Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba hazos hoşgeldin

Ben geçen hafta sadece bir öneri üzerine denedim ( neyimeyse )

Ama benim midem bulandı hiç sevmedim tadını sevenler var ama bana göre değil

yahu belki de o sekilde kilo verdiriyordur, miden bulandigi icin hicbir sey yemeyerek kilo veriyorsundur belki

isten ciktiktan sonra ne yapacaksin zeynep?

10 ay işsizlik maaşı hakkım var elbette bu kadar süre işsiz kalmaya ni,yetim yok.

Ama sertifikalı bir kursa giderek sektör değiştirebilirim.

Yabancı dil, ehliyet, kpss hazırluık gibi hala eksiklerim var bunları tamamlamak adına birşeyler yapabilirim.

Tabi bu süre zarfında iş aramya devam edeceğim. Yani şimdilik düşüncem bu

Sizlerin bir önerisi var mı ?

ek neler yapabileceiğimle ilgili

ahahahaa haklısın canım o gün berbattı benim için ama su bile içemedim düşün

tahmin edebiliyorum., ben de bir sabah sirkeyi fazla kacirmistim yanlislikla hatirlarsan, butun gun midem bulandi, ustelik elma sirkesi gercekten bagirsaklari calistiriyormus onu anladim, bagirsaklarim hic durmadi aksama kadar, o yuzden de cok su kaybettim

merhaba hazos hoşgeldin

Ben geçen hafta sadece bir öneri üzerine denedim ( neyimeyse )
Ama benim midem bulandı hiç sevmedim tadını sevenler var ama bana göre değil
Hmmmm bnde bi denesem mi diyorum far etti mi peki sendee kac gun ictin
yahu belki de o sekilde kilo verdiriyordur, miden bulandigi icin hicbir sey yemeyerek kilo veriyorsundur belki

Hehe olabilir valla

evet evet hatırlıyorum hatta fazla kacırnayın diye uyarmıştın

Hmmmm bnde bi denesem mi diyorum far etti mi peki sendee kac gun ictin

Hehe olabilir valla

tatlım ben sadece bir yudum denedim beni mahvetti etkisi oldumu bilmiyorum bir yudumla bişi olmaz ondan günde 4 lt için diyorlar benim için mümküğn değill

zaten yapmayi planladigin cok sey var gibi. kpss ye gireceksen simdiden yogun sekilde calisman iyi olur, cunku soruyu bilsen bile sure yeterli olmayabiliyor, hizli cozmeye alismak gerekiyor.

Hmm bi yudumla olmaz tabii merak ettim yaaa deniyim benim mide de hassastir bulanabilir....sirkeyi ben hic icemiyorum kusacak gibi oliyorum

zaten yapmayi planladigin cok sey var gibi. kpss ye gireceksen simdiden yogun sekilde calisman iyi olur, cunku soruyu bilsen bile sure yeterli olmayabiliyor, hizli cozmeye alismak gerekiyor.

evet canım doğru söylüyorsun

ben meslek cıkışlı biri olarak hep bu tür sınavlarda sorun yaşadım malesef

Telafi ederiz umarım hndcim.
200 gram eksi olsam dünden sonra yeter heralde. Zaten normalde de 500 gidiyor.

uyurken kan sekerin dustu herhalde. evde cips ve kurabiye olmasa yiyemezdin aslinda

ama uzme kendini, ders calisiyorsun, demek ki bir karbonhidrat ihtiyaci olusmus, beyin bir tek glikozdan enerji alir biliyorsun.

Evde bulundurmama taraftarı değilim, eşim var bir kere, ben kilo vereceğim diye onun yememesi rahatsız ediyor beni, yanımda yediremesem de ben ders çalışırken falan yiyor hiç olmazsa, hem gelen giden çocuklar oluyor evde olması iyi oluyor yani, o olmasa ben başka şey de tıkınırdım, anlık değil benim gözümün dönmesi o sırada inan üşenmez kalkar pasta bile yapar yerim yani.

Ders çalışırken karbonhidrat isteğim çok artıyor ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü menülerimde yeterince var zaten .

Şöyle yapabilirsin, spordan önce hafif karbonhidrat, 1 haşlanmış patates, muz gibi şeyler olabilir, spor sonrası da protein alırsan, süt, yoğurt yumurta vs önüne geçebilirsin, onun haricinde dediğim gibi az da olsa ağırlık çalış derim.
Bakma sen şimdiki halime önceden deli spor yapardım, şu sınav maratonuna girmeden önce de fena değildi sporum da işte, 23 mart 1 geçsin her gün koşmak istiyorum en azından 1 hafta, sonra yine devamç

Gamzecim ağlayamıyorum ki, ağlayabilsem ağlar rahatlarım direk, akşam yoga yaparım belki iyi gelir.

