- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.421
Cocukluktan geliyorsa Super bir annem var diyorsun yani :)
arkadaşlar ben yatıyorum artık, hepinize iyi gecelerrr, gamzem sabah gel de laflayalım azıcık :) destansıcım görüşürüz tatlım dikkat et kendine..çook öptüm... tatlı rüyalarrr
İyi geceler. Güzel rüyalar görmek dileğiyle ;D
maşallah evet canım aynen, ne zaman annemden ayrı kaldım ben kilo aldım :) öptüm canım yarın görüşmek üzere, artık yatayım... biber gazını yedik bu akşam yüzüm gözüm şiş...bizim evin tam önünde olaylar karışıktı, çatışma , toma, gaz bombası derken biber gazını yedik bizde
gamzem senin kamp çok sıkı çok az olmuş yaaa ben az yedim diye düşünürken seninkinin yanında abartı oldu
canım öğlen sadece ayran olmamış yanında kuru kayısı veya ceviz götürebilirsin meyve de olur sabahki çokokrem az da olsa göze batıyor akşamda salata yapsaymışsın yanına daha sağlıklı olurdu
Yaa okulda yesem tost ya da hamgurger gibi bisi yicektim yemefim..bi de aksam profiterol yiyecegimi bildigim icin de yemefim aslinda:))))Afiyet olsun. Bana biraz az geldi.
o zaman kuru ya da yaş meyveler, süt, badem ceviz gibi sağlıklı atıştırmalıklar geliyor akla...ya da ara sıra paket servis şansın varsa piliç ızgara, külbastı gibi hafif şeyler dışarıdan sipariş edebilirsen olabilir...ortamını bilmiyorum tabi
gece geç yatıyorsun da ondan kuzum, vuralım vallahi, aç yatmayı özledim ... karnım guruldasın, canım çeksin istiyorumböyle olmuyor yahuuu
Bencede kotu bir menü. Yürüyüşü koşu bandinda sauna esofmaniyla hizli yürüyerek yaptim . spordan o yüzden saydin :) Yarin daha iyi bir menü olacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kesinlikle. Protein agirlikli beslenince tokluk suresi artiyor. Ne yesem diye dolanip durmuyorsun :)
arkadaşlar ben yatıyorum artık, hepinize iyi gecelerrr, gamzem sabah gel de laflayalım azıcık :) destansıcım görüşürüz tatlım dikkat et kendine..çook öptüm... tatlı rüyalarrr
Yaa okulda yesem tost ya da hamgurger gibi bisi yicektim yemefim..bi de aksam profiterol yiyecegimi bildigim icin de yemefim aslinda:))))
Canim ya 10 dk tenefus nasil yiyim yiyemem...olmadi cubuk kraker ayran gibi yicem mecbur
Kızlar bugün dedemı kaybettık bri kaç gün menü yazamayabılırım fırsatım olursa yazarım ama nolur kusura bakmayın
Kızlar bugün dedemı kaybettık bri kaç gün menü yazamayabılırım fırsatım olursa yazarım ama nolur kusura bakmayın
günaydın 5.takımın tatlı üyeleri...
herkese keyifli, sağlıklı, kötü haberlerin olmadığı, işlerin sular seller gibi akıp,
gönüllerin rahatladığı enfes bir gün dilerim...
Ebisimmm Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin
Günaydınnn lucimmmmmmmmmmGünaydın arkadaşlarımmmmmmmm
İşe gitmeden bir bakayım, selam vereyim dedim..İnşaallah çok güzel bir gün olur..Ben 2 gündür diytimden ve gidenlerden çok memnunumbakalım cumaya kadar böyle devam edeyim neler olucak :44: eğer böyle giderse yine cumartesi pazar özgürce yemelerimi yaşarım çünkü böyle yapınca gözümde tok olmuş oluyor ve mecburluğum ortadan kalkınca hafta içi daha pozitif diyet yapıyorum .
canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?Benim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek,domates,peynir,haslanmis yumurta
Öğlen: cavdarli simit,ayran
Aksam: 6 kasik acem pilavi ,bol salata
Bu arada dun 6 km yürüdüm. Bugün spor yapamadim. Ayrica 2.5 lt su ve yeşil cay içtim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsun. :)
maşallah evet canım aynen, ne zaman annemden ayrı kaldım ben kilo aldım :) öptüm canım yarın görüşmek üzere, artık yatayım... biber gazını yedik bu akşam yüzüm gözüm şiş...bizim evin tam önünde olaylar karışıktı, çatışma , toma, gaz bombası derken biber gazını yedik bizde
günaydın 5.takımın tatlı üyeleri...
herkese keyifli, sağlıklı, kötü haberlerin olmadığı, işlerin sular seller gibi akıp,
gönüllerin rahatladığı enfes bir gün dilerim...
Ebisimmm Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin
Günaydınnn lucimmmmmmmmmmGünaydın arkadaşlarımmmmmmmm
İşe gitmeden bir bakayım, selam vereyim dedim..İnşaallah çok güzel bir gün olur..Ben 2 gündür diytimden ve gidenlerden çok memnunumbakalım cumaya kadar böyle devam edeyim neler olucak :44: eğer böyle giderse yine cumartesi pazar özgürce yemelerimi yaşarım çünkü böyle yapınca gözümde tok olmuş oluyor ve mecburluğum ortadan kalkınca hafta içi daha pozitif diyet yapıyorum
.
günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş
canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?
ebbis cim başın saolsun canım fırsatın olursa cuma gün 12 ye kadar kg nu bildir onun dışında ne zaman müsait olursan yazarsın buraları merak etme mekanı cennet olsun dedenin
kızlşar sabah luci nin tarifi ile sütle yulafı pişirdim içine 1-2 kuru kayısı 1-2 incir ve 1 tane ceviz attım bolca da tarçın acaip tok tuttu yaa gerçi oğlum baktı anne sen ne yiyorsun dedi bak tadına dedim yok anne pek yenecek bişeye benzemiyor dediama ben sevdim tadını
günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş
kızlşar sabah luci nin tarifi ile sütle yulafı pişirdim içine 1-2 kuru kayısı 1-2 incir ve 1 tane ceviz attım bolca da tarçın acaip tok tuttu yaa gerçi oğlum baktı anne sen ne yiyorsun dedi bak tadına dedim yok anne pek yenecek bişeye benzemiyor dediama ben sevdim tadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?