Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kısa süreli bir detoks öneririm her takıldığımda yaptım kilo vermeye dewam ettim

Durumdacım detoksu deniycem . Yarın ve ertesi gün uygulamayı düşünüyorum . Sen önceki mesajlarında moralsiz olduğunu yazmışsın , canım benim keşke sana bir çözüm yolu gösterebilsek .Bakıcı işi bırakıyomuş , yeni bakıcı ayarlamışsın çocuğuna iyi bakılsın da işine de alışıyorsun . Umarım eşinle işler yoluna girer , sıkıntılarını paylaşmak iyi geliyorsa buraya yazıp rahatlamaya devam et Kendini tüketme o kadar.

İşi bırakması isabet oldu çocukta huy değiştirdi hastalıktan sonra bence kadınla sıkılıyor durmuyomuş şimdi de uf ya

Merhaba takım nasılsınız ? Ben sabah yürüyüşümü kahvaltımı yaptım , geldim. Özledim takımımı

İnsan ilişkileri gerçekten zor hep idare istiyor

canım sordum laf çarpıttım kalemler noldu gibisinden ama kimseden çıt yok bizim kurumda erkeklerle iç içe çalışan sadece ben varım diğer odalardakilerin hepsi erkek - sadece sekreter hanım var bir de çaycı bayan ama o geçici çalışıyor 1 ay sonra gidecek - öyle olunca onca erkeğin içinde azınlıkta kalıyorum birşey desen kadın kaprisi olarak algılanıyor halbuki kimseye naz kapris yapmamışımdır

öyle valla ben bu konuda kendimi geliştirmeye hep empati kurmaya çalışırım ama hep bana mantığına karşıyım biraz da karşıdan empati bekliyor insan haliyle...

kızlar geçmişi bitirince yazacağım cumadan beri hasta yatıyordum sabahleyin de oğlanı hastaneye götürmüştüm az önce işe geldim okumam bitince yazacağım

Valla eşimle anlaşamamak için hiç bir nedenimiz yok ama anlaşamıyoruz konuşmaya kalkınca konuşmuyor hiç h
diyip duruyor yaza kadar düzelmezse ihtar verdim boşanıcam çocuğumun huzursuz bir evde yaşamasını istemiyorum

aynennnn canımmmmmmmmmmmmm, artık yeterr aaa bu ne ciddiyetsizlik, bu ne hiçe saymalık.. asla cozutmak yok cozutma devri kapandı

Merhaba arkadaşlarımm herkese bol sporlu, kiloların eriyip gittiği ve hepimizin sağlıklı olduğu bir hafta diliyorum..

Liliciğimmmm, hoş geldin arkadaşım, özlettinn

Kaptancığımm sen de hoş geldinn

Arkadaşlar bu arada Sevda acayip temizliğe başlamış bulunuyor, boya badana süper oluyor..ben de ondan heveslendim biraz temizlik yapayım dedim tabiki benim ki su temizliği okula gidene kadar iş yapacağım ama öncesinde aklımın ve yüreğimin sizlerle olduğunu belirtmek istedim, sizi seviyorum kiii

.

Tupper sısem vlar iciyorum aslında su ama dedemın vefatından sonra toparlanmadım hergüne 100 dk yürüyorum bantta ama yıyınce değmez deyıp yurumuyorum yrn tam gaz dewam
canım başın sağolsun bilmiyordum geride kalanlara sağlık ve uzun ömür versin insallh.. canım sen yapıcam diye gaza getr kendini zaten yaparsın..hırslan azcık

öğlen 1den aksam 6ya kadar nasıl aç kalıyosun kızz bravo valla..
benim gözüme tek takılan sebzen var ama meyven yok..en azından 1 elma ,portakal vs tüketsen ? suyun ve sporunda süper

menunu beğendim canım :)
canım su callanetics dediğin şeyin linkini yollar mısın düzgün bişey mesela onu açıp yapayım)=)))))
bale gibi sankiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=204096 burda kkda linkni vereyim canım.. [h=2]Callanetics Egzersizleri[/h]
canım çook üzüldüm evlilik terapistine filan gitseniz? hemen boşanmak yerine.. insallah düzelir aranız.

kızlar geçmişi bitirince yazacağım cumadan beri hasta yatıyordum sabahleyin de oğlanı hastaneye götürmüştüm az önce işe geldim okumam bitince yazacağım

geçmiş olsun kaptanım sana ve oğlışuna.. bu havalar insanı çarpıyor yaa..bende direniyorum hasta olmamak için

