Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah tatlım belki ozaman daha verimli olur yarınki tartı da çıkan sonuç ta.düzensiz uyku bile çok etkiliyor kiloyu.
anam çekirdeğin kalorisi de çok yüksek yani.

.

evet, pazardan beri boyle yarim yamalak uykularla gecti haftam, o yuzden bugun kurtarma gunu yapiyorum.

Evet haklısın canım zaman çok hızlı akıyor .Başvurular martın 19una kadar lily . Geçen sınav zaten aşırı zordu bana göre belki bu kez daha normal olur .

hazoş cum gece terörü olabilir benim oğlanda yazın olmuştu çığlıklarını susturamıyorduko derece yani ben dr a götürdüm atarax şurup vermiti 2 gün onu kullandık ama bu arada inanırmısın bilmem ama ben kurşun döktürmüştüm bi de sürekli okuyup üflemiştim ufaklığa felak ve nas suresi sana bunları önereceğim

kızlar yaa lodos var acaip burda normalde çok sıcak olan oda buz gibi donuyom

aslinda normalde ben de yerim de kahvalti icin degisik geldi.

aslında ben de ara öğünde yerim veya dışardaysam yerim . ama sabah evde beyaz ekmek vardı sadece onun yerine altınbaşak yedim. tok da tuttuğunu söyleyebilirim. ben formun çikolata kaplıyı ve meyveli olanları da çok seviyorum

acaba bir sey dinleyerek uyusa ise yarar mi? bilgisayarda sevdigi bir sey acip bilgisayari yarim saat sonra uyuyacak sekilde ayarlasan, oyle dinlerken uyusa nasil olur?

Ben de evdeyken kimse bana dokunmasın dışarı falan çıkmayayım derdim ama bazen insanın temiz havaya ihtiyacı oluyor
bu arada görev dönüşü yarışmaya katılabilirim sanırım - fotoğraf makinesi alırsam tabii - sponsorum olarak seni gösteriyim mi? ya da 5. takım mı desem ki?

Kızlar profilimizdeki kuşların üstüne gelince gözüken yorumları gördünüz mü ?
ben o kuşları ilk eklendiği gün gördüm ne anlama geldiğini de yazayım hemen - daha önce sadece beğen tuşu vardı sağ alt köşede onu kaldırıp sol alt köşeye altı köşeli bir yıldız koydular sonra her beğeniye göre sitede performans değerlendirmesi gibi bir sistem getirdiler - aldığınız belli bir beğeni sayısına göre o mavi kuşun üstüne geldiğinizde yazı değişiyor sanırım her 10 beğenide bir yazı değişiyor benim şu an 53 olmuş beğeni sayım mesela... Bu beğeni sayıları çoğaldıkça mavi kuşun sayısı da artıyor birkaç üyede gördüğüm kadarıyla...

aaaa nasıl yaparlar yaaaa hakkını onlara yedirme ama sakin olmak da önemli - bu konuda mutlaka bir hukukçuya danış inşallah durumda görür de yazar - hukuki sürecini o daha iyi bilir

dün akşam ben de kombinin derecesini arttırdığım halde üşüdüm:18: bazı yerlere kar yağmış

Menün de sporun da güzel Sevdacığım, ara öğününde de ya kayısıyı çıkartıp 2 avuç çekirdek yesen ya da çekirdeği 1 avuca indirsen güzel olurmuş ama çok aşırılık da yok - afiyet olsun

sabah 3 dl ekmek olabilir ama çikolata olmamış - bir de "az" kelimesini açar mısın? küçük bir tavsiye: yemekleri kaşıkla ölçüp miktarını bilirsen daha iyi olur

Eki Görüntüle 1019635

Bugünkü menüm kızlar ..
Bir çikolatamdan memnun değilim kendi adıma ama o da bütün günümü kurtardı.
Sadece kahve ve su içtim bugün ..​
menü genel olarak güzel hmcim - çikolata hangisindendi ki acep? orada cadbury bubbly yazmış bunun açılımı milkanın baloncuklu sütlü çikolatası gibi bişey
[/I]

1 çay bardağı 218 kalori

.
sanırım bunu fittingodan yazdın - diyet listelerinde hep 1 çay bardağı leblebi 1 dilim ekmek değişimi olarak verildiğinden öyle dedim - birkaç sitede de baktım 100 gramı 200 kcal falanmış ama 1 çay bardağında 50g leblebi oluyormuş

ya zaten bugun bisküvyle geçiremeyeceğimi anladım ve tost yedim mecburen=((( ama bi daha yanımda götürcem kuru meyvee
tost kötü bir tercih değil önemli olan ölçüsünde yemek ve dengelemek

menünü beğendim afiyet olsun sabahki altınbaşak içinse - sanırım pakette 10tane var bu da 2,5 dl ekmeğe denk - bilginize

Zeynep menün çok hoş olmuş herşeyden azar azar

kahvaltida altinbasak da nasil bilmiyorum, sunta gibi kontrplak gibi bisi
hahaha ha etiform ha altınbaşak - aynı yola çıkıyor altınbaşak'ın etiformdan farkı - yulaf da içeriyor olması ama ben yıllardır Etiform tadına alışık olduğumdan Altınbaşak'ı pek terch etmiyorum

hndcim sayende fırladım sokağa, hiç durmadan 2,5 saat tempolu yürüdüm sayende, teşekkür ederim tatlım...bu arada yürüyüşümü tamamladıktan sonra fotolarda çektim sizin için...çıkamayanlara ve de lilye de özlem giderme anlamında paylaşayım istedim :)

bir kaç araştırma yaptım canım ama durumda da bir yorum getirirse daha ii olur benim için.

