- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.301
merhaba hazos hoşgeldin
Ben geçen hafta sadece bir öneri üzerine denedim ( neyimeyse )
Ama benim midem bulandı hiç sevmedim tadını sevenler var ama bana göre değil
isten ciktiktan sonra ne yapacaksin zeynep?
yahu belki de o sekilde kilo verdiriyordur, miden bulandigi icin hicbir sey yemeyerek kilo veriyorsundur belki
ahahahaa haklısın canım o gün berbattı benim için ama su bile içemedim düşün
Hmmmm bnde bi denesem mi diyorum far etti mi peki sendee kac gun ictinmerhaba hazos hoşgeldin
Ben geçen hafta sadece bir öneri üzerine denedim ( neyimeyse )
Ama benim midem bulandı hiç sevmedim tadını sevenler var ama bana göre değil
yahu belki de o sekilde kilo verdiriyordur, miden bulandigi icin hicbir sey yemeyerek kilo veriyorsundur belki
tahmin edebiliyorum., ben de bir sabah sirkeyi fazla kacirmistim yanlislikla hatirlarsan, butun gun midem bulandi, ustelik elma sirkesi gercekten bagirsaklari calistiriyormus onu anladim, bagirsaklarim hic durmadi aksama kadar, o yuzden de cok su kaybettim
Hmmmm bnde bi denesem mi diyorum far etti mi peki sendee kac gun ictin
Hehe olabilir valla
10 ay işsizlik maaşı hakkım var elbette bu kadar süre işsiz kalmaya ni,yetim yok.
Ama sertifikalı bir kursa giderek sektör değiştirebilirim.
Yabancı dil, ehliyet, kpss hazırluık gibi hala eksiklerim var bunları tamamlamak adına birşeyler yapabilirim.
Tabi bu süre zarfında iş aramya devam edeceğim. Yani şimdilik düşüncem bu
Sizlerin bir önerisi var mı ?
ek neler yapabileceiğimle ilgili
evet evet hatırlıyorum hatta fazla kacırnayın diye uyarmıştın
tatlım ben sadece bir yudum denedim beni mahvetti etkisi oldumu bilmiyorum bir yudumla bişi olmaz ondan günde 4 lt için diyorlar benim için mümküğn değill
zaten yapmayi planladigin cok sey var gibi. kpss ye gireceksen simdiden yogun sekilde calisman iyi olur, cunku soruyu bilsen bile sure yeterli olmayabiliyor, hizli cozmeye alismak gerekiyor.
Hıımmmmmmm :44: ben tersten yorumlamışım .Bende de bazı akşamlar yeme krizi oluyor sakız çiğneyerek önlemeye çalışıyorum . Hmcim ya bugün yarın dikkat edersin . Benim haftasonum senin pazartesin valla sayılı gün çabuk biter cumaya az kaldııııı
uyurken kan sekerin dustu herhalde. evde cips ve kurabiye olmasa yiyemezdin aslinda
ama uzme kendini, ders calisiyorsun, demek ki bir karbonhidrat ihtiyaci olusmus, beyin bir tek glikozdan enerji alir biliyorsun.
Çok spor yaptığında yediklerine ve ağırlık çalışmalarına daha dikkat etsen iyi olur Ebbiscim çünkü kaslarımızın da erime riski var, bunca spor yapıyorsun hem taktir ediyorum, hem özeniyorum ama dikkat et ki sağlığına daha da faydalı olsun.
