- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.321
Çağrı merkezi sektöründeyim ve buırada emeklilik bir hayal olur ömrü biter insanın
Luciminde fikirlerini alayım o zaman
Bakalım bu aralar amma sıkıntı yaşıyorum be yaa
benim krize girip pasta yapmam falan cok zor, o yuzden hazirda yenebilecek ciss bir yiyecek varsa ona yonelirim kriz geldiginde.
esin de mi ders calisiyor bu arada?
Boşuna büyüklerimiz bize dileklerini sunarken Allah hep iyilerle karşılaştırsın demiyorlar işte, muhtemelen seni deli gibi çalıştırarak sömürdükleri zamanlar olduğundan çıkarmaya yanaşmamışlardır ..
Sen sıkma canını Zeynepcim, her şey halledilir, önemli olan bazı şeyler halledilirken kendimizi yıpratmamak, gördüğüm kadarı ile sen de duygusal bir insansın, beklerken kendini çok üzüyor sıkıyorsun ..
ay canim cok zor o cagri merkezi isleri. aslinda yuksek lisans gibi bir sey de dusunebilirsin, kendi alaninda olmak zorunda da degil, ilgini ceken bir alanda yapar, mezun olduktan sonra cok guzel is bulursun.
O da 3. üniversite olarak Hukuk istiyor ama beni bekliyor, önceliği bana verdi, evde 2 stres fazla diye
O ya kitap okuyor, ya oyun oynuyor, ya da bana yardım ediyor, ayrıca lojistik de onda
Çağrı merkezi sektöründeyim ve buırada emeklilik bir hayal olur ömrü biter insanın
Luciminde fikirlerini alayım o zaman
Bakalım bu aralar amma sıkıntı yaşıyorum be yaa
oy oyyy ne çok yazışmışsınız maşallah :) alıntılamadan ufak ufak değineyim konulara, bir rapor ve teklif sunmam gerekiyor, ara ara dönerim...
lilycim teşekkür ederim canım, inşallah sen de şehir değişikliği yaşayacak olursan öğrenciler için bir şeyler yaparak mutlu olursun, Allah nasip etsin inşallah
zeynebimmm, ara hakkını bırakma sakın, sonuna kadar haklısın çünkü yasaların verdiği hakkını kullan, bu süreçte sabırlı ol tahriklere kapılıp sinirini yükseltme sadece...çünkü şirketler bu tarz süreçlerde mobbing uygulayıp ödeme yapmadan kaçırmayı da planlayabiliyorlar, çok çirkin ama nasılsa gitmeyi kafaya koymuş kaçıralım zihniyeti güdebiliyorlar-özel sektörün kurdu olmuş ben artık karşılaşmadığım durum olduğunu düşünmüyorum :) her şey olabilir, sen sükunetini koru fıstık, dualarımız seninle
hazoscum hoşgeldin tekrardan kilo fazlan yok denilecek kadar az, halledersin ama belki zorlayıcı olabilir, çünkü kilo azaldıkça vermek daha zorlaşıyor farkındayım, ama gitmemesi için hiç bir sebep yok...
lillly sen ne yaptın dün akşam bakiim öyle, vallahi çok tehlikeli hareketler bunlar hiç olmamış...dikkat et lütfen, Allah korumuş, ocaklar kontrol edilmeden yatılır mı hiç...ben her gece defalarca kontrol eder yatarım
kaptancım geçmiş olsun tatlım oğluşuna, sıkma canını...Allah beterinden saklasın... yaş pastan gözümden kaçmadı, afiyetler olsun ben daha koruma sürecinde tatlı tüketmeyi başaramadım, içim elvermedi şu ana kadar
gamzeeeem, cee demiş kaçmışsın, kolay gelsin tatlım, akşama görüşürüz inşallah :)
şimdilik benden bu kadar, ara ara gelir takipte kalırım, öptüm hepiniziiii
benim krize girip pasta yapmam falan cok zor, o yuzden hazirda yenebilecek ciss bir yiyecek varsa ona yonelirim kriz geldiginde.
esin de mi ders calisiyor bu arada?
adım geçince hemen mevzuya gireyim istedim... :) tatlım evet ben çok sektör ve iş değiştirdim hayatım boyunca da yönetici pozisyonunda çalıştım...bir çok üniversite mezunu arkadaşa da şu an insan kaynakları danışmanlığı adına destek veriyoruz şirket uzmanlarımız ile...
