Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahahahha babayı zayıfladıı, öyle yerinde sayıyor halaa annem derkii kızımm fesat olma, fesadın hiç bir işi rast gitmez .

yapma yaaa, zayıfladı mezun oldu sandım... o zaman kötü tabi :) bu arada anneciğinin şu sözlerine bayılıyorum

yok tatlım en güzelini yapıyorsun içinde kalmasındansa dışarı atmak çok daha faydalı, inan bana :)

neyse eskiye göre daha iyiym çok şükür evlendikten sonra biraz daha duruldumm

hepimizin yüreği güzel önemli olan bu

neyse eskiye göre daha iyiym çok şükür evlendikten sonra biraz daha duruldumm

hepimizin yüreği güzel önemli olan bu

eşimle nişanlıyken oturuyoruz iş yerimde ve çok büyük bir mekan, gece kulübü, restoran vss... ben işletme müdürlüğü yapıyorum ve birine çok sinirlendim ama tarif edemem sinirimi arkasından küfür etmek-laf etmek istiyorum diyeyim-ya da bir şeyler söyleyip rahatlamak- ama bilmiyorum ki ne söyleyecem o esnada ağzımdan eşşek herif çıkmış...eşim yıllarca gülmüştü küfür ederken bile çok zariftir benim eşim diye :) en sıkıntılı ve sinirli halimde bile laf çıkmaz benim ağzımdan :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama sen boşwer bozma kendini
Allaha şükür benimde küfür alışkanlığım yok bi bayanada asla yakıştıramadım seylerden biri

Ama sen boşwer bozma kendini
Allaha şükür benimde küfür alışkanlığım yok bi bayanada asla yakıştıramadım seylerden biri

kesinlikle, katılıyorum sana tatlım... ama bazen şöyle, salak, gerzek ve benzeri gibi masum kelimeleri de kullanmak istiyorum rahatlayabilmek için, canım çekiyor kullananları gördükçe ve de tabiki hakedenleri gördükçe de...

sohbete doyum olmaz kızlar ben biraz kaçıyorum sonra görüşürüz yine takıldım kaldım size... vallahi şu kadar yazışmak bile rahatlattı... :) öptüm çook

yok yok canın cekmesin güzel seyler değil onlarrr

sohbete doyum olmaz kızlar ben biraz kaçıyorum sonra görüşürüz yine takıldım kaldım size... vallahi şu kadar yazışmak bile rahatlattı... :) öptüm çook

görüşürüs canım bende kaçıyorumm işlerimi halledeyimmm

sen bilirsin tatlım o zaman bu hafta da izinli olursun tatlım

yaa kızlar çirkeflik dedinizde öğleyin birini yırtacaktım sakinleşmek için çok uğraştım dün bir tel geldi oğlumu mental aritmetiğe göndermiş ödemesini de kredi kartı ile yapmıştım gecen sene elimizde senediniz var borcunuzu ödeyin değilse yarın avukata veriyoruz haciz gelecek diye kafam attı ama nasıl inanamazsınız oğlan zaten 5 aylık dersanenin 2 ayına gitti devamına gitmedi ona mı yanarsın ödemeler kredi kartından 9 ayda bitti gitmediği dersanenin parasını ödedik ona mı yanarsın bi de adam haciz göndeecez diyor bugün araılar ellerinde 5500 tl lik senet varmış bizim imzaladığımız güya ödediğimiz 550 tl adamla kavga ettik sormayın tam çemkirmek istedim de beceremedim

tamam kaptancım öyle yapalım reglim şişirir zaten beni, koruma yaptığım için diyet de yapmıyorum + çıkma ihtimalim var...

ahhh ahhh tam da aynı konuda dertlenmişiz, çook geçmiş olsun...ben de beceremiyorum çemkirmeyi diyordum tam da...nasıl bi kumpas kurdularsa, ceremesini sana çektirmeye çalışıyorlar...eee nasıl çözdün durumu? gelmiş geçmiş olsun yaa, artık ben baktım çıkamıyorum işin içinden eşime havale ediyorum sen görüş çöz bu sorunu diyorum yoksa canım çok sıkılıyor, çemkiremediğim için de üzülen ben oluyorum

canım tamam haftaya yazarız listeye valla öğlen gittim işte senedi aldım sözleşmeyi yırttılar ama sahte sözleşme avukatla konuştum sahte evrağa teşebbüs diye bir suç yok dedi durumda avukatım neredesin?
ortada mağduriyet kalmadı ama 2 gündür benim sinirlerimi bozmam yeterli oldu adamlar amma sahtekar yaa kendi kendilerine senet düzenleyip bi de icra takibine vereceklermiş

neyse ki çözülmüş, çok geçmiş olsun... etrafta sahtekar çok gerçekten, bazen sinir sistemimizi allak bullak ediyorlar...

selam kızlarrrr....
maşallah döktürmüşsünüz yine

hazoşcum zamanla emin ol sende alışacaksın diyete ilk başladıysan daha önceden hiç yapmamışsan böyle hissetmen normal.

lilycim canım kolay gelsin fırsat buldukça gel özletme kendini

lucim canım bende senle beraber 2 haftadır korumada gibiyim nerdeyse..sen yoksun ya yaramadı bana .

gamzeee özledim seni görüşemedik öğleden sonra

.

canııım az kaldı, dönüşte motive edeceğim ben seni, takipteyim yine de diğer tarafta yediklerinin takipçisiyim haberin ola güzelim :)

Kızlarr Mutfağımı Kapadımmm

Bugünkü Menümm

Sabah

1 sandwich ekmeğine yapılmış tost

Öğlen

4 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget
salata

Ara Öğün

1 portakal
2 galeta

Akşam

2 yk bulgur pilavı
3 yk çorba
salata

Ara Öğün

Ona daha karar vermedim kızlar bakacağım

Su: 1.5 lt + bitki çayları +devammm
Spor : 30 dk yürüme +30 pilates ( eve giderken erken inip yürücem akşamda pilates düşünüyorum yapmazsam söylerim )

menun guzel canim. sandvic ekmegi eger dogru dusunuyorsam kucuklerdendir, 10-12 cm uzunlugunda.

Ben de yazayim menumu

sabah: 1 haslanmis yumurta, 50 gr kadar lor peyniri, 1 dilim ekmek, 4 kokteyl domates

ara: 1 avuc kuru uzum

ogle: 1 kase bugday corbasi (156 kal) 4 tane etiform corekotlu (58 kal)

ara: 4 kuru kayisi, 200 gr yagsiz yogurt

aksam: dunku firinda sebzeli kofte (300 kal) 150 gr yagsiz yogurt

ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 1 greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir.

18:20 itibariyle son yemegimi yedim.

spor: sinavdan cikinca slim in 6'imi yapicam insallah. baska bisi yaparsam yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…