- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.341
maşallah canım, ayy ne güzel bi duygu:) benim de kayınvalidem geçen hafta beni görüp hasta mısın sen nooldu sana dedi :) 2 aydır görüşmüyorduk 16 kilo şoku onu oldukça etkiledi :)
Gerçekten çok güzel bir duygu 500 gram ancak gitti bir türlü veremiyorum diyordum ama belli oluyor demek ki. Lucim seninkini görmemek için kör olmak gerekli, neredeyse bir damacana su atmışsın üstünden
Ahh gönlü güzel arkadaşım, ne güzel şey yapmışsın, bunlar maddiyatla ölçülemeyecek güzellikler ..
Geçmiş olsun Zeynep, hemen olsun bitsin de rahat bıraksın seni, bu günlerde ay yengeç burcunda olduğundan ayrıca duygusal bir dönemde olabilirmişiz .. Seninkisi çakışmış.
Çok spor yaptığında yediklerine ve ağırlık çalışmalarına daha dikkat etsen iyi olur Ebbiscim çünkü kaslarımızın da erime riski var, bunca spor yapıyorsun hem taktir ediyorum, hem özeniyorum ama dikkat et ki sağlığına daha da faydalı olsun.
Kaç yaşında doğum yaptın durumda ? Kaç yıllık evliydiniz hamile kaldığında ?
Aslında bu yaşa göre değil erken olması kişiye göre, komşularımız var burada inan 20-21 yaşlarında bebekleri var, ben 23 yaşındayım mümkün değil şu yaşta elimde bir bebek olsa ne yapacağımı şaşırırım, hiç hazır değilim, pek hazır olmayı da düşünmüyorum da neyse
Rusyaya iş gezisi falan mı keyfi mi ?
40 kilo çokmuş diyecektim ki kendine gel hm sen doğurmadan 30 kg aldın dedim
Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş ..
Biraz fazla mı az olmuş durumda ?
Ama zaten iştahsızım ve yemek yemeyi hiç sewmiyorum çok sewdiğim bişiy olursa arada bu kalorinin dışına çıkıyorum
günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
hadi bakalım durumda cım atmışsın tribini eşine bu arada gidecekse gitsin kız benim kocvayı gecen sene 4 günlüğüne belarus a gezmeye gönderdim tapusu sende nasıl olsa
bu arada yeni bir arkdaş yazmış hazos du sanırım alıntılayamamışım canım senin vermen gereken kilo çok azmış ama istersen 2-3 kg için listeye girme takım içi listemizde olursun aynen listedeymiş gibi biz hesabını sorarız
lily cim dün işten bayaa geç çıkmışsın helal sana valla
sevda cım sen de çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsun
vazgeçmek yok, hnd canlar sizlerde lesli yi ne güzel yapmışsınız
hm cim unut dünü bugüne bak sanırım kan şekerin düşünce saldırmışsın arada olur öyle
bana gelince
dün garip bir gündü menümü yazayım
sabah
1 kase süt nesfit ballı bademlim 2 kaşık
ara
1 elma
10-15 yer fıtığı
öğle
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1kk peynir
ara
1 parmak kalınlığında yaş pasta (arkadaşın doğum günü vardı kıramadım)
akşam
2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kaşık bakla
3-4 kaşık salata (eve kalan yemekleri bitirdim)
ara
1/2 küçük ayva
1 çay bardağı süt
su 2-3 lt kadar oldu
spor 25 dk koşu bandında tempolu koşu yürüyüş
ebbiiss yaa sen 6,6 hızda nasıl yapıyon 100 dk yı yaaa kafayı yedim akşam
Menün çok olmamışmı canım sanki çeşidi azaltsan:)
Gerçekten çok güzel bir duygu 500 gram ancak gitti bir türlü veremiyorum diyordum ama belli oluyor demek ki. Lucim seninkini görmemek için kör olmak gerekli, neredeyse bir damacana su atmışsın üstünden
buna çook güldüm 19 litre di mi o damacanalar :)))) vallahi doğru diyorsun 10 kg verdiğimde hiç kimse bir şey dememişti de şaşırmıştım... insanlar türlü türlü naapcan...mecbuuur görüşeceğiz..ama sinir bozucu olabliyorlar
buna çook güldüm 19 litre di mi o damacanalar :)))) vallahi doğru diyorsun 10 kg verdiğimde hiç kimse bir şey dememişti de şaşırmıştım... insanlar türlü türlü naapcan...mecbuuur görüşeceğiz..ama sinir bozucu olabliyorlar
Ahh gönlü güzel arkadaşım, ne güzel şey yapmışsın, bunlar maddiyatla ölçülemeyecek güzellikler ..
