- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.641
Lucim onlar fesatlıklarından söylememiş, 10 kg belli olmaz mı hiç, kötü niyet dışında bir şey göremiyorum ben.
Bana damacanalar çok ağır gelir de, evlenmeden önce apartmanda bir teyze falan görsem kıyamaz hemen alırdım elinden ama kendim de zor taşırdım, bazen kendime de çıkarırdım ne zorlanırdım ya ..
Durumdacım hamilelik haricinde kilo problemi hiç yaşamadıysan problem yok, vücudun buna alışıktır ama eğer normalde kilo problemi yaşıyorsun bu beslenme ile kaslar gider yağlardan çok, sonra normal beslenince kilo alırsın o yüzden diyorum.
Ne zaman başlamıştın sen takımda ? Ben hang takımın kapısını çalsam diye bakıyordum, paylaşım alanında kaptanın yazısını okumuştum, 5. takımı toparlamaya çalıştığını yazmıştı, ben de belki hem faydam olur hem bana iyi olur deyip bu takıma gelmek istemiştim ama hiç bana ihtiyaç yokmuş, Kaptan müsait olmasa bile Lily ve Luci herşeyin üstesinden geliyorlar ama iyiki buraya gelmişim.
Ama tohumum şişman malesef ergenlikte şişmandım
Ben fen bilgisi öğretmeniyim, öğretmenliği çok istediğin için mi yazmadın ? EĞer öyleyse tebrik ederim çok idealist şeyler bunlar, hoşuma gidiyor benim. İlköğretimde mi lisede misin ?
Ben çalışmıyorum, üniversite bitince hiç kpssyi bile girmedim, ben eczacılık istiyorum çalışmaya başlarsam bırakıp değiştirmem muhtemelen o yüzden ertelemeden başlamak istiyorum eczacılık için uğraşmaya dedim.
Lily aç geziyorsun resmen yoğunluktan, atıştırmalık falan yok mu hiç yanında?
canım eşim yarın akşama gelecek evde bakıcımız da akşam kalıyor ama ufaklık beni görmeyince kıyamet kopuyor o yüzden önce büyüğün ödevlerini yaptır sonra da ufaklıkla ilgilen bakalım kaçta yatabilecem
evet canım menüm biraz kabarıkdı dün bugün daha sakin olacak
Lucim onlar fesatlıklarından söylememiş, 10 kg belli olmaz mı hiç, kötü niyet dışında bir şey göremiyorum ben.
Bana damacanalar çok ağır gelir de, evlenmeden önce apartmanda bir teyze falan görsem kıyamaz hemen alırdım elinden ama kendim de zor taşırdım, bazen kendime de çıkarırdım ne zorlanırdım ya ..
hm cim iyi ki varsın
kızlar gerçekten iyi ki varsınız şu aralar ben eskisi gibi aktif değilim ama sizlerin sayesinde takım ayakta duruyor açıkcası sizlerin varlığı sebebiyle de hiç gözüm arkada kalmıyor bazen kendimden utanıyorum ben ne biçim kaptanım diye
Bende aç gez.yorum koşturuyorum birde:)
Kızlarr merhabaa, acayip uykum varr..sanırım hasta olucam, biraz genzimde yanıyor, ilaç aldım ve biraz uzanmak istiyorum.. sizlere selam vermeden edemedim..
Lucimmm senin izin günün, hayat sana güzellDenizli albümüne de bayıldım, tek kelimeyle şahane..
diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız? inanın soğuk havadan artık bunaldım, tövbe yarabbim yaaa :26: böyle güzel şeyler okuyunca yazı ne çok özlediğimi anladım
Biraz uyumaya çalışıcam ve uyanınca yine gelirim kızlar..Bu gün okulum yok çok şükür.
Selam kızlar
Bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim ve göz ucuyla da olsa lucinin albüm paylaştığı yorumu gördüm ve hemen albüme baktım
Luci çok güzel pozlar yakalamışsın epey gezmişsin ben o kadar gezdim diyemem açıkçası
Bir de Çınar'daki fotoğrafı nasıl çektiğini merak ediyorum :44:
Denizli'yi severim memleketimiz sonuçta ama ben de İzmir'i daha çok seviyorum luci... hatta İzmir'de Nergiz'de yaşamayı çok istiyorum çok sıcak bir atmosferi var gibi geldi o mahallenin
Bu arada benm fotoğraf makinem yok ama bu hafta sonu Eskişehir'e gidip almayı düşünüyorum çünkü haftaya seminerde olacağım ve farklı bir şehir olduğundan biraz gezdiğim yerlerin fotoğrafını çekmek istiyorum hem zaten kendimi de çekecektim hani kilo verme açısından değişikliği de görebilmek içinBakalım inşallah bir aksilik çıkmaz da alırım kaç aydır fotoğraf çekmek istiyorum
lilycim patatesli yapayım dedim ama kendim patatesinden yemem pek, ya da az yerim
DIşarı çıkmak istemiyorum şu dönemde pek, evde de bir şeylerle uğraşmamaya çalışıyorum çünkü başlayınca hep başka şeylerle ilgilenesim geliyor, aslında normalde zevkle çalışırım ama şimdi baskı hissediyorum sanırım üstümde o yüzden istemiyor canım hiç.
