- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.021
merabaa, iyi haftalaar, iyi pazartesileer, mutlu günleer olsuunn
bugünden itibaren güzel bir hafta olsun;
aşk olsun, heyecan olsun,
mutluluk olsun, çiçekler böcekler olsun,
sağlık olsun,
şans uğur hep yanınızda olsun,
para olsun, başarı olsun,
sonsuz sınırsız huzur olsun
.
günaydın sevdacııım, günaydın arkadaşlarrrr herkese keyifli, güzel, kıpır kıpır bir hafta dilerim.
Sevdam güzel olacak bu hafta,
hafta sonu kaçamaklarını ardımızda bırakıp yeni sayfa açtığımız güzel bir hafta diliyorum tatlım :)
teşekkür ederim canım sen varya bir meleksin.iyiburası vesizler varsınız.dün gamzeyle de konuştuk ta biraz ,bu cozutmaların sonunda burda olmasak eminimki son vermezdik .burda olmak frenliyor insanı..iyiki varsınız valla....
ben bakıyım bi gamzeye sesi çıkmadı uyuyamı kaldı ne...sabahları onu görmeden de yapamıyorum iyi alıştım ...görüşürüz tatlım ....
estağfurullah fıstığım ne haddime melek olmak, aslında tüm kadınlar melektir de bazılarının kulağına fısıldayan şeytanlar bazen onları kötü niyetli yapabiliyor sanırım :) ne diyoruz amaan, boşver, her şey insanlar için, bugün kilo alırız, yarın veririz, sinirimiz bozulur, sonra düzelir, ne gelip geçmemiş ki, bu da geçmesin...önemli olan bizim havamız güzel olsun, her şey yoluna girer, su akaaarrrr, yolunu bulur :)
aynen tatlım çok haklı vede çok tatlısın...hava deyince çok soğudu anam havalar birden bire sanki tekrar kış geldi....uyanmış kız kalmaz o ben kalırım o kalmaz..
kizLar herkese selam
dun is yaparken belimi incitmisim o yuzden bugun evdeyim ve ayaklarimi uzattim dinleniyorum
mobilden giriyorum gecmise bakamiyorum ( rahat olmuyor )
umarim hepiniz iyisinizdir..opuldunuz
sağlık olsun,
.
kızlar ne güzel sohbetler etmişsiniz valla...hafta sonum yine herzamanki gibi berbattı...allahımmmmmmmmm kendime inanamıyorum ben .var biryerler de bir eksiğim ama biliemicem nerde...neyse artık olan oldu kaldığımız yerden tekrar devam...
.
günaydın sevdacııım, günaydın arkadaşlarrrr herkese keyifli, güzel, kıpır kıpır bir hafta dilerim.
Sevdam güzel olacak bu hafta,
hafta sonu kaçamaklarını ardımızda bırakıp yeni sayfa açtığımız güzel bir hafta diliyorum tatlım :)
çıkmadan da şunu paylaşayım çok hoşuma gitti
Dost demek kardeş demekti.Candaş,yoldaş demekti...Çaresizliğine,çare
demekti.AÇığını kapatan,zayıflığını örten demekti.Her zaman koşulsuz,sualsizce yanında
olandı...yarım kalmışlıklarını tamamlayan demekti...Dudaklarından
dökemediğini,anlayabilendi...DOST
.
haklisin, universite sinavi haziran'da oluyor. 23'une kadar calisma kampina girdigin icin sinav bu aralar diye dusundum. haziran'a kadar yapmam gereken o kadar is var ki... haziran'da da 3 konferans var, insallah ucune de sunucu olarak gidebilirim ve guzel guzel sunup alnimin akiyla donebilirim. sonrasinda bayagi bir rahatlamis olacagim insallah.
bu arada keten tohumu cok iyi omega 3 acisindan. ben de aldim gecen gun marketten.
