- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.061
O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin diyelim o zaman canım :) sağlıklı, keyifli zayıflamalar :)
Tesekkur ederim canim. :)
Kuuzucum ben hep ilgiliyim ona karşı.kesin karar aldım aramıycam msj yazmıycam kendi işime bakıcam.suçum aşk kadını olmak:)
Bence çalışırken bir taraftan iş ara canım daha garantili olan.iş bulmak çok zor biliyorum ama eğer işten çıktığında bulamıyorsann başlamalısın Gerçi şans işi
merhaba durumda :) eşinle ilgili meseleye üzüldüm. anladığım kadarıyla biraz akışına bırakacaksın , belki öylesi daha iyidir.Ama hiç aramamazlık gibi de yapma çünkü bu da bir süre sonra seni zorlayacak aranızdaki mesafe iyice büyüyecek. :2: İşin nasıl gidiyor alıştın mı ? bi süre işine ve çocuğa odaklansan belki daha az düşünürsün sorunları . malesef aşk biraz üzüyor insanı
biz burada ne kadar zayıflamak üzere bir araya gelmiş güç birliği yapmaya çalışan hanımlar olsak da, dertlerimizi ve sıkıntılarımızı da paylaşarak kardeş gibi olduk gittik kısa sürede, kilolar nasıl gidiyor farkına bile varmıyoruz, sen de biraz kendinden bahsedebilir misin tanıyalım yavaş yavaş birbirimizi
Ben daha önceden yarışmıştım sürem dolmadı, o yüzden listede yokum.
Anladım
Yok artık, ne diyeyim saygıyla önünde eğiliyorum :
Hehehe tskler ama ya cok spor yapınca zayıflarım demı yağlar erıyo demı spor yapınca kas mı oluyo önlüyorum bnm 1 kg kastan gıtmış nasıl oldu kı
Öncelikle merhaba. Burasinin sadece kilo verme yeri olmadigini çok iyi biliyorum. Kilo vermek içinde çok etkili bir yer. 2 yildir görüştüğüm çok güzel dostlar edindim buradan. Evliyim, öğretmenim, ayni zamanda sosyoloji okuyorum. Zamanla birbirimizi çok iyi taniriz inşallah.
iş bakıyorum canımda dediğim gibi çok zor bulmak.
gerçekten sans işi
eski projemiz kapanmaya yakın bir arkadaşımız iş buldu kendi projesi kapandı ertesi gün başka işe başladı hem tazminatını aldı hemde daha yüksek bir maaşla başka işe başladı =)
günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
Yetısıyorum cok şükür ya gecen filan yapıyorum ışlerı yemeklerı alıştı bünyem ya gecede 3kere kalkıyorum robotlaştım sanırımherhalde bu hafta listeye gırebılırım motıvasyonum dusmesıınnn
birkaç gün sonra güzel bir sofra hazırlayıp başbaşa geçirebileceğiniz bir yemek ayarla bence tatlım ve üzüntülerini aktar kendisine, ama daha önce söylediğim gibi de trip atıp araya sakın soğukluk sokma, kendi haline de bırakma, o atmıyorsa adımı sen at canım ve konuş onunla, onu ne kadar sevdiğinden bahset...erkekler bizim gibi değiller, bizim kadar ince düşünüp hareket edemiyorlar, sessiz kalmayı tercih ediyorlar, suçlamamak lazım bu onların yaradılış özelliği...biz söyleniyoruz, şikayet ediyoruz, göz yaşı döküyoruz bir şekilde rahatlayabiliyoruz ama onlar bizim gibi değiller...çoğu zaman trip attığımızın bile farkında olamayabiliyorlar, o sebeple alttan al tatlım bence
O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah bu ne azim. Valla sporun müthiş. Bende seni ornek almaliyim. Hergun yürümeyi istiyorum ama useniyorum.
Sewdım galiba bıde usenme gıbı bı lüksüm yok benım gecen hafta kıyafet bakmaya çıktık bıraz tane 48 beden gıydım ıdare eder ama cok güzel bın elbisen değil bıtanede 46 beden denedım kalıbı büyük dedıler popo göbek bıraz fırladı kendımden utandım
Sen nasıl pozitif bir insansın şeker zerreciği hayatındaki insanlar çok şanslı
Darısı başına ozaman ne diyim.bakıyoruz aynı bölümden mezunlar insanlar biri 1000 tl biri 10000 tl alıyor anlayamıyorumm ama sanırım kişisel başarıda öönemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?