Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar haber vermeye geldim. Dün gece geç uyudum sabah da eşimin dili şişti doktora gittik. Başım çatlıyor şu an merak edersiniz diye uğradım bugün gelemem büyük ihtimalle ..

canııım dinlen sen, iyi uykular dilerim...ben de çok yorulmuşum 2,5 saat yürüyünce denizlimiz güzeldir tatlım, tanıtayım dedim azıcık :)

Eskişehirliyim ben Lilycim sen İstanbulda değil miydin neden Eskişehirden alıyorsun.?

evet lilycim biz çook gezeriz eşimle her pazar bi yerlere gideriz... çınar fotosu benim değil canım...caddelerden bi foto olsun istediğim için onu, bağbaşı tepeden çekileni, bir kaç fotoyu da internetten koydum muhtemelen çınar fotosu da uçan bir şey tarafından çekilmiştir :) çünkü fotonun çekildiği yerde bina yok :) ... ama mesire yerleri, salda,ağlayan kaya,çivril gölü, ışıklı gölü, süleymanlı gölü, kaklık mağarası ve park bahçeler bana ait...

eskişehir de çook güzelmiş annem gitti bir kaç ay önce geze geze bitirememişler... izmir güzel ama ben denizliyi daha çok seviyorum..izmirde gezmediğim, gidip görmediğim ilçe yoktur..izmirin tek artısı deniz olması bence...8 sene yaşadım ama çok sevmedim izmiri...nergisi de bilirim...ama sevmem ben oraları...belki de yaşanmışlıklarla alakalıdır, güzel anıların varsa o sebeple seviyorsundur muhtemelen

Dünkü menüm Sabah artık kahvqltı ediyorum.bir dilim ekmek.beyaz peynir sqlatalık ve zeytin ezmesi.Öğlen abur cubur çünkü iş te daha yemeye başlamadık,Akşam bir levrek küçük boy ve semizotu salatası.

benim yerime de uyu kaptan. :)
ah canım yaaa uykusuz kalmışsın bugün de...

ben de etiformu yıllarıdr tüketirim demek ki ilk alışkanlık neyse diğeri yabancı geliyor

değişik bir menü ama güzel şeyler yediklerin... Afiyet olsun

akşamki ekmeği yemeseydn daha iyi olurdu onun haricinde bence güzel - ama ama ama... sen neden bizim etiform tarzı diyet bisküvilerimize neden salak diosun olmadı ama

ya ben çok kötü besleniyorum meyve yemiyorum hiç=((( kış meyvelerini de ben sevmiyorum
kuru meyve tercih edebilirsin

ben de Bim'in light ekmeğini alıyorum onun da 100 gramı 200 kcal yani bir dilim 50-55 kcal civarında

Benim de ilk dikkatimi yazdığın saat çekti hiç uyumadı heralde dedim kendimce:44:

bu elmayla ilgili sözü birçok kez paylaşmışımdır forumda bu grupta da paylaşan sen olmuşsun teşekkürler

Son düzenleme:

Ben karadenizdeyim , safranboluda. Buranın da kendine has güzellikleri var tabi ama denize hasretiz. Yeşil içindeyiz neyse ki . Albüme de bakıyorum canım :107:

Ben karadenizdeyim , safranboluda. Buranın da kendine has güzellikleri var tabi ama denize hasretiz. Yeşil içindeyiz neyse ki . Albüme de bakıyorum canım :107:

ooo çok şanslısın tatlım muhteşemdir oralar... hele ki safranbolu..ne fotolar çekilir orada :) üniversitedeyken karadeniz turuna katılmıştım, o yeşilim her tonu nasıl da güzeldi....hayran kalmıştım...ama safranboluya gitmemiştik...amaaan deniz de olmayıversin bizim adımız denizli ama biz de de yok, sizin o evlerin güzelliği yeter :)

Manzaraya bayildim. Burasi neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…