Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menun guzel canim. sandvic ekmegi eger dogru dusunuyorsam kucuklerdendir, 10-12 cm uzunlugunda.

evet canım küçük olanlardan

bende menünü beğendim gayet ölçülü ve güzelll

MAŞALLAH ZEYNEP VE vazgeçmek yok menülerinizi beğendim bakalım siz benimkine ne diyeceksiniz
sabah
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
ara
2 adet yeşil badem
öğle
1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği
1 lokma ekmek
ara
2 kuru incir
1 kare bitter (olmayaydı iyiydi başkan yardımcısı zorla yedirdi)
akşam
1 tabak salata yağsız
1 kk haşlanmış et
1 avuç kadar lavaş ekmeği

spor
35 dk koşu bandı koşma yürüme
30 dk tempolu yürüme
su 2 lt civarı biraz az oldu

çok tşk ediyorum,hoşbuldum :) aminnn aminnn insallah kızımı kucağıma alırım hayırlısıyla zira 7 yıllık bi hasret benim için Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin diyorum ahh ahh uygulayamadım bugünde maalesef pöff
ilk dişimi pıtırcığının canım? bende o günleri sabırsızlıkları bekliyorum..kızım olucak insallah benimde
bu arada ara öğünlerin olsa bu kadar yüklenmezsin canım.. seni tok tutacak şekerini düşürmeyecekler gıdalarla beslensen aralarda ?

tecrübeli annenin hali başkadır derim her zaman aklımda olsunda banada lazım olucak ilerde

odemin yoksa bile eger karbonatli su, idrar sokturucu etki yapiyorsa vucudunda bulunan suyu atiyor olabilirsin.

ben de alisamadim, sogutup bir yudumda iciyorum bitki caylarini. oyle yudum yudum keyifle icmeye alismam sanirim mumkun degil

canım yeşil çayı içemiyorsanız içine bi çay kaşığı bal ile limon sıkın ve öyle içerseniz tadını yumuşatmış olursunuz.. ben hamile kalmadan önce yeşil çay içerdim sürekli.. bide ıhlamur.. şimdi ıhlamura devam ediyorum bitek..
10 numara demek istiyorum,masallah bu kadar azcık şeye doyuyorsun

canım gram üzerinden gidiyorsun ne güzel ilk okuduğumda 10 ceviz 10 badem diye okudum benim gözler 2.ci kez okuduğumda düzelttim menünü beğendim.. bedenin açısından vitamin değerleri iyi gıdalarla beslenmişsin canım .. bu arada sınavında başarılar dilerim

bende yazayım ,7.30da ıuyandım

kahvaltı :
1.5 yufkadan 3 adet gözleme (içine dünden kalan ıspanak yemeğini koydum),
2 fincan şekersiz ıhlamur,,
1 kk peynir,,
2 tatlı kaşığı kadar bal

böyke kuvvetli bi kahvaltı olunca ara ya ihtiyaç duymadım acıkmadım çünkü..

6 saat sonra öğlen;
2 yağda yumurta (tereyağında), 1 dilim ekmek, 1 domates

ara : 1 sade şekersiz nescafe

akşam :

1.5 yufkadan 3 adet gözleme sabahki gibi
1 büyük boy bardak ayran,
bal - çemen üstüne sürdüm

bende 7de aksam yemeğimi yedim..

ara olarak kivi ve portakal yiycem sanırım ..
bu arada dün akşam eşim kendine balık kızarttı kokusuna dayanamadım bende yedim 1 mercan,1 barbun (ama ekmeksiz yedim bunuda belirteyim kızartma olduğu için ekmek yemek istemedim)

bugün çok su içtim..gözlemeler beni susattı diyebilirim.. 3 litre içtim garanti.. yatana kadar 3.5 olmaz diye umuyorum..az içicem suyu yatana kadar.
spor olarak 1 saat hızlı tempo yürüdüm..

