- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.421
Canımsınn, günaydın arkadaşım.. evet mezun olmama az kaldı ama ben artık böyle koruma ve az az verme moduna girdim. ayda 1 kilo felanyanii öyle hemen kurtulmak yok bendenn
Menülerime gelince, zaman zaman menü paylaşımı yapmıyorum ama minik bir sorunum var benim bu konuyla ilgili..Mesela haftasonu acayip cozutuyorum ve yemedik bir şeyy bırakmıyorum.. dolayısıyla da hafta içi biraz katı oluyor menülerim, zaten istesemde yiyemiyorum midem dolu oluyor..Haftasonu yadiklerimi baz alırsak hafta içi menülerim çok normal ama bazen anlaşılamayabilirim diye düşünüyorum.. çünkü yazdığım menülere bakarsan çok az ve çok katı.. bunlara göre haftada en az 1,5-2 kilo vermem lazım ama ben haftasonu yediğim için önce dengeliyor sonrasındaysa da 300-500 gr. allah ne verdiyse gidiyor :26: ayy çenem açıldı, işte bu yüzden anlaşılmamaktan çekindiğim için menülerimi birazcık paylaşmıyorum
Kaldı ki artık anlaşılırım belki deve menülerimi de paylaşırım .
gamzeeem hiç sorma ben de bu hafta cozutmanın tavanını yaptım...dün akşam davette yenildi ve de fazlasıyla içildi, yetmezmiş gibi bugün de piknikteydik yeni geldik...öyle böyle değildi yani :) bi de regl oldum üstüne...şimşiş gezmekteyim ortalıkta...ben de yarından itibaren kampa gireceğim
ebbiss bak yarisimiza tablo yaptim
354. Etap 21-28 Mart 5. Takim - Takim ici yaris
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]21 Mart Kilo[/td]
[td]28 Mart Kilo[/td]
[td]Giden[/td]
[td]Yuzde[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td]86.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]87.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[/table]
Cok iyi olmuş ya bu arada aramızda 1 kılo var tırstım şimdi hedefin kaç cuma ya
8 30 1 yumurta domates maydanoz 1 dılım peynir yeşil cay
9 30 turk kahvesi
12 30 bi kase tarhana corbası 3 kas yoğurt
13 activia
18 30 bi kase tarhana 3 kas yoğurt
21 tarzını süt
Su 2 Lt
Spor 6.6 hızda 8 km yürüyüs
hedefim sensin ebbissbak az ver bu hafta
saka bi yana belli bi hedefim yok, saglikli bi sekilde verebildigim kadar
bana biraz az geldi menun. hic sebze yok, ekmek de yok sabah. bayagi ciddi yarisiyorsun sen galiba.
Ewt sebze yok az mı olmuş biraz da böle deniim edermem gereken fazla biliyosun
kaptancim selam :) bu pazartesi bildirim olmasin, takim ici yarislar var ya, cuma daha heyecanli olur
Düğünden önce yaptım sewemedım bı türlü 55 degılde mayısa kadar 70 olmam lazım
Canımmmmmmmmm ne olur beraber girelimm, bak sen beni bırakınca ben hem ağlıyorum hem de yiyiyorum :26:nasıl bir şeyse senin istasyonun bana acayip güzel gaz veriyorr nolurrr yanında bana da yer ver bu kamptaaaa
.
Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben geldim .. Sınavımdan memnun değildim ama sonuçarı bekliyorum malum ösym artık soruları açıklamıyor, pek şeffaf kurumlarımız var
Diyete devam mı yoksa bir süre beklemeli miyim kararsızım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?