Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bakıcımız işi bırakıyor yenisi tanıdık ama sinir oldum tembel kadın bin tl alıp hiç iş yapma çocuk bak çocukta bütün n oynasın kendi kendine tembel demekki paraya ihtiyacı yok
ya bakıcı çok sinir bir durum ben bakıcılardan hep korkmuşumdur. evde sen yokken ne yaptığı ne malum..ben o yüzden 1 yaşındayken kreşe verdim en azından orda bi sürü kişi var göz önünde..bence seninki de 1 yaşındaysa kreşe ver

Kreştede çok hastalanır gibime geliyor bakalım yeni bakıcıdan memnun kalmazsak öyle yapıcaz artık kızım 9 aylık ay bir konuşssa

Hazalcım şöyle söyleyeyim sınavdaki bir sorunun aynısını ben daha önce çözmüştüm bir denemede, bu tesadüf olamaz sanırım. Umarım kardeşinin de gönlüne göre olur hangi bölümü istiyor ? Eşim çıkanları izlemiş beni beklerken her çıkan saydırmış ösymye ..

sorularin aciklanmamasi cok seffaf gercekten. kotu gecmis gibidir belki ama sonuclar beklediginden iyi gelebilir :) sen moralini bozma.

bir sure serbest takil istersen diyet konusunda, kendini motive hissettiginde donersin.

Benim de tek umudum o
Şu moral ile başlayamayacak gibiyim halimden de hiç memnun değilim ama bakalım biraz zamana ihtiyacım var sanırım.

Maşallah Lilycim çok iyisin, nerede olursa olsun dengelemen harika ..

Bakıcımız işi bırakıyor yenisi tanıdık ama sinir oldum tembel kadın bin tl alıp hiç iş yapma çocuk bak çocukta bütün n oynasın kendi kendine tembel demekki paraya ihtiyacı yok

Aaa ayrıldı demek durumda, çok zor bu bakıcı işleri. Temizlik için anlaşmış mıydınız ? Bir de İstanbuldasın sanırım değil mi oralarda bakıcı fiyatları baya fazla oluyor .

Kardeşimde girdi hayırlısı hakkında.allah herkese emeğinin karşılığını hayırlısıysa versin

KArdeşinin nasılmış durumda ?

Şu seçim karışıklığı bitsin ya artık sokakta sürekli miting müzik kalabalık uf yani

Bakalım ne olacak çok heyecanlı ve meraklıyım bu konuda ..

Kaç gündür eşim evdeyken ayağa kalksam otur sen yorulacaksın modunda, sınav sonrası evi öyle bir döktüm ki şimdi, tepeden aşağı temizlik modundayım, bugün zor biter gibi ..

Kızlar geçmişe bakmadım affınıza sığınıyorum şu an çok fazla pc bakmamaya çalışıyorum gözümün etrafı ağrıyor sanırım ufak bir sinüzit gibi bişey var bende ama dr teşhisi olmadığından emin olamıyorum
bugun menü falan bile çıkartamam bu gidişle ama napalım artık bu haftayı da izinli geçireyim de Cuma'dan sonra nasılsa eski düzene geri döneceğim
Bana 1 haftanın özetini geçsin biri demiştim ama sanırım görmediniz - olsun canınız sağolsun kızlar valla işte de 1 haftada bir sürü şey olmuş normalde olsa herşey aynı seyrinde devam eder pek aksiyon olmaz ama demek ki yer değişikliği lazımmış bana
masamı bir arkadaş kullanmış ben de hiç sevmem eşyalarımın karıştırılmasını koltuğun yüksekliği düşürülmüş sabah onla uğraştım ilk - sonra masamdaki eşyalar bıraktığım gibi değil kalemlerim eksik ne yaptılar bilmiyorum ama birşey de diyemiyorum bizim şef izin verdiği için adamın oturmasına birşey denmiyor haliyle... mesela ben de ilk geldiğimde emaneten bir masayı kullanıyordum ama hiç sorun etmedim pc ya da internet olsa da olur olmasa da yeter ki ben işimi yapabileyim o bana yeter diyordum - benden önce bu masada görev yapan arkadaş yokken ben bu pc geçtiğimde elimden geldiğince onun düzenini bozmamaya çalışırdım ve izin alırdım mutlaka ama herkes benle aynı mantıkta değil işte... erkekler hassas düşünemiyorlar bizim gibi ama canım sıkılmadı desem yalan olur bir kere kalemlerim nerede:44: saçma sapan sitelere girilmiş hepsini sildim sabah sabah hasta halimle hem törene yetişme stresi hem de gelip düzenimin bozulmuş olmasını görmek gerçekten pazartesi sendromu yaşattı diyebilirim

Bursadayım canım kardeşimin iyi değilmiş ama çalışmadı o.temizlikçi ayrı geliyorduda insan çocuk uyurken bşşiy yapar bu çocuğun kıyafetlerini bile ütüledim deyip ütülememiş bu kadar tembel olunmaz yenisi nasıl çıkacak bilmem en azından tanıdık

Bende sevmem masamı hep,çizmişlerdi pc min camını kırmışlardı eski büromda ama ne yapacaksın bazı şeylere göz yumuyorsun

her sene olan şeyler bunlar çok şaşırmamak gerek
senin nasıldı hmcim???

