- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.781
yok canım, çok şükür zihin yapımı değiştirdim artık... istemiyorum 1 kilo dahi şişmek, o sebeple kontrol ben de, merak etme sen canım...bu saatten sonra koyvermek olur mu zaten her giden gram daha da gaza getiriyor beni :) eveeet ikimizin de amacı aynı, hatta gamzemin de... zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebişler :)
hazoş cum olmadı listeye bu hafta seni ekleriz sen daha önce katılmışmıydın canım yaa destansı mıy dı sen miydin nick değişikliği yapan karıştırdım ben şimdikaptancım bizi de listeye eklesen olmaz mı hem takımın ortalaması da yükselir...
bu arada benimde reglim yaklastıı yaaaaa canım tatlı istiyoooo=((((
evet ya bebkten önce az zayıflamak lazım..ben hamilelikte 82.600 düm...nasıl bi mide vardıysa öyle bi yemişim kiii costum resmenn..o yüzden zayıfken hamile kalmak lazım hele bi de benim gibi 26 kilo falan alırsan kabusss=)))insallah dilediğin zaman hamile kalırsın=))))))bebiş gelsinn=)
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bu hafta 68.0
Bu hafta kilo veremedim.
kızlarrr ebbisss in dedesi öldüğü için bu hafta kg bildirmedi şu ana kadar ne yapacak sizce 12 ye kadar bekleyelim normalde bu hafta listeye girecekti önceki kg sunu ekleyelim mi yoksa ebbiss yerine bu hafta hazoş u mu alalım ebbisss çok istiyordu listeye girmek açıkcası onu bende eklemek istiyorum deneme süresi nerdeyse 4 hafta olacak kızın?
evet canım bence de atık listeye girmeliydi ama bugün kilo bildiriminde bulunur mu bilemiyorum...bir de zor bir süreç atlatıyorlar, sonuçta taziye ... önümüzdeki hafta aramıza dönebilecek mi acaba???... istersen 12 ye kadar bekle...ama bu süreç uzun sürüp haftaya da aramıza dönemezse zor durumda kalır mıyız?
hazoş cum olmadı listeye bu hafta seni ekleriz sen daha önce katılmışmıydın canım yaa destansı mıy dı sen miydin nick değişikliği yapan karıştırdım ben şimdi
ben ilk hamileliğimde 30 kg almıştım maşallah sen vermişsin onun üstüne doğru dürüst vermeden 75 le 2. ye hamile kalıp 20 kg da öyle almıştım halim harap anlayacağın
hnd cım sağlık olsun tatlım bu hafta takım pek parlak değil zaten vazgeçmek yok haricinde tabii durumda ve hazoş da güzel kg verdi de vazgeçmek yok başka
saol canım benim, inşallah...vaktinde, hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz...seninkine de Allah uzuuun sağlıklı ömürler versin...evet 90 kiloydum ben başladığımda, o dönem hamile kalmış olsaydım sonumu düşünemiyorum...çok şükür Allah korudu :) şimdi gidiyor kilolar, hamilelikte nasılsa az da olsa geri gelecek(çok dikkatli olmaya çalışacağım ama tabi her şey Allahtan Allah hastalık vermesin) bebişi kucağıma aldığımda zaten lohusalık tribine gireceğim bari bi de kilo tribi olmasın derdindeyim...o yüzden bi temizleyeyim istiyorum vücudumu şu yağlardan
canım giderken bir kaç gün müsade demişti olmazsa 12 ye kadar bekleyelim gecen haftaki kg su ile listeye sokalım sanmıyorum haftaya gelir diye bekliyorum
hazoş cum sana bi şey sormuştum yanıtını alamadımm
canım ben sizde katılmadım 2 sene önce başka takımdan mezun olmuştum..o senin kötü olmus veremeden ikinciye hamile kalmak..bizde ikinciyi istiyoruz ama zamanını bilmiyoruz..kız ilkokula başlayınca mı iyi olur yoksa aralarındaki yaş farkı açılmadan mı iyi olur bilemiyoruz=(((
haa şimdi hatyırladım sen mezun olarak ayrılmıştın kusura bakma canım benden sana abla tavsiyesi bu arada fazla arayı açmayın zor oluyor sonra
kaptancım bizi de listeye eklesen olmaz mı hem takımın ortalaması da yükselir...
bu arada benimde reglim yaklastıı yaaaaa canım tatlı istiyoooo=((((
başlayalım tatlım ben de varımama yarın akşam bi yemek davetine katılacağım olmadı yemekte bozar, sonra devam ederim artık
canım ilk çocukta onlar çok normal bizlerde acemi olduğumuz için zor büyütüyoruz ama inan 2. daha rahat olur fazla arayı açmadan 2. yi yap bence bizimkiler arasında 6 yaş var sonradan herşeye sıfırdan başlamak çok zor geldiyaa herkes öyle diyor ama benimki 2.5 yasında hala uyku düzenimiz yok iki tanesiyle nasıl başa çıkarım onu bilmiyorum....kesin kafayı yerim=(( deniz beni çok yoruyor....hala normal bir hayatımız yokkk
Bende bu aksam katilacagim ama dikkat edeceğim.bu hafta sıkí tutalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ilk çocukta onlar çok normal bizlerde acemi olduğumuz için zor büyütüyoruz ama inan 2. daha rahat olur fazla arayı açmadan 2. yi yap bence bizimkiler arasında 6 yaş var sonradan herşeye sıfırdan başlamak çok zor geldi
destansı canım daha önce yarışmaya katıldığın ismini hatırlıyormusun sen ne zaman katılmıştın diskalifiye oldun mu listeye eklemek için ona ihtiyacımız var
hmmmm.ay bilemiyorum valla yaaa 1 hafta önce haziran gibi düşünüyorduk..sonra kız 1 haftadır geceleri çıldırınca vazgeçtık=)))
durumdacım seni canı gönülden tebrik ederim arkadaşım...herkes irademin çok kuvvetli olduğunu söyler ama sen iradenin dibisin arkadaşımhelal olsun vallahi verdiğin her grama...maşallah maşallah çok güzel kitlendin hedefine, Allah hepimize senin iradenden versin kuzum
yaa herkes öyle diyor ama benimki 2.5 yasında hala uyku düzenimiz yok iki tanesiyle nasıl başa çıkarım onu bilmiyorum....kesin kafayı yerim=(( deniz beni çok yoruyor....hala normal bir hayatımız yokkk
Bende bu aksam katilacagim ama dikkat edeceğim.bu hafta sıkí tutalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?