Ewt ewet pekı yaptıgım spora göre beslenmem nasıl kas erımemesı ıcın napmam lazım
Hahahaha yumurta ve iki zeytin ekledim hayatim :)
Canım bende olurum bazen böyle. Sana tavsiyem şudur. Aglamak istersen ağla. Icindekinin kökünü kazı. Hem sıkıntını atmışolursun hemde iyi olursun gülüm.
günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
hadi bakalım durumda cım atmışsın tribini eşine bu arada gidecekse gitsin kız benim kocvayı gecen sene 4 günlüğüne belarus a gezmeye gönderdim tapusu sende nasıl olsa
bu arada yeni bir arkdaş yazmış hazos du sanırım alıntılayamamışım canım senin vermen gereken kilo çok azmış ama istersen 2-3 kg için listeye girme takım içi listemizde olursun aynen listedeymiş gibi biz hesabını sorarız
lily cim dün işten bayaa geç çıkmışsın helal sana valla
sevda cım sen de çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsun
vazgeçmek yok, hnd canlar sizlerde lesli yi ne güzel yapmışsınız
hm cim unut dünü bugüne bak sanırım kan şekerin düşünce saldırmışsın arada olur öyle
bana gelince
dün garip bir gündü menümü yazayım
sabah
1 kase süt nesfit ballı bademlim 2 kaşık
ara
1 elma
10-15 yer fıtığı
öğle
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1kk peynir
ara
1 parmak kalınlığında yaş pasta (arkadaşın doğum günü vardı kıramadım)
akşam
2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kaşık bakla
3-4 kaşık salata (eve kalan yemekleri bitirdim)
ara
1/2 küçük ayva
1 çay bardağı süt
su 2-3 lt kadar oldu
spor 25 dk koşu bandında tempolu koşu yürüyüş
ebbiiss yaa sen 6,6 hızda nasıl yapıyon 100 dk yı yaaa kafayı yedim akşam
Bence menün değişik ama sorun yok, pasta 1 parmak diyorsun, bir şey değil, 150 kalori falandır heralde.
Kaptan geçmiş olsun, umarım eve gittiğinde iyileşmiş bulursun.
Koşu bandına bence dizisiz, filmsiz çıkmamak lazım yoksa geçmiyor.
valla sabahleyin enrji içeceği içtim ayılmak için sersem gibiyim yaa kahve su yeşil çay artık akşama kadar dayayacağım bunları ama enerji içeceği çok mu kalorili acaba onu içince acaip bir şişlik oldu
Kaptan 200 kalori civarı enerji içecekleri. Çok sakıncası olacağını zannetmiyorum.
bizde suan hazır hissemiyoruz allah yoklugunu aratmasın ama ne bilim işte..
Ben mesela suan kilomdan memnunum ama ileride bebiş düşündüğümüz için şimdiden kilo vermek istiyorum yoksa 61-62 iyi benim için
Geçmiş olsun Zeynep, hemen olsun bitsin de rahat bıraksın seni, bu günlerde ay yengeç burcunda olduğundan ayrıca duygusal bir dönemde olabilirmişiz .. Seninkisi çakışmış.
sagol hm 22bide bende yengeç burcuyum
EyvahSen bence izin al eve git ve yataktan çıkma çok ters denk gelmiş
Selam kızlar
2 saatlik formül dolu raporlara ara vermişken( arada fatura ödemesi ve evrak çıktılarını saymazsak) size selam vereyim dedim (Bunu 11de yazmıştım ama gönderemeden işe geri döndük)
Dünkü menümü de paylaşayım valla size karşı çok çok mahcubum aslında özellikle hmcim sana karşı:26:
akşamı sağlıksız bir şekilde geçirdim zaten 9da uyudum kaldım gece kalktım 2de bi daha yattım böyle dengesiz bir uyku yaşadım dün gece
Sabah - 08:15
- 2 dilim light ekmek+1 kk peynir+salçalı tost
- Çay
Ara - 11:20 (çok yoğunduk kendime vakit bulmuşken atıştırayım dedim)
- 1 gün kurusu kayısı
Öğle - 12:40
- 1 parça haşlanmış tavuk göğsü
