- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.601
hmm çok ayıp yaptıkları ama hakkını ara mutlaka
Gunaydin 5. takim
su an saat 4:00, iste ben kac gundur bu saatte hep uyanigim(sahura kalkmis gibiyim yani) 5-5,5 saat gibi yani uyku surem bugunlerde, bugun hepsini bi seferde uyuyabildigimden daha iyiyim cok sukur.
aksam ders var, 19:30'da bitecek. yarina yetisecek is yok cok sukur, erken yatip soyle daha normal insan vakitlerinde uyanicam insallah.
saat 9 falan gibi tekrar girerim ben :)
herkese günaydın arkadaşlaaar, keyifli, neşeli güzel bir gün dilerim :)
dün akşam arkadaşlarla dışarıdaydık, yenildi içildi...bol biralı ve kalorili bir akşam oldu, hakkımızda hayırlısı...bugün neler yapsam da dün aldığım 1000in üzerindeki kaloriden kurtulsam derdindeyim...:18:hava çook güzel bu sabah burada belki kendimi sokaklara atar, uzuuun bir yürüyüş yaparım..
bakalım belki de koşu bandına çıkarım...ama sonuçta o kalorilerden kurtulmam şart!!!
günaydınlarrrrrrrrrr..........
,
canım zaten sabah yediğin için fazla da önemli deil ,ama bundan sonra daha dikkat edersin..zaten biz hep önümüze bakıyoruz arkaya bakmak yok.
aynen valla canım.aslında eşime bıraktırabilsem ben aramıcam da okadar.sevdiği bir kaç dizi var onu açıyor çekirdeği koyuyor önüne birde beraber izleyelim diyor.yanına oturmasam yine yemicem de işte bir bakıyorum kaptırmışım gitmiş.
mmmmm büskiviye bayılırım....
tatlım gamze çok haklı elinden geleni ardına koma.hakkını savun sonuna kadar.kendini de çok yıpratma sakın .
menün güzel ..
inşallah yanmıştır napim oldu işte ...
kaptanım ama gerçekten dün çok soğuktu heralde.tahin pekmez de güzel ısıtır ama.afiyet olsun.
.
yememeliydim dedigin ara kotu degil canim, olsa olsa 60 kalori falandir diye dusunuyorum. menu genel olarak guzel ama hamburger ekmegi dedigin muhtemelen beyaz ekmek, o tostu da mesela kasar disinda bir peynirle kahvaltida yedigin ekmekle yapsan cok guzel olurdu.
bu arada ben de uno denge light ekmek aliyorum, besin degerleri olarak bayagi guzel gorunuyor bana ama bir dilim 50 kalori.
elma her mevsimin meyvesi ve cok cesidi var, en azindan bir elma yemelisin meyve olarak. bak ingilizce bir soz var elma hakkinda "one apple a day, keeps the doctor away" yani gunes girmeyen eve doktor girer diyoruz ya, onun gibi her gun bir elma yerseniz, eve doktor girmez anlaminda.
canım menün gayet güzel .maşallah o iş temposunun arasında sporunu da halletmişsin bravo..
bence yarın güzel bir sonuçla gelebilirsin.
menün güzel canım ama seninde ekmekler fazla gibi...
meyve yemen gerekli canım vazgeçmekyok ne güzel anlatmış.
çok erken uyanıyorsun canım ya.gerçekten de sahura kalkmış gibi..
.
