- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.061
menünü beğendim . tatlı az olduğundan ona da bi şey demiycem zeycim
canım geçmiş olsun tam sınav öncesi hastalanman pek olmamış inşallah sınava kadar iyileş,rsinKızlar nasılsınız bir cöö deyip kaçacağım, hasta oldum sınav öncesi aferin bana :18: Ahh pazartesi şöyle mutlulukla geleyim bir size haber vermeye ..
canım istersen bu hafta bildirimde bulunabilirsin diye biliyorum ama karar defterine tekrar bi bakayım yanlışlık olmasınen az 2 hafta izinli olunuyor demiştin değil mi toplightcım? bu cuma da bildirim yapmayacağım bu durumda, sonra yine bakarız
inşallah hnd cim kendimi çok kötü hissediyorum açıkcası şişmiş gibi bakalım ne olacak bi ara dünki menümü yazıyımda yorumlayın bakalımKaptan yürüyüşe sağlıklı beslenmeye devam pes etmek yokBu cuma iyi olcak hissediyorum
mnaşallah sanaBen sporumu sauna esofmani ile 6.5 km hizli yürüyerek tamamladim. Hepinize iyi geceler kizlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende hepsi buradadan aldım kaptan bende regliyim loğusalıktan Bedri ılk defa oluyorum 86.4 kg çıktım sabah
Teyzesiii kurban olur onu yaradaaaa, offffff nbe tatlı bişiii ebisimm yaaaaaa
TSK ederım Cnm tatlı ama bu ara kök sökturuyo herkese bılıyosunuz dedem vefat ettım bir haftadır annemlerdeyız bütün akrabalar alıyor gezdiriyor oynatıyor yok cok fena bıde aksam ateşlediği diştenmiş calpol ve diş için jela verdi doktor geceleri uyuyor cok şükür yarwrum ama cok acı cekıyo ve bnm kızım artık 6 aylık kına yapacaktık Dedeman vefatı dolayısıyla onumuzdekı aya kaldı
beğenmene sevindim canımm Günaydınnn
1200 cal güzel ama bence akşamdan sonra en az 1 meyve,1 türk kahvesi,sekersiz çay ,yogut,galeta bunlardan sadece biri olmalı.
Bu tamamen benim kendim aksini yaptıgımda hissettiğim.
Mesela gün boyu 10 numara beslenim ama akşam fazla kaçırım yada ara öğün diye olur olmaz sey yiyim o günü kafamda güzel bitirmiyorum
Bu nedenle eğer çilek,krep,türk kahvesi,sekersiz çay bunların hepsini akşam yemeğinden sonra tükettiysen toplam 1200 cal de olsa bana uygun gelmedi. canım
Neyse ki sen düzene gireceğini söylemişsin yani durumun farkındasın
selam lily hoşgeldin. Güzdüzleri artık hiç birimiz sık sık gelemiyoruz eskisi gibi muhabbet edemiyoruz. Hepimizin belirli işleri oluyor o yüzden sıkıntı yapma tatlım.
Keyfine bak kafanı dağıt yemene içmene bak ama ölçülü (sen biliyorsun zaten )
Kendine dikkat et öpüldün
canım geçmiş olsun her an dışarı çıkacagını düşünerek çantanda bu eti formların bisküvileri var ya hani en sade olanı (adı aklıma gelmedi ) ondan koy yada special k, fındık,ceviz,mısır patlagı,meyve...
ara öğün yaparsan o kadar acıkmanı önlersin. Ama herşeyden önce sen bir annesin ve senin sağlıklı olman lazım
Allah korusun kızın için koştururken açlıktan bitkin düşebilirsin bu nedenle yemeni içmene dikkat et seni aç bırakacak seyler yapma.
yada öğleden sonra bu sekilde olacak işlerin var ise sağlam bir kahvaltı yap. Dediğim gibi herşeyden önce sağlık
tatlım ben menü falan göremedim
İşin şakası midenin dolu oldugnu belirtmişsin zaten bence geçtiğimiz 2 günü baz alıyorsan gaet güzel dengelemişsin.
