Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ankara karışmış daha doğrusu odtü benim oğlumun okulu da ödtü nün karşısında az önce servis şöförü ile konuştum okulun olduğu bölgede helikopterler havadan gaz bombası atıyorlarmış bakalım ben gidip alayım dedim sen hiç çıkma dedi servis şöförü ben bi şekilde size getiririm dedi aklım oğlumda helikopterler gezip duruyor şimdi işyerinin üstünde bizim işyeri bakanlıkta

olabilir canım, benimki sadece salata porsiyon hesaplıyor... galiba abartmışlar..neyse daha iyi bu durumda benim sitenin hesapladığı 600 kalori normalde 400 e falan geliyor, daha az kalori almış oluyorum farkında olmadan... vardır bunda da bi hayır :)

Kaptan olur mu hiç, hayatımızda her şey her zaman aynı şekilde gitmiyor, sen yoğun bir dönemdesin şu aralar, sadece sohbetini arıyoruz, bakıcının kalması iyimiş de demek sana çok düşkün, zor şey gerçekten çocuk sahibi olmak.

Kaptan ne olmuş bilgin var mı ?

evet canım tüm türkiyede berkin elvan eylemleri var, ki odtü de eminim fazlasıyla karışmıştır...Allahım korusun yavrularınızı, içini ferah tut, bi sıkıntı görürse okul yönetimi zaten okuldan bile çıkarmaz çocukları...

Tabi o da bir avantaj olur
Az olacağına fazla olsun.
Diyet arkadaşımı mı kullanıyorsun sen ?

saolasın hm cim inan bende szin sohbetlerinize imreniyorum aklım kalıyor ama her zaman gelemiyorum bakıcımızın evi uzakta olunca soğuk günlerde kalsın dedik ailesi izin verdi saolsunlar ama akşamları da çocuk düşkün olmasa da bakıcıya bişey diyemiyorum o sadece yemek sonrası bana mutfağı toplamama yardımcı oluyor artık evin bir üyesi gibi bu arada oğlum bakıcısına da çok düşkün ama hasta olunca bana yapışıyor normalde ben işe giderken bay bay yapar bakıcı evine giderken yarım saat ağlardı ama şu ara hasta olduğu için her sabah evden çıkarken kıyamet kopuyo anne işe gitme diye dün gece bakıcı da bende 4 e kadar uyuyamadık ben yat dediğim halde kızcağız uyumadı sabahda evden çıkacaz bi baktım kapıdayız benim küçük sıpa ben anneye bay bay yapmadım diye ağlamaya başladı geri döndük paşama bay bay yaptık sonra yatmışlar 10 a kadar uyumuşlar şimdi iyi imiş
canım berkin elvan olayları yüzünden ortalık karışmış

Gerçekten iyi bir bakıcı ile karşılaşmak çok büyük şans kaptan, insanın en zor emanet edeceği şey evladı.İyi olunca da tabi aileden biri gibi görmek çok kolay olur.

Keşke elden bir şey gelse, istanbulda ailesine destek olan o kadar kişi vardı ki hastanenin orada, haberlerde çok hoşuma gitti, ne zor şey, 14 yaşındaki bir çocuk hiç yoktan hayata gözlerini yumuyor, 1 tane değil bir sürü de. Dün akşam haberlerde gördüm 16 kg a düşmüş diye üzüldüm bu sabah haberi duydum, insan hayatı kadar değerli bir şey yok ..

haklısın canım çok acı...Allah ailesine sabırlar versin...bir arkadaş yazmış çok beğendim " ölüm de çocukların erişemeyeceği yere konmalı" demiş...içim acıdı... bir hiç yüzünden 269 gündür komada yaşayan bir genç, bir yanda ailesi... Allahım yaşatmasın

Çocuklar, onların yüzünde bir gülümseme hep mutlu olmalar, minicik bedenleri,kocaman kalpleri ile hak ettikleri tek şey bu ama ne yazık ki ..
O annenin içi nasıl yanıyordur ..
Biz üzülüyoruz, içimiz acıyor ama 3 gün 5 gün ama o anne bundan sonra boğazından geçen tek lokmadan bile zevk alabilir mi ..