- 2 dilim light ekmek
- Marul
- 2-3 tatlı kaşığı yoğurt
Ara - yok
Akşam - 18:15
- 5-6 tane yağlı gevrek(hafta sonu almıştm aç olunca yemekle uğraşasım gelmedi yorgundum zaten o yüzden bundan yedim)
Su - 2 lt
Spor - 30-40 dk yürüyüş
Bu arada çay suyu koymuştum bilin bakalım noldu ben bir daha mutfağa girmediğim için anca sabah gördüm çaydanlığın altı hafif kızarmış yani kararmamış en küçük ocakta kısıktaydı ama düşünün sabaha kadar yandı ve çok şükür bişey olmadı valla kendi kendime evde yangın çıkartabilirmişim
Tabii kesintisiz saatlerce çalışınca kafa kalmıyor insanda inanın dün akşam erkenden uyuyakalma sebebim de bu - beynim yorgun - hala daha formullerle uğraşıyoruz birazdan yemek arası vereceğiz saat1de devam
Aman Lily dikkat et, yemek falan boş da ocağa dikkat et, çok değerlisin bak bizim için ona göre dikkat et kendinee
Menü sadece düzensiz olmuş sanırım, yoksa fazlalığı yok ama biz sağlıklı menü oluşturmaya çalışıyoruz dimi, neyse benim dünüm arada kaynar belki
Gunaydin kizlar o zaman yarismaya katilmasam da burda bana destek olun da zayiflayayim.kendimi tanitiyim once..hic bi zaman kilo problemi yasamadim.56 kg ile hamile kaldim 82.5 ile dogurdum dogum sonrasi 52 ye dustum simdi sabah tartildim 55.6 yim.aldim kilo direk bel bolgemi kalinlastiriyo ve vermek istiyorum.kizim var 2 bucuk yasinda.ogretmenim. oglenci oldugum icin aksamustleri yazamam.tekrar 52 ye dusmek istiyorum. Sizin desteginizle dusecegime inaniyorum...sizlerde bana kendinizi tanitirsaniz sevinirim.gruptan kopuk olmak istemiyorumm
Ne güzel kilo sorunu yaşamamış olmak, hemen verirsin bunu da umarım.
Ben 23 yaşındayım, öğretmenim ama 2. üniversite olarak eczacılık için tekrar sınava hazırlanıyorum, şu sıralarda yaptığım tek şey ders çalışmak, aslında daha çok çalışmaya çalışmak ..
valla az önce aradım iyi imiş bakıcı ile beraber 10,30 da kalkmışlar tabii ben işe onlar evde keyfe devam ediyorlar
canım sanırım alıntılarda sorun yaşanıyor suan
teklifimi sundum bakalım ne zaman cevap gelecek.
Benim evlilik tazminatım var ve çıkacagımı duymuşlar
Onların bana teklifi su biz seni çıkartalım sen hem tazminatını al hem işsizlik maası alabil.
ama benim için işsizlik maaşının bir önemi olmadıgından benim lehime bir anlaşma yok ortada
Benim teklifim ise su
Mayıs ortasında hem kıdem hem ihbarla birlikte çıkartırlarsa ciddi anlamda düşünürüm diğer türlü ihbar tazminatı alamıyorum.
Bakalım ne cevap gelecek bende merakla beklemedeyim.
Direk onlar çıkarsalar normal tazminat vermeleri gerekiyor değil mi Zeynep, sunduğun teklif iki tarafın ortada buluşması sanırım ?
Dun forumda gezerken karbonatli su iciyorlarmis onu okudum sizce use yarar mi icen var mi
Düzensiz içip faydasını kilo olarak görmedim ama bence sağlık için oldukça iyi ..
Kızlarr harika bir haberim var.
Yani benim için harikaaa
Bizim yemekhanede bir kişi sadece bir kere yemek yiyebiliyor çünkğ ona göre para ödeniyor.
Ben az önce konuştum zaten öğlen az yiyorum akşam üzeri (6ya kadar ) çorba salata vs alabilirmiyim dedim
Elbette alabilirsin dediler (aramız iyidir biraz )
Yani akşam yemek için kara kara düşünmeme gerek kalmadı ya salata ya çorba ya yogurt iş yerinde yiyecegim
ohh beee
Telafi ederiz umarım hndcim.
