Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canim merak etme şöyle bir silkelenip kendime geleceğim. Kilo vereceğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5. Takim huuuu

bu hafta canlanalim, sporumuzu degistirelim ve haftaya birinci olalim :)

fakat canlanalim derken cok sıkı diyet yaparak kendimize eziyet etmeyelim. Zaten bu diyetler ille ki bi yerde patliyor ve tikinmalar basliyor. o yuzden amacimiz surdurulebilir saglikli beslenme olmali. birakir birakmaz tikinmaya baslayacagimiz, ac kaldigimiz, gunluk 1200 kalorinin altina indigimiz bir diyet olmamali.

bugun guzelce beslenip sporumuzu yapalim, haftasonu da lutfen cozutmayalim. bu gidisle pazartesi takim ici tarti gunu olsun diyecegim

çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?

***5.TAKIM - 352.ETAP***

toplight ( 73,7/73,50/0,20/%0,27)
Lily86 (76,0/76,2/+0,2/%-0,26) izinli
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 ) sabit
Vazgecmekyok (90,8/ 88,5/2,3/%2,53)
yu_zey (61,70/61,50/0,20/ %0,32)
Hnd (67,8/68,00/-0,20/ -%0,29 )
Sevda_M( 73,0/ 73,0/0,00/%0,00) sabit
durumda( 62,5/60,90/0,53/%0,85 ) 350. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü
hazos87 (55,60/54,90/0,70/%1,26) 255. etapta mezun olan üye geri döndü

5.TAKIM ORTALAMASI : 0,52

kızlar listemiz bu şekilde ebbisss sanırım bu hafta bildirimde bulunamayacak mazereti dolayısı ile o yüzden onu haftaya ekleyeceğiz paylaşım alanına ekliyorum

kızlar kilo veren herkesi çok ama çoktebrik ediyorum .

az önce çok kötü birşey yaptım. ama çok mutlu oldum. ne zamandır hiç kızartma sürmemiştim ağzıma.patates,kabak ,biber üzerine de domates.off bir güzel göründüki gözüme,eşimde gelirken fırındak sıcacık ekmek almış dumanı tütüyor birde odun fırınında pişmiş mis gibi.çok direndim ama olmadı .yarım ekmekten biraz fazla 3/4 kadar ekmeğin içine doldurdum kızartmaları resmen saldırdım. oda yetmedi portakallı kek yaptım 3 dilim kadar da ondan eşim bana bakarken gözleri resmen böyle oldu çatlamak üzereyim şuanda.

.

canım geçmiş olsun eşinin durumu nasıl sen burayı merak etme tatlım

tamam canım listeye ekleyeceğim de

Kaptan teşekkür ederim.
Eşim şimdi iyi ama çözümü olmadığı sürece ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
Bir anda dili şişiyor, hatta bazen küçük dil ama çözüm yok çok kötü bir hastalık.

gecmis olsun canim, seni yogun calisma yordu ve bagisikligini dusurdu sanirim. bol bol dinlen, iyilesmene bak.

Strese bağlıyorum ben de vazgeçmekyok, stres bağışıklığı zayıflatıyor zaten çalışamıyorum da iyice gerildim. Bitse de gitsek modundayım.
hem kilo alıp hem bildirimi yanlış yapan takımdaşınız olarak , kilo veren herkesi kutluyorum

Çok sevinmlisin

geçmiş olsun canım......

Teşekkür ederim hazoşcum.

canııım çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım ben de hmcim nerelerde diyordum...dinlen, toparla kendini...

kızlar ben de çıkıyorum işlerim var dönüşte görüşürüz öptüm hepinizi

Saol Lucim, hiç halim yok hasta olmadım ama olayım modundayım, nazar boncuğu falan işe yaramadı

Sevda hani böyle küçük çocuklar anneleri ortada yokken yaramazlık yapar da sonra anlatırlar ya aynı öyle geldin

vazgeçmek yok tebrik ederim seni.bu haftaki birincilik bayrağını kesin sen alırsın.maşallah.

.

çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bu arada ptesi takım içi tartı günü olması iyi fikir hadi oylamaya sunalım ne dersiniz?

Tabi asıl listede olan arkadaşlarımız yorumlarını bildirsin ama haftada 2 gün tartı günü acaba cumanın önemini azaltır mı kaptan ? Mesela çarşambadan başlıyoruz aman dikkat edelim vs diye ..

Sevda hani böyle küçük çocuklar anneleri ortada yokken yaramazlık yapar da sonra anlatırlar ya aynı öyle geldin

ama çok mutluyum ben ...ne zamandır onlara kızartma yapıyorum onlar yerken uzaktan izliyordum.hem ayça kaya da demiş ya gerçi ben duymadım eltim anlattı haftada 3 gün istediğinizi yiyin ama saat 4 ten sonra hiçbirşey yemeyin demiş.gerçekten dedimi bilmiyorum gaza geldim işte..

.

derin falansa ihmal etme dikis attir hmcim. bir de en son tetanoz asindan beri ne kadar zaman gecti? cok olduysa bir de tetanoz asisi olman iyi olur.

Amanın mesajı okuyunca korktum
Tam köşe yerde dikiş attırması zor vazgeçmek yok, tetanoz aşını da bilmediğim bir tarihte oldum ama bıçağı aldığımızın ertesi günü oldu bu iş, bir şey çıkmaz heralde artık.

Zeynep ne oldu bu işten haber çıktı mı ?

gerçekten çok güzel bir fikir bu bencede cnm öyle olursa dediğin gibi haftasonu cozutmalarının da önüne geçilebilir..gerçi tamam benim cozutmam yeterli de..

.

İyi yapmışsın be Sevdacım şu mutluluk bir kızartmaya ahh ne halledere gelmişiz

ayy canım ya çok geçmiş olsun .geçen alıntılamıştım ama karışıp gitti öyle.

.

İyi yapmışsın be Sevdacım şu mutluluk bir kızartmaya ahh ne halledere gelmişiz

valla ya yazık bize.4 gün önce falandı yine kızartma yaptım yiyolar benim küçük oğlan benimle dalga geçiyor. ahh anne ne senin bu çektiğin yazık be sana diyor. bırak çocuklara bile malzeme oluyoruz artık..

.

Lilycim okurken mecburen sürekli ders, dışarıda yemek, koşuşturma derken inan o kadar tatlı geldi ki şu dönem evde zaman geçirmek, tabi haklısın temiz hava konusunda, planladığım gibi olursa seneye zaten tekrar okul dönemim başlar
Evet biz de ben de sponsor olurum, bu yarışmada sen girersin diye niyetlenmedim hiç

Maşallah ne kadar dikkatlisin öyle sen ben o gün nazar boncuğu koyarken farkettim ..

Lİlycim yeni bilmiyorum ama ben ilk kez gördüm bu Milkanın baloncuklu çikolatası vardı ondan yedim.

BU tarz bir şey ..

Nasıl güzel bir manzaradır O lucim ..
Ben bilmiyordum hiç denizlinin böyle bir şehir olduğunu.

Aaa ne güzel Eskişehire gideceksin demek ..
Ama dikkat et kendine Esparkın oralar karışıktır.

Evet kaptancım onun sonucu, maşallah hafızana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…