- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.361
Ya porsiyonu farklı hesaplıyordur Lucim ya da yağ ilavesi falan hesaplıyordur.
Bak tek tek sana yazayım kalorilerini.
Gramı da mutfak tartısı ile ölçüyorum.
40 gram ton balığı 45kalori. ( Markanın kalorisine baktım.)
Marul : Yaprağı 4 kalori
Lor : 100 gramı 100 kalori civarı, farklı sitelerden arattım markaya göre değişiyor. 10 gram koydum.
Mısırında kutusuna : 200 kalori civarı diyordu.
Domates de 20 kalori
1 kaşık yağ ilave etsem 100 kalori artacaktı, sanırım salatalara yağ ilave edilmiş hesaplıyorlar.
kızlar gerçekten iyi ki varsınız şu aralar ben eskisi gibi aktif değilim ama sizlerin sayesinde takım ayakta duruyor açıkcası sizlerin varlığı sebebiyle de hiç gözüm arkada kalmıyor bazen kendimden utanıyorum ben ne biçim kaptanım diye
kızlar ankara karışmış daha doğrusu odtü benim oğlumun okulu da ödtü nün karşısında az önce servis şöförü ile konuştum okulun olduğu bölgede helikopterler havadan gaz bombası atıyorlarmış bakalım ben gidip alayım dedim sen hiç çıkma dedi servis şöförü ben bi şekilde size getiririm dedi aklım oğlumda helikopterler gezip duruyor şimdi işyerinin üstünde bizim işyeri bakanlıkta
kızlar ankara karışmış daha doğrusu odtü benim oğlumun okulu da ödtü nün karşısında az önce servis şöförü ile konuştum okulun olduğu bölgede helikopterler havadan gaz bombası atıyorlarmış bakalım ben gidip alayım dedim sen hiç çıkma dedi servis şöförü ben bi şekilde size getiririm dedi aklım oğlumda helikopterler gezip duruyor şimdi işyerinin üstünde bizim işyeri bakanlıkta
olabilir canım, benimki sadece salata porsiyon hesaplıyor... galiba abartmışlar..neyse daha iyi bu durumda benim sitenin hesapladığı 600 kalori normalde 400 e falan geliyor, daha az kalori almış oluyorum farkında olmadan... vardır bunda da bi hayır :)
Tabi o da bir avantaj olurAz olacağına fazla olsun.Diyet arkadaşımı mı kullanıyorsun sen ?
yok canım fittingo kullanıyorum
Kaptan olur mu hiç, hayatımızda her şey her zaman aynı şekilde gitmiyor, sen yoğun bir dönemdesin şu aralar, sadece sohbetini arıyoruz, bakıcının kalması iyimiş de demek sana çok düşkün, zor şey gerçekten çocuk sahibi olmak.
Kaptan ne olmuş bilgin var mı ?
yok canım fittingo kullanıyorum
aa bi ara bende fittingo ya üye olmuştum ama kullanmadım ne zamandır dur bende açayım bakim
saolasın hm cim inan bende szin sohbetlerinize imreniyorum aklım kalıyor ama her zaman gelemiyorum bakıcımızın evi uzakta olunca soğuk günlerde kalsın dedik ailesi izin verdi saolsunlar ama akşamları da çocuk düşkün olmasa da bakıcıya bişey diyemiyorum o sadece yemek sonrası bana mutfağı toplamama yardımcı oluyor artık evin bir üyesi gibi bu arada oğlum bakıcısına da çok düşkün ama hasta olunca bana yapışıyor normalde ben işe giderken bay bay yapar bakıcı evine giderken yarım saat ağlardı ama şu ara hasta olduğu için her sabah evden çıkarken kıyamet kopuyo anne işe gitme diye dün gece bakıcı da bende 4 e kadar uyuyamadık ben yat dediğim halde kızcağız uyumadı sabahda evden çıkacaz bi baktım kapıdayız benim küçük sıpa ben anneye bay bay yapmadım diye ağlamaya başladı geri döndük paşama bay bay yaptık sonra yatmışlar 10 a kadar uyumuşlar şimdi iyi imiş
canım berkin elvan olayları yüzünden ortalık karışmış
Gerçekten iyi bir bakıcı ile karşılaşmak çok büyük şans kaptan, insanın en zor emanet edeceği şey evladı.İyi olunca da tabi aileden biri gibi görmek çok kolay olur.
Keşke elden bir şey gelse, istanbulda ailesine destek olan o kadar kişi vardı ki hastanenin orada, haberlerde çok hoşuma gitti, ne zor şey, 14 yaşındaki bir çocuk hiç yoktan hayata gözlerini yumuyor, 1 tane değil bir sürü de. Dün akşam haberlerde gördüm 16 kg a düşmüş diye üzüldüm bu sabah haberi duydum, insan hayatı kadar değerli bir şey yok ..
haklısın canım çok acı...Allah ailesine sabırlar versin...bir arkadaş yazmış çok beğendim " ölüm de çocukların erişemeyeceği yere konmalı" demiş...içim acıdı... bir hiç yüzünden 269 gündür komada yaşayan bir genç, bir yanda ailesi... Allahım yaşatmasın
Menünde tek olmaması gereken şey bence aşure - diğerlerini dengelemişsinKizlar ben henüz diyete adapte olamadim. İnşallah sizinle beraber olacagim. Menüm soyle.
Sabah: Duman krep,domates,peynir,omlet , azcik bal.
Öğlen: Çok az bulgur pilavi,nohut yemeği
Ara: iste bu isleri bozdu.5 kaşık aşure
Aksam: Bezelye yemeği,tursu,1 kasik pilav.