Lucim Lilynin de söylediği gibi diyet konusundaki bir oylama ama teşekkür ederim düşünmen yeter.
Bende de olabilir Zeynep, bende biraz tersimdir
Ne diyeyim Lilycim bence çok iyi yapmışsın yoksa o drajeler bir şekilde girerdi midene, en azından benimkine girerdi.
Lilycim ben bu sefer sen katılırsın diye bekliyorum ama yarışmaya düşünmüyor musun ?
Aaa ne kadar sürecek 2 gün mü Lily ?
Bence izinli olma sana bahane olsun dikkat etmek için derim ama tabi sen daha iyi bilirsin.
Kaptan kaç puan gerekiyordu 66 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ucu ucuna gitti desene üzüldüm valla ..
İsteyen herkes umarım bu duyguyu tadar ..
Ben hala çok az olduğunu düşünüyorum durumda ..
Ne güzel daha iyi hissetmene sevindim, sen ne kadar pozitif olursan inanıyorum ki her şey daha güzel ilerleyecektir ..
Koş Gamzem benim yerime de koş yap spor belki benden de gider 2-3 gram
Ben ekmeği pek aramıyorum o yüzden pek sorun olacağını zannetmiyorum, ekmek benim için arada çeşit olsun, kalorimi doldurayım diye bir yiyecek sadece
Amin allah isteyen ve hakede nasip etsin.çalışmak iyi geldi banaaaaa:) heyo
iyi yapmışsın canım eşine izin vermekle
lilycim patatesli yapayım dedim ama kendim patatesinden yemem pek, ya da az yerim
DIşarı çıkmak istemiyorum şu dönemde pek, evde de bir şeylerle uğraşmamaya çalışıyorum çünkü başlayınca hep başka şeylerle ilgilenesim geliyor, aslında normalde zevkle çalışırım ama şimdi baskı hissediyorum sanırım üstümde o yüzden istemiyor canım hiç.
Lucim Lilynin de söylediği gibi diyet konusundaki bir oylama ama teşekkür ederim düşünmen yeter.
Bende de olabilir Zeynep, bende biraz tersimdir
Ne diyeyim Lilycim bence çok iyi yapmışsın yoksa o drajeler bir şekilde girerdi midene, en azından benimkine girerdi.
Lilycim ben bu sefer sen katılırsın diye bekliyorum ama yarışmaya düşünmüyor musun ?
Aaa ne kadar sürecek 2 gün mü Lily ?
Bence izinli olma sana bahane olsun dikkat etmek için derim ama tabi sen daha iyi bilirsin.
Kaptan kaç puan gerekiyordu 66 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ucu ucuna gitti desene üzüldüm valla ..
canım 70 gerekiyordu ben 67 de kaldım :26::26:
Yarın tartı günüüü ne çabuk geçiyor hafta:) bir daha izinli olmuycam ya iki hafta çok uzunmuş oh bu hafta verdiğim kilolarla lisetedeyım bence işede yarıyor
Selam kızlar
Bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim ve göz ucuyla da olsa lucinin albüm paylaştığı yorumu gördüm ve hemen albüme baktım
Luci çok güzel pozlar yakalamışsın epey gezmişsin ben o kadar gezdim diyemem açıkçası
Denizli'yi severim memleketimiz sonuçta ama ben de İzmir'i daha çok seviyorum luci... hatta İzmir'de Nergiz'de yaşamayı çok istiyorum çok sıcak bir atmosferi var gibi geldi o mahallenin
Bu arada benm fotoğraf makinem yok ama bu hafta sonu Eskişehir'e gidip almayı düşünüyorum çünkü haftaya seminerde olacağım ve farklı bir şehir olduğundan biraz gezdiğim yerlerin fotoğrafını çekmek istiyorum hem zaten kendimi de çekecektim hani kilo verme açısından değişikliği de görebilmek içinBakalım inşallah bir aksilik çıkmaz da alırım kaç aydır fotoğraf çekmek istiyorum
Afiyet olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım eşin nye gidiyor rusya ya iş için mi
Selam kızlar
hadi gözün aydın her karanlığın sonu aydınlık
darısı başımızaa
Keşke hep mutlu kalsak güne güzell başlasak güzel rüya görsek falan:)
diyet biskuvi alacaksan, en masumu etiform corek otlu, 110 kalori bi paket.