Bakıcımız işi bırakıyor yenisi tanıdık ama sinir oldum tembel kadın bin tl alıp hiç iş yapma çocuk bak çocukta bütün n oynasın kendi kendine tembel demekki paraya ihtiyacı yok

sonunda bitti yaaa canım inşallah yeni bakıcın iyi çıkar çok zor bir durum ben iyi bilirim tatlım

kızlar yarış acaip hız kazanmöış ben haftasıonu cozuttum doğal olarak ama bugün düzene giriyorum inşallah cuma gün saat 3 gibi iyice kötü oldum eve gittim bir yattım ctesi pazar öğlene kadar yataktan kalkmadım doğru dürüst bişey yapmadım ama allaha şükür bugün iyice gibiyim sabahleyin de oğlumun endokrin ve gasrto kontrolleri vardı sabah 8 de hastanedeydik koştur koştur canımız çıktı oğlanı bıraktım eve geldim kusura bakmayın yaa bu bademcikler mahvetti beni
hm cim sınavın çok iyi geçmemesine üzüldüm tatlım inş iyi bir sonuç alırsın

lily cim sende hoşgeldin
yuzey cim canım sen mne zaman izne yarılmak istiyorsun öyle bişey okudum sanki
kızlar gözlerim çok ağrıyor gene gelirim okurken helak oldum geçmişi

İşi bırakması isabet oldu çocukta huy değiştirdi hastalıktan sonra bence kadınla sıkılıyor durmuyomuş şimdi de uf ya

Bugün mü başladı yeni bakıcı yoksa eskisi mi bu ? Hastalıktan sonra çocuklar çok huy değiştirirmiş zaten ben bilmem pek de ..
Sıkma canını hiç, zor tabi ama öyle böyle alışıyor çocuk, biraz daha büyüsün sen gidince ağlar sızlar zannedersim bütün gün öyle, aslında nazını sana yapar ..

Merhaba takım nasılsınız ? Ben sabah yürüyüşümü kahvaltımı yaptım , geldim. Özledim takımımı

Ben ağrıdan ölüyorum resmen, 4 ayın adet ağrısı olunca
Sen nasılsın ?

Zor gerçekten, keşke herkes iyi niyetli olsa ama yok öyle olmuyor, ben önceden çok üzülürdüm ama artık felsefem belli, karşımdaki nasıl olursa olsun iyi niyetli davranıyorum, baktım sorun mu var sadece mesafe koyuyorum yoksa canımı sık sık nereye kadar ve son zamanlarda konuşuyoruz hep belki birileri üzüyor bu iyi niyetten dolayı ama o kadar çok da dönüp dolaşıp insanı buluyor ki mutluluğu ..

Bence de zordur erkeklerle çalışmak, bayanlarla bir türlü konuşuyorsun bir de genelde hassas insanlarız hallediliyor ama anladığım kadarı ile erkek mantığı çok farklı çoğu konuda.

Kaptan çok geçmiş olsun grip mi ?

Ne zor değil mi ne hayaller ile evleniliyor ama ben hep aşık olduğun adamdan nefret edecek duruma gelmek çok kötü o yüzden eğer durum kötüye gidiyorsa ayrı yollar çizmek en iyisi derim ama bence bir destek almalısınız durumda belki birbirinizi anlamıyorsunuz. Eğer o sevgi varsa önce çözüm için yollar aramalısınız diyorum ..

Kaptan sana nazar değdi bu sıralarda sanırım şöyle bir bak bakalım etrafına kim dikmiş gözleri üzerine de nazarlar değdiriyor.
Oğlunun nasıl çıktı ? Mide problemi mi var ? Geçmiş olsun zor cidden.

Ben de çok üzgünüm ama tek umudum beklediğimden iyi gelmesi ..

Sanırım bakıcıya baştan sert olmak lazım ama tembel olmasın yenisi ya bu varya tv nin karşısında oturdu bütün gün.inadına söktüm bütün kabloları gıcık oldum birde ortada bıraktıya

bugünkü menüm

kahvaltı:

1 kase sıcak süte 2 dilim ekmek doğrayıp yedim

ara: 1 elma , 1 portakal

öğlen :

1 büyük boy tabağa sığacak şekilde iri doğranmış marul,2 servis kaşığıyla bulgur pilavı , üstüne biraz zeytinyağı,1 çay kaşığı pul biber,1çk sumak katıp harmanlayıp yedim

3günden beri kabızlık problemim var benimde çok aferdesniz ama ıkınmaktan şimdi kasıklarım ağrıyor (( napçamı şaşırmış vaziyetteyim bu hafta sonu doktor kontrolum var o zaman kabızlık için ilaç istiycem de bana şimdilik ne yapsam bilmiyorum...
bu arada kuru incir.kayısı,üzüm vs hep yiyorum nasıl kabız oldum anlamıyorum

sıcak süte sahlep katıp içsem iyi gelirmi acaba?

ara olarak: 1 kase yoğurt yanına 2 incir yiycem

spor 3 mil lesie + 8dk bölgesel hareket..

