- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.401
3 Yemek K. Yoğurt 48 kcal |Kahvaltı 0800
30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal |Kahvaltı 0800
4 Adet Siyah Zeytin 19 kcal |Kahvaltı 0800
2 Adet Kuru Kayısı 59 kcal |Ara Öğün 1
4 Adet Fındık 27 kcal |Ara Öğün 1
Yarım Çay B. Süt, yarım yağlı 23 kcal |Ara Öğün
1 Porsiyon Su Böreği 469 kcal |Öğle 1200
1 Su B. Ayran 76 kcal |Öğle 1200
Yarım Adet Ayva, taze 49 kcal |Ara Öğün 2 1500
20 Gram Yulaf Ezmesi 70 kcal |Akşam 18:00:00
Yarım Adet Elma, taze 56 kcal |Akşam 18:00:00
4 Yemek K. Yoğurt 64 kcal |Akşam 18:00:00
Resim 15 Dakika Mekik Çekmek 146 kcal |Spor 1900
Resim 50 Dakika Kondisyon Bisikleti 638 kcal |Spor 17:00:00
su:1.5 litre
.
bende yazayım ama bugun tam olmadı=(
sabah
1 bardak süt
2 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin
1 tk çokokrem
öğlen
1 bardak ayran
başka bişey yemeye fırsatım olmadı
akşam
3 yk domatesli makarna
5 yk yumurtalı ıspanak 1 incecik dilim light ekmek
ara
bunu daha yemedim ama profiterol yapmiştim ondan yiyeceğim bi tane çöpe gitmesin bitince daha da yapmayacağım zaten
bu arada benim öğle yemeklerim pek olamiyor. çünkü 9 gibi kahvaltı yapıyorum 12.15 te dersim başlıyo okulda tost falan yıyordum ama rejime girince ne yiyeceğimi bilmiyoru bugun ayranla geçiştirdim ama midem bulandı açlıktan..ben aç duramıyorum midem bulanır hemen başım ağrır. ne yiyim ben okulda ya bi fikir verin=(
Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle: 1 porsiyon yoğurt
Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt
Spor: 65 dk yürüyüş
Su: 12 bardak
.
evet luci cim bugün berkin olayı çok üzdü beni kendi evlatlarımı düşündüm hep
kızlar eve geldim akşam yemeği hazırla ye derken büyük oğlana kızdım ödevini kendin yap diye küçükle ilgilenirken size mnenğümü yazıp kaçayım dedim aacaip uykum var ama 10 u bulacak gibi uyumam ufaklığın maşallah enerjisi gayet iyi sanki bütün gece beni ayakta tutan o değilmiş gibi
sabah
1 kase yağsız süt
2 kaşık bademli nesfit
1 kuru kayısı
1 ceviz karıştırıp yedim
ara
1/2 elma
öğle
1 kase domatesli şehriye çorba
ara
1/2 elma
1 kare bitterin yarısı (paket değil içindeki toplam karelerden sadece birinin yarısı)
akşam
1 kepçe tarhana çorba
salata bolca üzerine 2 kaşık yoğurt 5-6 tane zar büyüklüğünde fırınlanmış kıtır ekmek
ara
1 ceviz büyüklüğünde elma
günü 2,5 lt su
yürüyüş 35 dk tempolu yürüyüş
hepinize iyi akşamlar
Yaaa sabah kosusturmaca ile geciyoo kizi krese gotur ev toparla aksam yemegi yap bi de ayrica onlarla ugrasamam(((
Benim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek,domates,peynir,haslanmis yumurta
Öğlen: cavdarli simit,ayran
Aksam: 6 kasik acem pilavi ,bol salata
Bu arada dun 6 km yürüdüm. Bugün spor yapamadim. Ayrica 2.5 lt su ve yeşil cay içtim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cavdarli simit hakkinda hic fikrim yok, onun disinda iyi bir menu olmus gibi.