Ewt cok kasıyorum mecburen kardesımın dugununde şışko olmamam lazım
oncelikle sana gecmis olsun hm22.
vekim konusunda agrim devam ve uatune üstlük aksam yemek hazirlarken parmagimi kestim canimin acisindan yemek hazirlyamadim eşim pizza soyledi
neler oluyor böyle bilmiyorum
sanirim ia yerinde yasadigim sikintilar beni gereksiz yerde yakaliyor
iyi akşamlar arkadaşlar ,homini haftasonu menümü bir an evvel sizlerle paylaşmak istedim pazartesi olsun da bi an önce normal beslenme ritmime döneyim istiyorum. Dikkat birazdan okuyacağınız menüler yoğun kalori içerir.Lütfen denemeyiniz.
Cumartesi Menüm
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek , 1 yumurtadan omlet
Öğlen Adana Kebap yanında bulgur pilavı ve ayran altındaki lavaştan biraz
Ara 1 elma 3 yulaflı bisküvi
Akşam 1 kase mercimek çorba 2 dilim otlu börek
Su , 1.5 lt Spor Aktif bi gündü spor yapamadım
Pazar Menüm
Kahvaltım 1 dilim ekmek , yarım haşlanmış baharatlı patates , yarım domates , 1 çatal kayısı reçeli, 1 çatal tahin helvası (kahvaltım trajik :26:)
Öğlen Ton balıklı salata yanında 3 yk yağsız makarna
Ara Kremalı şekersiz kahve
Akşam 3 yk kısır , 2 dilim havuçlu tarçınlı kek ,:2 tane susamlı tuzlu kurabiye (Arkadaşıma gitmiştim bunları 6-7 arasında yedim )
Ara orta şekerli Türk kahvesi yanında 2 kare çikolata ( Bu da arkadaşımın ikramı çikolataları yemeseydim diyorum içimden ben de)
Su: 1.5 lt Spor yapamadım. Dönüşte eve yürüdüm 20 dk kadar .
Bu haftasonu yediklerimin farkındayım .Suya bile dikkat etmedim.:Gerçekten bu hafta oldukça dikkatli olacağım. Hafta sonunu telafi edeceğim .:18: :18:
canııım çok geçmiş olsun zeynebim, bel önemlidir tatlım dikkat et Allah korusun... bir merhem vs al sür, sar belini bence...tabi öncelikle bi doktora git derim ama doktorluk durum yok dersen de mutlaka bir şekilde o kısmı sıcak tut, benimde 3 yıl kadar önce gelmişti başıma 15 gün yatmıştım hem de yerde sert zeminde yatmam gerektiğini söyledi doktor bir de kas gevşetici ve bengay tarzı merhemlerle kurtulduğumu hatırlıyorum...
2 sınava çıkmış artık değişik bir sistem olmuş, umarım sen de güzel bir şekilde geçirirsin.
Sırf o yüzden kullanıyorum ben de.
Ne zaman düğün ebbiss ?
Her şey üst üste geldi desene Zeynep, en azından hafta sonu iş yerinde bırakabilsen sıkıntıları da biraz stres atsan ama pazartesi gelecek aynı şeyler devam edecel diye pek rahat olamıyorsun sanırım.
Cumartesi pek sorun yok da bence, pazar dibine vurmuşsun
BUgün tartıldın mı nasıl bir etki oldu acaba ?
Sen neden listeye girmiyosun
8:30 2dl tam buğday ekmegı ve kasar peyniri ile yapılmış tost,yarım salatalık,1cherry domates,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek çorbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2 gün kurusu
20:00 fırında balık biraz fazla büyüktü
3lt su
100 dk 6,6 hızda yürüyüş = 11 km+40 dk 6 hızda yürüyüs = 4 km toplam = 15 km yürüyüs
sağlık olsun,
.
kızlar ne güzel sohbetler etmişsiniz valla...hafta sonum yine herzamanki gibi berbattı...allahımmmmmmmmm kendime inanamıyorum ben .var biryerler de bir eksiğim ama biliemicem nerde...neyse artık olan oldu kaldığımız yerden tekrar devam...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?