Birazdan yürüyüş yapacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu yıl yeni kayıt oldum 1. sınıfımAA ne güzel. Kacinci sinifsin?
olsun yaa en azından kutlamış hem her zaman sana değerli olduğunu hissettiriyorsa sırf kadınlar gününde kutlamamış olması önemli değil benceya aslına bakarsan benim eşim çok romantiktir oda hissetirmedi sadece sabah uyandıgımızda kutladı o kadar .. çünkü bana her gün kadın oldugumu hissettiryor oda bunun farkında o yüzden o güne özel birşey yapılmadı.
ahhhh ahhhhhh bir aşka geldim ki okurkennnn
maşallah maşallahhhsabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt2 t.k krem peynir,3 zeytin
ara:3 k.kayısı,3 fındık.yarım ç.b süt
öğle:3 y.k nohut,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:öeyrek ayva,2 k.kayısı
akşam:3 y.k nohut,1 bardak ayran,salata
su:1.5 litre
spor:50 dk.eliptik,100 mekik
.
kızlar şirkete ben bi teklif sundum bakalım kabul edecekler mi ??
O zaman herşey daha ii olacak hem maddi hem manevii
desteğiniz için teşekkür ederim Valla günlerdir kafamı beynimi mahvetti bu olay
Belin için tekrardan geçmiş olsun - menün de güzel ve dengeli afiyet olsunSabah
3 etimek
1 tk krem peynir
1 tk kahvaltı sosu
Öğlen
2 yk pilav
3 yk nohut
Salata
Ara Öğün
1 avuç içi kadar ceviz
Akşam
1 çorba (95 kalori )
1 yogurt (yaklaşık 150 kalori )
Ara Öğün
Türk kahvesi
Su : 1.5 lt + devam + yeşil çay (2 tane )
Spor : Belimden dolayı hafif hareketler yapacagım
Not : Kızlar eşim ilk defa istedi asla kırmam türk kahve alışkanlığı olsun diye çok istemiştim
2 günde bir yapalım dedi
vay be ne grupmuşuz2 saat kayboldum, almis yurumus mesajlaryeni uyelerin direkt bizim takima katilmak istedikleri kadar var
ben de kişilik olarak birçok olumsuz yönümü törpülemeye çalışırım yani tabii ki evlenince de mutlaka farklı yönlerimizi değiştiriyor ve geliştiriyoruzdur:) hayat.... yaşadıkça yeni stratejiler oluşturmayı öğretiyor insana :) yaşanmışlıklar bazen törpülüyor sivri yanlarımızı ama çoğunlukla olgunlaştırıyor... dediğin gibi lilycim hepimizin birbirinden öğreneceği ne güzel, ne hoş şeyler var aslında...
Aslında Lily en önemli etken bunda kadınlar, kimler yetiştiriyor o erkekleri anneleri ama bizim ülkemizde kayınvalide demek düşman demek, en azından genelde böyle düşünülüyor, oysa başta anneleri erkekleri eşlerine karşı nasıl davranmaları konusunda çocukluktan yetiştirecekler.
Eşimin annesi saolsun, küçüklüğünden beri bulaşık temizlik her türlü konuda yardım istemiş eşimden ama kesinlikle ters bir şekilde değil, eşim üzülürdüm yorulmasın diye yapardım diyor, ilk aynı eve girdik inan benden çok şey biliyordu, ben zamanla öğrendim ama hala o evdeyken tek başıma temizlik yapamam, her bulaşık yıkamam olaydır, ya farkettirmeden yıkarım, ya bir dahakine sen diye kandırırım ya da kalkar o yıkar ama içinde olduğundan mı hayır tamamen annesinin yetiştirmesi, çok taktir etmişimdir, annem de kardeşime çok dikkat eder, masayı beraber kurarlar, çöp atmak onun görevidir, hatta bir gün annem yok evde, bir hastalık söz konusu, kardeşimle ben varız. Benim bir ara nasıl migren ağrılarım olurdu yine öyleyim ama bir taraftan çocuk aç kalmasın diyorum aramızda 14 yaş var da, yemeği yaptım biraz dinleneyim kendimi toparlar bulaşıkları hallederim demiştim, bir girdim mutfağa, boyu yetmiyor sandalyeyi çekmiş ulaşık yıkamaya çalışıyor, ablam senin başın ağrıyor ya kıyamadım diye
Aradım tabi Lilycim aramam mı eksikliğin nasıl hissediliyor bilemezsin.
evet bizim de kurumda öğrenci yemekhanesinde hafta başında kuru fasulye veya nohut çıkar - fiks menü heraldeyoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla
valla bu kişilik meselesi bence - hepimiz ekip ruhuna riayet etmeye ve birbirimizle kaynaşmaya çalışıyoruz ayrıca sırf diyet üzerine yazacaksak çok motive olamayız gibime geliyor en azından kendi açımdan böyleben ekip arkadaşımı buraya getirdim farklı bir takıma verdiler onu
simdi çıktı hiç memnun kalmadı
Menülere sürekli olumsuz yorum yapıyorlarmıs en ufak bir kaçamakta hemen kızmalara ceza vermek istemeler
Yediği seyleri yanlış bilgiler ile yorumlamalar falan
Arkadaşım kalp rahatsızlıgı var ve kan eksikliği nedeni ile bazı seyleri yemesi sart her defasında aynı seyleri söylemek zorunda kalıyormuş
Sadece menüler hk muhabbet var onun dışında konuşmalar yokmuş .
Bana anlatınca sok oldum dedim bizde böyle değil.
Oda sıkıldı çıktı.