Geçen luciyede söylemiştin bir mankenlerden biri sunu söylemişti bir gün fazla kaçırdıgını düşünüyorsa ertesi gün dengelermiş mutlaka
Kendine dikkat et canım
evet biraz farklı olmuş ama sağlıklı görünüyor. Afiyet olsun tatlım
evettt ben kahvaltıda 427 kalori almiş bulunmaktayım((((((((((((((((sonrasına düzenli yemeliyim..ama öğlen arkadasımla bulusucam dişarda yiyeceğim çorba ile geçiştirmeyi düşünüyorum..akşam da okul çıkışı eşim ve kızımla ikeaya gitcez küçük hanıma masa sandalye almaya...yine dişarda yicem onu da köfte gibibişeyle geçirmeyi planlıyorum insallah az zararla kapatırım=(((((
kızlar bu arada benim kilomuun çoğu ödem falanmıymıs anlamadım dün tartıldığımda 54.7 idim bugun tartıldım 54.3 bu kadar vermek imkansız gibi geliyor bana kaç kere tartıldım acaba yanlış mı diye sanırım ödem gidiyo bu kadar çabuk kilo vermek imkansız geldi bana di mi????? su karbonatlı sudan olabilir mi sizce? bi de dün regl oldum..
ayın 10 undan 18 ine 1 kg 300 gram vermek biraz çok geldi bana yani kilom az olduğu için
evettt ben kahvaltıda 427 kalori almiş bulunmaktayım((((((((((((((((sonrasına düzenli yemeliyim..ama öğlen arkadasımla bulusucam dişarda yiyeceğim çorba ile geçiştirmeyi düşünüyorum..akşam da okul çıkışı eşim ve kızımla ikeaya gitcez küçük hanıma masa sandalye almaya...yine dişarda yicem onu da köfte gibibişeyle geçirmeyi planlıyorum insallah az zararla kapatırım=(((((
kızlar bu arada benim kilomuun çoğu ödem falanmıymıs anlamadım dün tartıldığımda 54.7 idim bugun tartıldım 54.3 bu kadar vermek imkansız gibi geliyor bana kaç kere tartıldım acaba yanlış mı diye sanırım ödem gidiyo bu kadar çabuk kilo vermek imkansız geldi bana di mi????? su karbonatlı sudan olabilir mi sizce? bi de dün regl oldum..
ayın 10 undan 18 ine 1 kg 300 gram vermek biraz çok geldi bana yani kilom az olduğu için
bugun daha iyi gibiyim, kivinin ve dun ictigim bitki caylarinin etkisi oldu sanirim. zaten dun sabah biraz bitki cayi icince kahvalti gecikti.
Kivinin etkili olduğunu düşünmüştüm ben de :) Bu sabah kahvaltıdan önce yeşil çay içtim bana da oldu . İştah kesen bi özelliği var sanırsam gerçekten . Bitki çayı içmeye bi türlü alışamadım,siyah çay ve kahve delisiyim.
haklısın ben akşam yemeğinden sonra türk kahvesi içtim sonra 1 bardak çayla bir krep sonra da çilekk=((((( üstüste yedim..gerçi turk kahvesinin kalorisi yok..ben öğlen ve akam yemekten sonra ilaaki içiyorum kahve yaaa alişkanlıkkk
yalnız bişey itiraf edeceğim sürekli midemi boş hissediyorum ben..yesem de bi boşluk var sürekli tam doymuyorum...gerçi böyle zayıflanır di mi=)))))) hedefe ulaşana kadar açımmmmmmmmmmmmm
ben de alisamadim, sogutup bir yudumda iciyorum bitki caylarini. oyle yudum yudum keyifle icmeye alismam sanirim mumkun degil
ben soğutup içmiyorum ama koca yudumlarla içiyorum yabni bir çay gibi bir türk kahvesi gibi keyfini çıkarmıyorum
Ne kadar ayıp yavvv
ya benim bi de kendimi yureklendirmem gerekiyor, "haydi guzelim yaparsin sen, haydi bir yudumda, haydi" sonra nefes bile almadan icip bitiriyorum, bir bardak su iciyorum. yudum yudum keyifle icebilecegim seyler sekerli cay ve ucu bir arada kahve
beğenmene sevindim canımm Günaydınnn
1200 cal güzel ama bence akşamdan sonra en az 1 meyve,1 türk kahvesi,sekersiz çay ,yogut,galeta bunlardan sadece biri olmalı.
Bu tamamen benim kendim aksini yaptıgımda hissettiğim.
