- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.181
bugun takim cok sessiz.
yarin insallah bir aksaklik olmaz.
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk tulum peynir
1 tk nutella
ara
activia çilekli
öğlen
kaşarlı tost
ayran
akşam
2 yk pilav
1 tavuk baget
1 kase brokoli çorbası
ara
1 ince dilim pasta(öğrencilerim almiş azicik yemezsem olmaz)
ahh ahh farkındayım canımcanım çok fazla hamur işi olmuş hem sabah hem akşam gözleme olmamış bu ne kadar yediğinde tok tutsada seni acıktırır hiç salata yok mesela keşke öğlen salata yapıp yeseydin yağda yumurta yerine ya da mercan ve barbunu daha çok yeseydin gözleme yerine sen bu şekilde yersen inan benim gibi 30 kg alırsın biraz dikkat et tatlım başka şeyler yemeye çalış sonradan kg vermesi çok zor oluyor tecrübe ile sabittir
maşallah sevda cım gayet güzel menün sporuna bayıldım bu arada
canım şu kalori sitesine baktım ufff dedimyaaacanim simdi hamilesin ve muhtemelen cok aclik hissediyorsundur ama 3 gozleme sabah ve aksam olarak bize cok gorundu. yufka eger su sitedeki bilgi dogruysa https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yufka-119/5/ 490 kalori, gunde 3 yufka, eder sana 1470 kalori.
sabah kahvaltida ve aksam yemeginde mutlaka yesillik olsun canim. sabah marulu isirip isirip da yiyebilirsin, cok guzel olur. aksam kesinlikle yesil salata ve bol salata olsun. haslanmis tavugunu salataya eklersin. diyet peynir alma, lor peyniri al, kesinlikle tadi daha guzel hem de kalorisi daha az, proteini daha cok.
menünü beğendim canımm
kaptancım 2 kare bitter çikolata günlük yenilmesi öneriliyor.Bununla ilgili görsel var elimde bir dergiden alıntı ama suan aldığım hata nedeniyle yükleyemiyorum gün içinde tekrar denicem
Bence gayet iyi
sevdacımm bende senin mününü beğendim harikasın
tatlım istediğin herşeyden ye sakın kendini mahrum bırakma sadece zamanlı ve miktarını güzel belirle.
Mesela sabah kahvaltısında gözleme harika miktarı fazla
Akşam gözleme olmaz değil yine olabilir (ama olmasa daha ii olur ) ama 3 tane değil.
Benden sana tavsiye öğle ve akşam yemeklerinin arasına sağlam bir ara öğün yap
örnekler
- ayran- meyve
- yogurt-meyve
galeta- bitter
- süt- meyve
...
Bir çok örnek ara öğün internettede var bakarsan senin için daha ii olur.
Sanırım hamileymişsin bir doktor yardımıyla diyet listesi alsan daha doğru olmazmı ?
dünki ve bugunkü menulerim...
ertesi günki gözleme faciasından sonra..dünki menüm..
kahvaltı:
1 haşlama yumurta
1 fincan ıhlamur
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal,2 tatlı kaşığı kadar sütün kaymağı (ben litre hesabı süt alıyorumda,paket değil yani)
ara: 1 muz
öğlen:
1 haşlama tavuk budu
4 küçük haşlama patates
1yk zeytinyağından yapılmış salatam, 1 kase yoğurt
ara: 1 elma
akşam: tavuk suyuna yıldız şehriye çorbası
2 dilim ekmek
3 kaşık pilav..2 kasık taze fasulye yemeği.1 haşlama but
1 kase yoğurt
ara : 1 elma
bugunkü.....
kahvaltı:
1haşlama yumurta
2 küçük haşlama patates
1 fincan ıhlamur
1kk peynir
bal
öğlen: 1 kase dünki çorba 1 dilim ekmek
pilav yanına taze fasulye
ara : sütlü şekersiz nescafe
akşam dünki akşam yemeklerinin aynısı..