200 gram eksi olsam dünden sonra yeter heralde. Zaten normalde de 500 gidiyor.
Evde bulundurmama taraftarı değilim, eşim var bir kere, ben kilo vereceğim diye onun yememesi rahatsız ediyor beni, yanımda yediremesem de ben ders çalışırken falan yiyor hiç olmazsa, hem gelen giden çocuklar oluyor evde olması iyi oluyor yani, o olmasa ben başka şey de tıkınırdım, anlık değil benim gözümün dönmesi o sırada inan üşenmez kalkar pasta bile yapar yerim yani.
Ders çalışırken karbonhidrat isteğim çok artıyor ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü menülerimde yeterince var zaten .
Şöyle yapabilirsin, spordan önce hafif karbonhidrat, 1 haşlanmış patates, muz gibi şeyler olabilir, spor sonrası da protein alırsan, süt, yoğurt yumurta vs önüne geçebilirsin, onun haricinde dediğim gibi az da olsa ağırlık çalış derim.
Bakma sen şimdiki halime önceden deli spor yapardım, şu sınav maratonuna girmeden önce de fena değildi sporum da işte, 23 mart 1 geçsin her gün koşmak istiyorum en azından 1 hafta, sonra yine devamç
Gamzecim ağlayamıyorum ki, ağlayabilsem ağlar rahatlarım direk, akşam yoga yaparım belki iyi gelir.
günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
Bence menün değişik ama sorun yok, pasta 1 parmak diyorsun, bir şey değil, 150 kalori falandır heralde.
Kaptan 200 kalori civarı enerji içecekleri. Çok sakıncası olacağını zannetmiyorum.
Ben mesela suan kilomdan memnunum ama ileride bebiş düşündüğümüz için şimdiden kilo vermek istiyorum yoksa 61-62 iyi benim için
Aman Lily dikkat et, yemek falan boş da ocağa dikkat et, çok değerlisin bak bizim için ona göre dikkat et kendinee
Menü sadece düzensiz olmuş sanırım, yoksa fazlalığı yok ama biz sağlıklı menü oluşturmaya çalışıyoruz dimi, neyse benim dünüm arada kaynar belki
Ben 23 yaşındayım, öğretmenim ama 2. üniversite olarak eczacılık için tekrar sınava hazırlanıyorum, şu sıralarda yaptığım tek şey ders çalışmak, aslında daha çok çalışmaya çalışmak ..
Direk onlar çıkarsalar normal tazminat vermeleri gerekiyor değil mi Zeynep, sunduğun teklif iki tarafın ortada buluşması sanırım ?
Düzensiz içip faydasını kilo olarak görmedim ama bence sağlık için oldukça iyi ..
şöyle canım ben evlilik tazminatı ile çıkarsam sadece kıdem alabiliyorum ihbar ve işsizlik maasından yararlanamıyorum
Ama onlar proje küçülüyor diye cıkartırlarsa hem kıdem hem ihbar hem işsizlikten yararlanbilirim hakkım olanda bu tabiki kabul ederlerse bakalım
Birde şöyle bir durum var ben onlara 6 ay önce onalrın bana sunduğu teklifi sundum dedim ki ben çıkacagıma siz çıkartın işsizlik maasından yararlanmak istiyorumn dedim. yönetici oldugun için yapamayız dediler
ee öyleyse böylee hakkımı ararım bende .. zaten bunu aracı olarak sunan kişide diyor en iyisini yapıyorsun diye bakalım
Ayy ne güzel haber olmuş Zeynep, atıştırmak yerine çok iyi olmuş.
Dİğer mesajını alıntılayamamışım.