Günaydın kızlar , :87::87: Birazdan yürüyüşe çıkıyorum .Hem kafamı dağıtmak için biraz biraz da temiz hava almak için. Mayısta alese gireceğim başvuru yapmam ve artık ufak ufak deneme falan çözmeye başlamam gerek sanırım.:26: Yürüyüşte çalışma planı programımı yaparım .Biraz ortaçgil dinlerim . Dönüşte görüşürüz. Hepinize kucak dolusu sevgi
günaydınn herkese güzel bir gün diliyorum sabahleyin çok güzel güneş vardı ama şu an sisli puslu bir hava
vazgeçmekyok canım sabah da pek erken kalkmışsın yaaa
zeynep cim herşeyin hayırlısı sana güç kuvvet diliyorum hnd canım benimde mayıstaki sınava hazırlanmam lazım malum dünki sonuç kötü geldi beraber hazırlanalım
hazoş cum menün iyi gibi geldi gerçi çok dikkatli bakamadım ama
lucim sefan olsun canım benim
Günaydın fit olma yolunda emin adımlarla yürüyen, motivasyonu bol arkadaşlarım
Kaç gündür geç yatıp erken kalkıyor ve iş yerinde de yoğun çalışıyordum. Dün saat 1 gibi yattım aslında bana göre geç ama az uyumaya alışınca iyi geldi ve bugun 7:15te kalktım evin içine güneşin aydınlığı vuruyordu hemen perdeyi çekip pencereyi açtım sabaha derin bir nefes alarak, pozitif bir şekilde başladım
Akşamdan kıyafetlerimi ütülemiş, yemeğimi bile hazırlamıştım. Güne normale oranla minimum stresle kalkmanın huzur var inşallah bugün hep böyle olur
Sadece biraz ödemim var kendimi şiş hissediyorum ödem olduğunda bunu karın ve göğüs kısmında çok hissediyorum bugün biraz suyu arttıraym en iyisi - gerçi kendim ettim kendim buldum nefsimi biraz daha dizginlemem lazm(bakınız - menü)
Sabah - 08:30
- 2 dilim light tost ekmeği - arasına salça sürdüm (evde peynir kalmamıştı)
- Çay
Ara - yok
Öğle - 11:50 (acıkmıştım)
- 3 yk köfteli pırasa
- 1 dilim light ekmek
Ara - 16:00
- 1 tane Eti form
- 1 bardak çay
Akşam - 18:00
- 1 yumurtalı menemen
- 2 dilim light ekmek
Ara - 21:00
- 3 ceviz (bununla idare edecektm sözde:26:)
- 2-3 tane tuzlu kurabiye
Su - 1,5-2lt
Spor - yok
Yaaa dün öyle aç kaldım ki kızlar yani ikindi arasında etiform yerim dedim 1 tane kalmış mecbur idare ettim arkadaş sabahtan kalan simit poğaçadan biraz al dedi yok sağol dedim irade göstermiştim ama akşam cevizden sonra kendimi tutma sabrını gösteremedimhaliyle de bugün o tuzlu kurabiye bende ödem olarak iz bıraktı
oyyy ütülerim ağrı dağı olmuş gidiyor...biraz ütü yapayım yemek yapmayacağım bugun dışarı çıkacağız=))))yemek yapmamayı seviyorum..
Günaydın... Ben de Ales'e girmek istiyorum aslında ama henüz başvuru da yapmadım geçen seferki sınava kaydolduğum halde girememiştim çünkü o gün şehir dışı görevlendirmek için yoldaydımGünaydın kızlar , :87::87: Birazdan yürüyüşe çıkıyorum .Hem kafamı dağıtmak için biraz biraz da temiz hava almak için. Mayısta alese gireceğim başvuru yapmam ve artık ufak ufak deneme falan çözmeye başlamam gerek sanırım.:26: Yürüyüşte çalışma planı programımı yaparım .Biraz ortaçgil dinlerim . Dönüşte görüşürüz. Hepinize kucak dolusu sevgi
Günaydın kaptan - burada da aynısı oldu sabah günlük güneşlikti şimdi kapalı yağmur yağacak gibi...günaydınn herkese güzel bir gün diliyorum sabahleyin çok güzel güneş vardı ama şu an sisli puslu bir hava
zeynep cim herşeyin hayırlısı sana güç kuvvet diliyorum hnd canım benimde mayıstaki sınava hazırlanmam lazım malum dünki sonuç kötü geldi beraber hazırlanalım
yemeğin suyuna banmayı hayatımdan çıkaralı 3 yıl oluyor yemeğin suyunu bile yemem yağının çoğu suyunda diye... Her öğün 1-2 dl ekmek yemeye özen gösteririm ama banmaya hayırevet ya ekmek biraz fazla da bende ekmeksiz yapamıyorum...aslında akşamları yemem hiç ekmek aramam yani..ama dün et haşlama yapmiştim onun suyuna da ekmek banmadan olmuyo=))) bi de ben normalde çok yerim bu yemem çok iyi benim için=)) böyle yesem hep zayıflarım kesin..acayipiştahlı biriyimmm=)))))))
ah ah o ağrı dağının benzeri bende de var Cumartesiye kadar bitirmem lazım tüm ev işlerini - Allahım nasıl yetişcem yaaaoyyy ütülerim ağrı dağı olmuş gidiyor...biraz ütü yapayım yemek yapmayacağım bugun dışarı çıkacağız=))))yemek yapmamayı seviyorum..