Şu seçim karışıklığı bitsin ya artık sokakta sürekli miting müzik kalabalık uf yani
aynen yaaa Allahtan dün sınav vardı da biraz sessiz geçti hafta sonu

Maşallah Lilycim çok iyisin, nerede olursa olsun dengelemen harika ..
teşekkür ederim arkadaşım

Kaç gündür eşim evdeyken ayağa kalksam otur sen yorulacaksın modunda, sınav sonrası evi öyle bir döktüm ki şimdi, tepeden aşağı temizlik modundayım, bugün zor biter gibi ..
ne güzel işte seni düşünen bir eşin var maşallah size
ben Cumartesi eve geldim mutfağa bir girdim sanki göle girmiş gibi ayaklarım ıslandı meğer kombiden su basmış yani büyük ihtimal öyle düşündük dinlenmeden temizliğe giriştim mutfağın halısı şu metrelik olanlardan ve ince o yüzden makineye sığıyor Allahtan...
dün de biraz iş yapayım dedim ama halim yoktu sadece renkliler yıkandı asıldı o kadar... artık hafta içi iyi kötü toparlamaya ve hafta sonuna iş bırakmamaya çalışacağım

Son düzenleme:
yok artık cidden tembelmiş tamam ev işini yapma ama çocuğa ait herşeyle ilgilen değil mi? Ne bileyim ben bakıcılık yapsam tamam her işe belki yetişemez insan ama çocuk uyurken etrafı toplamaydı çocuğun kıyafetlerini ütülemeydi bunlar çok zaman alan şeyler değil - bir de başta ne anlaşıldıysa öyle olmalı ev işi de yapılsın dendiyse yapılmalı bence...

Bende sevmem masamı hep,çizmişlerdi pc min camını kırmışlardı eski büromda ama ne yapacaksın bazı şeylere göz yumuyorsun

yani mecburen göz yumuluyor ben uyumsuzluk çıkmasın isterim sonuçta iş yerim hayatımın çoğunu geçirdiğim alan - bu pc masa benim zimmetli malım olmadığından sanki söz hakkım da yokmuş gibi geliyor söylesem benden kötüsü olmaz ne yapabilirim bunun için bilmiyorum

Artık iş saatim düzenim oturdu günlük programım şu şekilde sabah 7 uyanıp plates duş 9da işe gün içinde 2 gibi öğlen büroda yemek ama hep makarna falan olacak, Aparatif kolay şeyler ben azcık yemey. Planlıyorum çay yerine bitki çayı ve bir su şişesi edinicem burda su içmiyorum yoksa,saat6 gibide evde olup yemekti çocuktu uğraşıcam erken çıktığımdada yürüşüş yapıcam,bu ara kola çikolata abarttım bunada dur diyorum,ve sanırım depresyondayım hergün ağlıyorum salya sümük kocam yüzünden emzirdiğim için ilaçta alamıycam ona başka yol arıyorum

Geçen hafta ben de olmadığımdan özet geçemiyorum Lilycim.

Erkekler dediğin gibi daha düşüncesizler ama hiç hoş değil, sorsan nasıl olur kalemimi bulamadım ama nerede biliyor musun lazım oldu da gibisinden.

Kıyafetler konusunda falan kesinlikle haklısın ama işte çocuk uslu olunca o da keyfini sürmüş demek umarım yenisi iyi çıkar.

Lilycim istediğim gibi değildi ne yazık ki, ben temmuzdan şu 2-3 ay önceye kadar çok ciddi çalıştım çok iyi bir sonuç bekliyordum ama işte bizim hastalık olayı çıkınca tüm düzen bozuldu Ankaraya git, hastane, üzüntü derken ben boşladım sonrada toparlayamadım yoksa o kadar emeğim var ki o emeğe fazlası olmalıydı o yüzden çok üzgünüm bu arada 27 kasımdan beri adet olmuyordum bugün oldum.

Evde kimse olmayınca biraz uzak kalsan tam temizlik istiyor ya o yabancılık gitsin diye yolculuk sonrası nasıl zor geliyor, bir de su olayı çıkınca, yavaş yavaş hallersin artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…