O zaman bir resimli mesajda bendennnn

Eki Görüntüle 1016405

ah çikolata ahhhh bu hafta söz verdim kendime Cumaya kadar kakaolu bişey yok

Menünde tek olmaması gereken şey bence aşure - diğerlerini dengelemişsin

AA ne güzel. Kacinci sinifsin?
Bu yıl yeni kayıt oldum 1. sınıfım

olsun yaa en azından kutlamış hem her zaman sana değerli olduğunu hissettiriyorsa sırf kadınlar gününde kutlamamış olması önemli değil bence

ahhhh ahhhhhh bir aşka geldim ki okurkennnn ama ben aşık olabileceğime de nedense inanmıyorum

maşallah maşallahhh menün harika sporun da var

kızlar şirkete ben bi teklif sundum bakalım kabul edecekler mi ??

O zaman herşey daha ii olacak hem maddi hem manevii

desteğiniz için teşekkür ederim Valla günlerdir kafamı beynimi mahvetti bu olay

Belin için tekrardan geçmiş olsun - menün de güzel ve dengeli afiyet olsun

2 saat kayboldum, almis yurumus mesajlar yeni uyelerin direkt bizim takima katilmak istedikleri kadar var
vay be ne grupmuşuz özel istek alıyoruz
ben de kişilik olarak birçok olumsuz yönümü törpülemeye çalışırım yani tabii ki evlenince de mutlaka farklı yönlerimizi değiştiriyor ve geliştiriyoruzdur

Teşekkür ederim iltifatın için

Eşine gelince aslında dediğin gibi yetiştirmeden kaynaklı ama işte toplumda erkektir ev işi yapmaz genellemesi hakim - eşe yardım etmek kılıbıklık olarak nitelendirilip alay konusu ediliyor halbuki hayat müşterekse birşeyleri birlikte yapmak da kötü değil - ama gel de anlat - bu konuda en büyük darbeyi yine hemcinslerimiz vuruyor maalesef

yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla
evet bizim de kurumda öğrenci yemekhanesinde hafta başında kuru fasulye veya nohut çıkar - fiks menü heralde (menü planlamayı ben yapmadığım için bişey diyemiyorum)

valla bu kişilik meselesi bence - hepimiz ekip ruhuna riayet etmeye ve birbirimizle kaynaşmaya çalışıyoruz ayrıca sırf diyet üzerine yazacaksak çok motive olamayız gibime geliyor en azından kendi açımdan böyle

- Formsanteyi beğenmene sevindim ben hemen her ay alırım ve çok bilgi edinmişimdir o dergiden
- Eczacılığa gelince madem ki çok istiyorsun ve şu anda da sınava var gücünle çalışıyorsun ben senin istediğini elde edeceğine can-ı gönülden inanıyorum
- Naz konusunda ise demek ki iş erkekte bitiyor biraz da... Ne bileyim ben isterim ki ufacık şeyleri bile eşimle paylaşabileyim o da aynı şekilde benimle paylaşabilsin - illa naz yapmak değil sorun - ama karşıma hep bana naz yapan ve alttan alanın hep ben olduğum insanlar çıktı bu da ben miyim erkek o mu kargaşası yaşatıyor insana
Çok trip atmayı beceremem ama arada nazlanmak da fena olmaz hani - sanırım bu aralar buna ihtiyacım var baksanıza 2 gündür duygusala bağladım

Yazı harika - paylaşım için teşekkürler
Böyle erkek var mıdır ki acaba diye düşündüm bir an:44:
Aslında tanıdığım biri var yukarıdaki bazı özellikleri taşıyan, kişiliğini takdir ettiğim biri - ama aşk manasında değil iyi iletişimimizin olduğu bir arkadaş, dost

yok o kadar değil - görüntü olarak sert değilimdir hatta fazla güler yüzlü olduğum söylenir

Allah daim etsin mutluluğunuzu...
Ben o kadar sert değilim sanırım hani ya siyah ya beyaz gibi - bu yönümü törpülediğimi düşünüyorum sadece saygıya çok değer veriyorum saygı sınırlarının aşılmasına tahammülüm yok

Bencede bu takim başka. Ön araştırma yaptim sizi çok sicak buldum.o yüzden listeye simdilik girmeSemde benden kurtulusunuz yok hihihi :)