Sanırım bakıcıya baştan sert olmak lazım ama tembel olmasın yenisi ya bu varya tv nin karşısında oturdu bütün gün.inadına söktüm bütün kabloları gıcık oldum birde ortada bıraktıya

Bu gibilerine rahat batıyor canım, insanlar akşama kadar 800 tl. asgari ücreti alabilmek için taş taşıyor, bunlar da nankörlük yapıyor...

.

Canım seninle hiç sohbetimiz olmadı ama seni takip ediyorum epeydir..Haddimi asla aşmak istemem ama sen karnında yavrunla ne diyeti yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim, evet sağlıklı beslenmeye ben de varım ama diyeti hiç uygun bulmuyorum şu anlık senin için, üstelik bir uzmandan yardım almalısın bu gibi durumlarda..Menüne bakıyorum da gerçekten hamile biri için uygun mu değil mi bunu çözemiyorum, üstelik bu konuda ne uzmanım nede tecrübem var ama bu kadarcık bilgime göre bile sana yapma diye tavsiye de bulunmak istiyorum..Aklında kilo vermek varken sen bu topiklere bile bakma, ruh sağlığını etkileyebiliriz senin..Kilo vermeye çalışıyor olmamız ve bu yarışmalar seni de bu isteğin içine sokabilirler..

Bebeğin ve kendin için en uygunu doğum sonrası bu yola çıkmandır, boşver kiloları.. bebeğinini anne olmanın tadını çıkar sağlıklı beslenerek.. ( haddimi aştıysam özür dilerim, nacizane arkadaş tavsiyesiydi) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

.

benimde bugün 2.ayımmm

ver gazı lucim ver gazıı

canım öncelikle umarım güzel bir sonuç alırsın.

bizim şirkette sınava giren kişilerden duydum

Sınavın iptali için imza toplanıyormuş .

İstanbulda hem trafik,nevruz kutlamaları ve seçim arabalarının görselliği yüzünden geç kalanlar olmuş.

İçeriğini net bilmiyorum sadece imza toplandığını biliyorum bilgin olsun

ohhh misss şu aralar evde olmayı yani çalışmamayı evimle ilgilenmeyi ne çok istiyorum bir bilsennn

canım su callanetics dediğin şeyin linkini yollar mısın düzgün bişey mesela onu açıp yapayım)=)))))
bale gibi sankiiii

tatlım yotubeda var tek parça

bak burda

http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ

Bölgesel zayıflamada çok etkiliymiş ama deneyen biriyle hiç konuşmadım hep yapanlarla kanştum

kk da da bunun için bir forum var. Bayaaa faydasını gören olmuş düzenli yapabileceiğimi bilsem bende başlıcam ama suan değil biraz daha zamnım var

Kısa süreli bir detoks öneririm her takıldığımda yaptım kilo vermeye dewam ettim

detoks dan kastın nedir canım bende bi bakım o dediğine ???

Bakıcımız işi bırakıyor yenisi tanıdık ama sinir oldum tembel kadın bin tl alıp hiç iş yapma çocuk bak çocukta bütün n oynasın kendi kendine tembel demekki paraya ihtiyacı yok

canım benim umarım uygun bir bakıcı bulursun ben annelik duygusunu tatmadan korkutuyor beni bu durumlar

Lilycim öncelikle hoşgeldinnn

Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.

Anlattıgıngi,bi bir ortamda anlattıgın gibi günlerini geçirmişsin harikaa vede eksileri gördüğünü söylemişsin bravo tatlım

Bu arada masa konusunda kesinlikle bende sana katılıyorum.

Bir gün benimde masama biri oturmuş ertesi gün bir geldim hani bu gelinle damadın içinde olduğu fanus gibi bir biblo varya onun noel babalısı vardı çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi. Onu kırmışlar birde kırıklarını toplayıp pc kasamın üstüne koymuslar. Sinirden ortalığı ayağa kaldırdım
Yaptığı 2 hata var biri yönetici masasına oturmak diğeri bana ait eşyayı kırmak. Delirdim.
Düzgün bir dille söylese sorun değil ama yaptığı terbiyesizlikti.
O yüzden seni anlıyorum canım yaa

Canım kıyamam yaa bu iş sana ii gelecek ama toparlar kafanı dağıtmış olursun

Çalışmadığın zaman sorunlara daha çok takılıyorsun emin ol

Umarım herşey yoluna girer

çok şükür handecim s en nasılsın

tatlım hoşgeldin hoş gittin maşallahhh

Kaptancım hoşgeldinnn

Öncelikle geçmiş olsunn

Evet izine ayrılmak istiyordum ancak arkadaşlarla 2 haftalık yarışa girdik bu nedenle erteliyorum

Kilo vermem durduğu için biraz toparlım istedim bakalım bu haftaya göre olmazsa yine talep edebilirim uygunsa o zaman konuşuuz olur mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…