- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.481
Kısa süreli bir detoks öneririm her takıldığımda yaptım kilo vermeye dewam ettim
yok artık cidden tembelmiş tamam ev işini yapma ama çocuğa ait herşeyle ilgilen değil mi? Ne bileyim ben bakıcılık yapsam tamam her işe belki yetişemez insan ama çocuk uyurken etrafı toplamaydı çocuğun kıyafetlerini ütülemeydi bunlar çok zaman alan şeyler değil - bir de başta ne anlaşıldıysa öyle olmalı ev işi de yapılsın dendiyse yapılmalı bence...
yani mecburen göz yumuluyorben uyumsuzluk çıkmasın isterim sonuçta iş yerim hayatımın çoğunu geçirdiğim alan - bu pc masa benim zimmetli malım olmadığından sanki söz hakkım da yokmuş gibi geliyor söylesem benden kötüsü olmaz ne yapabilirim bunun için bilmiyorum
Geçen hafta ben de olmadığımdan özet geçemiyorum Lilycim.
Erkekler dediğin gibi daha düşüncesizler ama hiç hoş değil, sorsan nasıl olur kalemimi bulamadım ama nerede biliyor musun lazım oldu da gibisinden.
Kıyafetler konusunda falan kesinlikle haklısın ama işte çocuk uslu olunca o da keyfini sürmüş demek umarım yenisi iyi çıkar.
Lilycim istediğim gibi değildi ne yazık ki, ben temmuzdan şu 2-3 ay önceye kadar çok ciddi çalıştım çok iyi bir sonuç bekliyordum ama işte bizim hastalık olayı çıkınca tüm düzen bozuldu Ankaraya git, hastane, üzüntü derken ben boşladım sonrada toparlayamadım yoksa o kadar emeğim var ki o emeğe fazlası olmalıydı o yüzden çok üzgünüm bu arada 27 kasımdan beri adet olmuyordum bugün oldum.
Evde kimse olmayınca biraz uzak kalsan tam temizlik istiyor ya o yabancılık gitsin diye yolculuk sonrası nasıl zor geliyor, bir de su olayı çıkınca, yavaş yavaş hallersin artık ..
canım sordum laf çarpıttım kalemler noldu gibisinden ama kimseden çıt yokGeçen hafta ben de olmadığımdan özet geçemiyorum Lilycim.
Erkekler dediğin gibi daha düşüncesizler ama hiç hoş değil, sorsan nasıl olur kalemimi bulamadım ama nerede biliyor musun lazım oldu da gibisinden.
--------------------------
Lilycim istediğim gibi değildi ne yazık ki, ben temmuzdan şu 2-3 ay önceye kadar çok ciddi çalıştım çok iyi bir sonuç bekliyordum ama işte bizim hastalık olayı çıkınca tüm düzen bozuldu Ankaraya git, hastane, üzüntü derken ben boşladım sonrada toparlayamadım yoksa o kadar emeğim var ki o emeğe fazlası olmalıydı o yüzden çok üzgünüm bu arada 27 kasımdan beri adet olmuyordum bugün oldum.
Evde kimse olmayınca biraz uzak kalsan tam temizlik istiyor ya o yabancılık gitsin diye yolculuk sonrası nasıl zor geliyor, bir de su olayı çıkınca, yavaş yavaş hallersin artık ..
öyle valla ben bu konuda kendimi geliştirmeye hep empati kurmaya çalışırım ama hep bana mantığına karşıyım biraz da karşıdan empati bekliyor insan haliyle...İnsan ilişkileri gerçekten zor hep idare istiyor
Durumdacım detoksu deniycem . Yarın ve ertesi gün uygulamayı düşünüyorum . Sen önceki mesajlarında moralsiz olduğunu yazmışsın , canım benim keşke sana bir çözüm yolu gösterebilsek .Bakıcı işi bırakıyomuş , yeni bakıcı ayarlamışsın çocuğuna iyi bakılsın daişine de alışıyorsun . Umarım eşinle işler yoluna girer , sıkıntılarını paylaşmak iyi geliyorsa buraya yazıp rahatlamaya devam et Kendini tüketme o kadar.