buzluktan tavuk çıkarttım yarına kesin doktorunkine uycam ama

sabah:4 y.k yoğurt,3 y.k yulaf ezmesi
ara:1tane elma
öğle:1 domates,1 salatalık,2 taze biber,3 y.k bulgurla yapılmış salata,1.5 bardak ayran
ara:2 küçük kare bitter
akşam:4 y.k nohut,3 y.k plav,1 bardak ayran

su:1.5 litre

spor:sabah:50, akşam 40 dk eliptik,100 mekik

.

zeynepcim menün harika tatlım sporunda süper .

vazgeçmekyok menün harika

kaptanım bu hafta süpersin.bitterden bişi olmaz mutluluk verir

ushuaia canım meününe nasıl yorum yapsam bilemedim .ama dikkat et hamilelikte fazla kilo almamaya dikkat et

.

canım çok fazla hamur işi olmuş hem sabah hem akşam gözleme olmamış bu ne kadar yediğinde tok tutsada seni acıktırır hiç salata yok mesela keşke öğlen salata yapıp yeseydin yağda yumurta yerine ya da mercan ve barbunu daha çok yeseydin gözleme yerine sen bu şekilde yersen inan benim gibi 30 kg alırsın biraz dikkat et tatlım başka şeyler yemeye çalış sonradan kg vermesi çok zor oluyor tecrübe ile sabittir

maşallah sevda cım gayet güzel menün sporuna bayıldım bu arada

ya çok haklısın aynen dediğin gibi sürekli yemek düşünüyorum yaaaaa((((((((((((tartı konusunda da haklsıın her sabah tartılıyorum neredeyse..boyum 164 cm canım...dediğin gibi haftada 1 tartılıyım ben olmicak böyle yoksa((

menüm
sabah 2 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynir
2 zeytin çay

öğlen
1 bardak yarım yağlı süt

akşam
ikeada su isveç köftesi midir nedr ondan yedim fazlaydı
patatesnden azcık yedim
yarım bardak ayran

ara( facia anormal tatlı isteğim vardı başim ağrıyordu)
1 dilim ekmek üzerine nutella(((

1 turk kahvesi seşersiz çay

yaptım canım ama çok katı yapmadım yine((ama yine aklım hep yemekteydiii

ben begendim kaptan. bitteri dert etme, bir karesi 25 kalori civarinda.

o kadar olur kaptanım olmasa iyiymiş tabi. ama menün güzel dileğim böyle devam etmen

Sevda beğendim menünü canım. öğlenki salatan ağzıma layık mekiklerine hayranım zaten.

canim simdi hamilesin ve muhtemelen cok aclik hissediyorsundur ama 3 gozleme sabah ve aksam olarak bize cok gorundu. yufka eger su sitedeki bilgi dogruysa https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yufka-119/5/ 490 kalori, gunde 3 yufka, eder sana 1470 kalori.

sabah kahvaltida ve aksam yemeginde mutlaka yesillik olsun canim. sabah marulu isirip isirip da yiyebilirsin, cok guzel olur. aksam kesinlikle yesil salata ve bol salata olsun. haslanmis tavugunu salataya eklersin. diyet peynir alma, lor peyniri al, kesinlikle tadi daha guzel hem de kalorisi daha az, proteini daha cok.

ben de begendim menunu sevdacim. bu oglenki salata bana bir sitede gordugum salata tarifini hatirlatti, icinde biraz da haslanmis kuru borulce vardi benim gordugum tarifin. hatta soyle paylasayim:

Herkese gunaydin çıtırlar :) Dun pek giremedim . aksam yemeğine kayınvalidemlerdeydik. Sonra arkadaşlara gittik. Aksam yemeğinde yoğurtlu karnibahar yedim. Artik favorim karnibahar kalorisi yok gibi. Arkadaslarda pasta ,tatli ,börek, meyve ikram edildi. Ben 4 tane acik cay içtim. Hicbirseyin tadina bile bakmadim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…