Mesela gün boyu 10 numara beslenim ama akşam fazla kaçırım yada ara öğün diye olur olmaz sey yiyim o günü kafamda güzel bitirmiyorum
Bu nedenle eğer çilek,krep,türk kahvesi,sekersiz çay bunların hepsini akşam yemeğinden sonra tükettiysen toplam 1200 cal de olsa bana uygun gelmedi. canım
Neyse ki sen düzene gireceğini söylemişsin yani durumun farkındasın
selam lily hoşgeldin. Güzdüzleri artık hiç birimiz sık sık gelemiyoruz eskisi gibi muhabbet edemiyoruz. Hepimizin belirli işleri oluyor o yüzden sıkıntı yapma tatlım.
Keyfine bak kafanı dağıt yemene içmene bak ama ölçülü (sen biliyorsun zaten )
Kendine dikkat et öpüldün
canım geçmiş olsun her an dışarı çıkacagını düşünerek çantanda bu eti formların bisküvileri var ya hani en sade olanı (adı aklıma gelmedi ) ondan koy yada special k, fındık,ceviz,mısır patlagı,meyve...
ara öğün yaparsan o kadar acıkmanı önlersin. Ama herşeyden önce sen bir annesin ve senin sağlıklı olman lazım
Allah korusun kızın için koştururken açlıktan bitkin düşebilirsin bu nedenle yemeni içmene dikkat et seni aç bırakacak seyler yapma.
yada öğleden sonra bu sekilde olacak işlerin var ise sağlam bir kahvaltı yap. Dediğim gibi herşeyden önce sağlık
tatlım ben menü falan göremedim
İşin şakası midenin dolu oldugnu belirtmişsin zaten bence geçtiğimiz 2 günü baz alıyorsan gaet güzel dengelemişsin.
Geçen luciyede söylemiştin bir mankenlerden biri sunu söylemişti bir gün fazla kaçırdıgını düşünüyorsa ertesi gün dengelermiş mutlaka
Kendine dikkat et canım
evet biraz farklı olmuş ama sağlıklı görünüyor. Afiyet olsun tatlım
Kızlar Dünkü Menümü de yazayım işime döneyim
Sabah
1 muz
2 galeta
Öğlen
1/2 kase pilav
1/2 kase kuru fasulye
3 yk cacık
Ara Öğün
1 türk kahvesi
2 bitter
Akşam
1 kepçe çorba
1 yk tavuk mantar sote
yogurt
1 kemal paşa tatlısı (1 porsiyonun 4/1)
Su : 1.5 lt + 4 bardak bitki çayı
Spor : 30 dk yürüme
Selam kızlar
Şu an seminerde aradayken size selam vereyim dedim :))
Geçmiş yorumlara göz atayım dedim de çok şey kaçırmamışım sadece 20 sayfacık
Akşam okur menü yorumlarını yaparım her zamanki gibi
Şimdilik hoşçakalın sonra görüşürüz
yok yavv benim o kadar değil ben seviyorum ama dediğim gibi keyifle içmiyorum
şimdi yeşilçay aldım aktardan bu akşam evde limonla içcem çok güzel oluyormuş bakalım
Merhabalar kızlarrr, işten geldim birazcık ev işi yapayım, hemde size selam vereyim dedim.. okula gidene kadar bilgisayarım açık olucak ve sizleri takip etmeye çalışacağımm
.
Zeynepçiğim yazdıklarını büyük keyifle takip ediyorum ve yorumlarınla gerçekten moral buluyorum...Bu şekilde diyeti mi daha da bir önemsiyor ve dikkat ediyorum..Teşekkür ederim canım..
Selamlar liliciğimmm, kolay gelsin ve bu yoğunluk arasında çaktırmadan koşturmaca ve diyeti unutarak geçirdiğin günler olsun seminer günlerin
Kesinlikle kilolarımı verdiğimde seni örnek alıcamm
.
ahahahaa gamzemm uyuyakalma sakın haa
kolay gelsin tatlım
canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni benim içinde sizin yorumlarınız çok önemli buna emin olabilirsin.
Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydın..
haftanın başı olması ve canımın kalmaması sebebiyle 1 tanecik yedim
canım istersen bu hafta bildirimde bulunabilirsin diye biliyorum ama karar defterine tekrar bi bakayım yanlışlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?