- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.101
hahahahahha babayı zayıfladıı, öyle yerinde sayıyor halaaannem derkii kızımm fesat olma, fesadın hiç bir işi rast gitmez .
yorumunu yesinler senin...evet şekerim salon hanımefendisiyim ben, tutarlı ve dengeli tavrımdan asla taviz vermem
yok tatlım en güzelini yapıyorsun içinde kalmasındansa dışarı atmak çok daha faydalı, inan bana :)
yapma yaaa, zayıfladı mezun oldu sandım... o zaman kötü tabi :) bu arada anneciğinin şu sözlerine bayılıyorum
neyse eskiye göre daha iyiym çok şükür evlendikten sonra biraz daha duruldumm
hepimizin yüreği güzel önemli olan bu
yeapppp aynen öyleee
aynen öyle yavrumm
yesinlerrrrr
yapma yaaa, zayıfladı mezun oldu sandım... o zaman kötü tabi :) bu arada anneciğinin şu sözlerine bayılıyorum
eşimle nişanlıyken oturuyoruz iş yerimde ve çok büyük bir mekan, gece kulübü, restoran vss... ben işletme müdürlüğü yapıyorum ve birine çok sinirlendim ama tarif edemem sinirimi arkasından küfür etmek istiyorum ama bilmiyorum ki ne söyleyecem o esnada ağzımdan eşşek herif çıkmış...eşim yıllarca gülmüştü küfür ederken bile çok zariftir benim eşim diye :) en sıkıntılı ve sinirli halimde bile laf çıkmaz benim ağzımdan :)
Ama sen boşwer bozma kendini
Allaha şükür benimde küfür alışkanlığım yok bi bayanada asla yakıştıramadım seylerden biri
kesinlikle, katılıyorum sana tatlım...ama bazen şöyle, salak, gerzek ve benzeri gibi masum kelimeleri de kullanmak istiyorum rahatlayabilmek için, canım çekiyor kullananları gördükçe ve de tabiki hakedenleri gördükçe de...
sohbete doyum olmaz kızlar ben biraz kaçıyorum sonra görüşürüz yine takıldım kaldım size... vallahi şu kadar yazışmak bile rahatlattı... :) öptüm çook
yok yok canın cekmesin güzel seyler değil onlarrr
görüşürüs canım bende kaçıyorumm işlerimi halledeyimmm
sen bilirsin tatlım o zaman bu hafta da izinli olursun tatlımcanım sen bak benim kiloda değişiklik yok zaten koruma ve sabitleme yaptığım için..ama cumaya kadar regl olabilirim belki ödem yapar bana kalırsa 2 hafta izinli olmak isterim ama sen kurallarımıza bak, bildirmem gerekirse de yazarız :)
hoşbuldum zeynebim :) ne tatlısın yaaa, inanmam senden çirkeflik geleceğineah ben de hep öyle çeçeron, lanet olayım istedim ama hiç açamam çenemi, küser kenara çekilir, muhattab almam kızdığım kişiyi... hayatım boyunca da hayatıma sokmam bir daha kinim fecidir benim de...ama isterdim şöyle ağız dolusu laf sokup çemkirebileyim...nerde ben de o çeçeronluk ((
kesinlikle, katılıyorum sana tatlım...ama bazen şöyle, salak, gerzek ve benzeri gibi masum kelimeleri de kullanmak istiyorum rahatlayabilmek için, canım çekiyor kullananları gördükçe ve de tabiki hakedenleri gördükçe de...
sen bilirsin tatlım o zaman bu hafta da izinli olursun tatlım
yaa kızlar çirkeflik dedinizde öğleyin birini yırtacaktım sakinleşmek için çok uğraştım dün bir tel geldi oğlumu mental aritmetiğe göndermiş ödemesini de kredi kartı ile yapmıştım gecen sene elimizde senediniz var borcunuzu ödeyin değilse yarın avukata veriyoruz haciz gelecek diye kafam attı ama nasıl inanamazsınız oğlan zaten 5 aylık dersanenin 2 ayına gitti devamına gitmedi ona mı yanarsın ödemeler kredi kartından 9 ayda bitti gitmediği dersanenin parasını ödedik ona mı yanarsın bi de adam haciz göndeecez diyor bugün araılar ellerinde 5500 tl lik senet varmış bizim imzaladığımız güya ödediğimiz 550 tl adamla kavga ettik sormayın tam çemkirmek istedim de beceremedim
tamam kaptancım öyle yapalım reglim şişirir zaten beni, koruma yaptığım için diyet de yapmıyorum + çıkma ihtimalim var...
ahhh ahhh tam da aynı konuda dertlenmişiz, çook geçmiş olsun...ben de beceremiyorum çemkirmeyi diyordum tam da...nasıl bi kumpas kurdularsa, ceremesini sana çektirmeye çalışıyorlar...eee nasıl çözdün durumu? gelmiş geçmiş olsun yaa, artık ben baktım çıkamıyorum işin içinden eşime havale ediyorum sen görüş çöz bu sorunu diyorum yoksa canım çok sıkılıyor, çemkiremediğim için de üzülen ben oluyorum
canım tamam haftaya yazarız listeye valla öğlen gittim işte senedi aldım sözleşmeyi yırttılar ama sahte sözleşme avukatla konuştum sahte evrağa teşebbüs diye bir suç yok dedi durumda avukatım neredesin?
ortada mağduriyet kalmadı ama 2 gündür benim sinirlerimi bozmam yeterli oldu adamlar amma sahtekar yaa kendi kendilerine senet düzenleyip bi de icra takibine vereceklermiş
selam kızlarrrr....
maşallah döktürmüşsünüz yine
hazoşcum zamanla emin ol sende alışacaksın diyete ilk başladıysan daha önceden hiç yapmamışsan böyle hissetmen normal.
lilycim canım kolay gelsin fırsat buldukça gel özletme kendini
lucim canım bende senle beraber 2 haftadır korumada gibiyim nerdeyse..sen yoksun ya yaramadı bana .
gamzeee özledim seni görüşemedik öğleden sonra.
Kızlarr Mutfağımı Kapadımmm
Bugünkü Menümm
Sabah
1 sandwich ekmeğine yapılmış tost
Öğlen
4 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget
salata
Ara Öğün
1 portakal
2 galeta
Akşam
2 yk bulgur pilavı
3 yk çorba
salata
Ara Öğün
Ona daha karar vermedim kızlar bakacağım
Su: 1.5 lt + bitki çayları +devammm
Spor : 30 dk yürüme +30 pilates ( eve giderken erken inip yürücem akşamda pilates düşünüyorum yapmazsam söylerim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?