Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar.....çok yorgunum...bugun arada1 dersim boştu eski okulumdan öğrencileri ziyaretime geldi..çok özlemişim onları..çok mutlu ettiler beni...dün gece kız saat 11.30 dan 2.00 a kadar tam 9 kere uyandı kafayı yicektim=((((((((((o saatten sonra uyanmadı mı yine uyandı....hiç uykumu alamıyorum bölük pörçük uyuyorum hep...başim zonkluyor yine((ayy yarın tartı varrr....bakalım ne olacak...

menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk tulum peynir
1 tk nutella

ara
activia çilekli

öğlen
kaşarlı tost
ayran

akşam
2 yk pilav
1 tavuk baget
1 kase brokoli çorbası

ara
1 ince dilim pasta(öğrencilerim almiş azicik yemezsem olmaz)

menun guzel canim. tulum peynirini ben cok seviyorum. lor peynirim bitsin yine almayi planliyorum.

ahh ahh farkındayım canım hee farkında olmakta yetmiyor biliyorum bende çok pişman oldum ama iş işten geçti maalesef.. umarım tartıda etkilemez beni..
canım şu kalori sitesine baktım ufff dedimyaaa ayy daha yufka filan çok çok canım isterse 4 te 1i kadar olur sanırım en fazla.. ayy ekmek yerim daha iyi doyurucu en azından tavsiyelerini dinlicem evde lor peynirim vardı ,böyle bitsin bari

evet maalesef bu seferlik diyeyim böyle bi acayip beslendim diyeyim.. önerin aklıma yattı..haklısın akşama kadar baya bi zaman olduğundan ne kadar ara da versem acıkıyorum valla.. o zaman ya arayı çok yiyorum yada akşama yükleniyorum..

dünki ve bugunkü menulerim...

ertesi günki gözleme faciasından sonra..dünki menüm..

kahvaltı:
1 haşlama yumurta
1 fincan ıhlamur
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal,2 tatlı kaşığı kadar sütün kaymağı (ben litre hesabı süt alıyorumda,paket değil yani)

ara: 1 muz

öğlen:

1 haşlama tavuk budu
4 küçük haşlama patates
1yk zeytinyağından yapılmış salatam, 1 kase yoğurt

ara: 1 elma

akşam: tavuk suyuna yıldız şehriye çorbası
2 dilim ekmek
3 kaşık pilav..2 kasık taze fasulye yemeği.1 haşlama but
1 kase yoğurt

ara : 1 elma

bugunkü.....
kahvaltı:
1haşlama yumurta
2 küçük haşlama patates
1 fincan ıhlamur
1kk peynir
bal

öğlen: 1 kase dünki çorba 1 dilim ekmek
pilav yanına taze fasulye

ara : sütlü şekersiz nescafe

akşam dünki akşam yemeklerinin aynısı..

az öncede 1 sb süt içtim...kapanışı yaptım..

daha iyi bu menulerin ama aksama bi salata olsaydi daha iyi olurdu diye dusunuyorum. pilav da ozellikle pirinc pilaviysa kalorisi cok yuksek. besleyiciligi de az. bulgur pilavi yesen hem kalorisi daha az, hem daha besleyici, daha vitaminli.

daha iyi bu menulerin ama aksama bi salata olsaydi daha iyi olurdu diye dusunuyorum. pilav da ozellikle pirinc pilaviysa kalorisi cok yuksek. besleyiciligi de az. bulgur pilavi yesen hem kalorisi daha az, hem daha besleyici, daha vitaminli.

eşim bulgur yemiyor bende üşendim açıkçası..ama bu kadar fark olduğunu bilmiyordum.. artık üşenmek yoook

ayy üşeniyorum salata yapmaya esasen..yoğurt kolayıma geliyor bundan sonra sofraya bütün olarak koyacam sebzeleri öyle yiyeyim en azından

istersen buyuk buyuk dogra yesillikleri, birazcik zeytinyagi gezdir ustune, biraz limon ekle, 3 dakikada hazirlarsin salatayi. hem buyuk olmasi daha iyi vitamini olmez. yogurdu da eksik etme, salatayi ikinci yemek yerine dusun.

Kızlar ben bır kaç gunü giremedim gene kusuruma bakmayın bnm kızı şimdide oksurmeye başladı yrn gene kontrolumuz var

Bugünkü menümü yazayım

8 30 1 su bardağı süt,2 yk Mısır gevregı,1 tatlı Kaş pekmez,1 cevız
12 00 ton balıklı salata
15 00 cıleklı actıvıa
17 00 1 bardak ayran
19 00 5 yk nohut,3 yk yoğurt

2 Lt su
100 dk 6.6 hızda yürüyüs=11 km

menun guzel canim, sporun da harika. sana yetisecektim ben hesapta ama seni tutabilene askolsun :)

kızlar günaydın, kilomu bildirmek istiyorum.. 65.70 geldim bu hafta ve bu gün regl günüm..:26::26::26: kilo veren herkesi şimdiden kutlarım

.

kızlar hepinize güzel, neşeli ,huzurlu birgün dilerim.cumanız mübarek olsun

bende kilo bildirimimi yapayım.malum geçen hafta cumadan başlamıştım cozutmama ve artı gelmemek adına uğraştım ama yine de 300 gr fazla geldim.kızlar siz hesaplarsanız çok sevinirim .biraz işim var az sonra yine gelirim .

.

Gunaydin hanimlar, bu sabah 87.3 kiloyum. Giden 1.2 kg.

Simdiye kadarki sonuclari toplayayim

***5.TAKIM - 353.ETAP***

toplight ( 73,50/)
Gamze_M (65,9/65,7/0,2/%0,3)
Vazgecmekyok ( 88,5/87,3/1,2/%1,36)
yu_zey (61,50/ )
Hnd (68,00/ )
Sevda_M( 73,0/73,3/-0,3/%-0,41 )
durumda( 60,90/)
hazos87 (54,90/ )
ebbiss (86,9/86,3/0,6/%0,69)

5.TAKIM ORTALAMASI :

p.tesiden beri de hiç vermemişim nasıl oluyosa

günaydınlarrr

kızlar günaydın, kilomu bildirmek istiyorum.. 65.70 geldim bu hafta ve bu gün regl günüm..:26::26::26: kilo veren herkesi şimdiden kutlarım

.
regli olmana ragmen 200 gr hiç yoktan iyidir tatlım

Bende fırsat buldum yazayım kıılomu 86.3 kg
ooo maşallah ebbis cim kızına da geçmiş olsun

sevda cım sen buraları çok ihmal ettin canım ve ihmal ettiğin içinde 2 haftadır kg alıyorsun sıkıyönetime geçeceğim tatlım haberin olsun

maşallah sana canım bu arada eline sağlık listeyi toplamışsın
kızlar saolsun vazgeçmek yok listeyi toplamış ama gamze sevda ve ebbiss bundan sonra lütfen bir önceki gün verdiğim listeye ekleme yaparmısınız yüdelerinizi hesaplayarak

hazoş cum seni de tebrik ederim sen kısa sürde mezun görünüyorsun

ebbiss ilk defa bugün listeye gireceği için onun farklı olacak sonucu şimdi onu da düzelteyeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…