Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim canim. :)

biz burada ne kadar zayıflamak üzere bir araya gelmiş güç birliği yapmaya çalışan hanımlar olsak da, dertlerimizi ve sıkıntılarımızı da paylaşarak kardeş gibi olduk gittik kısa sürede, kilolar nasıl gidiyor farkına bile varmıyoruz, sen de biraz kendinden bahsedebilir misin tanıyalım yavaş yavaş birbirimizi

Kuuzucum ben hep ilgiliyim ona karşı.kesin karar aldım aramıycam msj yazmıycam kendi işime bakıcam.suçum aşk kadını olmak:)

merhaba durumda :) eşinle ilgili meseleye üzüldüm. anladığım kadarıyla biraz akışına bırakacaksın , belki öylesi daha iyidir.Ama hiç aramamazlık gibi de yapma çünkü bu da bir süre sonra seni zorlayacak aranızdaki mesafe iyice büyüyecek. :2: İşin nasıl gidiyor alıştın mı ? bi süre işine ve çocuğa odaklansan belki daha az düşünürsün sorunları . malesef aşk biraz üzüyor insanı

Bence çalışırken bir taraftan iş ara canım daha garantili olan.iş bulmak çok zor biliyorum ama eğer işten çıktığında bulamıyorsann başlamalısın Gerçi şans işi

iş bakıyorum canımda dediğim gibi çok zor bulmak.

gerçekten sans işi

eski projemiz kapanmaya yakın bir arkadaşımız iş buldu kendi projesi kapandı ertesi gün başka işe başladı hem tazminatını aldı hemde daha yüksek bir maaşla başka işe başladı =)

Ewet Canım işe alıştım Çalışmak çok güZel

Öncelikle merhaba. Burasinin sadece kilo verme yeri olmadigini çok iyi biliyorum. Kilo vermek içinde çok etkili bir yer. 2 yildir görüştüğüm çok güzel dostlar edindim buradan. Evliyim, öğretmenim, ayni zamanda sosyoloji okuyorum. Zamanla birbirimizi çok iyi taniriz inşallah.

inşallah canım :) memnun oldum tanıştığımıza ... ben de evliyim 36 yaşımdayım, kendime ait eğitim ve danışmanlık firmam var çalışıyor gibi sayılırım :) bazen evden bazen ofisten hayat akıp gidiyor...evet daha öncede gruplarda olduğunu söylemişsin yabancı değilsin zaten paylaşımlara, güzel bir dostluk oluşturmak ümidiyle, tekrar hoşgeldinnn :)

Darısı başına ozaman ne diyim.bakıyoruz aynı bölümden mezunlar insanlar biri 1000 tl biri 10000 tl alıyor anlayamıyorumm ama sanırım kişisel başarıda öönemli

Sen nasıl pozitif bir insansın şeker zerreciği hayatındaki insanlar çok şanslı

O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

denemede gibi dusunme kendini hic, ben dusunmemistim mesela :) ilk hafta verdigim kilo takim ortalamasina katilmadi ama bireysel siralamaya katilmisti. tek farki bu oldu yani benim icin.

Kızlar maşallah 3 sayfa ilerlemiş
Valla kaptan ben herşeyi yedim diyebilirim ama genelde akşamları cozuttum komşum da sağolsun elinde bir tabak cıssslarla geldi akşam yemeği niyetiyle yedim falan filan işte bahaneler çok malumunuz... uzatmayım kısacası hafta sonunu geride bırakıyorum ve bugünden itibaren evdeki defter günlüğüme de menü paylaşımına başlayacağım ne zamandır ihmal ettim onu da... Tüm bu nedenlerden dolayı yepyeni güzel bir başlangıç yaptım şu an limonlu ıhlamurumu yudumluyorum
Hmcim senin koçluğunu bugünden itibaren üstlendiğimi kabul ederek sana da sadık kalmaya çalışacağım arkadaşım çünkü yorum yapabilmem için önce kendime çekidüzen vermem lazım değil mi?

Yaa kızlar iyi ki varsınız kafam allak bullak oldu ben ne anlarım muhasebeden offf yaaa... Dikkat eksikliği yaşayan biriyimdir zaten bir de sevmediğim, bilgimin az olduğu bir işte uzun süreli odaklanmak zorunda kalmak çok kötü... millet sigara molasına kaçıyor ben sigara kokusuna bile gelemiyorum o yüzden ofisteyim ama cidden sinir bozucu - ben çalışıyorum ara vermeye fırsat bulamıyorum ara verdiğimde de işler yavaşlıyor hemen bitirmem isteniyor Allahımmmmm beynim sulandı şimdiden...

Sen nasıl pozitif bir insansın şeker zerreciği hayatındaki insanlar çok şanslı

canımsın, çok tatlısın teşekkür ederim...ama hayat insanı bir şekilde şekillendiriyor kuzum, kendimden biliyorum, araya bir kere soğukluk girdi mi ölsem geri dönmezdim, kırıyorum artık inadımı, özellikle eşimle ters düştük mü, hiç küs ve sessiz kalamam hemen çözüm bulmaya çalışırım...gün gelir herkes gider ama eşin yanında yol arkadaşı olarak kalır...araya giren soğukluk emin ol arayı daha da açar..sen bir kadınsın...kadın her zaman daha naif, daha şevkatli, daha duygusaldır, bazen erkekleri şevkatle yola getirmek gerekir, aslında çok kolaydır onları idare etmek de, işte biz hanımların yine özverili olmaları gerekiyor...sıkma sen de güzel canını hiçbir şey için, keyfini, ruh, beden sağlığını koru birtanem...

Darısı başına ozaman ne diyim.bakıyoruz aynı bölümden mezunlar insanlar biri 1000 tl biri 10000 tl alıyor anlayamıyorumm ama sanırım kişisel başarıda öönemli

yani o kadar fark yok ama beceri dil mezuniyet vb özelliklere göre değişebiliyor.

Bakalım hakkımda hayırlısı

kızlar ben çıkıyor öğleden sonra buluşmak üzere

hala regl olamadım malum kötü bir haftasonu nedeniyle bugün çok meymenetsizim

Öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…