az öncede 1 sb süt içtim...kapanışı yaptım..
daha iyi bu menulerin ama aksama bi salata olsaydi daha iyi olurdu diye dusunuyorum. pilav da ozellikle pirinc pilaviysa kalorisi cok yuksek. besleyiciligi de az. bulgur pilavi yesen hem kalorisi daha az, hem daha besleyici, daha vitaminli.
eşim bulgur yemiyor bende üşendim açıkçası..ama bu kadar fark olduğunu bilmiyordum.. artık üşenmek yoook
ayy üşeniyorum salata yapmaya esasen..yoğurt kolayıma geliyorbundan sonra sofraya bütün olarak koyacam sebzeleri öyle yiyeyim en azından
Kızlar ben bır kaç gunü giremedim gene kusuruma bakmayın bnm kızı şimdide oksurmeye başladı yrn gene kontrolumuz var
Bugünkü menümü yazayım
8 30 1 su bardağı süt,2 yk Mısır gevregı,1 tatlı Kaş pekmez,1 cevız
12 00 ton balıklı salata
15 00 cıleklı actıvıa
17 00 1 bardak ayran
19 00 5 yk nohut,3 yk yoğurt
2 Lt su
100 dk 6.6 hızda yürüyüs=11 km
menun guzel canim, sporun da harika. sana yetisecektim ben hesapta ama seni tutabilene askolsun :)
Yrn rezıl olmak var ama dün oncekı gün fena kaçırdım
p.tesiden beri de hiç vermemişim nasıl oluyosaGunaydin hanimlar, bu sabah 87.3 kiloyum. Giden 1.2 kg.
Simdiye kadarki sonuclari toplayayim
***5.TAKIM - 353.ETAP***
toplight ( 73,50/)
Gamze_M (65,9/65,7/0,2/%0,3)
Vazgecmekyok ( 88,5/87,3/1,2/%1,36)
yu_zey (61,50/ )
Hnd (68,00/ )
Sevda_M( 73,0/73,3/-0,3/%-0,41 )
durumda( 60,90/)
hazos87 (54,90/54,2/0,7/%1,27 )
ebbiss (86,9/86,3/0,6/%0,69)
5.TAKIM ORTALAMASI :
regli olmana ragmen 200 gr hiç yoktan iyidir tatlımkızlar günaydın, kilomu bildirmek istiyorum.. 65.70 geldim bu hafta ve bu gün regl günüm..:26::26::26: kilo veren herkesi şimdiden kutlarım
.
ooo maşallah ebbis cim kızına da geçmiş olsunBende fırsat buldum yazayım kıılomu 86.3 kg
sevda cım sen buraları çok ihmal ettin canım ve ihmal ettiğin içinde 2 haftadır kg alıyorsun sıkıyönetime geçeceğim tatlım haberin olsunkızlar hepinize güzel, neşeli ,huzurlu birgün dilerim.cumanız mübarek olsun
bende kilo bildirimimi yapayım.malum geçen hafta cumadan başlamıştım cozutmama ve artı gelmemek adına uğraştım ama yine de 300 gr fazla geldim.kızlar siz hesaplarsanız çok sevinirim .biraz işim var az sonra yine gelirim .
.
Gunaydin hanimlar, bu sabah 87.3 kiloyum. Giden 1.2 kg.
Simdiye kadarki sonuclari toplayayim
***5.TAKIM - 353.ETAP***
toplight ( 73,50/)
Gamze_M (65,9/65,7/0,2/%0,3)
Vazgecmekyok ( 88,5/87,3/1,2/%1,36)
yu_zey (61,50/ )
Hnd (68,00/ )
Sevda_M( 73,0/73,3/-0,3/%-0,41 )
durumda( 60,90/)
hazos87 (54,90/54,20/0,70/ %1,28 )
ebbiss (86,9/86,3/0,6/%0,69)
5.TAKIM ORTALAMASI :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?