Bizim takım başka yavvvv
Lily biliyor musun ben de hayatım boyunca kimseye naz yapmamışımdır, hep sert durmuşumdur, ben hallederim, ben yaparım, yardıma ihtiyacım yok vs, o yüzden yazdıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki, eşime yaptım sanırım tüm nazımı, aynı zamanda sert taraflarımı da kırdım, asla lafını o kadar kullanırdım ki hatta bazen haksız olduğumu bile bile, önce onu incitmemek üzmemek için dikkat ettim derken heralde zamanla yaş ilerleyince de bunu genele yaydım, artık önyargılı ve kati kuralları olan bir insan değilim.
Çok hoşuma gitti dergi, Ankaradan gelirken yolda baktım biraz, ben de çok incelemedim, heveslenmeyeyim sınav öncesi diye.
inan o kadar çok içten istiyorum ki Lily, öyle böyle sevinmeyeceğim olursa, size nasıl mutlu haber veririm ah .. Kelimelere sığdıramıyorum içimde oluşan heyecanı ..
Ahh aşk ne güzel şey, her şeye duyulan aşk ayrı güzel
Afiyet olsun Sevda gayet güzel olmuş.
Umarım kabul ederler Zeynep, istediğin gibi olur da huzur bulursun, bir rahatlarsın ..
Gayet güzel olmuş menü ama bence hafif hareket de yapma belin kötü olmasın sonra ..
Türk kahvesi de ayrı bir zevk, yanındaki sohbet çok tatlı olur, eskiler biliyormuş bu işi ..
Bu sıralarda ben de kolay yemekler yapıveriyorum, yarın da nohut yapayım diye düşünüyordum, başka öneri var mıdır acaba kolay ?
Bizim en son konumuz menüler oluyor ama onu da aksatmıyoruz
Maşallah gerçekten çok güzel bir takımımız var
Gerçekten çok şanslıyız Zeynep, ben de farkediyorum yazdıklarından benzerlikleri, erkeklik oturup herşeyi kadının yapmasını beklemek değil ki, ne güzel hayatı paylaşmak, her şeyi beraber üstlenmek, geçen arkadaşlarla oturuyoruz, birinin eşi boyu yetmiyordu perdeyi asayım dedim, birisi gördü nasıl içeri kaçacağımı şaşırdım diyor, eşim de ne var ki bunda ben perde de asarım çamaşır da gururla da söylerim dedi ama ben inanıyorum bu kuçakta son bulacak bu tarz şeyler, artık anneler daha da bilinçli çünkü.
Böyle bir yazı vardı çok beğenirdim bayadır okumadım ama paylaşayım dedim ..
ERKEK DEDİĞİN
Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle.
Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek.
İnce olacak; seni senin kadar düşünecek. Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. Senin inceliğine karşı umursamaz sözler sarf etmeyecek.
Adamın sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek.
Sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek.
Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek.
Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak.
Ruhunu okşamasını bilecek. Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek. Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak.
Kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karşı. Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir. Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak.
Ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek. Her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi canının istemesine bağlamayacak her şeyi.
Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek.
Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.
Erkek dediğin askına sahip çıkacak. Korkak olmaz erkek dediğin. Erkek dediğin iyi sevişecek. Koyun gibi yatmayacak, bir an önce şu iş bitse demeyecek.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin. Bir baba şefkatiyle seni alnından öptüğünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayıf değildir.Ve sevgiyle öptüğünde dudaklarından bileceksin ki öpüşün tek sebebi şehvet değildir.
Erkek dediğin yakışıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey...
Zeki olacak.
Kadının küçük yalanlara, bahanelere inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek. Kadının zekasını küçümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisi
katmasını da.
Değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak.
Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak.
Erkek dediğin önce sevecek.
Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de. Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı, fedakarlığı...
Erkek dediğin seni koruyacak,kuşatacak.
O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin.
Pısırık olmayacak erkek dediğin. Erkek dediğin erkek olacak.
Seni sadece sen olduğun için sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak, huzurla bağrına basacaksın.
Can Dundar
yok o kadar değil - görüntü olarak sert değilimdir hatta fazla güler yüzlü olduğum söylenirinşallah canım hakkımızda hayırlısı artık .