burada senin sahip olduğun nitelikler ve bence -ki ben çok umursuyorum- ilgi alanın da çok önemli...yani bir insan keyif alabileceği bir işte, keyif alarak çalışmalı... tatlım son yıllarda öne çıkan ve benim açıkcası hanımlar içinde çok uygun bulduğum 2 alan var. bunlardan ilki insan kaynakları, ikincisi de ihracat...ihracat ülkemizde hergün değeri daha da anlaşılan ve ülkemiz kalkınması için oldukça önemli bir alan. bizim şirkette 100 saatlik ihracat uzmanlığı eğitimleri veriyorduk mesela geçen sene izmirde ve inanılmaz talep oluyordu-turizm rehberliği yapan arkadaşımız sen miydin hayatım, antalya da hayal meyal aklımda öyle kalmış...yabancı dil de varsa muhteşem zevkli ve keyifli bir alandır...biz şu an mesela nazilli ve aydın bölgesinde 2 tane kuru incir fabrikasına ihracat danışmanlığı yapıyoruz sonuçlar şahane... ama yok çetrefilli iş bana gelmez dersen insan kaynakları şahane...şu an iş ilanlarına baktığında bir çok fabrika ve kurumsal şirket insan kaynakları alanında yetirebilecekleri çalışan arayışı içinde...bu da kısa süreli 2 -3 ay gibi özel eğitim şirketlerinden alacağın uygulamalı eğitimlerle sertifikalandırabileceğin ve işin özünü kapabileceğin keyifli, geleceği olan bir meslek...tabi eğitim durumunu ve çalışma geçmişini bilemediğim için biraz farazi kalıyor önerilerim...ben mesela 2. üniversite olarak önümüzdeki sene açık öğretimde ik okumak istiyorum..ben eğitim bilimleri mezunuyum marmara... üstüne çok yakışacağını düşünüyorum... daha fazla öneri istersen seve seve verebilirim tatlım, işim bu :)
evet canım çok duygusalım kafama birşey takmayagör mahvediyor beni en ufak seyleri takmaya bayılıyor bu bünyem
Aslına bakarsan yine beni çıkarmazlar ama onların kendince kar amaçları var.
Şimdi proje küçüldüğü için birini mecbur çıkaracaklr başkaısnı çıkartıp hem ona hemde bana (evlilik nedeni ile çıkacagımı duydular ya ) tazminat vereceklerine bana teklif ediyorlar
Yoksa daha geçen ay yeni bir proje için deli gibi beni istiyorlardı akıllarınca cakallık yapmaya calısıp zaten hakkım olan tazminatı bana erkenden vermeye calısıyorlar. Bu yaklaşım tarzları bana sahtekarca geliyor
canım benim bu 2. sekötrüm ben daha önce turizm sektöründeydim oradada yönetim ekibine geçtim bıraktım şimdi 3 yılı çağrı merkezinde devirdim müşteri temsilciliği olarak başladım yönetime geçtim.
Şimdi 3. kez sektör değişikliği yapacagım ama bakalım ne olacak yükseklisans hiç düşünmedim çünkü daha lisansımı dondurduğum yerden alamadım
vay arkadasokumayi ne cok seviyorsunuz siz oyle :) tututu masallah
canım bende insan kaynakları, sosyal medya, lojistik, dış ticaret gibi alanları düşündüm.
İnsan kaynakları en önce olan.
bunun için sertifika programları bakıyorum iş garantili yerlerde var iyi araştırmak lazım
ilanlarda genelde deneyim arıyorlar 2-3 yıl e malum bende yok.
2005 -2010 yılları arasında sezonluk turizm
2010-2014 arası çağrı merkezi geçmişim var.
Aöf işletme öğrencisiyim (dondurdum gerçi şuan )
Önlisans mezunuyum
Turzimi bıraktığım dönemde meslekide olsa 3 dilim vardı ingilizcem baya iyidi ancak bırakalı 4 sene oluyor ve tamamen unuttum desem yeridir.
Fikirleirni elbette isterim sunabileceiğin başka ne olursa almak isterim değerlendiririm en azından
önerebileceiğim eğitim merkezi var mı mesela güvenilir
evet evet hatırlıyorum hatta fazla kacırnayın diye uyarmıştın
tatlım ben sadece bir yudum denedim beni mahvetti etkisi oldumu bilmiyorum bir yudumla bişi olmaz ondan günde 4 lt için diyorlar benim için mümküğn değill
Telafi ederiz umarım hndcim.
