Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

Kızlar nasılsınız bir cöö deyip kaçacağım, hasta oldum sınav öncesi aferin bana :18: Ahh pazartesi şöyle mutlulukla geleyim bir size haber vermeye ..
canım geçmiş olsun tam sınav öncesi hastalanman pek olmamış inşallah sınava kadar iyileş,rsin

en az 2 hafta izinli olunuyor demiştin değil mi toplightcım? bu cuma da bildirim yapmayacağım bu durumda, sonra yine bakarız
canım istersen bu hafta bildirimde bulunabilirsin diye biliyorum ama karar defterine tekrar bi bakayım yanlışlık olmasın

Kaptan yürüyüşe sağlıklı beslenmeye devam pes etmek yok Bu cuma iyi olcak hissediyorum
inşallah hnd cim kendimi çok kötü hissediyorum açıkcası şişmiş gibi bakalım ne olacak bi ara dünki menümü yazıyımda yorumlayın bakalım

Ben sporumu sauna esofmani ile 6.5 km hizli yürüyerek tamamladim. Hepinize iyi geceler kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mnaşallah sana

Bende hepsi buradadan aldım kaptan bende regliyim loğusalıktan Bedri ılk defa oluyorum 86.4 kg çıktım sabah

çok iyi ebbiss cim bu arada kızının eline yeşil soğan veya pırasa ver tatlım kemirsin dursun biraz kötü kokar ama onun diş acısını alır kocakarı ilacıdır ama tecrübe ile sabitttir

bende sabah büyük oğlanı dişçiye götürdüm geldim ancak oturabildim yerime

haklısın ben akşam yemeğinden sonra türk kahvesi içtim sonra 1 bardak çayla bir krep sonra da çilekk=((((( üstüste yedim..gerçi turk kahvesinin kalorisi yok..ben öğlen ve akam yemekten sonra ilaaki içiyorum kahve yaaa alişkanlıkkk

evettt ben kahvaltıda 427 kalori almiş bulunmaktayım((((((((((((((((sonrasına düzenli yemeliyim..ama öğlen arkadasımla bulusucam dişarda yiyeceğim çorba ile geçiştirmeyi düşünüyorum..akşam da okul çıkışı eşim ve kızımla ikeaya gitcez küçük hanıma masa sandalye almaya...yine dişarda yicem onu da köfte gibibişeyle geçirmeyi planlıyorum insallah az zararla kapatırım=(((((

kızlar bu arada benim kilomuun çoğu ödem falanmıymıs anlamadım dün tartıldığımda 54.7 idim bugun tartıldım 54.3 bu kadar vermek imkansız gibi geliyor bana kaç kere tartıldım acaba yanlış mı diye sanırım ödem gidiyo bu kadar çabuk kilo vermek imkansız geldi bana di mi????? su karbonatlı sudan olabilir mi sizce? bi de dün regl oldum..
ayın 10 undan 18 ine 1 kg 300 gram vermek biraz çok geldi bana yani kilom az olduğu için

yalnız bişey itiraf edeceğim sürekli midemi boş hissediyorum ben..yesem de bi boşluk var sürekli tam doymuyorum...gerçi böyle zayıflanır di mi=)))))) hedefe ulaşana kadar açımmmmmmmmmmmmm

canım 8 günde 1300 gr vermek çok fazla değil aslında sadece önceden bence fazla kalorili beslendiğin için düzene girmiştir diye düşünüyorum

odemin yoksa bile eger karbonatli su, idrar sokturucu etki yapiyorsa vucudunda bulunan suyu atiyor olabilirsin.

bugun daha iyi gibiyim, kivinin ve dun ictigim bitki caylarinin etkisi oldu sanirim. zaten dun sabah biraz bitki cayi icince kahvalti gecikti.

Kivinin etkili olduğunu düşünmüştüm ben de :) Bu sabah kahvaltıdan önce yeşil çay içtim bana da oldu . İştah kesen bi özelliği var sanırsam gerçekten . Bitki çayı içmeye bi türlü alışamadım,siyah çay ve kahve delisiyim.

ben de alisamadim, sogutup bir yudumda iciyorum bitki caylarini. oyle yudum yudum keyifle icmeye alismam sanirim mumkun degil

bende türk kahvesini çok severim ve her gün olmasa içmeye çalışırım ama öğleden sonraki ara öğünde yada akşamdan sonra sadece türk kahvesiyle bitter ile birlikte...

Ama emin ol düzene girecektir zamanla

yalnız bişey itiraf edeceğim sürekli midemi boş hissediyorum ben..yesem de bi boşluk var sürekli tam doymuyorum...gerçi böyle zayıflanır di mi=)))))) hedefe ulaşana kadar açımmmmmmmmmmmmm

hazoşcum sağlıklı beslenmeye yeni adım attığın için sürekli aklın yemekte belki yemek için düşünüyorssun belki ne yicem diye düşünüyorsun sabah yediklerini düşünüyorsun ara öğünde ne yesem diye düşünüyorsun ve dolayısıyla aklın hep yemekte bu nedenle aklını beynini yemekle bozuyorsun ve sürekli acıktığını hissediyosun (ahahah aynısını bende yasadımda ) bu çok normal aslında aç değilsin rahat olll

Hergün yada 2 günde bir tartılmak gibi hataları bende yapıyordum. Hatta hergün gün içinde kalkar kalkmaz, yemek yediktn sonra akşam yatarken uuhuhuuhuhuuu şimdi cuma tartılıyorum kaldırıyorum tartıyı nedeni ise şu aklını ona yoruyorsun ama gün içinde yediklerimizden çok içtiklerimizde önemli afedersin ama dışkılamak, düzenli uyku vb bir çok sey etki gösterebiliyor. Bu nedenle gün içinde bile bir çok kez farklı rakamlar çıkıyor. Bende bir kereseinde bir cumartesi 1 kg eksik çıkmıştım ahahaa belkide bir gün önce ödem tuttumö belki dışkılamada sorun yaşadım belki yediğim birşey beni rahatsız etti bilemiyorum ama bu gibi seyler oluyor bence sen en iyisi tartıyı haftada bir kullan.