Bu arada serlik konusunda bende öyleyim dış görünüşümde hep sert bunu bazen kırabiliyorum bazense kıramıyorum. Nikahımda bile o sert simam kaldı
Asla dediğim bir çok seyde oldu asla asla demeyelim derken bile asla kullanıyoruz çoğu zaman
anladım tatlım iradeye devamm helal lucimm
Allah daim etsin mutluluğunuzu...canıım hep yaşadığımız şeyler bunlar..ben de çok katıydım bir şey ya siyahtı ya da beyazdı benim için, gri olmadı hayatımda...ama sonra gördüm ki her şey boş, ne gerek var kasmaya, kendimi sinir edip oturuyorum, hem de bu kadar katı olmanın ne gereği vardı... yavaş yavaş törpüledim kendimi, daha uyumlu olmaya alıştırdım, daha umursamaz olmaya çalıştım, baktım hayat böyle çok daha keyifli :) daha az zarar veriyorum kendime... artık hassas değil miyim; yine çok hassasım ama asla demediğim için daha az kırılıyorum en azından :)
teşekkürler tatlım, iradeye tabiki devam :) hepbirlikte, el ele inşallah :)
Bencede bu takim başka. Ön araştırma yaptim sizi çok sicak buldum.o yüzden listeye simdilik girmeSemde benden kurtulusunuz yok hihihi :)
ah çikolata ahhhhbu hafta söz verdim kendime Cumaya kadar kakaolu bişey yok
Menünde tek olmaması gereken şey bence aşure - diğerlerini dengelemişsin
Bu yıl yeni kayıt oldum 1. sınıfım
olsun yaa en azından kutlamış hem her zaman sana değerli olduğunu hissettiriyorsa sırf kadınlar gününde kutlamamış olması önemli değil bence
ahhhh ahhhhhh bir aşka geldim ki okurkennnnama ben aşık olabileceğime de nedense inanmıyorum
maşallah maşallahhhmenün harika sporun da var
Belin için tekrardan geçmiş olsun - menün de güzel ve dengeli afiyet olsun
vay be ne grupmuşuzözel istek alıyoruz
ben de kişilik olarak birçok olumsuz yönümü törpülemeye çalışırım yani tabii ki evlenince de mutlaka farklı yönlerimizi değiştiriyor ve geliştiriyoruzdur
Teşekkür ederim iltifatın için
Eşine gelince aslında dediğin gibi yetiştirmeden kaynaklı ama işte toplumda erkektir ev işi yapmaz genellemesi hakim - eşe yardım etmek kılıbıklık olarak nitelendirilip alay konusu ediliyor halbuki hayat müşterekse birşeyleri birlikte yapmak da kötü değil - ama gel de anlat - bu konuda en büyük darbeyi yine hemcinslerimiz vuruyor maalesef
evet bizim de kurumda öğrenci yemekhanesinde hafta başında kuru fasulye veya nohut çıkar - fiks menü heralde(menü planlamayı ben yapmadığım için bişey diyemiyorum)
valla bu kişilik meselesi bence - hepimiz ekip ruhuna riayet etmeye ve birbirimizle kaynaşmaya çalışıyoruz ayrıca sırf diyet üzerine yazacaksak çok motive olamayız gibime geliyor en azından kendi açımdan böyle
- Formsanteyi beğenmene sevindim ben hemen her ay alırım ve çok bilgi edinmişimdir o dergiden
- Eczacılığa gelince madem ki çok istiyorsun ve şu anda da sınava var gücünle çalışıyorsun ben senin istediğini elde edeceğine can-ı gönülden inanıyorum
- Naz konusunda ise demek ki iş erkekte bitiyor biraz da... Ne bileyim ben isterim ki ufacık şeyleri bile eşimle paylaşabileyim o da aynı şekilde benimle paylaşabilsin - illa naz yapmak değil sorun - ama karşıma hep bana naz yapan ve alttan alanın hep ben olduğum insanlar çıktı bu da ben miyim erkek o mu kargaşası yaşatıyor insana
Çok trip atmayı beceremem ama arada nazlanmak da fena olmaz hani - sanırım bu aralar buna ihtiyacım var baksanıza 2 gündür duygusala bağladım
Yazı harika - paylaşım için teşekkürler
Böyle erkek var mıdır ki acaba diye düşündüm bir an:44:
Aslında tanıdığım biri var yukarıdaki bazı özellikleri taşıyan, kişiliğini takdir ettiğim biri - ama aşk manasında değil iyi iletişimimizin olduğu bir arkadaş, dost
yok o kadar değil - görüntü olarak sert değilimdir hatta fazla güler yüzlü olduğum söylenir
Allah daim etsin mutluluğunuzu...
Ben o kadar sert değilim sanırım hani ya siyah ya beyaz gibi - bu yönümü törpülediğimi düşünüyorum sadece saygıya çok değer veriyorum saygı sınırlarının aşılmasına tahammülüm yok
Ön araştırma mı??????????Kızlar şu hale bakın o derece popülermişiz
ah çikolata ahhhhbu hafta söz verdim kendime Cumaya kadar kakaolu bişey yok
Menünde tek olmaması gereken şey bence aşure - diğerlerini dengelemişsin
Bu yıl yeni kayıt oldum 1. sınıfım
olsun yaa en azından kutlamış hem her zaman sana değerli olduğunu hissettiriyorsa sırf kadınlar gününde kutlamamış olması önemli değil bence
ahhhh ahhhhhh bir aşka geldim ki okurkennnnama ben aşık olabileceğime de nedense inanmıyorum
maşallah maşallahhhmenün harika sporun da var
Belin için tekrardan geçmiş olsun - menün de güzel ve dengeli afiyet olsun
vay be ne grupmuşuzözel istek alıyoruz
ben de kişilik olarak birçok olumsuz yönümü törpülemeye çalışırım yani tabii ki evlenince de mutlaka farklı yönlerimizi değiştiriyor ve geliştiriyoruzdur
Teşekkür ederim iltifatın için
Eşine gelince aslında dediğin gibi yetiştirmeden kaynaklı ama işte toplumda erkektir ev işi yapmaz genellemesi hakim - eşe yardım etmek kılıbıklık olarak nitelendirilip alay konusu ediliyor halbuki hayat müşterekse birşeyleri birlikte yapmak da kötü değil - ama gel de anlat - bu konuda en büyük darbeyi yine hemcinslerimiz vuruyor maalesef
evet bizim de kurumda öğrenci yemekhanesinde hafta başında kuru fasulye veya nohut çıkar - fiks menü heralde(menü planlamayı ben yapmadığım için bişey diyemiyorum)
valla bu kişilik meselesi bence - hepimiz ekip ruhuna riayet etmeye ve birbirimizle kaynaşmaya çalışıyoruz ayrıca sırf diyet üzerine yazacaksak çok motive olamayız gibime geliyor en azından kendi açımdan böyle
- Formsanteyi beğenmene sevindim ben hemen her ay alırım ve çok bilgi edinmişimdir o dergiden
- Eczacılığa gelince madem ki çok istiyorsun ve şu anda da sınava var gücünle çalışıyorsun ben senin istediğini elde edeceğine can-ı gönülden inanıyorum
- Naz konusunda ise demek ki iş erkekte bitiyor biraz da... Ne bileyim ben isterim ki ufacık şeyleri bile eşimle paylaşabileyim o da aynı şekilde benimle paylaşabilsin - illa naz yapmak değil sorun - ama karşıma hep bana naz yapan ve alttan alanın hep ben olduğum insanlar çıktı bu da ben miyim erkek o mu kargaşası yaşatıyor insana
Çok trip atmayı beceremem ama arada nazlanmak da fena olmaz hani - sanırım bu aralar buna ihtiyacım var baksanıza 2 gündür duygusala bağladım
Yazı harika - paylaşım için teşekkürler
Böyle erkek var mıdır ki acaba diye düşündüm bir an:44:
Aslında tanıdığım biri var yukarıdaki bazı özellikleri taşıyan, kişiliğini takdir ettiğim biri - ama aşk manasında değil iyi iletişimimizin olduğu bir arkadaş, dost
yok o kadar değil - görüntü olarak sert değilimdir hatta fazla güler yüzlü olduğum söylenir
Allah daim etsin mutluluğunuzu...