canımsın sen benim yahuuu, yanımda ve başımın üstünde her zaman yerin var bebiş!!! başladık bugün itibarıyle... azıcık kaldı şu kilolar kurtulup keyfimize bakacağız artık..bu 2 haftada gidecek tüm çirkin yağlarrrr....kamptayız an itibarıyle...bugün deli gibi spor yapacağım...salata, yoğurt, haşlanmış yumurta bu haftaki besin kaynaklarım :) 7yeter bu kadar yeme-içme...haydi gamze, haydi zeynebim...hepimize başarılar :)
kızlar geçmişi bitirince yazacağım cumadan beri hasta yatıyordum sabahleyin de oğlanı hastaneye götürmüştüm az önce işe geldim okumam bitince yazacağım
canım başın sağolsun bilmiyordumTupper sısem vlar iciyorum aslında su ama dedemın vefatından sonra toparlanmadım hergüne 100 dk yürüyorum bantta ama yıyınce değmez deyıp yurumuyorum yrn tam gaz dewam
8 30 1 yumurta domates maydanoz 1 dılım peynir yeşil cay
9 30 turk kahvesi
12 30 bi kase tarhana corbası 3 kas yoğurt
13 activia
18 30 bi kase tarhana 3 kas yoğurt
21 tarzını süt
Su 2 Lt
Spor 6.6 hızda 8 km yürüyüs
menunu beğendim canım :)Gunun menusu... dun gece ulke gundemine dair yazilar okurken biraz gec yattim, 2 ye geliyordu saat. sabah da 10'da kalktim, sonra 1 saat telefonda konustum kardesimle. derken kahvalti ogle yemegi vaktini buldu.
sabah: bir bardak ilik limonlu su
kahvalti: bol yesillikli, avokadolu, haslanmis yumurtali salata (yine 2 litre oldu)
ara: 2 parca bitter cikolata, 1 elma
ara: 4 hurma, 1 greyfurt
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, bol yesillikli, domates salatalik ve bir servis kasigi kadar haslanmis mercimekli salata. (bu da 1,5 litreden fazladir sanirim. yarin normal olcude salatalara donucem, acil bitmesi gereken yesillikler bitti ya da bir gunluk kaldi)
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: slim in 6, start it up. boylece ikinci haftayi tamamladim tutu masallah
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=204096 burda kkda linkni vereyim canım.. [h=2]Callanetics Egzersizleri[/h]canım su callanetics dediğin şeyin linkini yollar mısın düzgün bişey mesela onu açıp yapayım)=)))))
bale gibi sankiiii
Valla eşimle anlaşamamak için hiç bir nedenimiz yok ama anlaşamıyoruz konuşmaya kalkınca konuşmuyor hiç h
diyip duruyor yaza kadar düzelmezse ihtar verdim boşanıcam çocuğumun huzursuz bir evde yaşamasını istemiyorum
kızlar geçmişi bitirince yazacağım cumadan beri hasta yatıyordum sabahleyin de oğlanı hastaneye götürmüştüm az önce işe geldim okumam bitince yazacağım
Bakıcımız işi bırakıyor yenisi tanıdık ama sinir oldum tembel kadın bin tl alıp hiç iş yapma çocuk bak çocukta bütün n oynasın kendi kendine tembel demekki paraya ihtiyacı yok
İşi bırakması isabet oldu çocukta huy değiştirdi hastalıktan sonra bence kadınla sıkılıyor durmuyomuş şimdi de uf ya
Merhaba takım nasılsınız ? Ben sabah yürüyüşümü kahvaltımı yaptım , geldim. Özledim takımımı
İnsan ilişkileri gerçekten zor hep idare istiyor
canım sordum laf çarpıttım kalemler noldu gibisinden ama kimseden çıt yokbizim kurumda erkeklerle iç içe çalışan sadece ben varım diğer odalardakilerin hepsi erkek - sadece sekreter hanım var bir de çaycı bayan ama o geçici çalışıyor 1 ay sonra gidecek - öyle olunca onca erkeğin içinde azınlıkta kalıyorum birşey desen kadın kaprisi olarak algılanıyor halbuki kimseye naz kapris yapmamışımdır
öyle valla ben bu konuda kendimi geliştirmeye hep empati kurmaya çalışırım ama hep bana mantığına karşıyım biraz da karşıdan empati bekliyor insan haliyle...
