Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vauvv ne kadar kontrollü ve detayli bir menü. Afiyet seker olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun. Bana biraz az geldi.

Menüm

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin

Öğle: 1 porsiyon yoğurt

Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt

Spor: 65 dk yürüyüş

Su: 12 bardak

.

Menun çok az ve üstüne spor. Kaslarin için iyi görünmüyor. Gerçi önceki gün ne yediğini bilmiyorum. Belki de dengeleme yaptin. Afiyet olsun.

Çok güzel olmuş afiyet olsun.

Benim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek,domates,peynir,haslanmis yumurta
Öğlen: cavdarli simit,ayran
Aksam: 6 kasik acem pilavi ,bol salata
Bu arada dun 6 km yürüdüm. Bugün spor yapamadim. Ayrica 2.5 lt su ve yeşil cay içtim.

Yaaa sabah kosusturmaca ile geciyoo kizi krese gotur ev toparla aksam yemegi yap bi de ayrica onlarla ugrasamam(((

o zaman kuru ya da yaş meyveler, süt, badem ceviz gibi sağlıklı atıştırmalıklar geliyor akla...ya da ara sıra paket servis şansın varsa piliç ızgara, külbastı gibi hafif şeyler dışarıdan sipariş edebilirsen olabilir...ortamını bilmiyorum tabi

cavdarli simit hakkinda hic fikrim yok, onun disinda iyi bir menu olmus gibi.

teşekkür ederim hoşbuldum=)

oyyy bu kadar az yemekle nasıl ayakta duruyorsun tüm gün..bana çok az geldi

Duruyorum çok şükür canım. :)

Canim benim. Kıymetli arkadaşım. Daha iyi olacak bitanem. Günden güne iyi olucak :)) bu gün yumurta yedim ve gerçekten çok tok tutuyor. Senin izin bitsinde diyetin dibine vurucaz arkadaşım. Sabahları saate zor uyanıyorum bu günlerde. Insaallah onada çözüm bulucam :)))

Hak ettim kaptanım

Canım bir gün öncesi değil ama cuma cumartesi ve pazar yemedigim bir şey kalmadı :))

Karbo yüklemesi olmuş balım. Mesela sabah peynir ve yumurta zaten vardı. Yani ekmeğe pek gerek yokmuş gibi. Spor zaten yürümeyle olmuş tatlım :))

Bende en güzel diyetimi protein ağırlıklı yaptığım zaman yaptım. Aç kalmadan doyarak diyet yapmanın keyfini yaşıyorum. Üstelik kilolar gitmekte inat etmiyor ))

gece geç yatıyorsun da ondan kuzum, vuralım vallahi, aç yatmayı özledim ... karnım guruldasın, canım çeksin istiyorum böyle olmuyor yahuuu

Bencede kotu bir menü. Yürüyüşü koşu bandinda sauna esofmaniyla hizli yürüyerek yaptim . spordan o yüzden saydin :) Yarin daha iyi bir menü olacak.

Bende en güzel diyetimi protein ağırlıklı yaptığım zaman yaptım. Aç kalmadan doyarak diyet yapmanın keyfini yaşıyorum. Üstelik kilolar gitmekte inat etmiyor ))

Evet kesinlikle. Protein agirlikli beslenince tokluk suresi artiyor. Ne yesem diye dolanip durmuyorsun :)

Evet kesinlikle. Protein agirlikli beslenince tokluk suresi artiyor. Ne yesem diye dolanip durmuyorsun :)

protein candır :) ayrıca aslında yanlış bilinen şeylerde var mesela yeşil salatanın karbonhidrat değeri protein değerinden fazladır...limonda bile karbonhidrat var ... karbonhidrat sadece ekmek, makarna pilavdan alınmıyor yani...et, salata yiyen bir insan karbonhidratta almış oluyor... ben geçen hafta et, salata beslendim aldığım kh değeri %46 lardayken protein değeri %32 civarıydı yanılmıyorsam

mesela : (uzarr gider bu liste )

• 1 PorsiyonMarul Salata
  • Kalori:93kcal
  • Karbonhidrat:4.33gr
  • Protein:1.60gr
  • Yağ:7.70gr

1 Adet Limon, tazeKalori:21 kcalKarbonhidrat:6.56 grProtein:0.88 grYağ:0.24 gr

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne güzel bir tespit. Katiliyorum sana . protein yedigimizde hem tokluk hissedip kilo veriyorsak ve karbonhidrat ta aliyorsak demek ki saglikli besleniyoruz.

Ne güzel bir tespit. Katiliyorum sana . protein yedigimizde hem tokluk hissedip kilo veriyorsak ve karbonhidrat ta aliyorsak demek ki saglikli besleniyoruz.

hay çok yaşa :) ve inanılmaz tok hissediyorum dediğin gibi canım... salata zaten inanılmaz tok tutan, sindirim sistemini çalıştıran bir gıda, her öğün herkesin yemesi gerek...biz çocukluğumuzdan beri salatasız geçen öğün sağlıksız öğün diye öğrendik..diyette yağına içeriğine dikkat tabi :)

Cocukluktan geliyorsa Super bir annem var diyorsun yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…