- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.801
bencede ver kilolarını öyle hamile kal..he daha sağlıklı..kilo olunca hamilelikte şeker falan da çıkıyor..
Amin benide yolumdan şaşırtmasınnn:) mqyısta 55 olacağım inşallah
yok yok siz gene haziran gibi düşünün emin ol iyi olacak benim küçük oğlumda 2011 temmuz doğumlu seninki hangi ay?
Ben 50 kilo hamile kalıp 90 la doğurdum kuzenım 65 le hamile kalıp 75 le doğurdu böylede olabilir tamamen sana bağlı
Ay bende arayı açmayı planlıyorum en az 5 sene:)
***5.TAKIM - 352.ETAP***[/COLOR]
toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,70/61,50/0,20/ %0,32)
Hnd (67,8/68,00/-0,20/ -%0,29 )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/60,90/0,53/%0,85 ) 350. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü
ebbisss (91,6/)
hazos87 (55,60/54,90/0,70/%1,26) mezun olan üye geri döndü
5.TAKIM ORTALAMASI :
hazoş cum sen kaçıncı etapta mezun olmuştun canım bir bakabilirmisin ben işyerinde sorun var açamıyorum
canım geçmiş olsun eşinin durumu nasıl sen burayı merak etme tatlımKızlar bildirim yapayım ne yazık ki kilo almışım.
Geçen hafta 82.4
Bu hafta :83
Kilo alacak bir brslenmeye sahip olduğumu düşünmüyordum ams olmuş demek ki.
Bu arada hasta gibiyim başımı kaldırasım uok yataktan. Kusura bakmayı lütfen 1 2 gün beni idare ederseniz sevinirim.
Sevgili hazos87, 18 Kasım 2011 tarihinde (232.Etap) ve 65,4 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 4 Mayıs 2012 (255. Etap) tarihinde toplam 10,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Kızlar bildirim yapayım ne yazık ki kilo almışım.
Geçen hafta 82.4
Bu arada hasta gibiyim başımı kaldırasım uok yataktan. Kusura bakmayı lütfen 1 2 gün beni idare ederseniz sevinirim.
tamam kaptancım=)canım geçmiş olsun eşinin durumu nasıl sen burayı merak etme tatlım
tamam canım listeye ekleyeceğim de
hem kilo alıp hem bildirimi yanlış yapan takımdaşınız olarak , kilo veren herkesi kutluyorum
Geçen hafta 82.4
hem kilo alıp hem bildirimi yanlış yapan takımdaşınız olarak , kilo veren herkesi kutluyorum
canım ilk çocukta onlar çok normal bizlerde acemi olduğumuz için zor büyütüyoruz ama inan 2. daha rahat olur fazla arayı açmadan 2. yi yap bence bizimkiler arasında 6 yaş var sonradan herşeye sıfırdan başlamak çok zor geldi
destansı canım daha önce yarışmaya katıldığın ismini hatırlıyormusun sen ne zaman katılmıştın diskalifiye oldun mu listeye eklemek için ona ihtiyacımız var
***5.TAKIM - 352.ETAP***[/COLOR]
hnd canım sen sabit değil kg almış görünüyorsun dur eski listeye bir bakayım
Geçen hafta 82.4
tamam canım o zaman yeni üye gibi girişini yaparız haftaya ama kilo verirsen ona göreeCanim sifremide adimida net hatirlamiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaptanım bildirim yaparken dışardaydım , aklım dağılmış geçen hafta kaç olduğumu doğru hatırlayamamışım. Suçlu hissettim bi de kendimi :44: Ortalamayı düşürdüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?