Valla eşimle anlaşamamak için hiç bir nedenimiz yok ama anlaşamıyoruz konuşmaya kalkınca konuşmuyor hiç h
diyip duruyor yaza kadar düzelmezse ihtar verdim boşanıcam çocuğumun huzursuz bir evde yaşamasını istemiyorum
sonunda bitti yaaa canım inşallah yeni bakıcın iyi çıkar çok zor bir durum ben iyi bilirim tatlım
kızlar yarış acaip hız kazanmöış ben haftasıonu cozuttum doğal olarak ama bugün düzene giriyorum inşallah cuma gün saat 3 gibi iyice kötü oldum eve gittim bir yattım ctesi pazar öğlene kadar yataktan kalkmadım doğru dürüst bişey yapmadım ama allaha şükür bugün iyice gibiyim sabahleyin de oğlumun endokrin ve gasrto kontrolleri vardı sabah 8 de hastanedeydik koştur koştur canımız çıktı oğlanı bıraktım eve geldim kusura bakmayın yaa bu bademcikler mahvetti beni
hm cim sınavın çok iyi geçmemesine üzüldüm tatlım inş iyi bir sonuç alırsın
lily cim sende hoşgeldin
yuzey cim canım sen mne zaman izne yarılmak istiyorsun öyle bişey okudum sanki
kızlar gözlerim çok ağrıyor gene gelirim okurken helak oldum geçmişi
sonunda bitti yaaa canım inşallah yeni bakıcın iyi çıkar çok zor bir durum ben iyi bilirim tatlım
kızlar yarış acaip hız kazanmöış ben haftasıonu cozuttum doğal olarak ama bugün düzene giriyorum inşallah cuma gün saat 3 gibi iyice kötü oldum eve gittim bir yattım ctesi pazar öğlene kadar yataktan kalkmadım doğru dürüst bişey yapmadım ama allaha şükür bugün iyice gibiyim sabahleyin de oğlumun endokrin ve gasrto kontrolleri vardı sabah 8 de hastanedeydik koştur koştur canımız çıktı oğlanı bıraktım eve geldim kusura bakmayın yaa bu bademcikler mahvetti beni
lily cim sende hoşgeldin
Sanırım bakıcıya baştan sert olmak lazım ama tembel olmasın yenisi ya bu varya tv nin karşısında oturdu bütün gün.inadına söktüm bütün kabloları gıcık oldum birde ortada bıraktıya
bugünkü menüm
kahvaltı:
1 kase sıcak süte 2 dilim ekmek doğrayıp yedim
ara: 1 elma , 1 portakal
öğlen :
1 büyük boy tabağa sığacak şekilde iri doğranmış marul,2 servis kaşığıyla bulgur pilavı , üstüne biraz zeytinyağı,1 çay kaşığı pul biber,1çk sumak katıp harmanlayıp yedim
3günden beri kabızlık problemim var benimdeçok aferdesniz ama ıkınmaktan şimdi kasıklarım ağrıyor (( napçamı şaşırmış vaziyetteyim bu hafta sonu doktor kontrolum var o zaman kabızlık için ilaç istiycem de bana şimdilik ne yapsam bilmiyorum...
bu arada kuru incir.kayısı,üzüm vs hep yiyorum nasıl kabız oldum anlamıyorum
sıcak süte sahlep katıp içsem iyi gelirmi acaba?
ara olarak: 1 kase yoğurt yanına 2 incir yiycem
spor 3 mil lesie + 8dk bölgesel hareket..
