- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.441
Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben geldim .. Sınavımdan memnun değildim ama sonuçarı bekliyorum malum ösym artık soruları açıklamıyor, pek şeffaf kurumlarımız var
Diyete devam mı yoksa bir süre beklemeli miyim kararsızım ..
Günaydınnnn
Sizleri çok özledim ve sonunda yine buradayımmmmmm
Güzel bir hafta geçirdim ama dönerken hasta oldumŞu an burnum tıkalı, nefesim daralınca da öksürüyorum:2:
Ama herşeye rağmen çok şükür iyiyim napalım o da nazar boncuğumuz olsun
Gelelim işin en önemli kısmına... Rapor vermeye...
Cumartesi akşamı eve geldim dün de tartıldım ve biraz olsun eksileri görmek bana inanılmaz moral oldu - açık büfe yemekler varken gözüm kalmasın diye herşeyden birer kaşık aldım genelde sebze ağırlıklı beslendim, et olarak da tavuk ya da balık aldım hep kk boyutundaydı zaten
tatlı da yedim ama kararında tabii, millet tabağı doldururken ben minik porsiyonlu olanlardan aldım nefsimi körlemek için ve hiç de yoksunluk yaşamadım
işin en güzel kısmı yalnız değildim arkadaşlarla sohbet ederek yemek yedik
Kısacası sonunda hasta olsam da güzel bir hafta geçirdim - internet bağlantısı olsaydı sizinle de paylaşırdım günlük yaptıklarımı ama seminerde herkes yüklenince herhalde - bağlantıda sorun çıktı haliyle ve ben de yazamadm - bir ara kknın bazı ayarları silinmiş sanırım Zeynep eski nickindeydi diye hatırlıyorum
bir de birkaç sayfa geriye baktım da birebir yarışlar falan var sanırım bana şu 1 haftada ben yokken olanları biriniz özet geçerseniz çok sevinirim
canim bizim 55'e kadar daha yolumuz uzun. o yuzden sabirla saglikla zayiflamamiz lazim. incelmek istiyorsan callanetics oneririm, biraz zor ama azmedersen yapamayacagin kadar zor da degil. her gun 1 saat, on gun yapsan bile cok faydasini gorursun. istedigin kiyafetler daha iyi olmaya baslar.
geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederimcanım geçmiş olsun..benimde boğazım acıyor hafiften..havalar çarptı bizi..bu arada açık büfede nefsini iyi koruyabilmişsin=)))ben kesin kilo alır dönerdim=))))hep öyle oluyor zatenn
canım su callanetics dediğin şeyin linkini yollar mısın düzgün bişey mesela onu açıp yapayım)=)))))
bale gibi sankiiii
ya da mora terapiydi galiba benim dediğim canım ya biorezonans mora terapi de olabilir...bak bilemedim şimdi
online linkim yok canim, ben yillar once indirmistim. ama google'da ararsan bulabilirsin diye tahmin ediyorum.
geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederimgeçen seminere gitmiştim yine ve 1,5 kg alıp dönmüştüm ama bu sefer eksileri görmek iyi geldi - 10 gundur tartı yüzü görmüyordum
bunda akşamları yaptığımız yürüyüşlerin faydası olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim durumdacım . 3 haftadır 68 de takılıp kalmıştım onu kırmaya çalışıyorum . Neyseki 300 gr verdim bu hafta. Sabahları nesfit yemeye karar verdim , gün içindeki tatlı krizlerime iyi gelir diye. Bugün denedim de iyi geldi. Akşam hiç yemeğe saldırmadım , akşam yemeğinden sonra kendimle tatlı kaçamağı için mücadele etmedim. Sen nasılsın , dönüyorsun di mi artık aramıza
sorularin aciklanmamasi cok seffaf gercekten. kotu gecmis gibidir belki ama sonuclar beklediginden iyi gelebilir :) sen moralini bozma.
bir sure serbest takil istersen diyet konusunda, kendini motive hissettiginde donersin.
Gunaydin 5. Takim :)
Guzel bir hafta olsun hepimiz icin, ulkemiz icin :)
Bugun 24 Mart itibariyle takimda/diyette ikinci ayim doldu, o yuzden tartildim, guzel seyler de gordum ama soylemeyeyim surpriz olsun cuma'ya :)
bugun yogun bir gun olacak. odev, sinav, ders.
87 nin altınımı düştün yoksa ya gecicen sen beni cok küserim heee
canımsın sen benim yahuuu, yanımda ve başımın üstünde her zaman yerin var bebiş!!! başladık bugün itibarıyle... azıcık kaldı şu kilolar kurtulup keyfimize bakacağız artık..bu 2 haftada gidecek tüm çirkin yağlarrrr....kamptayız an itibarıyle...bugün deli gibi spor yapacağım...salata, yoğurt, haşlanmış yumurta bu haftaki besin kaynaklarım :) 7yeter bu kadar yeme-içme...haydi gamze, haydi zeynebim...hepimize başarılar :)
Motivasyon süper bende gaza geldim vazgeçmek yok ta atakta zaten
sen 86'in altina inmissindir ki bugun? zor benim seni gecmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?