200 gram eksi olsam dünden sonra yeter heralde. Zaten normalde de 500 gidiyor.
Evde bulundurmama taraftarı değilim, eşim var bir kere, ben kilo vereceğim diye onun yememesi rahatsız ediyor beni, yanımda yediremesem de ben ders çalışırken falan yiyor hiç olmazsa, hem gelen giden çocuklar oluyor evde olması iyi oluyor yani, o olmasa ben başka şey de tıkınırdım, anlık değil benim gözümün dönmesi o sırada inan üşenmez kalkar pasta bile yapar yerim yani.
Ders çalışırken karbonhidrat isteğim çok artıyor ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü menülerimde yeterince var zaten .
Şöyle yapabilirsin, spordan önce hafif karbonhidrat, 1 haşlanmış patates, muz gibi şeyler olabilir, spor sonrası da protein alırsan, süt, yoğurt yumurta vs önüne geçebilirsin, onun haricinde dediğim gibi az da olsa ağırlık çalış derim.
Bakma sen şimdiki halime önceden deli spor yapardım, şu sınav maratonuna girmeden önce de fena değildi sporum da işte, 23 mart 1 geçsin her gün koşmak istiyorum en azından 1 hafta, sonra yine devamç
Gamzecim ağlayamıyorum ki, ağlayabilsem ağlar rahatlarım direk, akşam yoga yaparım belki iyi gelir.
günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
Bence menün değişik ama sorun yok, pasta 1 parmak diyorsun, bir şey değil, 150 kalori falandır heralde.
Kaptan geçmiş olsun, umarım eve gittiğinde iyileşmiş bulursun.
Koşu bandına bence dizisiz, filmsiz çıkmamak lazım yoksa geçmiyor.
Kaptan 200 kalori civarı enerji içecekleri. Çok sakıncası olacağını zannetmiyorum.
bizde suan hazır hissemiyoruz allah yoklugunu aratmasın ama ne bilim işte..
Ben mesela suan kilomdan memnunum ama ileride bebiş düşündüğümüz için şimdiden kilo vermek istiyorum yoksa 61-62 iyi benim için
EyvahSen bence izin al eve git ve yataktan çıkma çok ters denk gelmiş
Aman Lily dikkat et, yemek falan boş da ocağa dikkat et, çok değerlisin bak bizim için ona göre dikkat et kendinee
Menü sadece düzensiz olmuş sanırım, yoksa fazlalığı yok ama biz sağlıklı menü oluşturmaya çalışıyoruz dimi, neyse benim dünüm arada kaynar belki
Ne güzel kilo sorunu yaşamamış olmak, hemen verirsin bunu da umarım.
Ben 23 yaşındayım, öğretmenim ama 2. üniversite olarak eczacılık için tekrar sınava hazırlanıyorum, şu sıralarda yaptığım tek şey ders çalışmak, aslında daha çok çalışmaya çalışmak ..
Direk onlar çıkarsalar normal tazminat vermeleri gerekiyor değil mi Zeynep, sunduğun teklif iki tarafın ortada buluşması sanırım ?
Düzensiz içip faydasını kilo olarak görmedim ama bence sağlık için oldukça iyi ..
oy oyyy ne çok yazışmışsınız maşallah :) alıntılamadan ufak ufak değineyim konulara, bir rapor ve teklif sunmam gerekiyor, ara ara dönerim...
lilycim teşekkür ederim canım, inşallah sen de şehir değişikliği yaşayacak olursan öğrenciler için bir şeyler yaparak mutlu olursun, Allah nasip etsin inşallah
zeynebimmm, ara hakkını bırakma sakın, sonuna kadar haklısın çünkü yasaların verdiği hakkını kullan, bu süreçte sabırlı ol tahriklere kapılıp sinirini yükseltme sadece...çünkü şirketler bu tarz süreçlerde mobbing uygulayıp ödeme yapmadan kaçırmayı da planlayabiliyorlar, çok çirkin ama nasılsa gitmeyi kafaya koymuş kaçıralım zihniyeti güdebiliyorlar-özel sektörün kurdu olmuş ben artık karşılaşmadığım durum olduğunu düşünmüyorum :) her şey olabilir, sen sükunetini koru fıstık, dualarımız seninle
hazoscum hoşgeldin tekrardan kilo fazlan yok denilecek kadar az, halledersin ama belki zorlayıcı olabilir, çünkü kilo azaldıkça vermek daha zorlaşıyor farkındayım, ama gitmemesi için hiç bir sebep yok...
