Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM - 353.ETAP***

toplight ( 73,50/73,30/0,20/%0,27)
Gamze_M (65,9/65,7/0,2/%0,3)
Vazgecmekyok ( 88,5/87,3/1,2/%1,36)
yu_zey (61,50/ )
Hnd (68,00/ )
Sevda_M( 73,0/73,3/-0,3/%-0,41 )
durumda( 60,90/)
hazos87 (54,90/54,20/0,70/ %1,28 )
ebbiss (91,4/86,3/1,33/%1,45) yeni üye deneme süresi yüzünden kilosu 4 e bölündü hedef 55 kg

5.TAKIM ORTALAMASI :
[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlar ben kayıtlarıma yazmayı unutmuşum ebbisss hedef kg ne söylemişti hatırlayan var mı?

kızlar günaydınnn... kilo veren, veremeyen herkesi tebrik ederim...ben koruma haftasında bile kilo vermeyi başararak kendi kendimi şaşırttım, aman maşallah diyeyim haftaya tam gaz başlarız inşallah, herkese şimdiden keyifli haftasonları dilerim

maşallah luci cim sana anlaşılan sen beni geçtin söylemesende kaç kg olduğunu yavaşla accık bacım yaaa

bu arada çizelgede 55 gördüm hedef olarak onu yazacağım

Ben simdi biraz islerime donecegim, ogleden sonra ugrarim yine. Bu hafta doktor olan kardesim "cok hizli vermissin" dedigi icin biraz agirdan almistim. Onumuzdeki hafta, eve gitmeden biraz daha incelmek icin azicik sıkı ugrasmayi planliyorum. bakalim bu cabalar tartiya nasil yansiyacak...

bu arada pazartesi bildirim yapacak miyiz?

maşallah luci cim sana anlaşılan sen beni geçtin söylemesende kaç kg olduğunu yavaşla accık bacım yaaa

bu arada çizelgede 55 gördüm hedef olarak onu yazacağım

teşekkür ederim kaptancım :) yavaşlıyorum tamam, söz 55 miiiii ben ilkokulda o kilodaydım ne yaptın sen bacım çırpı gibi kalırım vallahi, şimdiden eşim kaşık kadar kaldın yeter baskısı yapmakta...68 benim ineceğim son kilom tatlım :)

Kızlar Günaydın

Aslında bugün bozugum anlam vermiyorum o nedenle sizlerden yardım istiyorum.

Son 1 ayda 1 kg ancak gitti benden ve sizlerde biliyorsunuz ki artık akşam yemeklerini şirkette yiyorum ve en geç 18 de akşam yemeğim bitiyor o saatten sonra yemek adına birşey yemiyorum belki 1 meyve falan

Son 2 haftadır spor konusunda zayıfım hiç spor yapmak istemiyorum. Sizde farkındasınızdır eskisi gibi değiliim.

Ama yediklerime fazlasıyla dikkat ediyorum Size söylediğim bir çok seyi bende uyguluyorum.
Peki nerde hata yapıyorum ???

Bugünkü kilom sabit 61.50.

Nerede yanlış yaptığımı bana biri söyleyebilir mi acaba ???

[/QUOTE]

Son düzenleme:

kızlar hepinizi cani gönüşlden tebrik ediyorum

özellikle lucim ve vazgeçmekyokcum sizi ayrı bir tebrik ediyorum
.Vazgeçmekyokcum buraya geldiğinde ki kilonla şimdiki kilon harika umarım dahada vererek idealine kavusacaksın.
Lucim sende öyle korumada olmana rağmen kilo verdiğini söylüyorsun harika bu sekilde harika olacaksın.

p.tesiden beri de hiç vermemişim nasıl oluyosa

kızlar günaydın, kilomu bildirmek istiyorum.. 65.70 geldim bu hafta ve bu gün regl günüm..:26::26::26: kilo veren herkesi şimdiden kutlarım

.

Bende fırsat buldum yazayım kıılomu 86.3 kg

sagol zeynepcim :) insallah hepimiz hedefimize saglikla tez zamanda ulasiriz. senin gunluk toplam kalori miktarin kactir yaklasik olarak? acaba 1200'un altina mi indi, o yuzden mi kilo vermen durdu? bi de sporu yarim saat de olsa yapmani oneririm, sabah evden cikmadan bir 15 dk leslie 1 mil yap mesela, aksam da bir 15 dk yapsan sana yarim saat eder. biraz da kilon az aslinda, bunyen belki kendini alistiriyordur.

