Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün güzelmiş afiyet olsun

Sağlıklı duruyor mu Lily

Ne güzel yapmışsındır pilatesini Lilycim.

Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun.

Kızlar resmen dayak yemiş gibi derler ya işte öyle uyandım bugün
İlacımın süresi geçsin de bir kahve içip az çikolata yiyeyim belki iyi gelir, bu arada tartı ile de aramız hiç iyi değil ..
Çok oyalanmayayım bugün ben buralarda, enerjim pek kötü sizi de etkisi altına almasın ..

Tesekkur ederim. Ben şuan 68.1 kg mim. Diyete henüz adapte olamadim. Bu cuma pek fark olacagini düşünmüyorum.kilo bildirimine haftaya cuma başlasam olur mu?

hmcim nooldu canım sana, üşüttün mü yoksa? enerjini yükseltmek için takıl asıl buralara, kahveni iç, kendine gel ve güzel günün tadını çıkar

aa noldu ki ???

teşekkür ederim tatlım ne demek katkısı olduysa iyi ki varsınız

hmcim nooldu canım sana, üşüttün mü yoksa? enerjini yükseltmek için takıl asıl buralara, kahveni iç, kendine gel ve güzel günün tadını çıkar

Kızlar niye böyle oldu bilmiyorum ki, dün gece gayet normal uyumuştum, bir garip uyandım ama kahvemi içeceğim şimdi, sonra umarım daha iyi olurum geçer gider böylece ..

Kaptan valla çok güzel geçiştirmişsin o isteği, oğlun ağzının tadını biliyor belli ama pek de hazır cevap maşallah

Günaydın 5. takımın azimli, motivasyonu bol hanımları
İki günlük yoğunluğun ardından yine aranızdayım - bugün de ufak bir teknik sorun dolayısıyla internet bağlantısında sıkıntı vardı sağolsun arkadaşımız düzeltti ve aranızdayım
Dünü anlatmaya kelimeler az kalır çok çok yoğundum her yere geç kaldım sabah işe geç kaldım işte ful çalıştım akşam eve geç gittim spora bile 5dk geç kaldım Gece uykum olmasına rağmen geç yattım bir insan bu kadar şeyi aynı güne sığdırabilir mi diye düşündüm Allahım yaaa çalışmadan önceki 10 günüm dünkü 10 saatime denk gibi

Neyse hanımlar size menümü arz edeyim ve geçmişte ettiğiniz sohbete şöyle bi göz atayım dün fazla katılımda bulunamadım zaten - bugün sizinle braz sohbet edeyim

Sabah - 08:45
- 2 dilim light ekmek+peynir ve salçalı tost (peynir azdı 1 kk ya var ya yok o yüzden net yazamadım ölçüyü)
- Çay

Ara - 11:20
- 2 gün kuru kayısı

Öğle - 12:50
- 1 kkdan biraz büyük haşlanmış tavuk

Ara - 15:30
- 3-4 Etiform kepekli bisküvi
- 1 bardak çay

Akşam - 18:50
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 1 küçük kase marul salatası (çok az yağ ve elma sirkesi koydum)
- 3 çatal köfteli pırasa yemeği (komşum getirdi değişik bi yemek)

Ara - 21:00
- 1 bardak ayran (aslında yemekte içecektim ama doyunca spor sonrası içeyim dedim)

Su - 1,5-2 lt
Spor - 1,5 saat (30dk yürüyüş+1 saat kardiyo)

Dün pilates yapmadık aerobik-fitness hareketleri, oryantal, zumba karışıktı. Güzel ter attım açıkçası günün yorgunluğuna da iyi geldi Çok zorlanmadım tamam tempolu falandı ama leslieden alışık olduğum şeyler olduğundan iyi geldi severek yaptım

Menüm aslında az olmuş sanki - kalori olarak hesaplayım dedim 1000 kcal etmez sanırım

Günaydın lily
Bence menün güzel Öğle yemeği az olmuş diyecektim ama sonra ara öğünde bisküvi yemişsin , 1kk tavukla doymanı bekleyemez kimse Bence akşam yemeğin de iyi. Çorba&salata candır . Tabi sporda

Hmmcigim canım ben zaten haftasonu herşeyi yediğim için otomatikman aç kalmıyorum. Yani önce gözümüde karnımida doyuruyorum bir güzel :)) dene bence. Harika bir formül :))

hayırdır neyin var? geçmiş olsun

Günaydın Kaptan :) Çikolatayı o kadarcıkla sınırlı tuttuğun için tebrik ederim. Menün de güzel. :107::107:

Maşallah öğle çok az onun nedenini biliyoruz onun haricinde bence çok güzel bir menü, sporun da var daha ne olsun ..

Hmmcigim canım ben zaten haftasonu herşeyi yediğim için otomatikman aç kalmıyorum. Yani önce gözümüde karnımida doyuruyorum bir güzel :)) dene bence. Harika bir formül :))

Gamzecim sen yapabiliyorsun gayet iyi ama ı-ıh benim eskiden kilo verirken uyguladığım düzendi bu, bu sefer farklı bir şey deneyip, olabildikçe yiyerek vereceğim ki artık tam çözüm olsun. Yoksa yaptığım hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemekten başka bir şey olmuyor ..

hayırdır neyin var? geçmiş olsun

Baktın mı siteye beğendin mi ?

Nedeni belli değildi ama güzel bir kahve ve biraz fazla çikolata ile kendime gelebildim ohh be, bütün gün öyle geçmezdi artık çikolata da görmezden gelinir umarım menümde

Kızlar bu akşama canım sulu köfte istiyor. Nasıl yapıyorsunuz acaba ben hiç yapmadım da

Günaydın sevgili arkadaşlarım , hepimize iyi bir gün olsun . Günlerdir kapalı havadan usanmıştım . Azıcık olsa da güneş umut verdi. Çıkıp biraz yürüyüş yapacağım . Ama tempolu yürüyüş sözü vermiyorum . :107: Menümü paylaşıp çıkıyorum , görüşürüz

Dünkü menüm

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği üstüne krem peynir 5 siyah zeytin , kahve (şekersiz kremasız)

Ara 1 portakal (ne zamandır meyve yemediğimi fark ettim )

Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 2 galeta

Akşam büyük bi kase Salata (tere,roka,marul vs yeşillikler 1 domates , 1 salatalık yarım havuç üstünde tane mısır üstüne zeytinyağı ve nar ekşisi) ve 2 hurma

Su , 3lt Spor 3 mile Leslie

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…