- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.761
lucim abartma ama yavvvv ne güzel kilo veriyorsun sen cıss kızarım bakk
İnşallah canım yaaa - bu yazın çok iyi geldi teşekkür ederim
Günaydın 5. takım
Herkese hayırlı Cumalar...
Kilo bildirimim bugün pek parlak değil aslında ben güzel bir düşüş bekliyordum bu haftaki yoğunluktan sonra ama tam tersi olduNeden böyle oldu bilmiyorum 2 gün spor onun haricinde 3 kez de yürüyerek çarşıya gitmişliğim var - neyse sonuç olarak maalesef takım ortalamasını bu hafta ben düşüreceğim Hepinizden özür diliyorum. Ayrıca ben haftaya şehir dışında seminerde olacağım kilo ya da menü bildirimi yapabilir miyim bilemiyorum o yüzden daha önce de belirttiğim üzere bu hafta izin kullanmak istiyorum.
Başlangıç: 81,4
Geçen hafta: 76,0
Bu hafta: 76,2
Fark: +0,2:26:
Toplam fark: 5,2
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
***5.TAKIM - 352.ETAP***
toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli (bu haftadan itibaren bu şekilde olabiliyor sanırım:44:bildirim yapıp sonra izne ayrılmak yani)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,70/61,50/0,20/ %0,32)
Hnd (67,8/ )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI :
canımsın yaaa,korumak vermekten daha zor buna inan lütfen..hayat boyu diyette olacak insan, hiç bir şey yemeyip unutacak her şeyi... az az tadına bakkiiim derken ipin ucu kaçabiliyor, o sebeple ekmeğe hiç bulaşmıyorum, hayatımın sonuna kadar da bulaşmak istemiyorum...zaten ekmek yerine bira beni yeterince şişiriyor:26:
tatlım tebrikler
bu daha başlangıç hedef kilona en yakımn zamanda kavuşursun bu gidişle
tebrikler hazoş cum bak devam az kaldı gidecek seninde kilolar
teşekkür ederim kızlarrrrrrmaşallah şekerim, ha gayret devam, emin ol en kısa zamanda kurtulacaksın fazlalıklardan...
Günaydın 5. takım
Kilo bildirimim bugün pek parlak değil aslında ben güzel bir düşüş bekliyordum bu haftaki yoğunluktan sonra ama tam tersi olduNeden böyle oldu bilmiyorum 2 gün spor onun haricinde 3 kez de yürüyerek çarşıya gitmişliğim var - neyse sonuç olarak maalesef takım ortalamasını bu hafta ben düşüreceğim Hepinizden özür diliyorum. Ayrıca ben haftaya şehir dışında seminerde olacağım kilo ya da menü bildirimi yapabilir miyim bilemiyorum o yüzden daha önce de belirttiğim üzere bu hafta izin kullanmak istiyorum.
***5.TAKIM - 352.ETAP***
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli (bu haftadan itibaren bu şekilde olabiliyor sanırım:44:bildirim yapıp sonra izne ayrılmak yani)
Hnd (67,8/ )
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI :
bir magazain programında bir manken sunu söylemişti.
Eğer 1 gün aşırıya kaçıyorsam engellemiyorum ama mutlaka ertesi gün dengeliyorum ve bir gün öncesini telafi ediyorum bu sekilde kilomu koruyorum demişti.
Aslında mantıklı geldi bana. Çünkü aşırı derken artık bizim bünye alıştıgı için ne kadar asırıya kaçabiliriz ki ???
en azından ben öyleyim eskisi gibi kahvaltı çikolata vs yemmiyorum yiyorum ama maksimumum eskiye göre çok az.
Günaydınlar 60.9:)
Günaydın 5. takım
***5.TAKIM - 352.ETAP***
Hnd (67,8/ )
durumda( 62,5/ )
ebbisss (91,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI :
Günaydınlar 60.9:)
çok haklısın tatlım ben de artık bunun farkına varmış durumdayım..tartıdan kaçıp 1 hafta 10 gün yemeğe yüklenmek kiloları geri getiriyor... şu an ben, benim için ideal kilomdayım çok şükür (her ne kadar beden kitle indeksi 70 kiloda normalsin dese de-ben az balık eti seviyorum...)yani giydiğimi yakıştırıp mutlu olduğum kilodayım ama 15 gün tartılmasam hemen tırmanır o kilo farkındayım... bundan sonra her gün tartılıp, biraz farklılık gördüğümde hemen müdahale edeceğim...bebiş istemesek 68 e falan düşmek istemem ya, amacımız kutsal bir amaç o sebeple tedbir şart :)
canım tebrikler, almamışsın ya ona da şükür :) pazartesiden itibaren sıkı bi program paklar bizi gibi görünüyorrr :) kaptancım ve zeynebim sizleri de tebrik ederim
çok haklısın tatlım ben de artık bunun farkına varmış durumdayım..tartıdan kaçıp 1 hafta 10 gün yemeğe yüklenmek kiloları geri getiriyor... şu an ben, benim için ideal kilomdayım çok şükür (her ne kadar beden kitle indeksi 70 kiloda normalsin dese de-ben az balık eti seviyorum...)yani giydiğimi yakıştırıp mutlu olduğum kilodayım ama 15 gün tartılmasam hemen tırmanır o kilo farkındayım... bundan sonra her gün tartılıp, biraz farklılık gördüğümde hemen müdahale edeceğim...bebiş istemesek 68 e falan düşmek istemem ya, amacımız kutsal bir amaç o sebeple tedbir şart :)
evet ya bebkten önce az zayıflamak lazım..ben hamilelikte 82.600 düm...nasıl bi mide vardıysa öyle bi yemişim kiii costum resmenn..o yüzden zayıfken hamile kalmak lazım hele bi de benim gibi 26 kilo falan alırsan kabusss=)))insallah dilediğin zaman hamile kalırsın=))))))bebiş gelsinn=)
ivittttt ikimizinde kilo verme amacı aynı zaten bende bebiş dşündüğümüzde düşük bir kiloda olmak istiyorum
Lucim sen iradeli bir kızsın yaparsın sadece koyverme kendini yeter
Kesinlikle katiliyorum. Bugünden itibaren sıkı bir programa basliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?