Ayy ne güzel haber olmuş Zeynep, atıştırmak yerine çok iyi olmuş.

Dİğer mesajını alıntılayamamışım.
Sektörün sanırım genel olarak çok stresli bir sektör, o yüzden bence sektör değiştirmeyi düşünebilirsin, sanırım Luci sık sektör değiştirmişti eminim sana fikir verecektir, kpssyi de düşünebilirsin aslında, 1 yıl kadar bir zamanını ayırma şansın olursa güzel olabilir, en azından çalıştığın yerde bir problem olursa iş aramak yerine yer değiştirme seçeneğin olur.

Çağrı merkezi sektöründeyim ve buırada emeklilik bir hayal olur ömrü biter insanın

Luciminde fikirlerini alayım o zaman

Bakalım bu aralar amma sıkıntı yaşıyorum be yaa

Çağrı merkezi sektöründeyim ve buırada emeklilik bir hayal olur ömrü biter insanın

Luciminde fikirlerini alayım o zaman

Bakalım bu aralar amma sıkıntı yaşıyorum be yaa

En sıkıntılı günlerin arkası aydınlık olur Zeynepcim, sen de bunu en güzel günlerinin öncesi diye düşün

benim krize girip pasta yapmam falan cok zor, o yuzden hazirda yenebilecek ciss bir yiyecek varsa ona yonelirim kriz geldiginde.

esin de mi ders calisiyor bu arada?

oy oyyy ne çok yazışmışsınız maşallah :) alıntılamadan ufak ufak değineyim konulara, bir rapor ve teklif sunmam gerekiyor, ara ara dönerim...

lilycim teşekkür ederim canım, inşallah sen de şehir değişikliği yaşayacak olursan öğrenciler için bir şeyler yaparak mutlu olursun, Allah nasip etsin inşallah

zeynebimmm, ara hakkını bırakma sakın, sonuna kadar haklısın çünkü yasaların verdiği hakkını kullan, bu süreçte sabırlı ol tahriklere kapılıp sinirini yükseltme sadece...çünkü şirketler bu tarz süreçlerde mobbing uygulayıp ödeme yapmadan kaçırmayı da planlayabiliyorlar, çok çirkin ama nasılsa gitmeyi kafaya koymuş kaçıralım zihniyeti güdebiliyorlar-özel sektörün kurdu olmuş ben artık karşılaşmadığım durum olduğunu düşünmüyorum :) her şey olabilir, sen sükunetini koru fıstık, dualarımız seninle

hazoscum hoşgeldin tekrardan kilo fazlan yok denilecek kadar az, halledersin ama belki zorlayıcı olabilir, çünkü kilo azaldıkça vermek daha zorlaşıyor farkındayım, ama gitmemesi için hiç bir sebep yok...

lillly sen ne yaptın dün akşam bakiim öyle, vallahi çok tehlikeli hareketler bunlar hiç olmamış...dikkat et lütfen, Allah korumuş, ocaklar kontrol edilmeden yatılır mı hiç...ben her gece defalarca kontrol eder yatarım

kaptancım geçmiş olsun tatlım oğluşuna, sıkma canını...Allah beterinden saklasın... yaş pastan gözümden kaçmadı, afiyetler olsun ben daha koruma sürecinde tatlı tüketmeyi başaramadım, içim elvermedi şu ana kadar

gamzeeeem, cee demiş kaçmışsın, kolay gelsin tatlım, akşama görüşürüz inşallah :)

şimdilik benden bu kadar, ara ara gelir takipte kalırım, öptüm hepiniziiii

Boşuna büyüklerimiz bize dileklerini sunarken Allah hep iyilerle karşılaştırsın demiyorlar işte, muhtemelen seni deli gibi çalıştırarak sömürdükleri zamanlar olduğundan çıkarmaya yanaşmamışlardır ..

İnşallah hmcım ne güzel seyler söyledin

sabrın sonu selamet diyorum inşallah

Sen sıkma canını Zeynepcim, her şey halledilir, önemli olan bazı şeyler halledilirken kendimizi yıpratmamak, gördüğüm kadarı ile sen de duygusal bir insansın, beklerken kendini çok üzüyor sıkıyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…