Eki Görüntüle 1031033
aslında bir bakıma bende öyle düşünüyorum

suan ideal kilomdayım belki o nedenle savaşıyor benimle ama bu beni rahatlatmıyor.

Ptesiden itibaren işe yürüyerek gidip gelicem gidiş 45 dk dönüş 45 dk

Birde spora yükleneyim.

Günlük kalori ise aşağıda ki gibi Mart ayım hep böyleydi. Malesef kalori alımım az bunu 1200 üzeri yapmam lazım

Eklentiler

• $kalori.webp
    22 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

cogu zaman cok altinda kalmissin 1200'un, o kotu etkilemis olabilir bunyeni. biraz artirmaya calis, bakalim bu hafta nasil olacak.

zeynebim sağol birtanem bu hafta azar azar da olsa canımın çektiği her şeyi yedim 2 haftadır... bir de benim dez avantajım alkol kullanıyorum ve arkadaş ortamımız resmen alkol üzerine kurulu :) pastalı börekli misafir ağırlanmıyor bizde, mezeli rakılı mutlaka..böyle olunca da gelsin kaloriler... ama çok şükür bu süreçte de vermişim...spor önemli tatlım mutlaka yapmaya çalış...hiç bir şey istemezse canın 1 durak erken in yürü, yediklerini değiştirmeni öneririm aynı gıdalarla beslenince bünye alışıyor sanırım

canım ebbisss için hedef kilo 55 seninkisini 68 yapmıştık zaten

zeynep cim canım vazgeçmekyok un dediği gibi kalori alımı çok düşünce bünye kendini kapatmış olabilişr

***5.TAKIM - 353.ETAP***

toplight ( 73,50/73,30/0,20/%0,27)
Gamze_M (65,9/65,7/0,2/%0,3)
Vazgecmekyok ( 88,5/87,3/1,2/%1,36)
yu_zey (61,50/61,50/0,00/%0,00) sabit
Hnd (68,00/ )
Sevda_M( 73,0/73,3/-0,3/%-0,41 )
durumda( 60,90/)
hazos87 (54,90/54,20/0,70/ %1,28 )
ebbiss (91,4/86,3/1,33/%1,45) yeni üye deneme süresi yüzünden kilosu 4 e bölündü hedef 55 kg

5.TAKIM ORTALAMASI :

hnd ve durumda kaldı durumda hastaydı kaç gündür sesi çıkmıyor acaba bildirim yapabilecek mi?

canım tebrik ederim harikasın

doğru dedin kaptanım 2 haftadır boşverdim sanki ama iştahım o kadar çok arttıki engel olamıyorum.1 veya 2 güne regl olucam inşallah düzenli olursa tabi .biraz da onun etkisi de var.

[/QUOTE]

kaptanı deryam kız aynıyız .hadi bu hafta yarışalım ikimiz..

ahh be fıstığım sonunda bitti izinin benim asıl sana ihtiyacım var..maşallah bu arada da

.

[/QUOTE]

canım ya yanlış deildir de belli bir zaman sonra metabolizma zaten yavaşlıyor.vücut direnmeye geçiyor .araştırmak lazım aslında ya metabolizmayı şaşırtıcı bişeyler yada vardır değişik şeyler aslında bakmak lazım.

.

ahh be fıstığım sonunda bitti izinin benim asıl sana ihtiyacım var..maşallah bu arada da
.[/QUOTE]

sağol sevdam benim, dönüyorum sahalara sen çok kapışmak istiyorsan ben kapışırım seninle...aynı takım içinde kardeşlerimle yarışmak tarzım olmasa da istersen eşlik ederim ben sana bebişim

sağol sevdam benim, dönüyorum sahalara sen çok kapışmak istiyorsan ben kapışırım seninle...aynı takım içinde kardeşlerimle yarışmak tarzım olmasa da istersen eşlik ederim ben sana bebişim[/QUOTE]

kağışalım yawrum..ama ben senden korkuyorum sen geçersin ki... doğruya doğru...[/B]

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…