- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.381
Ben fen bilgisi öğretmeniyim, öğretmenliği çok istediğin için mi yazmadın ? EĞer öyleyse tebrik ederim çok idealist şeyler bunlar, hoşuma gidiyor benim. İlköğretimde mi lisede misin ?
Ben çalışmıyorum, üniversite bitince hiç kpssyi bile girmedim, ben eczacılık istiyorum çalışmaya başlarsam bırakıp değiştirmem muhtemelen o yüzden ertelemeden başlamak istiyorum eczacılık için uğraşmaya dedim.
Lily aç geziyorsun resmen yoğunluktan, atıştırmalık falan yok mu hiç yanında?
evet canım hep öğretmen olmak istiyordum=) çalışsan zaten ders çalışmaya fırsatn kalmaz eczacılık öyle kolay kazanılmaz çünkü..ınsallah kazanırsın mutlu oldudğun mesleği yaparsınKaptan bugün eve gidip bir uyursan çok iyi olacak ? EŞin yurt dışında mıydı evdeyse çocuğa da o bakar sen bir toparlarsın kendini.
Bugünkü tahmini menüm kızlar ..
Eki Görüntüle 1017787
Suyum 1.5 litre kadar oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım.
3 fincan kahvem var, akşam da 1 fincan içerim eşimle tamam.
Aa yeşil kahve içmemişim, şimdi yeşil kahve yaparım, başka da bitki çayı vs içmem heralde bugün .
Bugünkü tahmini menüm kızlar ..
Eki Görüntüle 1017787
Suyum 1.5 litre kadar oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım.
3 fincan kahvem var, akşam da 1 fincan içerim eşimle tamam.
Aa yeşil kahve içmemişim, şimdi yeşil kahve yaparım, başka da bitki çayı vs içmem heralde bugün .
[/CENTER]
senin kalori hesaplama daha farklıymış tatlım benim 50 gr ton balıklı marul salatama 1 porsiyon 238 cal diyor bizim site, seninki 100 cal demiş, şaşırdımmm...senin hesaba göre ben günde 300 cal ile falan besleniyorum o halde
aa bi ara bende fittingo ya üye olmuştum ama kullanmadım ne zamandır dur bende açayım bakim
ah çikolata ahhhhbu hafta söz verdim kendime Cumaya kadar kakaolu bişey yok
Menünde tek olmaması gereken şey bence aşure - diğerlerini dengelemişsin
Bu yıl yeni kayıt oldum 1. sınıfım
olsun yaa en azından kutlamış hem her zaman sana değerli olduğunu hissettiriyorsa sırf kadınlar gününde kutlamamış olması önemli değil bence
ahhhh ahhhhhh bir aşka geldim ki okurkennnnama ben aşık olabileceğime de nedense inanmıyorum
maşallah maşallahhhmenün harika sporun da var
Belin için tekrardan geçmiş olsun - menün de güzel ve dengeli afiyet olsun
vay be ne grupmuşuzözel istek alıyoruz
ben de kişilik olarak birçok olumsuz yönümü törpülemeye çalışırım yani tabii ki evlenince de mutlaka farklı yönlerimizi değiştiriyor ve geliştiriyoruzdur
Teşekkür ederim iltifatın için
Eşine gelince aslında dediğin gibi yetiştirmeden kaynaklı ama işte toplumda erkektir ev işi yapmaz genellemesi hakim - eşe yardım etmek kılıbıklık olarak nitelendirilip alay konusu ediliyor halbuki hayat müşterekse birşeyleri birlikte yapmak da kötü değil - ama gel de anlat - bu konuda en büyük darbeyi yine hemcinslerimiz vuruyor maalesef
evet bizim de kurumda öğrenci yemekhanesinde hafta başında kuru fasulye veya nohut çıkar - fiks menü heralde(menü planlamayı ben yapmadığım için bişey diyemiyorum)
valla bu kişilik meselesi bence - hepimiz ekip ruhuna riayet etmeye ve birbirimizle kaynaşmaya çalışıyoruz ayrıca sırf diyet üzerine yazacaksak çok motive olamayız gibime geliyor en azından kendi açımdan böyle
- Formsanteyi beğenmene sevindim ben hemen her ay alırım ve çok bilgi edinmişimdir o dergiden
- Eczacılığa gelince madem ki çok istiyorsun ve şu anda da sınava var gücünle çalışıyorsun ben senin istediğini elde edeceğine can-ı gönülden inanıyorum
- Naz konusunda ise demek ki iş erkekte bitiyor biraz da... Ne bileyim ben isterim ki ufacık şeyleri bile eşimle paylaşabileyim o da aynı şekilde benimle paylaşabilsin - illa naz yapmak değil sorun - ama karşıma hep bana naz yapan ve alttan alanın hep ben olduğum insanlar çıktı bu da ben miyim erkek o mu kargaşası yaşatıyor insana
Çok trip atmayı beceremem ama arada nazlanmak da fena olmaz hani - sanırım bu aralar buna ihtiyacım var baksanıza 2 gündür duygusala bağladım
Yazı harika - paylaşım için teşekkürler
Böyle erkek var mıdır ki acaba diye düşündüm bir an:44:
Aslında tanıdığım biri var yukarıdaki bazı özellikleri taşıyan, kişiliğini takdir ettiğim biri - ama aşk manasında değil iyi iletişimimizin olduğu bir arkadaş, dost
yok o kadar değil - görüntü olarak sert değilimdir hatta fazla güler yüzlü olduğum söylenir
Allah daim etsin mutluluğunuzu...