Ben o kadar sert değilim sanırım hani ya siyah ya beyaz gibi - bu yönümü törpülediğimi düşünüyorum sadece saygıya çok değer veriyorum saygı sınırlarının aşılmasına tahammülüm yok
Ön araştırma mı??????????Kızlar şu hale bakın o derece popülermişiz
Bana da hep fazla kilon yok derler - ben de heee sormayın en az 20kg vermem lazım derimKadinlar gununu ben de kutlamam hic. Erkeklerin alin oyalanin der gibi verdikleri bir gun gibi geliyor bence. Cunku her yil bir suru program olur, konusmalar yapilir, ertesi gun aynen devam. Zaten bence kadinlari en cok ezenler diger kadinlar. Oturup bir kendimizi bir guzel elestirmemiz lazim diye dusunuyorum.
Bana da genelde pek kilolusun falan diyen olmuyor burda, aslinda daha cok 52-53 kilo ile 167 boyundaki incecik arkadasimin surekli olarak "bence fazla kilon yok" demesine ve ben 80 kusurlerdeyken "aramizda fazla fark yok bence" demesine sinir oluyorum. Iyi niyetinden ya da nezaketinden boyle diyor ama goz var izan var yani. Neyse ben kendimi biliyorum zaten o yuzden sorun yok.
bu menüye bakarak sanırım karbonhidrat günündeydin diyesim geldi:44:Menumu yazayim da spor yapabilirsem yazarim, yine yarina is yetistirmece
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 has. yumurta, 2-3 kasik kadar corek otlu tulum peyniri, 1 salatalik, bir domates, 10 gr badem
ara: 1 muz, 2 parca bitter cikolata
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi mercimekli bulgur pilavi, 100 gr yagsiz yogurt
ara: 1 parca bitter cikolata, 1 bardak yagsiz sut, 10 gr badem 10 gram ceviz
aksam: 1 dilim ekmek, 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi mercimekli bulgur pilavi
su: 2 litreyi gecmediyse de yatana kadar geciririm.
spor: simdilik yok. yaparsam eklerim.
herbalife yapan bir ablam var o bana her 25 kg için 1 lt içmek lazım demişti ama ben 2 lt ancak içebiliyorumAfiyet olsun.Suyu biraz daha arttırmalısın. Bence su herşey. Yağların gitmesi ve tok hissetmek içinde önemli. Hatta tuvalet sorununuz varsa günde en az 3 litre su için, sorununuz kalmaz. Tabii abartmamakta lazım. Kiloya göre bir oranı vardı. Onuda geçip zararına uğramayalım tabii ki .
az yemek bol spor - dikkat et yorgun düşmeMENÜM
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, 70 kcal |Kahvaltı 09:35
25 Dakika Yürüyüş 172 kcal |Spor 10:37
1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Öğle 12:38
1 Adet Portakal, taze 70 kcal | 30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal | 1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Akşam 16:50
Su: 12 bardak
Spor: 120 dk yürüyüş 830 kcal
.
inşallah senin de ileride o tatlı bebek gibi bir evladn olurYazilarindan çok enerjik ve neşeli birisin. Yazinla dahi enerji gonderiyorsun :) Ben sizden , siz benden kurtulmayan hihihiResimdeki bebis resmi internetten ama inşallah ilerde benim bebisim olunca ona benzer :) Baka baka benzer belki :)
kız biz birlikte hareket edeceiz diye fazla mı telepati yaptık acaba?:44: ben de erken uyudum gece kalktım falan hikaye benzer hani:44:Günaydın kızlar ..
Ben dün neler yaptım bir bilseniz :18:
Yorulmuşum heralde, 1 saat uyudum saat 19gibi.
Bir kalktım nasıl açım nasıl açım, akşam uyuyunca hep böyle oluyorum sizce nedendir ?
Neyse ben dün akşam ; bıldırcın yumurtası, salata,portakal,elma ve havucun yarısını, biraz cips ve 2 kurabiye yedim, gözüm nasıl böyle döndü bilmiyorum :18:
En çok sevdiğim sözlerden biri
Yaaa ben de sabah öğrendim çok üzüldümBir süredir haberleri izlemiyordum, sabah sabah içim kararıyor diye, bugün açmış bulundum, 1 tane güzel habere denk gelmedim, Berkin ölmüş, sabah sabah nasıl üzüldüm ..
sen fazla ekşın isteme benceilk evlendiğimizde biz hiç tartışmazdık ve ben çok sıkılırdım ekşın olsun diye eften püften sebeplerle olay çıkarır sonra barışmak için kıyım kıyım yanaşır kendi kendime heyecan katardım ilişkimize :) artık yine tartışmıyoruz çok şükürama sanırım ben alıştım, daha farklı ekşınlar oluşturuyorum artık :)
Allah daha nice yıllar nasip etsin maşallah
benimki de ilk zamanlar daha anlayışsızdı ama zamanla şuan mesela melek gibi arada bazen atışmalar olur ama lucinin de dediği gibi onlar da olmasa çekilmez sanırım.gerçi biz 20 yılı devirdik..birde ilk zamanlar rahmetli kayınpeder kayınvalide varken biraz daha sert gibi görünürdü yada görünmeye çalışırdı..