Hem ayrıca sağlıklı beslenmede ilk adım atan kişiler her zaman ilk zamanlarda en güzel kilosunu verir sonra duraksar.

Kız sen zaten ne lokmasın kiii kilon harika tabi boyunu bilemiyorum ama suan benim ideal kilomdasın sekerim fazla kasma kendini
Ama sağlıklı beslenmek herkesin yapması gereken sey bu nedenle kilon az olsada burada oldugun için tebrikler.

Hazosum sana çok yazdım ama düşündüklerimi belirtmek istedim. Bende aynı seyleri yaşadığım için

ben de alisamadim, sogutup bir yudumda iciyorum bitki caylarini. oyle yudum yudum keyifle icmeye alismam sanirim mumkun degil

ben soğutup içmiyorum ama koca yudumlarla içiyorum yabni bir çay gibi bir türk kahvesi gibi keyfini çıkarmıyorum

Ne kadar ayıp yavvv

ben soğutup içmiyorum ama koca yudumlarla içiyorum yabni bir çay gibi bir türk kahvesi gibi keyfini çıkarmıyorum

Ne kadar ayıp yavvv

ya benim bi de kendimi yureklendirmem gerekiyor, "haydi guzelim yaparsin sen, haydi bir yudumda, haydi" sonra nefes bile almadan icip bitiriyorum, bir bardak su iciyorum. yudum yudum keyifle icebilecegim seyler sekerli cay ve ucu bir arada kahve

ya benim bi de kendimi yureklendirmem gerekiyor, "haydi guzelim yaparsin sen, haydi bir yudumda, haydi" sonra nefes bile almadan icip bitiriyorum, bir bardak su iciyorum. yudum yudum keyifle icebilecegim seyler sekerli cay ve ucu bir arada kahve

yok yavv benim o kadar değil ben seviyorum ama dediğim gibi keyifle içmiyorum

şimdi yeşilçay aldım aktardan bu akşam evde limonla içcem çok güzel oluyormuş bakalım

Zeynepçiğim yazdıklarını büyük keyifle takip ediyorum ve yorumlarınla gerçekten moral buluyorum...Bu şekilde diyeti mi daha da bir önemsiyor ve dikkat ediyorum..Teşekkür ederim canım..

Selamlar liliciğimmm, kolay gelsin ve bu yoğunluk arasında çaktırmadan koşturmaca ve diyeti unutarak geçirdiğin günler olsun seminer günlerin

yok yavv benim o kadar değil ben seviyorum ama dediğim gibi keyifle içmiyorum

şimdi yeşilçay aldım aktardan bu akşam evde limonla içcem çok güzel oluyormuş bakalım

Kesinlikle kilolarımı verdiğimde seni örnek alıcamm

.

Merhabalar kızlarrr, işten geldim birazcık ev işi yapayım, hemde size selam vereyim dedim.. okula gidene kadar bilgisayarım açık olucak ve sizleri takip etmeye çalışacağımm

.

Merhabalar kızlarrr, işten geldim birazcık ev işi yapayım, hemde size selam vereyim dedim.. okula gidene kadar bilgisayarım açık olucak ve sizleri takip etmeye çalışacağımm

.

ahahahaa gamzemm uyuyakalma sakın haa

kolay gelsin tatlım

canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni benim içinde sizin yorumlarınız çok önemli buna emin olabilirsin.

Son düzenleme:
ahahahaa gamzemm uyuyakalma sakın haa

kolay gelsin tatlım

canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni benim içinde sizin yorumlarınız çok önemli buna emin olabilirsin.

hahahahahah aynen yaaa, geçen uykunun dibine vurmuştum.. bu bebeler yoruyor beni yoruyorr canımsın, bizler burda yapıcı yorumlarımızı yaptıkça gücümüz daha da artar ve diyet yapma isteğimiz azmimiz tavan yapar, tarih tekerrürden ibarettir..Biz daha önce 5. takımda yarışırken, yıkıcı yorumlar yapan bir arkadaş vardı gıcık ederdi bizi, her şeyi o bilir ve höyttt diyemezsin haspam

.

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlarrrr, merhaba sevdacımmm yine çok tatlı ve anlamlı bir yeni gün mesajı...öptüm seni :)

canım istersen bu hafta bildirimde bulunabilirsin diye biliyorum ama karar defterine tekrar bi bakayım yanlışlık olmasın

canım sen bak benim kiloda değişiklik yok zaten koruma ve sabitleme yaptığım için..ama cumaya kadar regl olabilirim belki ödem yapar bana kalırsa 2 hafta izinli olmak isterim ama sen kurallarımıza bak, bildirmem gerekirse de yazarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…