Ben o kadar sert değilim sanırım hani ya siyah ya beyaz gibi - bu yönümü törpülediğimi düşünüyorum sadece saygıya çok değer veriyorum saygı sınırlarının aşılmasına tahammülüm yok
Ön araştırma mı??????????Kızlar şu hale bakın o derece popülermişiz
Bana da hep fazla kilon yok derler - ben de heee sormayın en az 20kg vermem lazım derim
bu menüye bakarak sanırım karbonhidrat günündeydin diyesim geldi:44:
herbalife yapan bir ablam var o bana her 25 kg için 1 lt içmek lazım demişti ama ben 2 lt ancak içebiliyorum
az yemek bol spor - dikkat et yorgun düşme
inşallah senin de ileride o tatlı bebek gibi bir evladn olurRabbim isteyen herkese nasip etsin
kız biz birlikte hareket edeceiz diye fazla mı telepati yaptık acaba?:44: ben de erken uyudum gece kalktım falan hikaye benzer hani:44:
ama sen dozu kaçırmışın yaaaneyse hadi bugunden itibaren düzenli gidiyoruz tamam mı?
En çok sevdiğim sözlerden biri
Yaaa ben de sabah öğrendim çok üzüldümAllah rahmet eylesin
sen fazla ekşın isteme benceayyy ben nedense hiç tartışmalara gelemiyorum yaaa huzur olsun yeter
Allah daha nice yıllar nasip etsin maşallah
yok artıkkızlar siz de efendi adamları bulmuşsunuz da aranıyorsunuz bence
beni alan yaşadı o zaman - hiç dırdır sevmem
az ve öz bir menü olmuş aç kalmadıysan sorun yok - afiyet olsun
canım yorumların için çok teşekkür ederim..rabbim inşallah çok sevip aşık olabileceğin vede dürüst insanı karşına çıkarsın..
Kızlar ben çıkıyorum size yazmadan ve yorum yapmadan gitmek istemedim ama saat 6 oldu daha eve gideceğim yemek yapıp yiyip pilates dersine katılacağım o yüzden muhabbetinize katılamadığım için affedin bugünlük
İyi akşamlar
Heytt Beee Mutfagım erkenden kapandı.
Aç olmamama rağmen akşam yemeğimide yedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
3 köfte
1 yk patates püresi
Ara Öğün
3 kare bitter
Akşam
1 yk patates püresi
1 yk rus/amerikan salatası
salata
Ara Öğün
Mutlaka birşey yerim ya 1 porsiyon meyve ya 2 galeta metobolizmam durmasın
Su : 1.5 lt hala içiyorum
Spor : 30 dk egzersiz düşünüyorum kızlar belim gayet iyi çok şükür
3 Yemek K. Yoğurt 48 kcal |Kahvaltı 0800
30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal |Kahvaltı 0800
4 Adet Siyah Zeytin 19 kcal |Kahvaltı 0800
2 Adet Kuru Kayısı 59 kcal |Ara Öğün 1
4 Adet Fındık 27 kcal |Ara Öğün 1
Yarım Çay B. Süt, yarım yağlı 23 kcal |Ara Öğün
1 Porsiyon Su Böreği 469 kcal |Öğle 1200
1 Su B. Ayran 76 kcal |Öğle 1200
Yarım Adet Ayva, taze 49 kcal |Ara Öğün 2 1500
20 Gram Yulaf Ezmesi 70 kcal |Akşam 18:00:00
Yarım Adet Elma, taze 56 kcal |Akşam 18:00:00
4 Yemek K. Yoğurt 64 kcal |Akşam 18:00:00
Resim 15 Dakika Mekik Çekmek 146 kcal |Spor 1900
Resim 50 Dakika Kondisyon Bisikleti 638 kcal |Spor 17:00:00
su:1.5 litre
.