Kendi halimde çalışan biriyken su yasadıklarıma inanamıyorum

bakalım bugün haber gelecekk ama istediğim gibi olmazsa keyifleri bilirle daha fazla kaybederler

hadi gözün aydın her karanlığın sonu aydınlık

darısı başımızaa

Şahane bir yer luci :107::109:eminim yürüyüş sana da çok iyi gelmiştir bana enerji verdi resmen ben de teşekkür ederim.

Şahane bir yer luci :107::109:eminim yürüyüş sana da çok iyi gelmiştir bana enerji verdi resmen ben de teşekkür ederim.

enerji vermez mi tatlım inanılmaz iyi geldi vallahi :) bir de koşu parkuru var bu yerin, o parkurda yürüdüm doğanın içinde...aslında her gün yapmak lazım koşu bantlarına bağlanıp kalıyoruz saçma sapan...açık hava gibisi yok...

menünü beğendim afiyet olsun sabahki altınbaşak içinse - sanırım pakette 10tane var bu da 2,5 dl ekmeğe denk - bilginize

evet canım 160-170 kalori arası. ben de sen söyleyince daha çok dikkat ettim , bir dilim kepekli ekmek ortalama 60 -65 kalori olsa . yani çok da masum değil aslında.

Bence de artık havalar ısındıkça açık havaya da çıkmak gerek. Ben fırsatını buldukça çıkmayı planlıyorum. Omzumda sırtımda ağrı oluyor bazen spor ona da iyi geliyor. Doğa aşığı biri olarak söylüyorum bence o parkuru o manzarayı kaçırma :98:

haklısın tatlım hatta albümde başka fotolarda ekledim bakmak istersen... ben de yeşili ve suyu çook seviyorum, denizlide de çok şanslıyız bu anlamda çok sulak bir şehir burası, her yerden su fıskırıyor... hAtta merkezde bunun gibi en az 15 ayrı alan var...sen hangi şehirdeydin?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaar, denizli albümü hazırladım, merak ediyorsanız güzel denizlimizi, buyrun geziniz :) lily de baba memleketiymiş madem, özlem gidermiş olur :) çook seviyorum bu şehri çook...izmiri bile denizli kadar sevemedim...aslında herkes kendi yaşadığı il ile ilgili albüm hazırlasa tanırdık birbirimizin şehirlerini...gerçi ben çok gezenti olduğum için albümdeki fotoları hep ben çektim :)

luci cim ne manzara bu böyle yaaa insan kendinden geçer burası acaip soğuk öğlen dışarı çıkamadım yemek olarak 1 elma yedim 2 tane de kuru incir

luci cim ne manzara bu böyle yaaa insan kendinden geçer burası acaip soğuk öğlen dışarı çıkamadım yemek olarak 1 elma yedim 2 tane de kuru incir

evet canım denizlimiz pek bilinmese de çook güzel bir şehirdir, hatta gezdiğim ve foto çektiğim yerlerden bir albüm oluşturdum ben de baktıkça içim gitti :) afiyet olsun canım, akşamüstü birşeyler daha atıştır derim çok az olmuş, yoksa akşam yemeğini fazla kaçırırsın bu sefer

Kızlarr merhabaa, acayip uykum varr..sanırım hasta olucam, biraz genzimde yanıyor, ilaç aldım ve biraz uzanmak istiyorum.. sizlere selam vermeden edemedim..

Lucimmm senin izin günün, hayat sana güzell Denizli albümüne de bayıldım, tek kelimeyle şahane..

diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız? inanın soğuk havadan artık bunaldım, tövbe yarabbim yaaa :26: böyle güzel şeyler okuyunca yazı ne çok özlediğimi anladım

Biraz uyumaya çalışıcam ve uyanınca yine gelirim kızlar..Bu gün okulum yok çok şükür

.

Selam kızlar
Bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim ve göz ucuyla da olsa lucinin albüm paylaştığı yorumu gördüm ve hemen albüme baktım
Luci çok güzel pozlar yakalamışsın epey gezmişsin ben o kadar gezdim diyemem açıkçası
Bir de Çınar'daki fotoğrafı nasıl çektiğini merak ediyorum :44:
Denizli'yi severim memleketimiz sonuçta ama ben de İzmir'i daha çok seviyorum luci... hatta İzmir'de Nergiz'de yaşamayı çok istiyorum çok sıcak bir atmosferi var gibi geldi o mahallenin

Bu arada benm fotoğraf makinem yok ama bu hafta sonu Eskişehir'e gidip almayı düşünüyorum çünkü haftaya seminerde olacağım ve farklı bir şehir olduğundan biraz gezdiğim yerlerin fotoğrafını çekmek istiyorum hem zaten kendimi de çekecektim hani kilo verme açısından değişikliği de görebilmek için Bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz da alırım kaç aydır fotoğraf çekmek istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…