ah canım yaaa uykusuz kalmışsın bugün de...benim yerime de uyu kaptan. :)
ben de etiformu yıllarıdr tüketirim demek ki ilk alışkanlık neyse diğeri yabancı geliyorCanım tabi herkesin damak tadı farklı ama ben bulguru , buğday tadını ve tahılları severim genelde. O nedenle severek yiyorum .Öğrenciyken alışmıştım. Hiç kötü gelmiyo tadıeti formunkine göre daha iyi gibi.
değişik bir menü ama güzel şeyler yediklerin... Afiyet olsunBugunku menu... biraz kosusturmaca ve yogunluktan, ayrica uykusuzluktan cok ideal bir menu sayilmaz.
sabah: elma sirkeli balli ilik su
kahvalti: 10 gr badem, 10 gr ceviz, bir greyfurt
ara: 1 kepekli peynirli pogaca, azicik yagsiz sutle sade kahve
ogle: 4 kayisi kurusu, 4 tane etiform corek otlu (bir paketin yarisi yani) 400 ml civari yagsiz sut
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi yesil mercimekli bulgur pilavi, 150 gr yagsiz yogurt
ara: 10 gr ceviz, 10 gr badem, 1 elma
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: slim in 6 start it up (3. gun), slim and limber
akşamki ekmeği yemeseydn daha iyi olurdu onun haricinde bence güzel - ama ama ama... sen neden bizim etiform tarzı diyet bisküvilerimize neden salak diosun olmadı amasabah
2 dilim tam bugday una ligt ekmek (bi tanesi 38 cal)
1yumurta omlet
2 tane burgu peynir
2 zeyt,n
1 tk bal
ara
3 tane su salak diyet bisküvilerden
öğle
hamburger ekmegine kaşarlı tost
akşam
1 kofte kadar et haşlama
çeyrek patates
çeyrek havuç
3 yk pilav
1 dilim ekmek
ara
2 yk cornflaks
yarım bardak süt=(((((( bunu yememeliydimmmmmm
2 turk kahvesi 4 -5 çay bunlar şekersiz tabiii.suyum oldukça çok saymıyorum ama çok fazla su içerim.
kuru meyve tercih edebilirsinya ben çok kötü besleniyorum meyve yemiyorum hiç=((( kış meyvelerini de ben sevmiyorum
ben de Bim'in light ekmeğini alıyorum onun da 100 gramı 200 kcal yani bir dilim 50-55 kcal civarındayememeliydim dedigin ara kotu degil canim, olsa olsa 60 kalori falandir diye dusunuyorum. menu genel olarak guzel ama hamburger ekmegi dedigin muhtemelen beyaz ekmek, o tostu da mesela kasar disinda bir peynirle kahvaltida yedigin ekmekle yapsan cok guzel olurdu.
bu arada ben de uno denge light ekmek aliyorum, besin degerleri olarak bayagi guzel gorunuyor bana ama bir dilim 50 kalori.
Benim de ilk dikkatimi yazdığın saat çekti hiç uyumadı heralde dedim kendimce:44:Gunaydin 5. takim
su an saat 4:00, iste ben kac gundur bu saatte hep uyanigim(sahura kalkmis gibiyim yani) 5-5,5 saat gibi yani uyku surem bugunlerde, bugun hepsini bi seferde uyuyabildigimden daha iyiyim cok sukur.
aksam ders var, 19:30'da bitecek. yarina yetisecek is yok cok sukur, erken yatip soyle daha normal insan vakitlerinde uyanicam insallah.
saat 9 falan gibi tekrar girerim ben :)
bu elmayla ilgili sözü birçok kez paylaşmışımdır forumda bu grupta da paylaşan sen olmuşsunelma her mevsimin meyvesi ve cok cesidi var, en azindan bir elma yemelisin meyve olarak. bak ingilizce bir soz var elma hakkinda "one apple a day, keeps the doctor away" yani gunes girmeyen eve doktor girer diyoruz ya, onun gibi her gun bir elma yerseniz, eve doktor girmez anlaminda.
haklısın tatlım hatta albümde başka fotolarda ekledim bakmak istersen... ben de yeşili ve suyu çook seviyorum, denizlide de çok şanslıyız bu anlamda çok sulak bir şehir burası, her yerden su fıskırıyor... hAtta merkezde bunun gibi en az 15 ayrı alan var...sen hangi şehirdeydin?
Ben karadenizdeyim , safranboluda. Buranın da kendine has güzellikleri var tabi ama denize hasretiz. Yeşil içindeyiz neyse ki .Albüme de bakıyorum canım :107:
hndcim sayende fırladım sokağa, hiç durmadan 2,5 saat tempolu yürüdüm sayende, teşekkür ederim tatlım...bu arada yürüyüşümü tamamladıktan sonra fotolarda çektim sizin için...çıkamayanlara ve de lilye de özlem giderme anlamında paylaşayım istedim :)
Eki Görüntüle 1020984
Manzaraya bayildim. Burasi neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?