Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah canım, ayy ne güzel bi duygu :) benim de kayınvalidem geçen hafta beni görüp hasta mısın sen nooldu sana dedi :) 2 aydır görüşmüyorduk 16 kilo şoku onu oldukça etkiledi :)

Gerçekten çok güzel bir duygu 500 gram ancak gitti bir türlü veremiyorum diyordum ama belli oluyor demek ki. Lucim seninkini görmemek için kör olmak gerekli, neredeyse bir damacana su atmışsın üstünden

Gerçekten çok güzel bir duygu 500 gram ancak gitti bir türlü veremiyorum diyordum ama belli oluyor demek ki. Lucim seninkini görmemek için kör olmak gerekli, neredeyse bir damacana su atmışsın üstünden

buna çook güldüm 19 litre di mi o damacanalar :)))) vallahi doğru diyorsun 10 kg verdiğimde hiç kimse bir şey dememişti de şaşırmıştım... insanlar türlü türlü naapcan...mecbuuur görüşeceğiz..ama sinir bozucu olabliyorlar

5.takım benüm üye olduğum gündn bu güne çok mesafe kat etti:) ne kadar güzel sürekli paylaşım halindeyiz herkese çok teşekkürler her yorum her çok değerli.iyi varsınız

Lucim onlar fesatlıklarından söylememiş, 10 kg belli olmaz mı hiç, kötü niyet dışında bir şey göremiyorum ben.

Bana damacanalar çok ağır gelir de, evlenmeden önce apartmanda bir teyze falan görsem kıyamaz hemen alırdım elinden ama kendim de zor taşırdım, bazen kendime de çıkarırdım ne zorlanırdım ya ..

canımsın o dönem takım olarak hepimiz aynı şeyi düşündük, fesat bunlar dedik, arkalarından dedikodu bile yaptık vallahi...

canııım iyi ki gelmişsin takıma, hep birlikte ne güzel her şey hakkında yazışıyoruz :) lily ve ben de her şeye yetiştiğimiz için kaptan yardımcılığına atandık görevimizi hakkıyla yapabiliyorsak ne mutlu :)

Bugünkü tahmini menüm kızlar ..

Suyum 1.5 litre kadar oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım.
3 fincan kahvem var, akşam da 1 fincan içerim eşimle tamam.
Aa yeşil kahve içmemişim, şimdi yeşil kahve yaparım, başka da bitki çayı vs içmem heralde bugün .​

Yapmaz mısınız hiç, iyiki varsınız siz, bunu en iyi kaptan hissediyordur, demiştim ya ben önceden kaptanlık yaptım diye, her şeyi tek tek halletmeye çalışırdım, ona rağmen takım aktif olmazdı. O yüzden çok büyük şanssınız takım için. Ama iyiki gelmişim, çok iyi geldi bana takım ..

senin kalori hesaplama daha farklıymış tatlım benim 50 gr ton balıklı marul salatama 1 porsiyon 238 cal diyor bizim site, seninki 100 cal demiş, şaşırdımmm...senin hesaba göre ben günde 300 cal ile falan besleniyorum o halde

banada çok ii geldi vallaaa

:) hepimiz iyi ki varız, herkes ayrı bir renk, ayrı bir tat katıyor :)

Kendim hesapladım ton balıklı salatayı Lucim, içine neler koyduğuna bağlı değişir tabi, ben söyleyeyim, 3 yaprak marul, 1 domates, 40 gram ton balığı, 2 tatlı kaşığı lor, 2 tatlı kaşığı konserve mısır, daha da az çıktı kalorisini ben biraz fazla yazdım.

Luci ve Zeynep sizi çok mu beğendim ne yaptım artık site fazlasına izin vermiyor ..

mesela bende bunların hiçbiri yok..sadece marul ve maydanoz kullanıyorum ben... 1 porsiyon 93 cal diyor...50 gr ton balığına da 145 cal diyor...çok önemli değil ama fark 2 katından fazla olunca şaşırdım

Luci ve Zeynep sizi çok mu beğendim ne yaptım artık site fazlasına izin vermiyor ..

:)))) ben de hiç kimseye beğeni yapamıyorum her defasında kimi beğenmeye kalksam başka gönderiyi beğen ondan sonra diyor...var bi aksaklık

mesela bende bunların hiçbiri yok..sadece marul ve maydanoz kullanıyorum ben... 1 porsiyon 93 cal diyor...50 gr ton balığına da 145 cal diyor...çok önemli değil ama fark 2 katından fazla olunca şaşırdım

Ya porsiyonu farklı hesaplıyordur Lucim ya da yağ ilavesi falan hesaplıyordur.

Bak tek tek sana yazayım kalorilerini.
Gramı da mutfak tartısı ile ölçüyorum.
40 gram ton balığı 45kalori. ( Markanın kalorisine baktım.)
Marul : Yaprağı 4 kalori
Lor : 100 gramı 100 kalori civarı, farklı sitelerden arattım markaya göre değişiyor. 10 gram koydum.
Mısırında kutusuna : 200 kalori civarı diyordu.
Domates de 20 kalori

1 kaşık yağ ilave etsem 100 kalori artacaktı, sanırım salatalara yağ ilave edilmiş hesaplıyorlar.

:)))) ben de hiç kimseye beğeni yapamıyorum her defasında kimi beğenmeye kalksam başka gönderiyi beğen ondan sonra diyor...var bi aksaklık

Aksaklık da olabilir dimi
Ben heralde izi çok beğendim dedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…