Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten az işim var diye kaçınca sen uyuduğunu tahmin edebiliyoruz canım benim:)

yapma yaaa, neymiş o öyle, sıkı yönetim mi ilan etmiş :) çok biliyorsa zayıflama gruplarında işi neymiş...hiç keyif vermez öyle asosyal, suratsız, itici, her şeye muhalefet tipler... ama hakkını yemeyelim şimdi kızın, bir yandan düşününce bak zayıflamış gitmiş, o gitmiş biz hala burada uğraşıyoruz

son olarak alıntılayamadığım sevgili arkadaşlarım:

lilycim : tadını çıkart ortamın :) sağsalim dön gel aramıza...

zeynebim: keyifle okudum ben de gamze gibi yazdıklarını, ellerine sağlık canım

hndcim gayet güzel devam etmektesin, kolaylıklar dilerim canım

hazoscum sana da kolaylıklar dilerim

hmcim hasta olmak üzereymişsin dikkat et kendine kuzum, çook geçmiş olsun...benim de bu ara biraz boğaz ağrım var üşütüyoruz galiba

herkesi öper yarın ki 5 mesajda görüşmek ümidiyle keyifli saatler, kalorisiz diyetler dilerim

merhaba arkadaşlarrrr, merhaba sevdacımmm yine çok tatlı ve anlamlı bir yeni gün mesajı...öptüm seni :)

Merhaba Canım hoşgeldinnn

afiyet olsun canım benim iyi yapmışsın, bu arada kemalpaşa tatlısını da çoook severim

Allah Allah kimmiş o bakım sen söyle bana ben ona neler ediyorum.

ayıptır söylemesi biriyle ters düşmeyegöreyim abovv o ne çirkeflik bendeki yavvv

Arkadaşlarım hep der zaten seninle ters düşülmez diye

Ben sevmem öyle seyi yaa yani herşeyin bir adabı var yorum yapmanında birşeyi anlatmanında.

Sonuçta buradaysak hepimizin ortak noktası aynı dolayısıyla kişiyi ebedi kırmanın ve küstürmenin sevkini kırmanın manası yok.

hoşbuldum zeynebim :) ne tatlısın yaaa, inanmam senden çirkeflik geleceğine ah ben de hep öyle çeçeron, lanet olayım istedim ama hiç açamam çenemi, küser kenara çekilir, muhattab almam kızdığım kişiyi... hayatım boyunca da hayatıma sokmam bir daha kinim fecidir benim de...ama isterdim şöyle ağız dolusu laf sokup çemkirebileyim...nerde ben de o çeçeronluk ((

teşekkür ederim lucimmm sende kendien ii bak yarın görüşmek üzereee

herkese karşı öyle değilimdir ama ebedi konuşmadıklarım vardır mesela onlara tek kelime bile etmem tenezzül bile etmem ama böyle aynı ortamda falan bulunuyorsun ya mecburenn çaktırmadan lafımı koyarım ortaya

sadece küs olduklarıma da değil varsa bir yanlış mutlaka bir şekilde iletirim ona

iğnemelerim vardır yani.

Tabi anlayanaaa

bu aralar durgunum ama

benimde ebedi konuşmamalarım vardır, onu hakediyor bazen bazı insanlar laf da sokarım ama kavgacı olamıyorum maalesef, isterdim...bazıları çok güzel kavga edip stres atıyorlar, imreniyorum onlara :) ama ben içime atıyorum... aman durgun ol tatlım, boşuna stres olmaya gerek yok

hahahahahha babayı zayıfladıı, öyle yerinde sayıyor halaa annem derkii kızımm fesat olma, fesadın hiç bir işi rast gitmez

.

kız yok kavga etmekten hoşlanmam.
sadece lafımı esirgemem bu yöneticim olsun çalışanım olsun ailem olsun saygı çerçevesinde yaparım ama lafımı asla esirgemem
Bazen bu konu başımı akıyor bana kalmış bazı seyler diyorum ama bazende memnunum herkes haddini bilmeli diyorum.
herkes gibi haksızlığa gelemiyorum gözümü döndüren konular var onlara tahammülüm yok ama kavgacı değilimdir.

hahahahahhaha Sen koruu Yareppiimmm

Ama gerçeği ve doğrusu da bu balımm, bizler zaten diyet yaparak feleğin zillesini yemişizz birde yıkıcı ve motivasyon düşürücü şeyleri okursak ahann bittikk

.

Lucimmmm diyor ki; ben lafımı ortaya koyar geri çekilirim, yarası olan gocunsun, hakkını alan alsın hiçççteee salon hanımefendisi çizgimden kayamam diyorr

.

hahahahahhaha Sen koruu Yareppiimmm

Ama gerçeği ve doğrusu da bu balımm, bizler zaten diyet yaparak feleğin zillesini yemişizz birde yıkıcı ve motivasyon düşürücü şeyleri okursak ahann bittikk

.

zaten yıkıcı motivasyon düşürücü seyler yazmaya ne gerek var ki herkes bir şekilde dikkat ediyor varsa yanlış söylüyoruz

He kişi söylenmesine rağmen aynı devam ediyorsa zaten burda olmasının hiç bir anlamı yok

O anlamda moralin en önemli sey oldugunu düşünüyorum

olsun ama o da çok güzel bir meziyet lafını söyleyip haddini bildiriyorsun, yok ben onu da yapamıyorum

Lucimmmm diyor ki; ben lafımı ortaya koyar geri çekilirim, yarası olan gocunsun, hakkını alan alsın hiçççteee salon hanımefendisi çizgimden kayamam diyorr

.

o yarası olanlar hiç gocunmuyor be gazmem

herkes sütten çıkmış ak kaşık

birebir söylemedikçe kimse üstüne alınmıyor nedense

Lucimmmm diyor ki; ben lafımı ortaya koyar geri çekilirim, yarası olan gocunsun, hakkını alan alsın hiçççteee salon hanımefendisi çizgimden kayamam diyorr .

yorumunu yesinler senin...evet şekerim salon hanımefendisiyim ben, tutarlı ve dengeli tavrımdan asla taviz vermem

o yarası olanlar hiç gocunmuyor be gazmem

herkes sütten çıkmış ak kaşık

birebir söylemedikçe kimse üstüne alınmıyor nedense

O kaşığıııı alıppp kırmakk ve mümkünse yerine yerleştirmek şart diyorsun balımm, çok iyi anlıyorum senii

.

bu konuda ikinize de yürekten katılıyorum güzel arkadaşlarım, motivasyonumu kimsenin düşürmesine müsade etmem, etmedim de zaten, hiç bir konuda!!!, moral önemli fıstıklar, yoksa neden buradayız...dışarıda moral bozan bi sürü abuk tip var zaten :)

O kaşığıııı alıppp kırmakk ve mümkünse yerine yerleştirmek şart diyorsun balımm, çok iyi anlıyorum senii

.

yeapppp aynen öyleee

aynen öyle yavrumm

yorumunu yesinler senin...evet şekerim salon hanımefendisiyim ben, tutarlı ve dengeli tavrımdan asla taviz vermem

yesinlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…