Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar ben yatıyorum artık, hepinize iyi gecelerrr, gamzem sabah gel de laflayalım azıcık :) destansıcım görüşürüz tatlım dikkat et kendine..çook öptüm... tatlı rüyalarrr

Cocukluktan geliyorsa Super bir annem var diyorsun yani :)

maşallah evet canım aynen, ne zaman annemden ayrı kaldım ben kilo aldım :) öptüm canım yarın görüşmek üzere, artık yatayım... biber gazını yedik bu akşam yüzüm gözüm şiş...bizim evin tam önünde olaylar karışıktı, çatışma , toma, gaz bombası derken biber gazını yedik bizde

Geçmiş olsun. Sende kendine dikkat et .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun. Bana biraz az geldi.
Yaa okulda yesem tost ya da hamgurger gibi bisi yicektim yemefim..bi de aksam profiterol yiyecegimi bildigim icin de yemefim aslinda:))))

Canim ya 10 dk tenefus nasil yiyim yiyemem...olmadi cubuk kraker ayran gibi yicem mecbur

gece geç yatıyorsun da ondan kuzum, vuralım vallahi, aç yatmayı özledim ... karnım guruldasın, canım çeksin istiyorum böyle olmuyor yahuuu

hahahaha gençlik hormonu nu yakalamalıyım değil mi

Olucak tabiki balım, azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz..

Evet kesinlikle. Protein agirlikli beslenince tokluk suresi artiyor. Ne yesem diye dolanip durmuyorsun :)

:128::128::128:

arkadaşlar ben yatıyorum artık, hepinize iyi gecelerrr, gamzem sabah gel de laflayalım azıcık :) destansıcım görüşürüz tatlım dikkat et kendine..çook öptüm... tatlı rüyalarrr

İyi geceler canımm, bende müsadenizle yatıyorum kızlarr, hepimize ALLAH rahatlık versin..İyi geceler tatlı rüyalarrrr

.

Yaa okulda yesem tost ya da hamgurger gibi bisi yicektim yemefim..bi de aksam profiterol yiyecegimi bildigim icin de yemefim aslinda:))))

Canim ya 10 dk tenefus nasil yiyim yiyemem...olmadi cubuk kraker ayran gibi yicem mecbur

Seni uyanik seniiii. Tatliyi goturdun yani :)

Bende kaciyorum. Herkese iyi geceler. Tatli rüyalar .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün dedemı kaybettık bri kaç gün menü yazamayabılırım fırsatım olursa yazarım ama nolur kusura bakmayın

Kızlar bugün dedemı kaybettık bri kaç gün menü yazamayabılırım fırsatım olursa yazarım ama nolur kusura bakmayın

ebiscim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin... tabi ki menü falan düşünme şimdi, son görevinizi tamamlayıp aramıza dönmeni bekleyeceğiz...Allah size ve yakınlarına sabırlar versin

günaydın 5.takımın tatlı üyeleri...

herkese keyifli, sağlıklı, kötü haberlerin olmadığı, işlerin sular seller gibi akıp,
gönüllerin rahatladığı enfes bir gün dilerim...

herkese keyifli, sağlıklı, kötü haberlerin olmadığı, işlerin sular seller gibi akıp,

Ebisimmm Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin

Günaydınnn lucimmmmmmmmmm Günaydın arkadaşlarımmmmmmmm

İşe gitmeden bir bakayım, selam vereyim dedim..İnşaallah çok güzel bir gün olur..Ben 2 gündür diytimden ve gidenlerden çok memnunum bakalım cumaya kadar böyle devam edeyim neler olucak :44: eğer böyle giderse yine cumartesi pazar özgürce yemelerimi yaşarım çünkü böyle yapınca gözümde tok olmuş oluyor ve mecburluğum ortadan kalkınca hafta içi daha pozitif diyet yapıyorum

.

günaydınnn tatlım, maşallah, maşallah ne güzel sen mutluysan, gerisi boş tatlım benim...bence de çok iyi yapıyorsun hem de kilo sabitlemiş oluyorsun..yoksa mahrum kal,kal sonra saldır kilolar geri gelir... tebrik ederim seni canım...Hayırlı işler olsun sana

günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş

canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?

ebbis cim başın saolsun canım fırsatın olursa cuma gün 12 ye kadar kg nu bildir onun dışında ne zaman müsait olursan yazarsın buraları merak etme mekanı cennet olsun dedenin

kızlşar sabah luci nin tarifi ile sütle yulafı pişirdim içine 1-2 kuru kayısı 1-2 incir ve 1 tane ceviz attım bolca da tarçın acaip tok tuttu yaa gerçi oğlum baktı anne sen ne yiyorsun dedi bak tadına dedim yok anne pek yenecek bişeye benzemiyor dedi ama ben sevdim tadını

gunaydin gunaydin,

yogun bir gun olacak benim icin, simdi 2 saat ders anlatacagim, sonra ogrenci soru sormaya gelecek. sonra da yine is yetistirmece.

slim in 6'ten dolayi da dayak yemis gibiyim, oturup kalkmak, yurumek falan cok acili oluyor.

kendinize iyi bakin :)

Afiyet olsun. :)

teşekkür ederim tatlım

bizim evin oradada aynısı yavrum yaa dikkat edin geçmiş olsun

başın sağolsun canım böyle seylerin kusuru mu olur rahat ol sen

Günaydınlarrrrrr kızlarr

günaydın kaptancım evet süpper bir tariftir o :) hem de çok lezzetlidir..bir ara aynı tarifi rendelenmiş elma ve portakalla öneririm, aşure gibi oluyor... hem çok doyuruyor, hem de tüm tatlı ihtiyacını karşılıyor..sağlığa katkısı zaten tartışılmaz :) afiyetler olsun hmcim de yapmıştı geçen aynı tarifi...katkımız olduysa ne mutlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…