teşekkür ederim hoşbuldum=)
oyyy bu kadar az yemekle nasıl ayakta duruyorsun tüm gün..bana çok az geldi
canıım nerelerdesin kuzum sen yahu tüm gün, çok özledim seni, iyisin değil mi tatlım..menüne bayıldım heleki sabah ki yumurtaya :) sevda ile yine sabahları karşılaşıyoruz ama seni hiç göremiyorum bu arasensiz diyetin falan tadı olmuyor canım arkadaşım lütfen daha sık girrr
gamzem senin kamp çok sıkı çok az olmuş yaaa ben az yedim diye düşünürken seninkinin yanında abartı oldu
canım öğlen sadece ayran olmamış yanında kuru kayısı veya ceviz götürebilirsin meyve de olur sabahki çokokrem az da olsa göze batıyor akşamda salata yapsaymışsın yanına daha sağlıklı olurdu
Menun çok az ve üstüne spor. Kaslarin için iyi görünmüyor. Gerçi önceki gün ne yediğini bilmiyorum. Belki de dengeleme yaptin. Afiyet olsun.
Benim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek,domates,peynir,haslanmis yumurta
Öğlen: cavdarli simit,ayran
Aksam: 6 kasik acem pilavi ,bol salata
Bu arada dun 6 km yürüdüm. Bugün spor yapamadim. Ayrica 2.5 lt su ve yeşil cay içtim.
Evet cavdarli simit bence de olmadi. Fazla hamur oldu bugün. Protein agirlikli yapmaliyim.w
Duruyorum çok şükür canım. :)
Canim benim. Kıymetli arkadaşım. Daha iyi olacak bitanem. Günden güne iyi olucak :)) bu gün yumurta yedim ve gerçekten çok tok tutuyor. Senin izin bitsinde diyetin dibine vurucaz arkadaşım. Sabahları saate zor uyanıyorum bu günlerde. Insaallah onada çözüm bulucam :)))
Duruyorum çok şükür canım. :)
Canim benim. Kıymetli arkadaşım. Daha iyi olacak bitanem. Günden güne iyi olucak :)) bu gün yumurta yedim ve gerçekten çok tok tutuyor. Senin izin bitsinde diyetin dibine vurucaz arkadaşım. Sabahları saate zor uyanıyorum bu günlerde. Insaallah onada çözüm bulucam :)))
Hak ettim kaptanım
Canım bir gün öncesi değil ama cuma cumartesi ve pazar yemedigim bir şey kalmadı :))
Karbo yüklemesi olmuş balım. Mesela sabah peynir ve yumurta zaten vardı. Yani ekmeğe pek gerek yokmuş gibi. Spor zaten yürümeyle olmuş tatlım :))
ben protein agirlikli degil dengeli beslenmek gerektigine inaniyorum ama sen bilirsin tabii.
Bende en güzel diyetimi protein ağırlıklı yaptığım zaman yaptım. Aç kalmadan doyarak diyet yapmanın keyfini yaşıyorum. Üstelik kilolar gitmekte inat etmiyor))
Evet kesinlikle. Protein agirlikli beslenince tokluk suresi artiyor. Ne yesem diye dolanip durmuyorsun :)
protein candır :) ayrıca aslında yanlış bilinen şeylerde var mesela yeşil salatanın karbonhidrat değeri protein değerinden fazladır...limonda bile karbonhidrat var ... karbonhidrat sadece ekmek, makarna pilavdan alınmıyor yani...et, salata yiyen bir insan karbonhidratta almış oluyor... ben geçen hafta et, salata beslendim aldığım kh değeri %46 lardayken protein değeri %32 civarıydı yanılmıyorsam
Ne güzel bir tespit. Katiliyorum sana . protein yedigimizde hem tokluk hissedip kilo veriyorsak ve karbonhidrat ta aliyorsak demek ki saglikli besleniyoruz.
hay çok yaşa :) ve inanılmaz tok hissediyorum dediğin gibi canım... salata zaten inanılmaz tok tutan, sindirim sistemini çalıştıran bir gıda, her öğün herkesin yemesi gerek...biz çocukluğumuzdan beri salatasız geçen öğün sağlıksız öğün diye öğrendik..diyette yağına içeriğine dikkat tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?