Geçmiş olsun Zeynep, hemen olsun bitsin de rahat bıraksın seni, bu günlerde ay yengeç burcunda olduğundan ayrıca duygusal bir dönemde olabilirmişiz .. Seninkisi çakışmış.
Çok spor yaptığında yediklerine ve ağırlık çalışmalarına daha dikkat etsen iyi olur Ebbiscim çünkü kaslarımızın da erime riski var, bunca spor yapıyorsun hem taktir ediyorum, hem özeniyorum ama dikkat et ki sağlığına daha da faydalı olsun.
Ama zaten iştahsızım ve yemek yemeyi hiç sewmiyorum çok sewdiğim bişiy olursa arada bu kalorinin dışına çıkıyorum
Durumdacım hamilelik haricinde kilo problemi hiç yaşamadıysan problem yok, vücudun buna alışıktır ama eğer normalde kilo problemi yaşıyorsun bu beslenme ile kaslar gider yağlardan çok, sonra normal beslenince kilo alırsın o yüzden diyorum.
5.takım benüm üye olduğum gündn bu güne çok mesafe kat etti:) ne kadar güzel sürekli paylaşım halindeyiz herkese çok teşekkürler her yorum her çok değerli.iyi varsınız
Ne zaman başlamıştın sen takımda ? Ben hang takımın kapısını çalsam diye bakıyordum, paylaşım alanında kaptanın yazısını okumuştum, 5. takımı toparlamaya çalıştığını yazmıştı, ben de belki hem faydam olur hem bana iyi olur deyip bu takıma gelmek istemiştim ama hiç bana ihtiyaç yokmuş, Kaptan müsait olmasa bile Lily ve Luci herşeyin üstesinden geliyorlar ama iyiki buraya gelmişim.
Lucim onlar fesatlıklarından söylememiş, 10 kg belli olmaz mı hiç, kötü niyet dışında bir şey göremiyorum ben.
Bana damacanalar çok ağır gelir de, evlenmeden önce apartmanda bir teyze falan görsem kıyamaz hemen alırdım elinden ama kendim de zor taşırdım, bazen kendime de çıkarırdım ne zorlanırdım ya ..
Ben hangi takımın kapısını çalsam diye bakıyordum, paylaşım alanında kaptanın yazısını okumuştum, 5. takımı toparlamaya çalıştığını yazmıştı, ben de belki hem faydam olur hem bana iyi olur deyip bu takıma gelmek istemiştim ama hiç bana ihtiyaç yokmuş, Kaptan müsait olmasa bile Lily ve Luci herşeyin üstesinden geliyorlar ama iyiki buraya gelmişim.
canımsın o dönem takım olarak hepimiz aynı şeyi düşündük, fesat bunlar dedik, arkalarından dedikodu bile yaptık vallahi...
canııım iyi ki gelmişsin takıma, hep birlikte ne güzel her şey hakkında yazışıyoruz :) lily ve ben de her şeye yetiştiğimiz için kaptan yardımcılığına atandıkgörevimizi hakkıyla yapabiliyorsak ne mutlu :)
Bugünkü tahmini menüm kızlar ..
Eki Görüntüle 1017787
Suyum 1.5 litre kadar oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım.
3 fincan kahvem var, akşam da 1 fincan içerim eşimle tamam.
Aa yeşil kahve içmemişim, şimdi yeşil kahve yaparım, başka da bitki çayı vs içmem heralde bugün .
Yapmaz mısınız hiç, iyiki varsınız siz, bunu en iyi kaptan hissediyordur, demiştim ya ben önceden kaptanlık yaptım diye, her şeyi tek tek halletmeye çalışırdım, ona rağmen takım aktif olmazdı. O yüzden çok büyük şanssınız takım için. Ama iyiki gelmişim, çok iyi geldi bana takım ..
