- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.141
Herkese gunaydin çıtırlar :) Dun pek giremedim . aksam yemeğine kayınvalidemlerdeydik. Sonra arkadaşlara gittik. Aksam yemeğinde yoğurtlu karnibahar yedim. Artik favorim karnibahar kalorisi yok gibi. Arkadaslarda pasta ,tatli ,börek, meyve ikram edildi. Ben 4 tane acik cay içtim. Hicbirseyin tadina bile bakmadim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya çok haklısın aynen dediğin gibi sürekli yemek düşünüyorum yaaaaa((((((((((((tartı konusunda da haklsıın her sabah tartılıyorum neredeyse..boyum 164 cm canım...dediğin gibi haftada 1 tartılıyım ben olmicak böyle yoksa ((
Ben de yazayim menumu
sabah: 1 haslanmis yumurta, 50 gr kadar lor peyniri, 1 dilim ekmek, 4 kokteyl domates
ara: 1 avuc kuru uzum
ogle: 1 kase bugday corbasi (156 kal) 4 tane etiform corekotlu (58 kal)
ara: 4 kuru kayisi, 200 gr yagsiz yogurt
aksam: dunku firinda sebzeli kofte (300 kal) 150 gr yagsiz yogurt
ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 1 greyfurt
su: 2 litreyi gecmistir.
18:20 itibariyle son yemegimi yedim.
spor: sinavdan cikinca slim in 6'imi yapicam insallah. baska bisi yaparsam yazarim.
MAŞALLAH ZEYNEP VE vazgeçmek yok menülerinizi beğendim bakalım siz benimkine ne diyeceksiniz
sabah
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
ara
2 adet yeşil badem
öğle
1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği
1 lokma ekmek
ara
2 kuru incir
1 kare bitter (olmayaydı iyiydi başkan yardımcısı zorla yedirdi)
akşam
1 tabak salata yağsız
1 kk haşlanmış et
1 avuç kadar lavaş ekmeği
spor
35 dk koşu bandı koşma yürüme
30 dk tempolu yürüme
su 2 lt civarı biraz az oldu
sabah:4 y.k yoğurt,3 y.k yulaf ezmesi
ara:1tane elma
öğle:1 domates,1 salatalık,2 taze biber,3 y.k bulgurla yapılmış salata,1.5 bardak ayran
ara:2 küçük kare bitter
akşam:4 y.k nohut,3 y.k plav,1 bardak ayran
su:1.5 litre
spor:sabah:50, akşam 40 dk eliptik,100 mekik
.
zeynepcim menün harika tatlım sporunda süper .
vazgeçmekyok menün harika
kaptanım bu hafta süpersin.bitterden bişi olmaz mutluluk verir
ushuaia canım meününe nasıl yorum yapsam bilemedim .ama dikkat et hamilelikte fazla kilo almamaya dikkat et
.
bende yazayım ,7.30da ıuyandım
kahvaltı :
1.5 yufkadan 3 adet gözleme (içine dünden kalan ıspanak yemeğini koydum),
2 fincan şekersiz ıhlamur,,
1 kk peynir,,
2 tatlı kaşığı kadar bal
böyke kuvvetli bi kahvaltı olunca ara ya ihtiyaç duymadım acıkmadım çünkü..
6 saat sonra öğlen;
2 yağda yumurta (tereyağında), 1 dilim ekmek, 1 domates
ara : 1 sade şekersiz nescafe
akşam :
1.5 yufkadan 3 adet gözleme sabahki gibi
1 büyük boy bardak ayran,
bal - çemen üstüne sürdüm
bende 7de aksam yemeğimi yedim..
ara olarak kivi ve portakal yiycem sanırım ..
bu arada dün akşam eşim kendine balık kızarttı kokusuna dayanamadım bende yedim 1 mercan,1 barbun (ama ekmeksiz yedim bunuda belirteyim kızartma olduğu için ekmek yemek istemedim)
bugün çok su içtim..gözlemeler beni susattı diyebilirim.. 3 litre içtim garanti.. yatana kadar 3.5 olmaz diye umuyorum..az içicem suyu yatana kadar.
spor olarak 1 saat hızlı tempo yürüdüm..
buzluktan tavuk çıkarttım yarına kesin doktorunkine uycam ama
günaydın kızlar....ya başım çok ağrıyor dünden beri ilaç içiyorum geçmiyor....
