- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.821
tamam canım o zaman yeni üye gibi girişini yaparız haftaya ama kilo verirsen ona göree
canım hiç sorun değil bende gecen hafta eksideydim gerçi pek telafi etmiş sayılmam ama daha iyi olacak inşallah haftaya hepimiz için
5. Takim huuuu
bu hafta canlanalim, sporumuzu degistirelim ve haftaya birinci olalim :)
fakat canlanalim derken cok sıkı diyet yaparak kendimize eziyet etmeyelim. Zaten bu diyetler ille ki bi yerde patliyor ve tikinmalar basliyor. o yuzden amacimiz surdurulebilir saglikli beslenme olmali. birakir birakmaz tikinmaya baslayacagimiz, ac kaldigimiz, gunluk 1200 kalorinin altina indigimiz bir diyet olmamali.
bugun guzelce beslenip sporumuzu yapalim, haftasonu da lutfen cozutmayalim. bu gidisle pazartesi takim ici tarti gunu olsun diyecegim
canım geçmiş olsun eşinin durumu nasıl sen burayı merak etme tatlım
tamam canım listeye ekleyeceğim de
gecmis olsun canim, seni yogun calisma yordu ve bagisikligini dusurdu sanirim. bol bol dinlen, iyilesmene bak.
hem kilo alıp hem bildirimi yanlış yapan takımdaşınız olarak , kilo veren herkesi kutluyorum
geçmiş olsun canım......
canııım çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım ben de hmcim nerelerde diyordum...dinlen, toparla kendini...
kızlar ben de çıkıyorum işlerim var dönüşte görüşürüz öptüm hepinizi
kızlar kilo veren herkesi çok ama çoktebrik ediyorum .
az önce çok kötü birşey yaptım.ama çok mutlu oldum. ne zamandır hiç kızartma sürmemiştim ağzıma.patates,kabak ,biber üzerine de domates.off bir güzel göründüki gözüme,eşimde gelirken fırındak sıcacık ekmek almış dumanı tütüyor birde odun fırınında pişmiş mis gibi. çok direndim ama olmadı .yarım ekmekten biraz fazla 3/4 kadar ekmeğin içine doldurdum kızartmaları resmen saldırdım. oda yetmedi portakallı kek yaptım 3 dilim kadar da ondan eşim bana bakarken gözleri resmen böyle oldu çatlamak üzereyim şuanda.
.
***5.TAKIM - 352.ETAP***
toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,70/61,50/0,20/ %0,32)
Hnd (67,8/68,00/-0,20/ -%0,29 )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/60,90/0,53/%0,85 ) 350. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü
hazos87 (55,60/54,90/0,70/%1,26) 255. etapta mezun olan üye geri döndü
5.TAKIM ORTALAMASI : 0,52
kızlar listemiz bu şekilde ebbisss sanırım bu hafta bildirimde bulunamayacak mazereti dolayısı ile o yüzden onu haftaya ekleyeceğiz paylaşım alanına ekliyorum
çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?
Sevda hani böyle küçük çocuklar anneleri ortada yokken yaramazlık yapar da sonra anlatırlar ya aynı öyle geldin
derin falansa ihmal etme dikis attir hmcim. bir de en son tetanoz asindan beri ne kadar zaman gecti? cok olduysa bir de tetanoz asisi olman iyi olur.
kizlar sakin kalmaya calisiyorum hatta suan gayet iyiyim sadece hirsliyim
mobingi arastirdim aslinda giriyor şimdi delillerimi topluyorum olmayan deliller var onun icin ufak tuzaklarla delil aliyorum yarin cevap gelecekmis bekliyorum
bu aralar sorunluyum Allah aydinligi gostersin insallah
5. Takim huuuu
bu hafta canlanalim, sporumuzu degistirelim ve haftaya birinci olalim :)
fakat canlanalim derken cok sıkı diyet yaparak kendimize eziyet etmeyelim. Zaten bu diyetler ille ki bi yerde patliyor ve tikinmalar basliyor. o yuzden amacimiz surdurulebilir saglikli beslenme olmali. birakir birakmaz tikinmaya baslayacagimiz, ac kaldigimiz, gunluk 1200 kalorinin altina indigimiz bir diyet olmamali.
bugun guzelce beslenip sporumuzu yapalim, haftasonu da lutfen cozutmayalim. bu gidisle pazartesi takim ici tarti gunu olsun diyecegim
ama çok mutluyum ben ...ne zamandır onlara kızartma yapıyorum onlar yerken uzaktan izliyordum.hem ayça kaya da demiş ya gerçi ben duymadım eltim anlattı haftada 3 gün istediğinizi yiyin ama saat 4 ten sonra hiçbirşey yemeyin demiş.gerçekten dedimi bilmiyorum gaza geldim işte..
.
Amanın mesajı okuyunca korktum
Tam köşe yerde dikiş attırması zor vazgeçmek yok, tetanoz aşını da bilmediğim bir tarihte oldum ama bıçağı aldığımızın ertesi günü oldu bu iş, bir şey çıkmaz heralde artık.