Gunaydin 5. Takim :)
Guzel bir hafta olsun hepimiz icin, ulkemiz icin :)
Bugun 24 Mart itibariyle takimda/diyette ikinci ayim doldu, o yuzden tartildim, guzel seyler de gordum ama soylemeyeyim surpriz olsun cuma'ya :)
bugun yogun bir gun olacak. odev, sinav, ders.
canımsın sen benim yahuuu, yanımda ve başımın üstünde her zaman yerin var bebiş!!! başladık bugün itibarıyle... azıcık kaldı şu kilolar kurtulup keyfimize bakacağız artık..bu 2 haftada gidecek tüm çirkin yağlarrrr....kamptayız an itibarıyle...bugün deli gibi spor yapacağım...salata, yoğurt, haşlanmış yumurta bu haftaki besin kaynaklarım :) 7yeter bu kadar yeme-içme...haydi gamze, haydi zeynebim...hepimize başarılar :)
Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben geldim .. Sınavımdan memnun değildim ama sonuçarı bekliyorum malum ösym artık soruları açıklamıyor, pek şeffaf kurumlarımız var
Diyete devam mı yoksa bir süre beklemeli miyim kararsızım ..
bu arada günaydın herkeslere...kızımı kreşe bıraktım kahvaltımı ettim yemeğimi de koydum ocağa pişiyor..şimdi evi toparlayıp söyle bi süpürcem.bu kız herşeyi yerlere döküyor.sanki c.tesi temizlik yapmadım.akşamına batmıştı..offfff
canım su callanetics dediğin şeyin linkini yollar mısın düzgün bişey mesela onu açıp yapayım)=)))))
bale gibi sankiiii
Bölgesel zayıflamada çok etkiliymiş ama deneyen biriyle hiç konuşmadım hep yapanlarla kanştum
Kısa süreli bir detoks öneririm her takıldığımda yaptım kilo vermeye dewam ettim
Bakıcımız işi bırakıyor yenisi tanıdık ama sinir oldum tembel kadın bin tl alıp hiç iş yapma çocuk bak çocukta bütün n oynasın kendi kendine tembel demekki paraya ihtiyacı yok
Günaydınnnn
Sizleri çok özledim ve sonunda yine buradayımmmmmm
Güzel bir hafta geçirdim ama dönerken hasta oldumŞu an burnum tıkalı, nefesim daralınca da öksürüyorum:2:
Ama herşeye rağmen çok şükür iyiyim napalım o da nazar boncuğumuz olsun
Gelelim işin en önemli kısmına... Rapor vermeye...