.
yok artıkYok Lucim ya, ben her sabah haberleri izler kahvemi içer öyle başlardım güne, baktım ağlamaklı başlıyorum her güne, kapatmıştım televizyonu, bugün bir bakayım dedim, bakmasaydım keşke ..
Sen de Luci kaşınmışsın da eşin karşılık vermemiş iyi, heyecanı ben de çok severim de tartışmaktan hiç hoşlanmıyorum ama benim regl günlerim söylenme ve genelde kendi kendime kavga etme günüm, eşim sakinleştirmeye çalışır ben de 2-3 gün sonra anlarım, 1 kere regl günüm heralde çatacak neden bulamamışım, en son şey demişim ben hatırlamıyorum, sen adet dönemim diye beni ciddiye almıyor musun? Neden her şeye tamam diyorsun
beni alan yaşadı o zaman - hiç dırdır sevmemcanım yaaa illaki kaşınıp bi nazlanacaz :) ben de pek severim kaşınmayı :) gider gider sataşırım 100 yıllık mevzuları açar dır dır etmeye çalışırım ama artık eşim huyumu anladığı için dalga geçer benimle :) yaaa öyle mi olmuştu hiç haberim yok diye eğlenir benimle
az ve öz bir menü olmuş aç kalmadıysan sorun yok - afiyet olsunDünkü menum
8:30 2tam buğday ekmegi,kasar,1tatlı kasığı zeytın ezmesı ıle yapılmış tost,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesi.
13:00 1kase tarhana çorbası.
15:00 cıleklı actıvıa.
19:00 1 Cordon bleu actıfryda kızarttım zeytınyagı ıle,2yk yoğurt.
3 Lt su
100 dk 6.6 hızda yürüyüs=11 km+40 dk 6 hızda yuruyus=4 km Toplam= 15 km yuruyus
aslında onun daha olgun davranması lazım aranızda yaş farkı da vardı hani yaşı büyük bir adam daha aklı selim düşünmeli benceinşallah kaptancım Allah razı olsun
Destansııcım hoşgeldin aramızaa
Ben çok genç doğurdum psikolojim hazır değilmiş.hazır olmak lazım birdediyetisyen eşliğinde 9 ay geçirmek lazım bilememişim.kocamı bir silkeledimm ne kadar işe yarar bilmiyorum ama boyle olmaz toparlan falan ne gerekiyorsa söyledim.benimde hatalarım var ya düşününce çok konuşuyorum çok karışıyorum.rusyaya gidecekmiş geziye izin vermiyorum ama bilmem artık
Spor da menü de on numaraGünaydınlar herkese:80:
Dünkü menünü paylaşayım ,
Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek , 1 haşlanmış yumurta ,4 siyah zeytin , 1 salatalık
Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 3 yk ıspanaklı ısırgan 3 yk yoğurt
Akşam 1 kase çorba , ton balıklı salata
Su 3 lt
Spor Leslie 4 Big Miles:122:
menün her zamanki gibi ama sen böyle mutlusun sanırımDünki menüm.sabah 3 zeytin 50 grbeyaz peynir 1 dilim ekmek
Öğlen,2 köfte bir dilim ekmek
Akşam bir kase çorba ve salata
Suuuuu çok azz çünkü iştençay kahve içmek zorunda kalıyorum bugun şişemle geldimo yüzden bence güzel yani en azından sağlıksız bişey yok
biliyorum ya, ozellikle yoga bandiyla yapilan kol hareketlerini begeniyorum. aslinda 4 really big miles dedigi nerden baksan 4.5 mil falan sayilir, 5 milden cok farkli degil, 5 milde ziplamalar daha fazla sadece.
hımm ondan mı duygusalım ben bu ara:44::44::44:Geçmiş olsun Zeynep, hemen olsun bitsin de rahat bıraksın seni, bu günlerde ay yengeç burcunda olduğundan ayrıca duygusal bir dönemde olabilirmişiz .. Seninkisi çakışmış.
Biraz fazla mı az olmuş durumda ?
