Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnn
Sizleri çok özledim ve sonunda yine buradayımmmmmm
Güzel bir hafta geçirdim ama dönerken hasta oldum Şu an burnum tıkalı, nefesim daralınca da öksürüyorum:2:
Ama herşeye rağmen çok şükür iyiyim napalım o da nazar boncuğumuz olsun
Gelelim işin en önemli kısmına... Rapor vermeye...
Cumartesi akşamı eve geldim dün de tartıldım ve biraz olsun eksileri görmek bana inanılmaz moral oldu - açık büfe yemekler varken gözüm kalmasın diye herşeyden birer kaşık aldım genelde sebze ağırlıklı beslendim, et olarak da tavuk ya da balık aldım hep kk boyutundaydı zaten
tatlı da yedim ama kararında tabii, millet tabağı doldururken ben minik porsiyonlu olanlardan aldım nefsimi körlemek için ve hiç de yoksunluk yaşamadım
işin en güzel kısmı yalnız değildim arkadaşlarla sohbet ederek yemek yedik
Kısacası sonunda hasta olsam da güzel bir hafta geçirdim - internet bağlantısı olsaydı sizinle de paylaşırdım günlük yaptıklarımı ama seminerde herkes yüklenince herhalde - bağlantıda sorun çıktı haliyle ve ben de yazamadm - bir ara kknın bazı ayarları silinmiş sanırım Zeynep eski nickindeydi diye hatırlıyorum
bir de birkaç sayfa geriye baktım da birebir yarışlar falan var sanırım bana şu 1 haftada ben yokken olanları biriniz özet geçerseniz çok sevinirim

Son düzenleme:

ne saçma ya açıklayamıyorlar tabii bir sürü yanlış soru vs..kim bilir ne dolaplar dönecek.kardeşim girdi sınava yetiştirememiş.çoğu kişi yetiştirememiş gerçi.sıkma canını bence yapmişssindir.

bu arada günaydın herkeslere...kızımı kreşe bıraktım kahvaltımı ettim yemeğimi de koydum ocağa pişiyor..şimdi evi toparlayıp söyle bi süpürcem.bu kız herşeyi yerlere döküyor.sanki c.tesi temizlik yapmadım.akşamına batmıştı..offfff

canım geçmiş olsun..benimde boğazım acıyor hafiften..havalar çarptı bizi..bu arada açık büfede nefsini iyi koruyabilmişsin=)))ben kesin kilo alır dönerdim=))))hep öyle oluyor zatenn

canım su callanetics dediğin şeyin linkini yollar mısın düzgün bişey mesela onu açıp yapayım)=)))))
bale gibi sankiiii

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun..benimde boğazım acıyor hafiften..havalar çarptı bizi..bu arada açık büfede nefsini iyi koruyabilmişsin=)))ben kesin kilo alır dönerdim=))))hep öyle oluyor zatenn
geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim geçen seminere gitmiştim yine ve 1,5 kg alıp dönmüştüm ama bu sefer eksileri görmek iyi geldi - 10 gundur tartı yüzü görmüyordum
bunda akşamları yaptığımız yürüyüşlerin faydası olduğunu düşünüyorum

evet yürüyüş iyi gelmiş olabilir.....

Kısa süreli bir detoks öneririm her takıldığımda yaptım kilo vermeye dewam ettim

Bakıcımız işi bırakıyor yenisi tanıdık ama sinir oldum tembel kadın bin tl alıp hiç iş yapma çocuk bak çocukta bütün n oynasın kendi kendine tembel demekki paraya ihtiyacı yok

sorularin aciklanmamasi cok seffaf gercekten. kotu gecmis gibidir belki ama sonuclar beklediginden iyi gelebilir :) sen moralini bozma.

bir sure serbest takil istersen diyet konusunda, kendini motive hissettiginde donersin.

Kardeşimde girdi hayırlısı hakkında.allah herkese emeğinin karşılığını hayırlısıysa versin

87 nin altınımı düştün yoksa ya gecicen sen beni cok küserim heee

Motivasyon süper bende gaza geldim vazgeçmek yok ta atakta zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…