Cumartesi akşamı eve geldim dün de tartıldım ve biraz olsun eksileri görmek bana inanılmaz moral oldu - açık büfe yemekler varken gözüm kalmasın diye herşeyden birer kaşık aldım genelde sebze ağırlıklı beslendim, et olarak da tavuk ya da balık aldım hep kk boyutundaydı zaten
tatlı da yedim ama kararında tabii, millet tabağı doldururken ben minik porsiyonlu olanlardan aldım nefsimi körlemek için ve hiç de yoksunluk yaşamadım
işin en güzel kısmı yalnız değildim arkadaşlarla sohbet ederek yemek yedik
Kısacası sonunda hasta olsam da güzel bir hafta geçirdim - internet bağlantısı olsaydı sizinle de paylaşırdım günlük yaptıklarımı ama seminerde herkes yüklenince herhalde - bağlantıda sorun çıktı haliyle ve ben de yazamadm - bir ara kknın bazı ayarları silinmiş sanırım Zeynep eski nickindeydi diye hatırlıyorum
bir de birkaç sayfa geriye baktım da birebir yarışlar falan var sanırım bana şu 1 haftada ben yokken olanları biriniz özet geçerseniz çok sevinirim
Kızlar geçmişe bakmadım affınıza sığınıyorum şu an çok fazla pc bakmamaya çalışıyorum gözümün etrafı ağrıyor sanırım ufak bir sinüzit gibi bişey var bende ama dr teşhisi olmadığından emin olamıyorum
bugun menü falan bile çıkartamam bu gidişle ama napalım artık bu haftayı da izinli geçireyim de Cuma'dan sonra nasılsa eski düzene geri döneceğim
Bana 1 haftanın özetini geçsin biri demiştim ama sanırım görmediniz - olsun canınız sağolsun kızlar valla işte de 1 haftada bir sürü şey olmuş normalde olsa herşey aynı seyrinde devam eder pek aksiyon olmaz ama demek ki yer değişikliği lazımmış bana
masamı bir arkadaş kullanmış ben de hiç sevmem eşyalarımın karıştırılmasınıkoltuğun yüksekliği düşürülmüş sabah onla uğraştım ilk - sonra masamdaki eşyalar bıraktığım gibi değil kalemlerim eksik ne yaptılar bilmiyorum ama birşey de diyemiyorum bizim şef izin verdiği için adamın oturmasına birşey denmiyor haliyle... mesela ben de ilk geldiğimde emaneten bir masayı kullanıyordum ama hiç sorun etmedim pc ya da internet olsa da olur olmasa da yeter ki ben işimi yapabileyim o bana yeter diyordum - benden önce bu masada görev yapan arkadaş yokken ben bu pc geçtiğimde elimden geldiğince onun düzenini bozmamaya çalışırdım ve izin alırdım mutlaka ama herkes benle aynı mantıkta değil işte... erkekler hassas düşünemiyorlar bizim gibi ama canım sıkılmadı desem yalan olur bir kere kalemlerim nerede:44: saçma sapan sitelere girilmiş hepsini sildim sabah sabah hasta halimle hem törene yetişme stresi hem de gelip düzenimin bozulmuş olmasını görmek gerçekten pazartesi sendromu yaşattı diyebilirim
Artık iş saatim düzenim oturdu günlük programım şu şekilde sabah 7 uyanıp plates duş 9da işe gün içinde 2 gibi öğlen büroda yemek ama hep makarna falan olacak, Aparatif kolay şeyler ben azcık yemey. Planlıyorum çay yerine bitki çayı ve bir su şişesi edinicem burda su içmiyorum yoksa,saat6 gibide evde olup yemekti çocuktu uğraşıcam erken çıktığımdada yürüşüş yapıcam,bu ara kola çikolata abarttım bunada dur diyorum,ve sanırım depresyondayım hergün ağlıyorum salya sümük kocam yüzünden emzirdiğim için ilaçta alamıycam ona başka yol arıyorum
Merhaba takım nasılsınız ? Ben sabah yürüyüşümü kahvaltımı yaptım , geldim. Özledim takımımı
aynennnn canımmmmmmmmmmmmm, artık yeterr aaa bu ne ciddiyetsizlik, bu ne hiçe saymalık.. asla cozutmak yok cozutma devri kapandı
Merhaba arkadaşlarımmherkese bol sporlu, kiloların eriyip gittiği ve hepimizin sağlıklı olduğu bir hafta diliyorum..
Liliciğimmmm, hoş geldin arkadaşım, özlettinn
Kaptancığımm sen de hoş geldinn
Arkadaşlar bu arada Sevda acayip temizliğe başlamış bulunuyor, boya badana süper oluyor..ben de ondan heveslendim biraz temizlik yapayım dedimtabiki benim ki su temizliği okula gidene kadar iş yapacağım ama öncesinde aklımın ve yüreğimin sizlerle olduğunu belirtmek istedim, sizi seviyorum kiii
.
lily cim sende hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?