bir de durumdanın genelde menüleri az olyor bu iyi hali
günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
kaptan menün bence güzel o yaş pastayı da fazlasıyla yakmışsındır uykusuzsun zaten bi de hasta evlatcığın varhadi bakalım durumda cım atmışsın tribini eşine bu arada gidecekse gitsin kız benim kocvayı gecen sene 4 günlüğüne belarus a gezmeye gönderdim tapusu sende nasıl olsa
bu arada yeni bir arkdaş yazmış hazos du sanırım alıntılayamamışım canım senin vermen gereken kilo çok azmış ama istersen 2-3 kg için listeye girme takım içi listemizde olursun aynen listedeymiş gibi biz hesabını sorarız
lily cim dün işten bayaa geç çıkmışsın helal sana valla
sevda cım sen de çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsun
vazgeçmek yok, hnd canlar sizlerde lesli yi ne güzel yapmışsınız
hm cim unut dünü bugüne bak sanırım kan şekerin düşünce saldırmışsın arada olur öyle
bana gelince
dün garip bir gündü menümü yazayım
sabah
1 kase süt nesfit ballı bademlim 2 kaşık
ara
1 elma
10-15 yer fıtığı
öğle
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1kk peynir
ara
1 parmak kalınlığında yaş pasta (arkadaşın doğum günü vardı kıramadım)
akşam
2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kaşık bakla
3-4 kaşık salata (eve kalan yemekleri bitirdim)
ara
1/2 küçük ayva
1 çay bardağı süt
su 2-3 lt kadar oldu
spor 25 dk koşu bandında tempolu koşu yürüyüş
ebbiiss yaa sen 6,6 hızda nasıl yapıyon 100 dk yı yaaa kafayı yedim akşam
hoşgeldin ben de kendimi tanıtayım dünden sonra 2. baskı olacak ama napalım - 28 yaşında memur olarak çalışıyorum gıda teknikeriyim bekarımGunaydin kizlar o zaman yarismaya katilmasam da burda bana destek olun da zayiflayayim.kendimi tanitiyim once..hic bi zaman kilo problemi yasamadim.56 kg ile hamile kaldim 82.5 ile dogurdum dogum sonrasi 52 ye dustum simdi sabah tartildim 55.6 yim.aldim kilo direk bel bolgemi kalinlastiriyo ve vermek istiyorum.kizim var 2 bucuk yasinda.ogretmenim. oglenci oldugum icin aksamustleri yazamam.tekrar 52 ye dusmek istiyorum. Sizin desteginizle dusecegime inaniyorum...sizlerde bana kendinizi tanitirsaniz sevinirim.gruptan kopuk olmak istemiyorumm
aslinda cok kotu sayilmaz menun, gunluk kalorin cok yuksek degil. caydanlik da iyi yanmamis. tabii dogalgaz faturan biraz kabarabilir bu ay
yok gaz faturam zaten çok geliyordu ocağın yaktığından nolcak olsa olsa 5 lira fazla gelir - şükür sağlık olsun napalım
hakkında hayırlısı olsun zeynepvalla az önce aradım iyi imiş bakıcı ile beraber 10,30 da kalkmışlar tabii ben işe onlar evde keyfe devam ediyorlar
canım sanırım alıntılarda sorun yaşanıyor suan
teklifimi sundum bakalım ne zaman cevap gelecek.
Benim evlilik tazminatım var ve çıkacagımı duymuşlar
Onların bana teklifi su biz seni çıkartalım sen hem tazminatını al hem işsizlik maası alabil.
ama benim için işsizlik maaşının bir önemi olmadıgından benim lehime bir anlaşma yok ortada
Benim teklifim ise su
Mayıs ortasında hem kıdem hem ihbarla birlikte çıkartırlarsa ciddi anlamda düşünürüm diğer türlü ihbar tazminatı alamıyorum.
Bakalım ne cevap gelecek bende merakla beklemedeyim.
Kızlarr harika bir haberim var.
Yani benim için harikaaa
Bizim yemekhanede bir kişi sadece bir kere yemek yiyebiliyor çünkğ ona göre para ödeniyor.
Ben az önce konuştum zaten öğlen az yiyorum akşam üzeri (6ya kadar ) çorba salata vs alabilirmiyim dedim
Elbette alabilirsin dediler (aramız iyidir biraz )
Yani akşam yemek için kara kara düşünmeme gerek kalmadı ya salata ya çorba ya yogurt iş yerinde yiyecegim
ohh beee
çok sevindim en azından sağlıklı yemek yiyebileceksn
kız biz birlikte hareket edeceiz diye fazla mı telepati yaptık acaba?:44: ben de erken uyudum gece kalktım falan hikaye benzer hani:44:
ama sen dozu kaçırmışın yaaaneyse hadi bugunden itibaren düzenli gidiyoruz tamam mı?
yok artıkkızlar siz de efendi adamları bulmuşsunuz da aranıyorsunuz bence
beni alan yaşadı o zaman - hiç dırdır sevmem
bunu hatırlıyorum - ben yanlışlıkla içmiş bulundum siz içmeyin yazmıştıntahmin edebiliyorum., ben de bir sabah sirkeyi fazla kacirmistim yanlislikla hatirlarsan, butun gun midem bulandi, ustelik elma sirkesi gercekten bagirsaklari calistiriyormus onu anladim, bagirsaklarim hic durmadi aksama kadar, o yuzden de cok su kaybettim
O da 3. üniversite olarak Hukuk istiyor ama beni bekliyor, önceliği bana verdi, evde 2 stres fazla diye
O ya kitap okuyor, ya oyun oynuyor, ya da bana yardım ediyor, ayrıca lojistik de onda
ben de öğrenmeyi seviyorum bakalım bu yıl sosyolojiye başladım hayırlısıyla bitirebilirim inşallahDirekman sahtekarlık işte, insanlar çıkarları için uğraşıyor sürekli, oysa sana verecekleri tazminat şirket için nedir ki ama bireysel olunca sizin aileniz için etkili bir miktardır.
Bir şeyler öğrenmeyi çok seviyorum, beynimi paslandırmamak istiyorum, eşim de aynı şekilde, hatta olur da şu eczacılık konusunda başarılı olabilirsem onunla beraber bir de sosyal bilimlerden bir alan aöfden okumak isterim, olmazsa eczacılığın üstüne, ne öğrensem ne okusam kar, evlenince ilk buraya taşındık biz, komşularla pek görüşmüyordum, çünkü 6-7 kadın toplanıp sırf diğerlerinin dedikodusunu yapıyorlardı, ben de onun yerine evde kitap okurum, yabancı dizileri izlerim, kafama göre bir insan varsa onunla sohbet ederim, neyse oradaki konuşmalardan birini aktarmışlardı bana, bahsetmişim demek birine eczacılık okumak istiyorum vs diye, madem okuyacaktı niye evlenmiş demişlerGüldüm sadece, bir çok insana göre kadın evlenip evinde oturup çocuk bakacak, boş zamanında da dedikodu işte.
