Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8:30 2dl tam buğday ekmegı ve kasar peyniri ile yapılmış tost,yarım salatalık,1cherry domates,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek çorbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2 gün kurusu
20:00 fırında balık biraz fazla büyüktü

3lt su

100 dk 6,6 hızda yürüyüş = 11 km+40 dk 6 hızda yürüyüs = 4 km toplam = 15 km yürüyüs

merabaa, iyi haftalaar, iyi pazartesileer, mutlu günleer olsuunn
bugünden itibaren güzel bir hafta olsun;
aşk olsun, heyecan olsun,
mutluluk olsun, çiçekler böcekler olsun,
sağlık olsun,
şans uğur hep yanınızda olsun,
para olsun, başarı olsun,
sonsuz sınırsız huzur olsun

.

kızlar ne güzel sohbetler etmişsiniz valla...hafta sonum yine herzamanki gibi berbattı... allahımmmmmmmmm kendime inanamıyorum ben .var biryerler de bir eksiğim ama biliemicem nerde...neyse artık olan oldu kaldığımız yerden tekrar devam...

.

günaydın sevdacııım, günaydın arkadaşlarrrr herkese keyifli, güzel, kıpır kıpır bir hafta dilerim.
Sevdam güzel olacak bu hafta,
hafta sonu kaçamaklarını ardımızda bırakıp yeni sayfa açtığımız güzel bir hafta diliyorum tatlım :)

teşekkür ederim canım sen varya bir meleksin.iyiburası vesizler varsınız.dün gamzeyle de konuştuk ta biraz ,bu cozutmaların sonunda burda olmasak eminimki son vermezdik .burda olmak frenliyor insanı..iyiki varsınız valla...

.

klasikleşmiş karikatür paylaşımımı da yapayım bari :)

diyette olmak:

ben bakıyım bi gamzeye sesi çıkmadı uyuyamı kaldı ne...sabahları onu görmeden de yapamıyorum iyi alıştım ...görüşürüz tatlım ...

.

estağfurullah fıstığım ne haddime melek olmak, aslında tüm kadınlar melektir de bazılarının kulağına fısıldayan şeytanlar bazen onları kötü niyetli yapabiliyor sanırım :) ne diyoruz amaan, boşver, her şey insanlar için, bugün kilo alırız, yarın veririz, sinirimiz bozulur, sonra düzelir, ne gelip geçmemiş ki, bu da geçmesin...önemli olan bizim havamız güzel olsun, her şey yoluna girer, su akaaarrrr, yolunu bulur :)

ben bakıyım bi gamzeye sesi çıkmadı uyuyamı kaldı ne...sabahları onu görmeden de yapamıyorum iyi alıştım ...görüşürüz tatlım ....

bak bakalım canım benim uyudu kaldı mı, hafta sonu çok kaçırıp köşe bucak saklandı mı öpüyorum çok görüşürüz

aynen tatlım çok haklı vede çok tatlısın...hava deyince çok soğudu anam havalar birden bire sanki tekrar kış geldi....uyanmış kız kalmaz o ben kalırım o kalmaz..

Son düzenleme:
çıkmadan da şunu paylaşayım çok hoşuma gitti

Dost demek kardeş demekti.Candaş,yoldaş demekti...Çaresizliğine,çare

demekti.AÇığını kapatan,zayıflığını örten demekti.Her zaman koşulsuz,sualsizce yanında

olandı...yarım kalmışlıklarını tamamlayan demekti...Dudaklarından

dökemediğini,anlayabilendi...DOST

.

aynen tatlım çok haklı vede çok tatlısın...hava deyince çok soğudu anam havalar birden bire sanki tekrar kış geldi....uyanmış kız kalmaz o ben kalırım o kalmaz..

