- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.441
Kızlar bugün dedemı kaybettık bri kaç gün menü yazamayabılırım fırsatım olursa yazarım ama nolur kusura bakmayın
Menün güzelmiş afiyet olsun
Kızlar ben çıkıyorum size yazmadan ve yorum yapmadan gitmek istemedim ama saat 6 oldu daha eve gideceğim yemek yapıp yiyip pilates dersine katılacağım o yüzden muhabbetinize katılamadığım için affedin bugünlük
İyi akşamlar
Heytt Beee Mutfagım erkenden kapandı.
Aç olmamama rağmen akşam yemeğimide yedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
3 köfte
1 yk patates püresi
Ara Öğün
3 kare bitter
Akşam
1 yk patates püresi
1 yk rus/amerikan salatası
salata
Ara Öğün
Mutlaka birşey yerim ya 1 porsiyon meyve ya 2 galeta metobolizmam durmasın
Su : 1.5 lt hala içiyorum
Spor : 30 dk egzersiz düşünüyorum kızlar belim gayet iyi çok şükür
Ben fen bilgisi öğretmeniyim, öğretmenliği çok istediğin için mi yazmadın ? EĞer öyleyse tebrik ederim çok idealist şeyler bunlar, hoşuma gidiyor benim. İlköğretimde mi lisede misin ?
Ben çalışmıyorum, üniversite bitince hiç kpssyi bile girmedim, ben eczacılık istiyorum çalışmaya başlarsam bırakıp değiştirmem muhtemelen o yüzden ertelemeden başlamak istiyorum eczacılık için uğraşmaya dedim.
Lily aç geziyorsun resmen yoğunluktan, atıştırmalık falan yok mu hiç yanında?
evet canım hep öğretmen olmak istiyordum=) çalışsan zaten ders çalışmaya fırsatn kalmaz eczacılık öyle kolay kazanılmaz çünkü..ınsallah kazanırsın mutlu oldudğun mesleği yaparsın
Ne güzel tebrik ederim
İnsanın mutlu olduğu mesleği yapması çok önemli, 1 günün 8 saati iştesin sonuçta .. Umarım olur.
bunu nerden yapıyorsun
Myfitnesspall diye bir site var oradan.
evet luci cim bugün berkin olayı çok üzdü beni kendi evlatlarımı düşündüm hep
kızlar eve geldim akşam yemeği hazırla ye derken büyük oğlana kızdım ödevini kendin yap diye küçükle ilgilenirken size mnenğümü yazıp kaçayım dedim aacaip uykum var ama 10 u bulacak gibi uyumam ufaklığın maşallah enerjisi gayet iyi sanki bütün gece beni ayakta tutan o değilmiş gibi
sabah
1 kase yağsız süt
2 kaşık bademli nesfit
1 kuru kayısı
1 ceviz karıştırıp yedim
ara
1/2 elma
öğle
1 kase domatesli şehriye çorba
ara
1/2 elma
1 kare bitterin yarısı (paket değil içindeki toplam karelerden sadece birinin yarısı)
akşam
1 kepçe tarhana çorba
salata bolca üzerine 2 kaşık yoğurt 5-6 tane zar büyüklüğünde fırınlanmış kıtır ekmek
ara
1 ceviz büyüklüğünde elma
günü 2,5 lt su
yürüyüş 35 dk tempolu yürüyüş
hepinize iyi akşamlar
Kaptan menü güzel ama ben hepsini geçtim yarım kare çikolata ile durmak nasıl bir iradedir arkadaş, ayakta alkışlıyorum
Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle: 1 porsiyon yoğurt
Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt
Spor: 65 dk yürüyüş
Su: 12 bardak
.