İyi yapmışsın be Sevdacım şu mutluluk bir kızartmaya ahh ne halledere gelmişiz
Ben de evdeyken kimse bana dokunmasın dışarı falan çıkmayayım derdim ama bazen insanın temiz havaya ihtiyacı oluyor
bu arada görev dönüşü yarışmaya katılabilirim sanırım - fotoğraf makinesi alırsam tabii - sponsorum olarak seni gösteriyim mi?ya da 5. takım mı desem ki?
ben o kuşları ilk eklendiği gün gördümne anlama geldiğini de yazayım hemen - daha önce sadece beğen tuşu vardı sağ alt köşede onu kaldırıp sol alt köşeye altı köşeli bir yıldız koydular sonra her beğeniye göre sitede performans değerlendirmesi gibi bir sistem getirdiler - aldığınız belli bir beğeni sayısına göre o mavi kuşun üstüne geldiğinizde yazı değişiyor sanırım her 10 beğenide bir yazı değişiyor benim şu an 53 olmuş beğeni sayım mesela... Bu beğeni sayıları çoğaldıkça mavi kuşun sayısı da artıyor birkaç üyede gördüğüm kadarıyla...
menü genel olarak güzel hmcim - çikolata hangisindendi ki acep? orada cadbury bubbly yazmış bunun açılımı milkanın baloncuklu sütlü çikolatası gibi bişey
sanırım bunu fi
çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?
hndcim sayende fırladım sokağa, hiç durmadan 2,5 saat tempolu yürüdüm sayende, teşekkür ederim tatlım...bu arada yürüyüşümü tamamladıktan sonra fotolarda çektim sizin için...çıkamayanlara ve de lilye de özlem giderme anlamında paylaşayım istedim :)
Eki Görüntüle 1020984
Teşekkür ederim
tuzlu kurabiye yağlıydı sanırım - hafta sonu da uyuyamayacağım maalesef Pazar yolda olacağım eee Cumartesi de hazırlıkla geçer ama zaten 6-7 saat uyusam yetiyor
ben çok kasmıyorum aslında ama ödem yapması kötü yoksa gün içinde aç kaldım resmen o da ödül gibi geldi - bu arada senin de iradeni tebrik ediyorum
Bugün spora gideceğim işten sonra da çarşıya gideceğim yani hem yürüyüş hem salon sporu olacak bugun
Ayrıca güzel yorumların için de teşekkür ederim
evet geçenki zormuş - benim yarın parayı yatırmam lazım o zaman çünkü haftaya seminerde olacağım orada banka bulamam herhalde - iyi ki son başvuru tarihini söyledin teşekkürler
Luci teşekkür ederim zaten ben de internetten manzara resmi arıyordum sonra bi kkya gireyim bakayım gruptakiler napıyr dedim o fotoğrafı görünce altında da lily yazınca hoşuma gittihemen albümüne baktım
durumdaya özelden mesaj gönder istersen görmemiş olabilir
açıkçası ben Denizli'yi senin anlattığın kadar sevmezdim yani o şehir memleketim tamam ama beni yordu birçok konuda - artık sadece gezme amaçlı giderim
sen güzel pozlar yakalamışsın
maşallah
Dikkat et Gamze - hasta olmanı istemeyiz
Çok çok geçmiş olsun
Yok canım ben Bilecik'teyim - bizim burada çok mağaza yok avm hiç yok Eskişehir'e gidiyoruz büyük alışverişlerde
ben çok gezmemişimdir ne İzmir'de ne Denizli'de ama işte merkezde yaşayınca birçok yerini öğreniyr insan...
Çınar'daki fotoğraf için dedim bunun bir binadan çekilme ihtimali yok nasıl çekmiş acaba diye sorayım istedim Merkezin ortası sonuçta
ben Eskişehire alışverişe gidiyorum birkaç yerine gezmek için gitmişimdir - Nergis'i de çok iyi bildiğimden ya da yaşanmışlıktan değil de bir sınav sonrası ara yollardan geçerken bir sokak boydan boya Nergis market - Nergis kasap tarzında eski mahalleleri andırıyordu hoşuma gitti çok sıcak geldi
İzmir'in de denizine hayranımdır - deniz olsun yeter bana...
senin menülerin zaten az oluyor - öğlenki abur cuburu eminim bünyen kaldırır
bu arada Zeynep'in bir sorunu vardı imkan bulup geçmişe göz atarsan görürsün - hukuki açıdan yorumunu ben de merak ediyorum
Ayyy Safranbolu evlerine bayılıyorumGitmedim ama evleriyle meşhur yani :) İzmir Şirince'nin evleri de Safranbolu evlerine benziyor
canım şimdi pek canım bişey istemedi akşama mezgit yapacağım 1 kg mezgiti 1 kaşık yağla tava gibi olacvak ama yağsız kandırmaca
yanında da salata olacak
canım geçmiş olsun eşine umarım sorun geçmiştir anjiyoödem sonucu sanırım olan rahatsızlığı dimi?
lucim denizliyi bende sevmiştim kuzenim 5-6 sene oturmuştu o otururken 1-2 defa gidip gelmişliğim var pmukkale karahayıt falan da çok güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?