cansın ! :) evet kış buralara da geri geldi tatlım ama uzmanlar hep söylüyordu martta kar gelebilir diye, mevsim normallerine geri döndük iyi oldu..buradakiler bi garip yavrum, güneşi gören t-shirt ile attı kendini yollara sanki yaz geldi... şimdide herkes yatakta, griple mücadele ediyor...iyi böyle, iyi daha gelmesin yaz, ben seviyorum kışı, kış çocuğu olduğum için belki de, kasım doğumluyum ben

kizLar herkese selam

dun is yaparken belimi incitmisim o yuzden bugun evdeyim ve ayaklarimi uzattim dinleniyorum
mobilden giriyorum gecmise bakamiyorum ( rahat olmuyor )
umarim hepiniz iyisinizdir..opuldunuz

canııım çok geçmiş olsun zeynebim, bel önemlidir tatlım dikkat et Allah korusun... bir merhem vs al sür, sar belini bence...tabi öncelikle bi doktora git derim ama doktorluk durum yok dersen de mutlaka bir şekilde o kısmı sıcak tut, benimde 3 yıl kadar önce gelmişti başıma 15 gün yatmıştım hem de yerde sert zeminde yatmam gerektiğini söyledi doktor bir de kas gevşetici ve bengay tarzı merhemlerle kurtulduğumu hatırlıyorum...

Herkeslere Günaydınnn

berbat bir haftasonundan sonra umarım güzel bir hafta geçirirz

iyi dileklerin için tesekuurler sevdaa günaydınn

berbat bir haftasonuda benden

inşallahhh günaydın lucimm

diyette olmak:
Eki Görüntüle 1015607

yüreğine sağlık tatlım

2 sınava çıkmış artık değişik bir sistem olmuş, umarım sen de güzel bir şekilde geçirirsin.

bu arada keten tohumu cok iyi omega 3 acisindan. ben de aldim gecen gun marketten.

Sırf o yüzden kullanıyorum ben de.

Ewt cok kasıyorum mecburen kardesımın dugununde şışko olmamam lazım

Ne zaman düğün ebbiss ?

Her şey üst üste geldi desene Zeynep, en azından hafta sonu iş yerinde bırakabilsen sıkıntıları da biraz stres atsan ama pazartesi gelecek aynı şeyler devam edecel diye pek rahat olamıyorsun sanırım.

Cumartesi pek sorun yok da bence, pazar dibine vurmuşsun
BUgün tartıldın mı nasıl bir etki oldu acaba ?

canımmm cok teşekkür ederim üstüne bide parmagımı kestim dedim ya berbat bi haftasonuydu.

Eşim sağolsun kremle masaj yaptı dün şimdi biraz daha iyiyim.

O senin dediğin gibi bir bel ağrısını 2 sene önce yasadım namaz kılmak için abdest alyordum birden kitlendim aman Allahım o neydi nerden baksan 1 ay sürdü Allah korusun bir daha yaşamadım

aslında kafamda bitidim kararımı verdim gibi o yüzden bugün biraz daha rahatım yani inşallah rahat olcam

Sen neden listeye girmiyosun

Ben daha önceden yarışmıştım sürem dolmadı, o yüzden listede yokum.

Yok artık, ne diyeyim saygıyla önünde eğiliyorum

Olsun be Sevdam, hepsinden bol bol olsun ..

Yemek olarak kötüydü dimi, tek kötülüğü o olsun da ..

Benim de aklıma bu fıkra geldi karükatürü okuyunca ..

ADAMIN biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Bunun için 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmesi gerekiyormuş. 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmiş. 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılığı olarak ona şeytanı ağzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş. Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittiğini artık öğrenmek istediğini söyleyerek dışarı çıkmış. Kadıncağız şeytanı merak ediyormuş. Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin ağzını açıvermiş. Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış.
- Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın.
Kadın da şeytana;
- Sen o şişenin içinde hiç değildin ki...
Şeytan;
- Nasıl olur? Şişeden çıktım sen de gördün.
Kadın;
- O şişenin içinde hiç değildin. Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki?
Şeytan;
- Gireyim de gör...
demiş ve şişenin içine girivermiş.
Sonuç olarak; adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını, kadının ise 5 dakikasını almış.
Şeytan da Tanrıya isyan edercesine haykırmış:
Tanrım madem ki kadınları yaratacaktın o zaman beni neden yarattın!..

diyette olmak:
Eki Görüntüle 1015607

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…