Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aminnnn inşallahhhh

kaptancım bizi de listeye eklesen olmaz mı hem takımın ortalaması da yükselir...
bu arada benimde reglim yaklastıı yaaaaa canım tatlı istiyoooo=((((
hazoş cum olmadı listeye bu hafta seni ekleriz sen daha önce katılmışmıydın canım yaa destansı mıy dı sen miydin nick değişikliği yapan karıştırdım ben şimdi

ben ilk hamileliğimde 30 kg almıştım maşallah sen vermişsin onun üstüne doğru dürüst vermeden 75 le 2. ye hamile kalıp 20 kg da öyle almıştım halim harap anlayacağın

hnd cım sağlık olsun tatlım bu hafta takım pek parlak değil zaten vazgeçmek yok haricinde tabii durumda ve hazoş da güzel kg verdi de vazgeçmek yok başka

***5.TAKIM - 352.ETAP***[/COLOR]

toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,70/61,50/0,20/ %0,32)
Hnd (67,8/68,00/-0,20/ -%0,29 )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/60,90/0,53/%0,85 ) 350. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü
ebbisss (91,6/)

5.TAKIM ORTALAMASI :

Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bu hafta 68.0

Bu hafta kilo veremedim.

hnd canım sen sabit değil kg almış görünüyorsun dur eski listeye bir bakayım

Son düzenleme:
kızlarrr ebbisss in dedesi öldüğü için bu hafta kg bildirmedi şu ana kadar ne yapacak sizce 12 ye kadar bekleyelim normalde bu hafta listeye girecekti önceki kg sunu ekleyelim mi yoksa ebbiss yerine bu hafta hazoş u mu alalım ebbisss çok istiyordu listeye girmek açıkcası onu bende eklemek istiyorum deneme süresi nerdeyse 4 hafta olacak kızın?

evet canım bence de atık listeye girmeliydi ama bugün kilo bildiriminde bulunur mu bilemiyorum...bir de zor bir süreç atlatıyorlar, sonuçta taziye ... önümüzdeki hafta aramıza dönebilecek mi acaba???... istersen 12 ye kadar bekle...ama bu süreç uzun sürüp haftaya da aramıza dönemezse zor durumda kalır mıyız?

canım giderken bir kaç gün müsade demişti olmazsa 12 ye kadar bekleyelim gecen haftaki kg su ile listeye sokalım sanmıyorum haftaya gelir diye bekliyorum

hazoş cum sana bi şey sormuştum yanıtını alamadımm

canım ben sizde katılmadım 2 sene önce başka takımdan mezun olmuştum..o senin kötü olmus veremeden ikinciye hamile kalmak..bizde ikinciyi istiyoruz ama zamanını bilmiyoruz..kız ilkokula başlayınca mı iyi olur yoksa aralarındaki yaş farkı açılmadan mı iyi olur bilemiyoruz=(((

bencede ver kilolarını öyle hamile kal..he daha sağlıklı..kilo olunca hamilelikte şeker falan da çıkıyor..

haa şimdi hatyırladım sen mezun olarak ayrılmıştın kusura bakma canım benden sana abla tavsiyesi bu arada fazla arayı açmayın zor oluyor sonra

haa şimdi hatyırladım sen mezun olarak ayrılmıştın kusura bakma canım benden sana abla tavsiyesi bu arada fazla arayı açmayın zor oluyor sonra

yaa herkes öyle diyor ama benimki 2.5 yasında hala uyku düzenimiz yok iki tanesiyle nasıl başa çıkarım onu bilmiyorum....kesin kafayı yerim=(( deniz beni çok yoruyor....hala normal bir hayatımız yokkk

kaptancım bizi de listeye eklesen olmaz mı hem takımın ortalaması da yükselir...
bu arada benimde reglim yaklastıı yaaaaa canım tatlı istiyoooo=((((

başlayalım tatlım ben de varım ama yarın akşam bi yemek davetine katılacağım olmadı yemekte bozar, sonra devam ederim artık

Bende bu aksam katilacagim ama dikkat edeceğim.bu hafta sıkí tutalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaa herkes öyle diyor ama benimki 2.5 yasında hala uyku düzenimiz yok iki tanesiyle nasıl başa çıkarım onu bilmiyorum....kesin kafayı yerim=(( deniz beni çok yoruyor....hala normal bir hayatımız yokkk
canım ilk çocukta onlar çok normal bizlerde acemi olduğumuz için zor büyütüyoruz ama inan 2. daha rahat olur fazla arayı açmadan 2. yi yap bence bizimkiler arasında 6 yaş var sonradan herşeye sıfırdan başlamak çok zor geldi
Bende bu aksam katilacagim ama dikkat edeceğim.bu hafta sıkí tutalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

destansı canım daha önce yarışmaya katıldığın ismini hatırlıyormusun sen ne zaman katılmıştın diskalifiye oldun mu listeye eklemek için ona ihtiyacımız var

hmmmm.ay bilemiyorum valla yaaa 1 hafta önce haziran gibi düşünüyorduk..sonra kız 1 haftadır geceleri çıldırınca vazgeçtık=)))

hmmmm.ay bilemiyorum valla yaaa 1 hafta önce haziran gibi düşünüyorduk..sonra kız 1 haftadır geceleri çıldırınca vazgeçtık=)))

yok yok siz gene haziran gibi düşünün emin ol iyi olacak benim küçük oğlumda 2011 temmuz doğumlu seninki hangi ay?

Amin benide yolumdan şaşırtmasınnn:) mqyısta 55 olacağım inşallah

***5.TAKIM - 352.ETAP***[/COLOR]

toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,70/61,50/0,20/ %0,32)
Hnd (67,8/68,00/-0,20/ -%0,29 )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/60,90/0,53/%0,85 ) 350. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü
ebbisss (91,6/)
hazos87 (55,60/54,90/0,70/%1,26) mezun olan üye geri döndü

5.TAKIM ORTALAMASI :

hazoş cum sen kaçıncı etapta mezun olmuştun canım bir bakabilirmisin ben işyerinde sorun var açamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…