haklısın canım çok acı...Allah ailesine sabırlar versin...bir arkadaş yazmış çok beğendim " ölüm de çocukların erişemeyeceği yere konmalı" demiş...içim acıdı... bir hiç yüzünden 269 gündür komada yaşayan bir genç, bir yanda ailesi... Allahım yaşatmasın
evet luci cim bugün berkin olayı çok üzdü beni kendi evlatlarımı düşündüm hep
kızlar eve geldim akşam yemeği hazırla ye derken büyük oğlana kızdım ödevini kendin yap diye küçükle ilgilenirken size mnenğümü yazıp kaçayım dedim aacaip uykum var ama 10 u bulacak gibi uyumam ufaklığın maşallah enerjisi gayet iyi sanki bütün gece beni ayakta tutan o değilmiş gibi
sabah
1 kase yağsız süt
2 kaşık bademli nesfit
1 kuru kayısı
1 ceviz karıştırıp yedim
ara
1/2 elma
öğle
1 kase domatesli şehriye çorba
ara
1/2 elma
1 kare bitterin yarısı (paket değil içindeki toplam karelerden sadece birinin yarısı)
akşam
1 kepçe tarhana çorba
salata bolca üzerine 2 kaşık yoğurt 5-6 tane zar büyüklüğünde fırınlanmış kıtır ekmek
ara
1 ceviz büyüklüğünde elma
günü 2,5 lt su
yürüyüş 35 dk tempolu yürüyüş
hepinize iyi akşamlar
teşekkür ederim hoşbuldum=)herkese hayırlı akşamlar...
lucim altın kalpli arkadaşım...gerçekten çok iyi niyetli vede duygusal bir insansın.öğrencilere yapmış olduğun hareket mükemmel canım
şahnurum oğluşuna acil şifalar canım inşallah biraz daha iyidir şimdi..çok geçmiş olsun
lilycim menün mükemmel bence .allahtan hiç birşey olmamış ocağı açık unutunca geçmiş olsun.
zeynepcim çok sevindim akşam öğünlerine yanında taşımana gerek kalmıcak yani.
hazoşcum sende hoşgeldin aramıza inşallah zamanla listeye de girersin.
Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle: 1 porsiyon yoğurt
Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt
Spor: 65 dk yürüyüş
Su: 12 bardak
.
Kızlarrr okuldan şimdi geldim, üstümü değişip yine gelmeye çalışıcam..menümü yazdım ve bir süreliğine çıkıyorum.
bu arada benim öğle yemeklerim pek olamiyor. çünkü 9 gibi kahvaltı yapıyorum 12.15 te dersim başlıyo okulda tost falan yıyordum ama rejime girince ne yiyeceğimi bilmiyoru bugun ayranla geçiştirdim ama midem bulandı açlıktan..ben aç duramıyorum midem bulanır hemen başım ağrır. ne yiyim ben okulda ya bi fikir verin=(
peki canım yanında götürme şansın olmuyor mu, 1 haşlanmış patates, ya da 1 dilim kepek ekmek, peynir, domates falan koysan çantana?
gamzem senin kamp çok sıkı çok az olmuş yaaa ben az yedim diye düşünürken seninkinin yanında abartı olduMenüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle: 1 porsiyon yoğurt
Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt
Spor: 65 dk yürüyüş
Su: 12 bardak
.
bende yazayım ama bugun tam olmadı=(
sabah
1 bardak süt
2 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin
1 tk çokokrem
öğlen
1 bardak ayran
başka bişey yemeye fırsatım olmadı
akşam
3 yk domatesli makarna
5 yk yumurtalı ıspanak 1 incecik dilim light ekmek
ara
bunu daha yemedim ama profiterol yapmiştim ondan yiyeceğim bi tane çöpe gitmesin bitince daha da yapmayacağım zaten
bu arada benim öğle yemeklerim pek olamiyor. çünkü 9 gibi kahvaltı yapıyorum 12.15 te dersim başlıyo okulda tost falan yıyordum ama rejime girince ne yiyeceğimi bilmiyoru bugun ayranla geçiştirdim ama midem bulandı açlıktan..ben aç duramıyorum midem bulanır hemen başım ağrır. ne yiyim ben okulda ya bi fikir verin=(
Heytt Beee Mutfagım erkenden kapandı.
Aç olmamama rağmen akşam yemeğimide yedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
3 köfte
1 yk patates püresi
Ara Öğün
3 kare bitter
Akşam
1 yk patates püresi
1 yk rus/amerikan salatası
salata
Ara Öğün
Mutlaka birşey yerim ya 1 porsiyon meyve ya 2 galeta metobolizmam durmasın
Su : 1.5 lt hala içiyorum
Spor : 30 dk egzersiz düşünüyorum kızlar belim gayet iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?