Ön araştırma mı?????????? Kızlar şu hale bakın o derece popülermişiz

Lilycim bize nazın geçer istediğin gibi yapabilirsin
Paylaşım ve saygı çok önemli şeyler, o saygı bitince aşk da olsa o da olsa bu da olsa olmaz o iş, bizim yandakileri duydukça üzülüyorum, ben bir daha yüzüne bakamazdım o sözleri duysam veya söylesem heralde.
Aynı zamanda rahatça herşeyi konuşabileceğin biri olmalı, konuşurken acaba yanlış anlar mı diye düşünmeden her şeyi konuşabilmelisin, inşallah seni hak edecek birisi çıkar karşına, kalbini sıcacık yapacak, çok hak ediyorsun bunu ..

lilycim hoşgeldinn

Bana da hep fazla kilon yok derler - ben de heee sormayın en az 20kg vermem lazım derim

bu menüye bakarak sanırım karbonhidrat günündeydin diyesim geldi:44:

herbalife yapan bir ablam var o bana her 25 kg için 1 lt içmek lazım demişti ama ben 2 lt ancak içebiliyorum

az yemek bol spor - dikkat et yorgun düşme

Yazilarindan çok enerjik ve neşeli birisin. Yazinla dahi enerji gonderiyorsun :) Ben sizden , siz benden kurtulmayan hihihi Resimdeki bebis resmi internetten ama inşallah ilerde benim bebisim olunca ona benzer :) Baka baka benzer belki :)
inşallah senin de ileride o tatlı bebek gibi bir evladn olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

kız biz birlikte hareket edeceiz diye fazla mı telepati yaptık acaba?:44: ben de erken uyudum gece kalktım falan hikaye benzer hani:44:
ama sen dozu kaçırmışın yaaa neyse hadi bugunden itibaren düzenli gidiyoruz tamam mı?

günaydınnnnnnnnnnn güzel takımımın güzel kızlarıııııııııııı....

.
En çok sevdiğim sözlerden biri

Bir süredir haberleri izlemiyordum, sabah sabah içim kararıyor diye, bugün açmış bulundum, 1 tane güzel habere denk gelmedim, Berkin ölmüş, sabah sabah nasıl üzüldüm ..
Yaaa ben de sabah öğrendim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

sen fazla ekşın isteme bence ayyy ben nedense hiç tartışmalara gelemiyorum yaaa huzur olsun yeter

Allah daha nice yıllar nasip etsin maşallah

yok artık kızlar siz de efendi adamları bulmuşsunuz da aranıyorsunuz bence

beni alan yaşadı o zaman - hiç dırdır sevmem

az ve öz bir menü olmuş aç kalmadıysan sorun yok - afiyet olsun

Abartmış mıyız Lilycim Telapatiyi
Ben hiç iyi hissetmiyorum yeme konusunda kendimi, sınavı sanırım çok stres yaptım ve herşeyi yemek istiyorum ne yapıp engelleyebilirim fikrin var mı ? Tutuyorum şu an kendimi, akşam tutmaya çalışacağım ama daha da geriliyorum.
Off geçse de bitse valla.

Benim hiç suçum yok tamamen hormonlarımın işi

Ne güzel valla yaşadı

bunu hatırlıyorum - ben yanlışlıkla içmiş bulundum siz içmeyin yazmıştın

O da 3. üniversite olarak Hukuk istiyor ama beni bekliyor, önceliği bana verdi, evde 2 stres fazla diye
O ya kitap okuyor, ya oyun oynuyor, ya da bana yardım ediyor, ayrıca lojistik de onda

ben de öğrenmeyi seviyorum bakalım bu yıl sosyolojiye başladım hayırlısıyla bitirebilirim inşallah

ben aöf çeko okuduğum için staj yapmadım sanırım eksiğim bu

dediklerinde haklısın aslında ama işte gel de iş verene anlat

Lily aç geziyorsun resmen yoğunluktan, atıştırmalık falan yok mu hiç yanında?
valla 2 gündür aç geziyorum işler o kadar yoğun ki 5dk arada anca su içmeye vakit bulabiliyorum işler 5te bitti şimdi size yazmadan çıkmak istemedim saat 7:30da da pilates dersim var eve gidip çorba yapacağım yanına yoğurt falan yerim zaten yemekten 1 saat sonra spor yapınca acıkmıyorum

benim verdiklerimi fark eden olmadı henüz

Menün güzelmiş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…