Herkese gunaydin çıtırlar :) Dun pek giremedim . aksam yemeğine kayınvalidemlerdeydik. Sonra arkadaşlara gittik. Aksam yemeğinde yoğurtlu karnibahar yedim. Artik favorim karnibahar kalorisi yok gibi. Arkadaslarda pasta ,tatli ,börek, meyve ikram edildi. Ben 4 tane acik cay içtim. Hicbirseyin tadina bile bakmadim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarrrr
hazoş cum geçmiş olsun canım migrenin var mı bende migren olduğu için çok ağrı çekerim
zeynep cim ayetel kürsi yi bilmiyordum bende bi okuyayım olduğunda bakayım
Günaydınnn
Benhemen hemen herseyde okurum korktuğumda başım ağrıdığında vs.
Ezbere hala bilmiyorum ama telefonumda kayıtlı evimde basucumda bir kağıtta yazılı inşallah en kısa zamanda ezberlerim
bir kaç kez ayetel kürsi oku canım geçer
başın ağrıdığını hisseetiğin anda okursan hiç ağrımaz ben öyle yapıyorum çok şükür
ouuu bravo benden sana kocaman alkışş
bu arada karnıbahara bende bayılırım
günaydınlarrrr
hazoş cum geçmiş olsun canım migrenin var mı bende migren olduğu için çok ağrı çekerim
zeynep cim ayetel kürsi yi bilmiyordum bende bi okuyayım olduğunda bakayım
bende çocukken ezberlemiştim annemlere çok kızardım her yaz tatilinde camiye gönderiyorlar diye şimdi dua ediyorum iyi ki göndermişler değilse sonradan ezberlemek çok zor
deniyim valla canım
kızlar lazer epilasyona giden var mı aranızda
Kizlar gunaydinn
Dun neredeyse tum gun site kullanilmiyordu
Sabah kalkıp baktim defalarca sifre hatali uyarisi verdi
Sifremi unuttum yaptigimda hotmailime eski kullanıcı ismiyle gelmiş
Sizinde farkedebileceginiz gibi
Sonra mesaj sayim arkadas listem hep sıfırlanmis
Neler oluyor bilmiyorum site yonetimine mesaj gonderim ben
Sizlerde bi bakin varmi degisiklik
Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydın.
Kizlar gunaydinn
Dun neredeyse tum gun site kullanilmiyordu
Sabah kalkıp baktim defalarca sifre hatali uyarisi verdi
Sifremi unuttum yaptigimda hotmailime eski kullanıcı ismiyle gelmiş
Sizinde farkedebileceginiz gibi
Sonra mesaj sayim arkadas listem hep sıfırlanmis
Neler oluyor bilmiyorum site yonetimine mesaj gonderim ben
Sizlerde bi bakin varmi degisiklik
Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydın
.
günaydın arkadaşlar, günaydın zeynebim... evet dün akşam baktığımda site arızalıydı... ve az önce sen söyleyince baktım her şey gitmiş :) arkadaşlar, mesajlar ve şifremle giremedim yeni şifre aldım ben de...canım hatta senin nick de değişmiş...var bi sorun sitede...hayırlısı
günaydınlarr bende dün tüm gün giremedim sevda cım ne güzel bir mesaj gene sabah sabah
zeynep cim senin de eski nicke dönmüş neyse ben ayılayım sabah kahvemi içeyim gene uğrayacağım
Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydın
.
ben gitmedim ama gidenler çok memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?