vardı, onu izlemeye gittik, yemeği de orada yiyince ortaya böyle bir menü çıktı.
Çok düzenli olmadı yani.
Ama patates kızartması ve biraya hayır dedim.
Sıvı olarak 2 litre kadar su içtim.
1 fincan yeşil çay içtim, biberiyeli.
2 fincan kahve içtim ( Azalttım kahveyi bugün)
Akşam da yeşil kahve içerim.
Yarın da daha düzenli bir menüm olur diye düşünüyorum.​

tursu cidden cok tuzlu oluyor, o yuzden diyete basladigimdan beri yemiyordum. suyu bol iciyorum su an, bi odem olmadan atlatabilirim umarim.

tursu cidden cok tuzlu oluyor, o yuzden diyete basladigimdan beri yemiyordum. suyu bol iciyorum su an, bi odem olmadan atlatabilirim umarim.

Olsa da dediğim gibi ne olacak ki günlük tartılmadıkça farkedilmez bile ..

haklisin, universite sinavi haziran'da oluyor. 23'une kadar calisma kampina girdigin icin sinav bu aralar diye dusundum. haziran'a kadar yapmam gereken o kadar is var ki... haziran'da da 3 konferans var, insallah ucune de sunucu olarak gidebilirim ve guzel guzel sunup alnimin akiyla donebilirim. sonrasinda bayagi bir rahatlamis olacagim insallah.

bu arada keten tohumu cok iyi omega 3 acisindan. ben de aldim gecen gun marketten.

Benim yarismam çok önceydi. Üyelik ismimde baskaydi. Şifreyi ,uyelik ismimi falan unutunca yeni üyelik aldim.bu isimle başlamak istiyorum.

Ewt cok kasıyorum mecburen kardesımın dugununde şışko olmamam lazım

oncelikle sana gecmis olsun hm22.
vekim konusunda agrim devam ve uatune üstlük aksam yemek hazirlarken parmagimi kestim canimin acisindan yemek hazirlyamadim eşim pizza soyledi
neler oluyor böyle bilmiyorum
sanirim ia yerinde yasadigim sikintilar beni gereksiz yerde yakaliyor

ebiscim sporun harika, maşallah çok güzel azimlisin, gidecek 5 er 5 er hiç meraklanma sen, bak bana kilo verme ile zerre yakından alakası olmayan ben 2 ayda 16 kilo verdim(maşallah) :)))) istedikten sonra olmaması için hiç bir sebep yok...moralini ve azmini kaybetmeden sabırla ilerlediğin yolda devam et tatlım[/QUOTE]

Inşallah bende bı 15 verebılsem ıkı ayda cok süper olur

menude bir eksik var hemen duzeltiyorum:

spor yapamayacak gibiyim, su isleri yetistireyim de yarin telafi ederim. menuyu yazayim:

sabah: bol yesillik, 1 haslanmis yumurta ve tulum peynirinden salata

ara: 10 gr badem, 5 gr ceviz, 1 muz

ogle: bol yesillikli ton balikli salata, 2 kepce sehriye corbasi

ara: 1 parca bitter cikolata, 1 greyfurt

aksam: 1.5 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 4 kornison tursusu, 270 gr yagsiz yogurt, 10 gr badem
(yemek cok tuzsuz oldugu icin tursunin zarari olmaz diye dusundum.)

su: 2 litreyi gecmistir.

iyi akşamlar arkadaşlar ,homini haftasonu menümü bir an evvel sizlerle paylaşmak istedim pazartesi olsun da bi an önce normal beslenme ritmime döneyim istiyorum. Dikkat birazdan okuyacağınız menüler yoğun kalori içerir.Lütfen denemeyiniz.

Cumartesi Menüm

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek , 1 yumurtadan omlet

Öğlen Adana Kebap yanında bulgur pilavı ve ayran altındaki lavaştan biraz

Ara 1 elma 3 yulaflı bisküvi

Akşam 1 kase mercimek çorba 2 dilim otlu börek
Su , 1.5 lt Spor Aktif bi gündü spor yapamadım

Pazar Menüm

Kahvaltım 1 dilim ekmek , yarım haşlanmış baharatlı patates , yarım domates , 1 çatal kayısı reçeli, 1 çatal tahin helvası (kahvaltım trajik :26:)
Öğlen Ton balıklı salata yanında 3 yk yağsız makarna
Ara Kremalı şekersiz kahve
Akşam 3 yk kısır , 2 dilim havuçlu tarçınlı kek ,: 2 tane susamlı tuzlu kurabiye (Arkadaşıma gitmiştim bunları 6-7 arasında yedim )
Ara orta şekerli Türk kahvesi yanında 2 kare çikolata ( Bu da arkadaşımın ikramı çikolataları yemeseydim diyorum içimden ben de )

Su: 1.5 lt Spor yapamadım. Dönüşte eve yürüdüm 20 dk kadar .

Bu haftasonu yediklerimin farkındayım .Suya bile dikkat etmedim.: Gerçekten bu hafta oldukça dikkatli olacağım. Hafta sonunu telafi edeceğim .:18: :18:

Hoşgeldin aramıza, kaptan bu konuda sana cevap verecektir ama en kötü benim gibi listede olmadan takıma katılırsın.[/QUOTE]

Sen neden listeye girmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…