ben aöf çeko okuduğum için staj yapmadım sanırım eksiğim buhaklısın lily,deneyim çok önemli ama kişi kendini geliştirmişse farklı alanlardaki deneyimleri de incelenerek başka bir alanda iş verip değerlendirebilir yöneticiler... evet ben hep 5* otellerde banket ve halkla ilişkiler müdürlüğü, banket müdürlüğü vs yaptım, dediğin gibi kişinin ya eğitimi ve staj süreci çok iyi olacak ya da çok iyi iş deneyimi olacak- maalesef ülkemizde ya da torpili iyi olacak-(( ben üniv de okurken okan holdıng de ve pamukkale colossae otelde yaptım stajlarımı...bu iki kurumda bitirince gel bizimle çalışıyorsun dediler, bitirince ben de denizliye dönüp otelciliği seçtim...kişinin ilk başta ne yapmak istediğine karar verip yolunu daha staj süresinde belirlemesi gerekir... zaten kişi kararlı olduktan sonra karşıdakini her türlü ikna ediyor ve o işte de başarılı oluyor..yeter ki işi bilsin ve kendine güvensin, şahsen ben 16 yıl boyunca nerede çalışmak istediysem çalıştım çok şükür inşallah sizlerin de gönlüne göre olur...denizli tabi biraz daha kısır iş anlamında belli sektörler ön planda
dediklerinde haklısın aslında ama işte gel de iş verene anlatlily deneyim konusuna oldukça takılan biri olarak şirketlerin bu eyimine katılmıyorum . Evet elbette bölümünü okuyan çalışmak isteyen bir çok insan var ancak bazı bölümler varki o bölümler dışındaki meslekler sürekli klişilerin filkirlerini değiştirebilecek meslekler. Benim cevremde htta çalıştığım yerde gördüğüm en üyük örnekler var. Kimse mesleğini yapmömıyor. neler var
turizm,dış ticaret, radyo tv,elektik bölümü vb aklıma gelmiyor suan. Yani artık şirketler sunun farkına varmalı. Bir kişi istemediği bir iş için sertifika almaz deneyimi yoksa al bi değerlendir.Nice insanlar var bölümünü okuyor ama kafa basmıyor niceleri var bölümü okumamış deneyim isteyn kafası zehir olan.
Hem başbakan başbakan olurken daha önce başbakanlık deneyimi arıyorlar mı hayır eee
Biraz geniş düşünülmesi ve insanlara sans verilmesi gerekılıyor.
Yada bazı işler için gereksiz deneyim isteniyor mesela excel, word, ingilizce ... vb.
bizim şirket için yahuu çağrı merkezinde adam ne exel kullanıyor ne ingilizce nede word
neyse komik olan cok sey varken halimize sasırmamak lazım
Ayrıca sunuda belirtmek istiyorum benim cevremde turzimi seçerken beni uayarabilecek birileri yokru ailem yeni dağılmıştı kendi başıma hareket ediyordum ilerisi olmayan bir bölüm okudum ( benim için ilerisi olmayan )
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.
amma cok yazdım hee yoruldumm
valla 2 gündür aç geziyorum işler o kadar yoğun ki 5dk arada anca su içmeye vakit bulabiliyorumLily aç geziyorsun resmen yoğunluktan, atıştırmalık falan yok mu hiç yanında?
benim verdiklerimi fark eden olmadı henüzKızlar arkadaş geldi biraz önce gitti, en son Ankaraya gitmeden görüşmüştük, beni görünce aa nasıl zayıflamışsın sen hem yüzün hem bacakların incelmiş dedi500 gram falan fark var ama sanırım hareket çok olunca toparladı biraz vücudum çok sevindim valla
Lucim onlar fesatlıklarından söylememiş, 10 kg belli olmaz mı hiç, kötü niyet dışında bir şey göremiyorum ben.
Bana damacanalar çok ağır gelir de, evlenmeden önce apartmanda bir teyze falan görsem kıyamaz hemen alırdım elinden ama kendim de zor taşırdım, bazen kendime de çıkarırdım ne zorlanırdım ya ..
EstağfirullahDurumdacım hamilelik haricinde kilo problemi hiç yaşamadıysan problem yok, vücudun buna alışıktır ama eğer normalde kilo problemi yaşıyorsun bu beslenme ile kaslar gider yağlardan çok, sonra normal beslenince kilo alırsın o yüzden diyorum.
Ne zaman başlamıştın sen takımda ? Ben hang takımın kapısını çalsam diye bakıyordum, paylaşım alanında kaptanın yazısını okumuştum, 5. takımı toparlamaya çalıştığını yazmıştı, ben de belki hem faydam olur hem bana iyi olur deyip bu takıma gelmek istemiştim ama hiç bana ihtiyaç yokmuş, Kaptan müsait olmasa bile Lily ve Luci herşeyin üstesinden geliyorlar ama iyiki buraya gelmişim.ben de birkaç gün geçmişten bi 10 sayfa falan okuyup ön bilgi edinip öyle girdim takıma - daha önce editörlük yapmanın avantajını yaşadım sanırım ama hepimizin yeri ayrı bence bu takım için herkesin emeği büyük tek başına işler yürümez bu bir ekip işi
Menün güzelmiş afiyet olsunBugünkü tahmini menüm kızlar ..
Eki Görüntüle 1017787
Suyum 1.5 litre kadar oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım.
3 fincan kahvem var, akşam da 1 fincan içerim eşimle tamam.
Aa yeşil kahve içmemişim, şimdi yeşil kahve yaparım, başka da bitki çayı vs içmem heralde bugün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?