ya bak şimdi mesajını görünce leblebiyi unuttuğumu fark ettm:26:100 kalori ise bişey değilmiş canııım, iyi rahatladım bari...evet ara atıştırmalık için çok ideal, hem akşam yemeğine yüklenmemiş olursun...
gamzeeeem, iyi dersler tatlımcım sana, öptüm çoook
Şimdi nasılsın?????? Çok geçmiş olsunnnnUff kızlar elimi kestim
Zor durdumdum ama durdu sonunda ..
Kaç gündür geç yatıp erken kalkıyor ve iş yerinde de yoğun çalışıyordum. Dün saat 1 gibi yattım aslında bana göre geç ama az uyumaya alışınca iyi geldi ve bugun 7:15te kalktım evin içine güneşin aydınlığı vuruyordu hemen perdeyi çekip pencereyi açtım sabaha derin bir nefes alarak, pozitif bir şekilde başladım
Akşamdan kıyafetlerimi ütülemiş, yemeğimi bile hazırlamıştım. Güne normale oranla minimum stresle kalkmanın huzur var inşallah bugün hep böyle olur
Sadece biraz ödemim var kendimi şiş hissediyorum ödem olduğunda bunu karın ve göğüs kısmında çok hissediyorum bugün biraz suyu arttıraym en iyisi - gerçi kendim ettim kendim buldum nefsimi biraz daha dizginlemem lazm(bakınız - menü)
- Çay
Ara - yok
- 3 yk köfteli pırasa
- 1 dilim light ekmek
- 1 tane Eti form
- 1 bardak çay
- 1 yumurtalı menemen
- 2 dilim light ekmek
Su - 1,5-2lt
Spor - yok
Yaaa dün öyle aç kaldım ki kızlar yani ikindi arasında etiform yerim dedim 1 tane kalmış mecbur idare ettim arkadaş sabahtan kalan simit poğaçadan biraz al dedi yok sağol dedim irade göstermiştim ama akşam cevizden sonra kendimi tutma sabrını gösteremedimhaliyle de bugün o tuzlu kurabiye bende ödem olarak iz bıraktı
günaydınn herkese güzel bir gün diliyorum sabahleyin çok güzel güneş vardı ama şu an sisli puslu bir hava
oyyy ütülerim ağrı dağı olmuş gidiyor...biraz ütü yapayım yemek yapmayacağım bugun dışarı çıkacağız=))))yemek yapmamayı seviyorum..
- Çay
Ara - yok
- 3 yk köfteli pırasa
- 1 dilim light ekmek
- 1 tane Eti form
- 1 bardak çay
- 1 yumurtalı menemen
- 2 dilim light ekmek
Su - 1,5-2lt
Spor - yok
hndcim vallahi o kadar güzel yazmışsın ki, özenmemek elde değil...ben de pırıl pırıl bu güzel havanın tadını çıkarmaya karar verdim...kulaklıklarımı taktım, müziğimi açtım ve çıkıyorum şimdi yürüyüşe...bu güzel havaların tadını çıkarmalı :)
öptüm herkesiii, görüşmek üzere...bu arada teşekkürler kaptancım :)
ne güzel pozitifsin lily :) GÜneşle uyanmak bana da mutluluk veriyor. Bahar , doğadaki uyanış , misss... Menünde aslında doyurucu görünüyor akşam menünde seni yatana kadar idare edermiş ama kurabiyelere karşı koyamamışsınGünaydın fit olma yolunda emin adımlarla yürüyen, motivasyonu bol arkadaşlarım
- Çay
Ara - yok
- 3 yk köfteli pırasa
- 1 dilim light ekmek
- 1 tane Eti form
- 1 bardak çay
- 1 yumurtalı menemen
- 2 dilim light ekmek
Su - 1,5-2lt
Spor - yok
süper valla keşke bende yürüyüşe çıkabilsem ama burda ne mümkünnn=((( kıskandım su an seni ...çek içine temiz havayııı=))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?