lillly sen ne yaptın dün akşam bakiim öyle, vallahi çok tehlikeli hareketler bunlar hiç olmamış...dikkat et lütfen, Allah korumuş, ocaklar kontrol edilmeden yatılır mı hiç...ben her gece defalarca kontrol eder yatarım
kaptancım geçmiş olsun tatlım oğluşuna, sıkma canını...Allah beterinden saklasın... yaş pastan gözümden kaçmadı, afiyetler olsun ben daha koruma sürecinde tatlı tüketmeyi başaramadım, içim elvermedi şu ana kadar
gamzeeeem, cee demiş kaçmışsın, kolay gelsin tatlım, akşama görüşürüz inşallah :)
şimdilik benden bu kadar, ara ara gelir takipte kalırım, öptüm hepiniziiii
Ne ogretmenisin canim?? Hem ikulda ders anlat ev isleri ve sinava hazirlanmak yarikasin gercekten dilerim kazanirsin...univ. girdigimde eczacilik tutuyordu yazmadim bazen pismanligini tasiyorum ogrenciler kizdirinca..ama hepsini de cok seviyorum:)))bnde 27 yasimdatim mat ogretmeniyim. Luci evet ya verilecek az olunca daha zorluyor..insallah vericem:))
Direkman sahtekarlık işte, insanlar çıkarları için uğraşıyor sürekli, oysa sana verecekleri tazminat şirket için nedir ki ama bireysel olunca sizin aileniz için etkili bir miktardır.
Bir şeyler öğrenmeyi çok seviyorum, beynimi paslandırmamak istiyorum, eşim de aynı şekilde, hatta olur da şu eczacılık konusunda başarılı olabilirsem onunla beraber bir de sosyal bilimlerden bir alan aöfden okumak isterim, olmazsa eczacılığın üstüne, ne öğrensem ne okusam kar, evlenince ilk buraya taşındık biz, komşularla pek görüşmüyordum, çünkü 6-7 kadın toplanıp sırf diğerlerinin dedikodusunu yapıyorlardı, ben de onun yerine evde kitap okurum, yabancı dizileri izlerim, kafama göre bir insan varsa onunla sohbet ederim, neyse oradaki konuşmalardan birini aktarmışlardı bana, bahsetmişim demek birine eczacılık okumak istiyorum vs diye, madem okuyacaktı niye evlenmiş demişlerGüldüm sadece, bir çok insana göre kadın evlenip evinde oturup çocuk bakacak, boş zamanında da dedikodu işte.
canım benim şirkette olsaydı seve seve yardımcı olmak isterdim, benim londra ve ankara temsilciliklerim var ama istanbul biraz alanım dışı.dünya merkezi londra ve türkiye merkezi ankara diye düşünerek 2 temsilcilik verdim onlarda da ik yok... yoksa seve seve git arkadaşım eğitimlere katıl derdim ama zaten bizde ik da yokşimdi istanbuldasın sanırım sen, izmirde var ama istanbulda var mı bimiyorum hrm ve bemar izmirde iyi eğitim şirketleridir, bizim de bir çok eğitimimize yöneticileri katılmıştır :) hrm in ik konusunda başarılı olduğunu duydum bir araştır... bazen üniversitelerde de açılıyor sanırım benim abimin eşi hacettepede almıştı, onları da takip edebilirsin...bir de istanbulda ismek kurslarını çok duyuyorum ama halk eğitim düzeyinde midir emin değilim inan... yetişmiş isterken firmalar aslında iş geçmişi olmasını göz önünde bulunduruyorlar, biz firmalara personel alımı konusunda da danışmanlık hizmeti verdiğimiz için ikya alacaksa mesela ve ik eğitimin varsa üzerine de birkaç yıl farklı alanda da olsa iş deneyimin varsa değerlendirebiliyor, burada önemli olan senin iyi bir kurumdan eğitim alarak işi iyice öğrenerek o masaya oturman... iş geçmişin önemli bir artı olacaktır...
