Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzeeem hiç sorma ben de bu hafta cozutmanın tavanını yaptım...dün akşam davette yenildi ve de fazlasıyla içildi, yetmezmiş gibi bugün de piknikteydik yeni geldik...öyle böyle değildi yani :) bi de regl oldum üstüne...şimşiş gezmekteyim ortalıkta...ben de yarından itibaren kampa gireceğim

Canımmmmmmmmm ne olur beraber girelimm, bak sen beni bırakınca ben hem ağlıyorum hem de yiyiyorum :26: nasıl bir şeyse senin istasyonun bana acayip güzel gaz veriyorr nolurrr yanında bana da yer ver bu kamptaaaa

.

Gunun menusu... dun gece ulke gundemine dair yazilar okurken biraz gec yattim, 2 ye geliyordu saat. sabah da 10'da kalktim, sonra 1 saat telefonda konustum kardesimle. derken kahvalti ogle yemegi vaktini buldu.

sabah: bir bardak ilik limonlu su

kahvalti: bol yesillikli, avokadolu, haslanmis yumurtali salata (yine 2 litre oldu)

ara: 2 parca bitter cikolata, 1 elma

ara: 4 hurma, 1 greyfurt

aksam: 2 kepce sehriye corbasi, bol yesillikli, domates salatalik ve bir servis kasigi kadar haslanmis mercimekli salata. (bu da 1,5 litreden fazladir sanirim. yarin normal olcude salatalara donucem, acil bitmesi gereken yesillikler bitti ya da bir gunluk kaldi)

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: slim in 6, start it up. boylece ikinci haftayi tamamladim tutu masallah

Son düzenleme:

Cok iyi olmuş ya bu arada aramızda 1 kılo var tırstım şimdi hedefin kaç cuma ya

8 30 1 yumurta domates maydanoz 1 dılım peynir yeşil cay
9 30 turk kahvesi
12 30 bi kase tarhana corbası 3 kas yoğurt
13 activia
18 30 bi kase tarhana 3 kas yoğurt
21 tarzını süt

Su 2 Lt
Spor 6.6 hızda 8 km yürüyüs

bana biraz az geldi menun. hic sebze yok, ekmek de yok sabah. bayagi ciddi yarisiyorsun sen galiba.

Ewt sebze yok az mı olmuş biraz da böle deniim edermem gereken fazla biliyosun

canim bizim 55'e kadar daha yolumuz uzun. o yuzden sabirla saglikla zayiflamamiz lazim. incelmek istiyorsan callanetics oneririm, biraz zor ama azmedersen yapamayacagin kadar zor da degil. her gun 1 saat, on gun yapsan bile cok faydasini gorursun. istedigin kiyafetler daha iyi olmaya baslar.

Gunaydin 5. Takim :)

Guzel bir hafta olsun hepimiz icin, ulkemiz icin :)

Bugun 24 Mart itibariyle takimda/diyette ikinci ayim doldu, o yuzden tartildim, guzel seyler de gordum ama soylemeyeyim surpriz olsun cuma'ya :)

bugun yogun bir gun olacak. odev, sinav, ders.

Canımmmmmmmmm ne olur beraber girelimm, bak sen beni bırakınca ben hem ağlıyorum hem de yiyiyorum :26: nasıl bir şeyse senin istasyonun bana acayip güzel gaz veriyorr nolurrr yanında bana da yer ver bu kamptaaaa

.

canımsın sen benim yahuuu, yanımda ve başımın üstünde her zaman yerin var bebiş!!! başladık bugün itibarıyle... azıcık kaldı şu kilolar kurtulup keyfimize bakacağız artık..bu 2 haftada gidecek tüm çirkin yağlarrrr....kamptayız an itibarıyle...bugün deli gibi spor yapacağım...salata, yoğurt, haşlanmış yumurta bu haftaki besin kaynaklarım :) 7yeter bu kadar yeme-içme...haydi gamze, haydi zeynebim...hepimize başarılar :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben geldim .. Sınavımdan memnun değildim ama sonuçarı bekliyorum malum ösym artık soruları açıklamıyor, pek şeffaf kurumlarımız var
Diyete devam mı yoksa bir süre beklemeli miyim kararsızım ..

sorularin aciklanmamasi cok seffaf gercekten. kotu gecmis gibidir belki ama sonuclar beklediginden iyi gelebilir :) sen moralini bozma.

bir sure serbest takil istersen diyet konusunda, kendini motive hissettiginde donersin.

Kızlar Günaydınnn

Bu hafta hepimizin güzel sonuçlar almaısnı diliyorum

Buıgün şirkette nisafirler var o nedenle pek giremeyebilirim ara ara uğrayacagım

Hepinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…