Gamze yahu ben menünü okudukça acıkıyorum sen yemedin diyeBana da lazım telafi ama cesaretim yok, benim için kaçamak nedeni oluyor aç olmak.
bende yazayım ama bugun tam olmadı=(
sabah
1 bardak süt
2 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin
1 tk çokokrem
öğlen
1 bardak ayran
başka bişey yemeye fırsatım olmadı
akşam
3 yk domatesli makarna
5 yk yumurtalı ıspanak 1 incecik dilim light ekmek
ara
bunu daha yemedim ama profiterol yapmiştim ondan yiyeceğim bi tane çöpe gitmesin bitince daha da yapmayacağım zaten
bu arada benim öğle yemeklerim pek olamiyor. çünkü 9 gibi kahvaltı yapıyorum 12.15 te dersim başlıyo okulda tost falan yıyordum ama rejime girince ne yiyeceğimi bilmiyoru bugun ayranla geçiştirdim ama midem bulandı açlıktan..ben aç duramıyorum midem bulanır hemen başım ağrır. ne yiyim ben okulda ya bi fikir verin=(
Menü biraz dengesiz olmuş gerçekten. Öğle yanına Lucinin de dediği gibi kuruyemiş ve kurumeyveler mantıklı bence, alternatif olarak da galeta, hatta tek bardaklık hazır çorbalar olabilir.
Benim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek,domates,peynir,haslanmis yumurta
Öğlen: cavdarli simit,ayran
Aksam: 6 kasik acem pilavi ,bol salata
Bu arada dun 6 km yürüdüm. Bugün spor yapamadim. Ayrica 2.5 lt su ve yeşil cay içtim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş ama spor ve su güzel.
Kızlar bugün dedemı kaybettık bri kaç gün menü yazamayabılırım fırsatım olursa yazarım ama nolur kusura bakmayın
Ebbisscim başın saolsun, ne yazması olur mu hiç takılma bunlara ..
günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş
canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?
ebbis cim başın saolsun canım fırsatın olursa cuma gün 12 ye kadar kg nu bildir onun dışında ne zaman müsait olursan yazarsın buraları merak etme mekanı cennet olsun dedenin
kızlşar sabah luci nin tarifi ile sütle yulafı pişirdim içine 1-2 kuru kayısı 1-2 incir ve 1 tane ceviz attım bolca da tarçın acaip tok tuttu yaa gerçi oğlum baktı anne sen ne yiyorsun dedi bak tadına dedim yok anne pek yenecek bişeye benzemiyor dediama ben sevdim tadını
Kar mı yağdı
Yok kaptan ben bedeviyim bildiğim, Ankaraya gelene kadar söyledik, ah bir kar yağsa da tadını çıkarsak diye, daha geleli haftası olmadı kar başlamış demek..
Oğlun çok iyiymişBenim de babam bunlar ineklere verilen yulaflardan mı diye sorardı..
Tesekkur ederim. Ben şuan 68.1 kg mim. Diyete henüz adapte olamadim. Bu cuma pek fark olacagini düşünmüyorum.kilo bildirimine haftaya cuma başlasam olur mu?günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş
canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?
Kızlar resmen dayak yemiş gibi derler ya işte öyle uyandım bugün
İlacımın süresi geçsin de bir kahve içip az çikolata yiyeyim belki iyi gelir, bu arada tartı ile de aramız hiç iyi değil ..
Çok oyalanmayayım bugün ben buralarda, enerjim pek kötü sizi de etkisi altına almasın ..
İlacımın süresi geçsin de bir kahve içip az çikolata yiyeyim belki iyi gelir, bu arada tartı ile de aramız hiç iyi değil ..
Çok oyalanmayayım bugün ben buralarda, enerjim pek kötü sizi de etkisi altına almasın ..
teşekkür ederim tatlım ne demek katkısı olduysa iyi ki varsınızgünaydın kaptancım evet süpper bir tariftir o :) hem de çok lezzetlidir..bir ara aynı tarifi rendelenmiş elma ve portakalla öneririm, aşure gibi oluyor... hem çok doyuruyor, hem de tüm tatlı ihtiyacını karşılıyor..sağlığa katkısı zaten tartışılmaz :) afiyetler olsun hmcim de yapmıştı geçen aynı tarifi...katkımız olduysa ne mutlu :)
Sağlıklı duruyor mu Lily
Ne güzel yapmışsındır pilatesini Lilycim.
Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun.
yaa akşam yağdı ama sabaha bişey kalmadı sadece arabaların üstünde kalan kar o kadarNe güzel tebrik ederim
İnsanın mutlu olduğu mesleği yapması çok önemli, 1 günün 8 saati iştesin sonuçta .. Umarım olur.