Yapmaz mısınız hiç, iyiki varsınız siz, bunu en iyi kaptan hissediyordur, demiştim ya ben önceden kaptanlık yaptım diye, her şeyi tek tek halletmeye çalışırdım, ona rağmen takım aktif olmazdı. O yüzden çok büyük şanssınız takım için. Ama iyiki gelmişim, çok iyi geldi bana takım ..
[/CENTER]
senin kalori hesaplama daha farklıymış tatlım benim 50 gr ton balıklı marul salatama 1 porsiyon 238 cal diyor bizim site, seninki 100 cal demiş, şaşırdımmm...senin hesaba göre ben günde 300 cal ile falan besleniyorum o halde
Kendim hesapladım ton balıklı salatayı Lucim, içine neler koyduğuna bağlı değişir tabi, ben söyleyeyim, 3 yaprak marul, 1 domates, 40 gram ton balığı, 2 tatlı kaşığı lor, 2 tatlı kaşığı konserve mısır, daha da az çıktı kalorisini ben biraz fazla yazdım.
Luci ve Zeynep sizi çok mu beğendim ne yaptım artık site fazlasına izin vermiyor ..
mesela bende bunların hiçbiri yok..sadece marul ve maydanoz kullanıyorum ben... 1 porsiyon 93 cal diyor...50 gr ton balığına da 145 cal diyor...çok önemli değil ama fark 2 katından fazla olunca şaşırdım
:)))) ben de hiç kimseye beğeni yapamıyorum her defasında kimi beğenmeye kalksam başka gönderiyi beğen ondan sonra diyor...var bi aksaklık
Ben fen bilgisi öğretmeniyim, öğretmenliği çok istediğin için mi yazmadın ? EĞer öyleyse tebrik ederim çok idealist şeyler bunlar, hoşuma gidiyor benim. İlköğretimde mi lisede misin ?
Ben çalışmıyorum, üniversite bitince hiç kpssyi bile girmedim, ben eczacılık istiyorum çalışmaya başlarsam bırakıp değiştirmem muhtemelen o yüzden ertelemeden başlamak istiyorum eczacılık için uğraşmaya dedim.
Lily aç geziyorsun resmen yoğunluktan, atıştırmalık falan yok mu hiç yanında?
canım eşim yarın akşama gelecek evde bakıcımız da akşam kalıyor ama ufaklık beni görmeyince kıyamet kopuyor o yüzden önce büyüğün ödevlerini yaptır sonra da ufaklıkla ilgilen bakalım kaçta yatabilecemKaptan bugün eve gidip bir uyursan çok iyi olacak ? EŞin yurt dışında mıydı evdeyse çocuğa da o bakar sen bir toparlarsın kendini.
evet canım menüm biraz kabarıkdı dün bugün daha sakin olacakgünaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
Menün çok olmamışmı canım sanki çeşidi azaltsan:)
Lucim onlar fesatlıklarından söylememiş, 10 kg belli olmaz mı hiç, kötü niyet dışında bir şey göremiyorum ben.
Bana damacanalar çok ağır gelir de, evlenmeden önce apartmanda bir teyze falan görsem kıyamaz hemen alırdım elinden ama kendim de zor taşırdım, bazen kendime de çıkarırdım ne zorlanırdım ya ..
hm cim iyi ki varsınDurumdacım hamilelik haricinde kilo problemi hiç yaşamadıysan problem yok, vücudun buna alışıktır ama eğer normalde kilo problemi yaşıyorsun bu beslenme ile kaslar gider yağlardan çok, sonra normal beslenince kilo alırsın o yüzden diyorum.
Ne zaman başlamıştın sen takımda ? Ben hang takımın kapısını çalsam diye bakıyordum, paylaşım alanında kaptanın yazısını okumuştum, 5. takımı toparlamaya çalıştığını yazmıştı, ben de belki hem faydam olur hem bana iyi olur deyip bu takıma gelmek istemiştim ama hiç bana ihtiyaç yokmuş, Kaptan müsait olmasa bile Lily ve Luci herşeyin üstesinden geliyorlar ama iyiki buraya gelmişim.
kızlar gerçekten iyi ki varsınız şu aralar ben eskisi gibi aktif değilim ama sizlerin sayesinde takım ayakta duruyor açıkcası sizlerin varlığı sebebiyle de hiç gözüm arkada kalmıyor bazen kendimden utanıyorum ben ne biçim kaptanım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?