Kızlar mesai başladı ben de yeni öğle yemeğimi yedim aslında çok bişey de yiyemedim kkdan biraz büyük bir parça haşlanmış tavuk hepsi bu...
Sadece 2-3 sayfayı okudum şimdi işe geri dönüyorum size de yazmadan geçmiyim dedim
Allahım yaaa bu yoğunlkta bende kafa kalmadıdaha formulleri halledemedik birazdan onlara yine kafa yoracağız
Şuna değinmeden geçemedim
Şu an ben önlisans mezunu olarak atandığım kurumda idari işlere bakıyorum bir ara satın almadaydım şimdi personel-özlüğe bakıyorum arada ödemelere de bakıyoruz bir de benim başka görevlerim de var kurumda - zaman zaman bunların hepsini bir arada yürütmeye çalışıyorum aynı zamanda da birçok şeyi sıfırdan öğreniyorum
eğitim olarak Çalışma Ekonomisi ve endüstri ilişkileri (çeko diye geçiyor kısaca) diplomam var aöf okudum yani ik'nın 4 yıllığı diyebiliriz
ama iş bulamadım
luci sen değinmişsin bazı şeylere de bende dil var-diploma var-bilgisayar, muhasebe sertifikası vs tarzı mesleki sertifikalarım da var tek eksiğim iş deneyimiydi ve kimse de işe almıyor böyle olunca... benm cv'de tek eksik deneyimdi sen yönetici olarak çalıştım demişsin ama inan ki denizlide de öyle çok iş yok - pazarlama tarzı şeyler vardı onu da ben yapamazdım sağlık durumundan dolayı uzun süreli ayakta duramadığımdan onun haricinde de hep sigortasız ve düşük maaşlı işler vardı - tekrardan 2 yıllık da olsa örgün okuma sebebim bu tür sebeplerdi
Gunaydin kizlar o zaman yarismaya katilmasam da burda bana destek olun da zayiflayayim.kendimi tanitiyim once..hic bi zaman kilo problemi yasamadim.56 kg ile hamile kaldim 82.5 ile dogurdum dogum sonrasi 52 ye dustum simdi sabah tartildim 55.6 yim.aldim kilo direk bel bolgemi kalinlastiriyo ve vermek istiyorum.kizim var 2 bucuk yasinda.ogretmenim. oglenci oldugum icin aksamustleri yazamam.tekrar 52 ye dusmek istiyorum. Sizin desteginizle dusecegime inaniyorum...sizlerde bana kendinizi tanitirsaniz sevinirim.gruptan kopuk olmak istemiyorumm
valla az önce aradım iyi imiş bakıcı ile beraber 10,30 da kalkmışlar tabii ben işe onlar evde keyfe devam ediyorlar
canım sanırım alıntılarda sorun yaşanıyor suan
teklifimi sundum bakalım ne zaman cevap gelecek.
Benim evlilik tazminatım var ve çıkacagımı duymuşlar
Onların bana teklifi su biz seni çıkartalım sen hem tazminatını al hem işsizlik maası alabil.
ama benim için işsizlik maaşının bir önemi olmadıgından benim lehime bir anlaşma yok ortada
Benim teklifim ise su
Mayıs ortasında hem kıdem hem ihbarla birlikte çıkartırlarsa ciddi anlamda düşünürüm diğer türlü ihbar tazminatı alamıyorum.
Bakalım ne cevap gelecek bende merakla beklemedeyim.
Kızlarr harika bir haberim var.
Yani benim için harikaaa
Bizim yemekhanede bir kişi sadece bir kere yemek yiyebiliyor çünkğ ona göre para ödeniyor.
Ben az önce konuştum zaten öğlen az yiyorum akşam üzeri (6ya kadar ) çorba salata vs alabilirmiyim dedim
Elbette alabilirsin dediler (aramız iyidir biraz )
Yani akşam yemek için kara kara düşünmeme gerek kalmadı ya salata ya çorba ya yogurt iş yerinde yiyecegim
ohh beee
kızlar maşallah ne çok sohbet etmişsiniz benim uykusuzluktan sanırım başım ağrıyor az önce bi ağrıkesici aldım öğlen 30 dk yürüdüm fazla yürüyemedim yemek olarak da 1 kase çorba içtim sadece bakalım cumaya ne olacak
kızlar maşallah ne çok sohbet etmişsiniz benim uykusuzluktan sanırım başım ağrıyor az önce bi ağrıkesici aldım öğlen 30 dk yürüdüm fazla yürüyemedim yemek olarak da 1 kase çorba içtim sadece bakalım cumaya ne olacak
Kızlar mesai başladı ben de yeni öğle yemeğimi yedim aslında çok bişey de yiyemedim kkdan biraz büyük bir parça haşlanmış tavuk hepsi bu...