Kaptan menü güzel ama ben hepsini geçtim yarım kare çikolata ile durmak nasıl bir iradedir arkadaş, ayakta alkışlıyorum
Gamze yahu ben menünü okudukça acıkıyorum sen yemedin diyeBana da lazım telafi ama cesaretim yok, benim için kaçamak nedeni oluyor aç olmak.
Menü biraz dengesiz olmuş gerçekten. Öğle yanına Lucinin de dediği gibi kuruyemiş ve kurumeyveler mantıklı bence, alternatif olarak da galeta, hatta tek bardaklık hazır çorbalar olabilir.
Kar mı yağdı
Yok kaptan ben bedeviyim bildiğim, Ankaraya gelene kadar söyledik, ah bir kar yağsa da tadını çıkarsak diye, daha geleli haftası olmadı kar başlamış demek..
Oğlun çok iyiymişBenim de babam bunlar ineklere verilen yulaflardan mı diye sorardı..
çikolataya gelince dün canım tatlı istedi ama fazla yemeyeyim diye kendimi accık çikolata ile kandırdım
sorma oğlum ağzının tadıını bilir de senin neden enerjin düştü anlat bakalımm
Tesekkur ederim. Ben şuan 68.1 kg mim. Diyete henüz adapte olamadim. Bu cuma pek fark olacagini düşünmüyorum.kilo bildirimine haftaya cuma başlasam olur mu?
destansı canım sen kilonu bildir gene listeye sonra ekleriz
hmcim nooldu canım sana, üşüttün mü yoksa? enerjini yükseltmek için takıl asıl buralara, kahveni iç, kendine gel ve güzel günün tadını çıkar
aa noldu ki ???
yaa akşam yağdı ama sabaha bişey kalmadı sadece arabaların üstünde kalan kar o kadar
çikolataya gelince dün canım tatlı istedi ama fazla yemeyeyim diye kendimi accık çikolata ile kandırdım
sorma oğlum ağzının tadıını bilir de senin neden enerjin düştü anlat bakalımm
destansı canım sen kilonu bildir gene listeye sonra ekleriz
Seni uyanik seniiii. Tatliyi goturdun yani :)
Günaydın 5. takımın azimli, motivasyonu bol hanımları
İki günlük yoğunluğun ardından yine aranızdayım - bugün de ufak bir teknik sorun dolayısıyla internet bağlantısında sıkıntı vardı sağolsun arkadaşımız düzeltti ve aranızdayım
Dünü anlatmaya kelimeler az kalır çok çok yoğundum her yere geç kaldım sabah işe geç kaldım işte ful çalıştım akşam eve geç gittim spora bile 5dk geç kaldımGece uykum olmasına rağmen geç yattım bir insan bu kadar şeyi aynı güne sığdırabilir mi diye düşündüm Allahım yaaa çalışmadan önceki 10 günüm dünkü 10 saatime denk gibi
Neyse hanımlar size menümü arz edeyim ve geçmişte ettiğiniz sohbete şöyle bi göz atayım dün fazla katılımda bulunamadım zaten - bugün sizinle braz sohbet edeyim
Sabah - 08:45
- 2 dilim light ekmek+peynir ve salçalı tost (peynir azdı 1 kk ya var ya yok o yüzden net yazamadım ölçüyü)
- Çay
Ara - 11:20
- 2 gün kuru kayısı
Öğle - 12:50
- 1 kkdan biraz büyük haşlanmış tavuk
Ara - 15:30
- 3-4 Etiform kepekli bisküvi
- 1 bardak çay
Akşam - 18:50
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 1 küçük kase marul salatası (çok az yağ ve elma sirkesi koydum)
- 3 çatal köfteli pırasa yemeği (komşum getirdi değişik bi yemek)
Ara - 21:00
- 1 bardak ayran (aslında yemekte içecektim ama doyunca spor sonrası içeyim dedim)
Su - 1,5-2 lt
Spor - 1,5 saat (30dk yürüyüş+1 saat kardiyo)
Dün pilates yapmadık aerobik-fitness hareketleri, oryantal, zumba karışıktı.Güzel ter attım açıkçası günün yorgunluğuna da iyi geldi Çok zorlanmadım tamam tempolu falandı ama leslieden alışık olduğum şeyler olduğundan iyi geldi severek yaptım
Menüm aslında az olmuş sanki - kalori olarak hesaplayım dedim 1000 kcal etmez sanırım
Sağlıklı duruyor mu Lily
Ne güzel yapmışsındır pilatesini Lilycim.
Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun.
bakacağım hemen bende bilyim kaç cal yiyorum=)Ne güzel tebrik ederim
Kar mı yağdı
günaydın 5.takımın tatlı üyeleri...
herkese keyifli, sağlıklı, kötü haberlerin olmadığı, işlerin sular seller gibi akıp,
gönüllerin rahatladığı enfes bir gün dilerim...
evet luci cim bugün berkin olayı çok üzdü beni kendi evlatlarımı düşündüm hep
kızlar eve geldim akşam yemeği hazırla ye derken büyük oğlana kızdım ödevini kendin yap diye küçükle ilgilenirken size mnenğümü yazıp kaçayım dedim aacaip uykum var ama 10 u bulacak gibi uyumam ufaklığın maşallah enerjisi gayet iyi sanki bütün gece beni ayakta tutan o değilmiş gibi
sabah
1 kase yağsız süt
2 kaşık bademli nesfit
1 kuru kayısı
1 ceviz karıştırıp yedim
ara
1/2 elma
öğle
1 kase domatesli şehriye çorba
ara
1/2 elma
1 kare bitterin yarısı (paket değil içindeki toplam karelerden sadece birinin yarısı)
akşam
1 kepçe tarhana çorba
salata bolca üzerine 2 kaşık yoğurt 5-6 tane zar büyüklüğünde fırınlanmış kıtır ekmek
ara
1 ceviz büyüklüğünde elma
günü 2,5 lt su
yürüyüş 35 dk tempolu yürüyüş
hepinize iyi akşamlar
Günaydın 5. takımın azimli, motivasyonu bol hanımları
İki günlük yoğunluğun ardından yine aranızdayım - bugün de ufak bir teknik sorun dolayısıyla internet bağlantısında sıkıntı vardı sağolsun arkadaşımız düzeltti ve aranızdayım
Dünü anlatmaya kelimeler az kalır çok çok yoğundum her yere geç kaldım sabah işe geç kaldım işte ful çalıştım akşam eve geç gittim spora bile 5dk geç kaldımGece uykum olmasına rağmen geç yattım bir insan bu kadar şeyi aynı güne sığdırabilir mi diye düşündüm Allahım yaaa çalışmadan önceki 10 günüm dünkü 10 saatime denk gibi
Neyse hanımlar size menümü arz edeyim ve geçmişte ettiğiniz sohbete şöyle bi göz atayım dün fazla katılımda bulunamadım zaten - bugün sizinle braz sohbet edeyim
Sabah - 08:45
- 2 dilim light ekmek+peynir ve salçalı tost (peynir azdı 1 kk ya var ya yok o yüzden net yazamadım ölçüyü)
- Çay
Ara - 11:20
- 2 gün kuru kayısı
Öğle - 12:50
- 1 kkdan biraz büyük haşlanmış tavuk
Ara - 15:30
- 3-4 Etiform kepekli bisküvi
- 1 bardak çay
Akşam - 18:50
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 1 küçük kase marul salatası (çok az yağ ve elma sirkesi koydum)
- 3 çatal köfteli pırasa yemeği (komşum getirdi değişik bi yemek)
Ara - 21:00
- 1 bardak ayran (aslında yemekte içecektim ama doyunca spor sonrası içeyim dedim)
Su - 1,5-2 lt
Spor - 1,5 saat (30dk yürüyüş+1 saat kardiyo)
Dün pilates yapmadık aerobik-fitness hareketleri, oryantal, zumba karışıktı.Güzel ter attım açıkçası günün yorgunluğuna da iyi geldi Çok zorlanmadım tamam tempolu falandı ama leslieden alışık olduğum şeyler olduğundan iyi geldi severek yaptım
Menüm aslında az olmuş sanki - kalori olarak hesaplayım dedim 1000 kcal etmez sanırım
Hmmcigim canım ben zaten haftasonu herşeyi yediğim için otomatikman aç kalmıyorum. Yani önce gözümüde karnımida doyuruyorum bir güzel :)) dene bence. Harika bir formül :))
hayırdır neyin var? geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?