Sektörün sanırım genel olarak çok stresli bir sektör, o yüzden bence sektör değiştirmeyi düşünebilirsin, sanırım Luci sık sektör değiştirmişti eminim sana fikir verecektir, kpssyi de düşünebilirsin aslında, 1 yıl kadar bir zamanını ayırma şansın olursa güzel olabilir, en azından çalıştığın yerde bir problem olursa iş aramak yerine yer değiştirme seçeneğin olur.
Evde bulundurmama taraftarı değilim, eşim var bir kere, ben kilo vereceğim diye onun yememesi rahatsız ediyor beni, yanımda yediremesem de ben ders çalışırken falan yiyor hiç olmazsa, hem gelen giden çocuklar oluyor evde olması iyi oluyor yani, o olmasa ben başka şey de tıkınırdım, anlık değil benim gözümün dönmesi o sırada inan üşenmez kalkar pasta bile yapar yerim yani.
Ders çalışırken karbonhidrat isteğim çok artıyor ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü menülerimde yeterince var zaten .
Şöyle yapabilirsin, spordan önce hafif karbonhidrat, 1 haşlanmış patates, muz gibi şeyler olabilir, spor sonrası da protein alırsan, süt, yoğurt yumurta vs önüne geçebilirsin, onun haricinde dediğim gibi az da olsa ağırlık çalış derim.
Bakma sen şimdiki halime önceden deli spor yapardım, şu sınav maratonuna girmeden önce de fena değildi sporum da işte, 23 mart 1 geçsin her gün koşmak istiyorum en azından 1 hafta, sonra yine devamç
Gamzecim ağlayamıyorum ki, ağlayabilsem ağlar rahatlarım direk, akşam yoga yaparım belki iyi gelir.
şöyle canım ben evlilik tazminatı ile çıkarsam sadece kıdem alabiliyorum ihbar ve işsizlik maasından yararlanamıyorum
Ama onlar proje küçülüyor diye cıkartırlarsa hem kıdem hem ihbar hem işsizlikten yararlanbilirim hakkım olanda bu tabiki kabul ederlerse bakalım
Birde şöyle bir durum var ben onlara 6 ay önce onalrın bana sunduğu teklifi sundum dedim ki ben çıkacagıma siz çıkartın işsizlik maasından yararlanmak istiyorumn dedim. yönetici oldugun için yapamayız dediler
ee öyleyse böylee hakkımı ararım bende .. zaten bunu aracı olarak sunan kişide diyor en iyisini yapıyorsun diye bakalım
Nerede olursa olsun iyi niyet çok önemli ama senin zamanında söylediğin şeyi kabul etmeyip 6 ay sonra işlerine gelince aynı şeyi teklif ediyorlarsa bence de ne alabiliyorsan almalısın.
Çağrı merkezi sektöründeyim ve buırada emeklilik bir hayal olur ömrü biter insanın
Luciminde fikirlerini alayım o zaman
Bakalım bu aralar amma sıkıntı yaşıyorum be yaa
Nerede olursa olsun iyi niyet çok önemli ama senin zamanında söylediğin şeyi kabul etmeyip 6 ay sonra işlerine gelince aynı şeyi teklif ediyorlarsa bence de ne alabiliyorsan almalısın.
kesinlikle iyi niyet çok önemli zaten bu düşünceler bir anda fırlamadı bende.
ben önce bu sekilde düşünmedim bir kaç kişiden fiikir falan aldım.
Ve ben onlara bu teklifi sundumda gerçekten ihtiyacım vardı
bakalım hayırlısı olsun diyorum
En sıkıntılı günlerin arkası aydınlık olur Zeynepcim, sen de bunu en güzel günlerinin öncesi diye düşün
kesinlikle iyi niyet çok önemli zaten bu düşünceler bir anda fırlamadı bende.
ben önce bu sekilde düşünmedim bir kaç kişiden fiikir falan aldım.
Ve ben onlara bu teklifi sundumda gerçekten ihtiyacım vardı
bakalım hayırlısı olsun diyorum
İnşallah hmcım ne güzel seyler söyledin
sabrın sonu selamet diyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?