Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süper valla tadına bakınca zaten gerisi geliyor

menünü beğendim canımm

kaptancım 2 kare bitter çikolata günlük yenilmesi öneriliyor.Bununla ilgili görsel var elimde bir dergiden alıntı ama suan aldığım hata nedeniyle yükleyemiyorum gün içinde tekrar denicem

Bence gayet iyi

sevdacımm bende senin mününü beğendim harikasın

tatlım istediğin herşeyden ye sakın kendini mahrum bırakma sadece zamanlı ve miktarını güzel belirle.

Mesela sabah kahvaltısında gözleme harika miktarı fazla
Akşam gözleme olmaz değil yine olabilir (ama olmasa daha ii olur ) ama 3 tane değil.
Benden sana tavsiye öğle ve akşam yemeklerinin arasına sağlam bir ara öğün yap

örnekler

- ayran- meyve
- yogurt-meyve
galeta- bitter
- süt- meyve
...

Bir çok örnek ara öğün internettede var bakarsan senin için daha ii olur.
Sanırım hamileymişsin bir doktor yardımıyla diyet listesi alsan daha doğru olmazmı ?

günaydın kızlar....ya başım çok ağrıyor dünden beri ilaç içiyorum geçmiyor....

bir kaç kez ayetel kürsi oku canım geçer

başın ağrıdığını hisseetiğin anda okursan hiç ağrımaz ben öyle yapıyorum çok şükür

ouuu bravo benden sana kocaman alkışş

bu arada karnıbahara bende bayılırım

günaydınlarrrr
hazoş cum geçmiş olsun canım migrenin var mı bende migren olduğu için çok ağrı çekerim
zeynep cim ayetel kürsi yi bilmiyordum bende bi okuyayım olduğunda bakayım

günaydınlarrrr
hazoş cum geçmiş olsun canım migrenin var mı bende migren olduğu için çok ağrı çekerim

Günaydınnn

Benhemen hemen herseyde okurum korktuğumda başım ağrıdığında vs.

Ezbere hala bilmiyorum ama telefonumda kayıtlı evimde basucumda bir kağıtta yazılı inşallah en kısa zamanda ezberlerim

bende çocukken ezberlemiştim annemlere çok kızardım her yaz tatilinde camiye gönderiyorlar diye şimdi dua ediyorum iyi ki göndermişler değilse sonradan ezberlemek çok zor

günaydınlarrrr

valla migrenim yok ama bi baş ağrısı başladı mı bi kaç sürüyor nedense şimdi bu ikinci gün bakalım kaç gün sürecek

bende çocukken ezberlemiştim annemlere çok kızardım her yaz tatilinde camiye gönderiyorlar diye şimdi dua ediyorum iyi ki göndermişler değilse sonradan ezberlemek çok zor

deniyim valla canım

kesinlik benimde küçüklüğümde dua ettiğim ananarem var Allah razı olsun ne öğrendiysem ondan öğrendim.
hakkını ödeyemem

Kizlar gunaydinn
Dun neredeyse tum gun site kullanilmiyordu
Sabah kalkıp baktim defalarca sifre hatali uyarisi verdi
Sifremi unuttum yaptigimda hotmailime eski kullanıcı ismiyle gelmiş
Sizinde farkedebileceginiz gibi
Sonra mesaj sayim arkadas listem hep sıfırlanmis
Neler oluyor bilmiyorum site yonetimine mesaj gonderim ben
Sizlerde bi bakin varmi degisiklik

Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydın

.

günaydın arkadaşlar, günaydın zeynebim... evet dün akşam baktığımda site arızalıydı... ve az önce sen söyleyince baktım her şey gitmiş :) arkadaşlar, mesajlar ve şifremle giremedim yeni şifre aldım ben de...canım hatta senin nick de değişmiş...var bi sorun sitede...hayırlısı

günaydın sevdammm, yine şahane bir mesaj ile karşımızdasın...maşallah enerjine... hayranım sana :)

günaydınlarr bende dün tüm gün giremedim sevda cım ne güzel bir mesaj gene sabah sabah
zeynep cim senin de eski nicke dönmüş neyse ben ayılayım sabah kahvemi içeyim gene uğrayacağım

günaydınlarr bende dün tüm gün giremedim sevda cım ne güzel bir mesaj gene sabah sabah
zeynep cim senin de eski nicke dönmüş neyse ben ayılayım sabah kahvemi içeyim gene uğrayacağım

Günaydınlarrr

Lucicim ve kaptancım inşallah düzelir yavvv.

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
1kk ğeynir
2 tane küçük domates

ara
turk kahvesi şekersiz

öğlen
1 ayran
light çubuk(186cal)

akşam
4 çk domatesli makarna
8 çk yumurtalı ıspanak

ara
çay
2 light bisküvi(60 cal)
1 armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…