Sadece 2-3 sayfayı okudum şimdi işe geri dönüyorum size de yazmadan geçmiyim dedim
Allahım yaaa bu yoğunlkta bende kafa kalmadıdaha formulleri halledemedik birazdan onlara yine kafa yoracağız
Şu an ben önlisans mezunu olarak atandığım kurumda idari işlere bakıyorum bir ara satın almadaydım şimdi personel-özlüğe bakıyorum arada ödemelere de bakıyoruz bir de benim başka görevlerim de var kurumda - zaman zaman bunların hepsini bir arada yürütmeye çalışıyorum aynı zamanda da birçok şeyi sıfırdan öğreniyorum
eğitim olarak Çalışma Ekonomisi ve endüstri ilişkileri (çeko diye geçiyor kısaca) diplomam var aöf okudum yani ik'nın 4 yıllığı diyebiliriz
ama iş bulamadım
luci sen değinmişsin bazı şeylere de bende dil var-diploma var-bilgisayar, muhasebe sertifikası vs tarzı mesleki sertifikalarım da var tek eksiğim iş deneyimiydi ve kimse de işe almıyor böyle olunca... benm cv'de tek eksik deneyimdi sen yönetici olarak çalıştım demişsin ama inan ki denizlide de öyle çok iş yok - pazarlama tarzı şeyler vardı onu da ben yapamazdım sağlık durumundan dolayı uzun süreli ayakta duramadığımdan onun haricinde de hep sigortasız ve düşük maaşlı işler vardı - tekrardan 2 yıllık da olsa örgün okuma sebebim bu tür sebeplerdi
haklısın lily,deneyim çok önemli ama kişi kendini geliştirmişse farklı alanlardaki deneyimleri de incelenerek başka bir alanda iş verip değerlendirebilir yöneticiler... evet ben hep 5* otellerde banket ve halkla ilişkiler müdürlüğü, banket müdürlüğü vs yaptım, dediğin gibi kişinin ya eğitimi ve staj süreci çok iyi olacak ya da çok iyi iş deneyimi olacak- maalesef ülkemizde ya da torpili iyi olacak-(( ben üniv de okurken okan holdıng de ve pamukkale colossae otelde yaptım stajlarımı...bu iki kurumda bitirince gel bizimle çalışıyorsun dediler, bitirince ben de denizliye dönüp otelciliği seçtim...kişinin ilk başta ne yapmak istediğine karar verip yolunu daha staj süresinde belirlemesi gerekir... zaten kişi kararlı olduktan sonra karşıdakini her türlü ikna ediyor ve o işte de başarılı oluyor..yeter ki işi bilsin ve kendine güvensin, şahsen ben 16 yıl boyunca nerede çalışmak istediysem çalıştım çok şükür inşallah sizlerin de gönlüne göre olur...denizli tabi biraz daha kısır iş anlamında belli sektörler ön planda
vallahi kaptancım tüm kabahat benim, bana da bir şey sorulunca cevap vermeden geçemiyorum ki, car car çenem düşüyor :)
Ne ogretmenisin canim?? Hem ikulda ders anlat ev isleri ve sinava hazirlanmak yarikasin gercekten dilerim kazanirsin...univ. girdigimde eczacilik tutuyordu yazmadim bazen pismanligini tasiyorum ogrenciler kizdirinca..ama hepsini de cok seviyorum:)))bnde 27 yasimdatim mat ogretmeniyim. Luci evet ya verilecek az olunca daha zorluyor..insallah vericem:))
ama iş bulamadım
Kaptan bugün eve gidip bir uyursan çok iyi olacak ? EŞin yurt dışında mıydı evdeyse çocuğa da o bakar sen bir toparlarsın kendini.
Kızlar arkadaş geldi biraz önce gitti, en son Ankaraya gitmeden görüşmüştük, beni görünce aa nasıl zayıflamışsın sen hem yüzün hem bacakların incelmiş dedi500 gram falan fark var ama sanırım hareket çok olunca toparladı biraz vücudum çok sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?