Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

lucim abartma ama yavvvv ne güzel kilo veriyorsun sen cıss kızarım bakk

canımsın yaaa,korumak vermekten daha zor buna inan lütfen..hayat boyu diyette olacak insan, hiç bir şey yemeyip unutacak her şeyi... az az tadına bakkiiim derken ipin ucu kaçabiliyor, o sebeple ekmeğe hiç bulaşmıyorum, hayatımın sonuna kadar da bulaşmak istemiyorum...zaten ekmek yerine bira beni yeterince şişiriyor:26:

lily cim hepimizin başına geliyor tatlım bu durum sıkma canını haftaya da kg bildirmediğin takdirde bir sonraki hafta gene listede olacaksın

***5.TAKIM - 352.ETAP***[/COLOR]

toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,70/61,50/0,20/ %0,32)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/60,90/0,53/%0,85 ) 350. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü
ebbisss (91,6/)

5.TAKIM ORTALAMASI :

bir magazain programında bir manken sunu söylemişti.

Eğer 1 gün aşırıya kaçıyorsam engellemiyorum ama mutlaka ertesi gün dengeliyorum ve bir gün öncesini telafi ediyorum bu sekilde kilomu koruyorum demişti.

Aslında mantıklı geldi bana. Çünkü aşırı derken artık bizim bünye alıştıgı için ne kadar asırıya kaçabiliriz ki ???

en azından ben öyleyim eskisi gibi kahvaltı çikolata vs yemmiyorum yiyorum ama maksimumum eskiye göre çok az.

tatlım tebrikler

bu daha başlangıç hedef kilona en yakımn zamanda kavuşursun bu gidişle

tebrikler hazoş cum bak devam az kaldı gidecek seninde kilolar

maşallah şekerim, ha gayret devam, emin ol en kısa zamanda kurtulacaksın fazlalıklardan...
teşekkür ederim kızlarrrrrr

lily bence canını sıkma..olabilir ki bi gun önce yediğin etkilemiş olabilir...

Başlangıç: 81,4
Geçen hafta: 76,0
Bu hafta: 76,2
Fark: +0,2:26:
Toplam fark: 5,2

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

lilycim hiç sıkma canını, olabiliyor bazen...belki haftaya seminer koşuşturmasında ve farklı bir düzende kırarsın direncini...hiiiç bozma moralini

kaptancım bizi de listeye eklesen olmaz mı hem takımın ortalaması da yükselir...
bu arada benimde reglim yaklastıı yaaaaa canım tatlı istiyoooo=((((

çok haklısın tatlım ben de artık bunun farkına varmış durumdayım..tartıdan kaçıp 1 hafta 10 gün yemeğe yüklenmek kiloları geri getiriyor... şu an ben, benim için ideal kilomdayım çok şükür (her ne kadar beden kitle indeksi 70 kiloda normalsin dese de-ben az balık eti seviyorum...) yani giydiğimi yakıştırıp mutlu olduğum kilodayım ama 15 gün tartılmasam hemen tırmanır o kilo farkındayım... bundan sonra her gün tartılıp, biraz farklılık gördüğümde hemen müdahale edeceğim...bebiş istemesek 68 e falan düşmek istemem ya, amacımız kutsal bir amaç o sebeple tedbir şart :)

Günaydınlar 60.9:)

durumdacım seni canı gönülden tebrik ederim arkadaşım...herkes irademin çok kuvvetli olduğunu söyler ama sen iradenin dibisin arkadaşım helal olsun vallahi verdiğin her grama...maşallah maşallah çok güzel kitlendin hedefine, Allah hepimize senin iradenden versin kuzum

lilycim kilo verememene neden bir çok sey olabilir bunun en basında stres gelir düzensiz uygun vb.

Sende bu hafta çok yogun stresli ve uykusuz geçirdin bunları kendin söyledin dolayısıyla verememiş olman doğal olabilir.

Üzme kendini dönüşün muhteşem olsun inşallahh

evet ya bebkten önce az zayıflamak lazım..ben hamilelikte 82.600 düm...nasıl bi mide vardıysa öyle bi yemişim kiii costum resmenn..o yüzden zayıfken hamile kalmak lazım hele bi de benim gibi 26 kilo falan alırsan kabusss=)))insallah dilediğin zaman hamile kalırsın=))))))bebiş gelsinn=)

canım tebrikler, almamışsın ya ona da şükür :) pazartesiden itibaren sıkı bi program paklar bizi gibi görünüyorrr :) kaptancım ve zeynebim sizleri de tebrik ederim

Kesinlikle katiliyorum. Bugünden itibaren sıkı bir programa basliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ivittttt ikimizinde kilo verme amacı aynı zaten bende bebiş dşündüğümüzde düşük bir kiloda olmak istiyorum

Lucim sen iradeli bir kızsın yaparsın sadece koyverme kendini yeter

saol canım benim, inşallah...vaktinde, hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz...seninkine de Allah uzuuun sağlıklı ömürler versin...evet 90 kiloydum ben başladığımda, o dönem hamile kalmış olsaydım sonumu düşünemiyorum...çok şükür Allah korudu :) şimdi gidiyor kilolar, hamilelikte nasılsa az da olsa geri gelecek(çok dikkatli olmaya çalışacağım ama tabi her şey Allahtan Allah hastalık vermesin) bebişi kucağıma aldığımda zaten lohusalık tribine gireceğim bari bi de kilo tribi olmasın derdindeyim...o yüzden bi temizleyeyim istiyorum vücudumu şu yağlardan

ivittttt ikimizinde kilo verme amacı aynı zaten bende bebiş dşündüğümüzde düşük bir kiloda olmak istiyorum

Lucim sen iradeli bir kızsın yaparsın sadece koyverme kendini yeter

yok canım, çok şükür zihin yapımı değiştirdim artık... istemiyorum 1 kilo dahi şişmek, o sebeple kontrol ben de, merak etme sen canım...bu saatten sonra koyvermek olur mu zaten her giden gram daha da gaza getiriyor beni :) eveeet ikimizin de amacı aynı, hatta gamzemin de... zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebişler :)

Kesinlikle katiliyorum. Bugünden itibaren sıkı bir programa basliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başlayalım tatlım ben de varım ama yarın akşam bi yemek davetine katılacağım olmadı yemekte bozar, sonra devam ederim artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…