- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.401
Gamzecim profilinde mezun yazıyor. Bir süredir de menülerini paylaşmadın artık yarışmıyo musun canım?
Vay vay vayyyy neler olmus boyleeee
Gamzemm bizde kapisalim bakalim neler oluyorrr
Bu arada sevda senin sen sevdanin bodysi ol luci benim bende lucinin bodysi olayim yani birbirimizdende ayni zamanda sorumlu olalim vede destek verelimmm ne dersiniz?
Yalniz bunu 2 haftalik yapalim malym bu hafta vokus yasadik hepimizz
zeynebim günaydın tatlım :) süpper, ben senin bodynim bundan sonra...2 hafta uyar bana...zaten topu tüfeği 5-6 kilom kaldı ve sıkılmaya başladım şu diyet işinden2 haftada kurtuluversem şu kilolardan ya da en azından 70 i görüp beden kitle indeksinde normal insan sınıfına girsem artık mutlu olacağım.... o halde özelden yazışalım bundan sonra tüyolarımızı tatlım, eee rakibelerimize akıl vermek istemeyiz herhalde :)
hnd cim sen de gamze ve zeyneple gir istersen senin bodyn de toplight olsun biz 3 lü girdik kapışmaya(toplight-ben-sevda)...sizin kilolarda birbirine yakın ne dersiniz? haydi hepimize hayırlı uğurlu olsun 2 süper hafta nisanın 15 ine gelmeden gitmiş olsun artık şu fazlalıklar
Sol taraftaa 19 yaşındaaa 55 kilo (belki daha az ) Zeynep
Sağ tarafta henüz yeni çekilmiş (2 hafta olmuyor ) 62 Kiilo Zeynep
Eki Görüntüle 1032990
Yok hayatımm, kk da sorun yaşandı yaa, bütün bilgiler eskiye gitti. bu yazı da taaa mezun olduğum dönemlerde yazdığım bir yazıydı..
.
ananasin kendisini yesen daha iyi olurdu, meyve sulari kalorisine nazaran lif icermedigi icin hic tok tutmaz. ama guzel menu, begendim.
sen de lily ile yaris bari, baska kimse kalmadi
Tamam öyleyse canımm gerçi şimdiki durumda da mezun olman yakın sanırımBaya yaklaştın hedefe. Menülerini de çok yesen bile paylaş , az yesen de paylaş . Söz eleştirmiycem kahvaltındaki 1 kk peyniri
Tamam öyleyse canımm gerçi şimdiki durumda da mezun olman yakın sanırımBaya yaklaştın hedefe. Menülerini de çok yesen bile paylaş , az yesen de paylaş . Söz eleştirmiycem kahvaltındaki 1 kk peyniri
yaa onu dengeleyebilmek de önemli bence=) cozuttuğunu telafi edebilmek bugun de benim telafi etmem lazımmm
Canımsınn, günaydın arkadaşım.. evet mezun olmama az kaldı ama ben artık böyle koruma ve az az verme moduna girdim. ayda 1 kilo felanyanii öyle hemen kurtulmak yok bendenn
Menülerime gelince, zaman zaman menü paylaşımı yapmıyorum ama minik bir sorunum var benim bu konuyla ilgili..Mesela haftasonu acayip cozutuyorum ve yemedik bir şeyy bırakmıyorum.. dolayısıyla da hafta içi biraz katı oluyor menülerim, zaten istesemde yiyemiyorum midem dolu oluyor..Haftasonu yadiklerimi baz alırsak hafta içi menülerim çok normal ama bazen anlaşılamayabilirim diye düşünüyorum.. çünkü yazdığım menülere bakarsan çok az ve çok katı.. bunlara göre haftada en az 1,5-2 kilo vermem lazım ama ben haftasonu yediğim için önce dengeliyor sonrasındaysa da 300-500 gr. allah ne verdiyse gidiyor :26: ayy çenem açıldı, işte bu yüzden anlaşılmamaktan çekindiğim için menülerimi birazcık paylaşmıyorum
Kaldı ki artık anlaşılırım belki deve menülerimi de paylaşırım
.
yaa onu dengeleyebilmek de önemli bence=) cozuttuğunu telafi edebilmek bugun de benim telafi etmem lazımmm
merhaba kızlar=))) dünü telafi etmem lazım acilen..sabah kahvaltısını çok kötü geçirmedim..babamız ygs de görevli idi.kızımla beraber ettik kahvaltı o yüzden çok cozutmadım=))) p.tesi bildrim yapıyor muyuz şimdi ben anlamadım;?
Canım, benden sana tavsiye yoğurt ve salata ağırlıklı beslen..asla yağlı ve sulu yemek yeme..Öğlen bir kase yoğurt ve salata, akşam da 1 elmayı doğra minik minik, 3 kaşık yulaf ezmesi koy, üstüne de 3 kaşık yoğurt, bolca tarçın serp acayip doyurucu oluyorr
.
bu hafta yarislar var ya, o yuzden pazartesi bildirim yarisin heyecanini boler. kaptandan rica edelim yarin bildirim olmasin diye dusunuyorum ben.
pekiii yoğurt kürü yapan var mı hani su zencefil tarcın bi de bişey daha vardı unuttummm adını zerdeçal mıydı =) işe yarıyor mudur acaba...
aslında spor yapabilsem süper olacak ama olmuyor vaktim..Sabah kızı kreşe götür yemek yap okula git.altıbucuk ta eve gel yemek hazırla ye topla saat 8 oluyor. sonra kızla oynuyorum onu uyut zten bende hal kalmıyor.gece11 de de tepinemiyorum hal kalmıyor. napsam ki yaaa
Yaw napim sanada kendimede gaz verıyom işte
Kızlar nasılsınız bir cöö deyip kaçacağım, hasta oldum sınav öncesi aferin bana :18: Ahh pazartesi şöyle mutlulukla geleyim bir size haber vermeye ..
kizinla olan oyunu biraz spora donustursen nasil olur? mesela leslie yaptiysan en hafif olanini kizinla birlikte yapabilirsiniz. (kizin kac yasinda bilmiyorum ama)
sen de zeynep ile gamze'nin yarisina katil istersen, sana en yakin onlar var.
aman bi kaç denedim pilates yapayım diye o da kendi topunu alıyor.benim yaptığım hareketleri beğenmiyor.hayır anne böyle yap falan filan yapamıyoruz.bi de sürekli o benim topum sen bunu al diyo sonra bi daha değiştiriyor ,mkansız yani=) 2 bucuk yaşinda=)
leslie yi de bi dene, bak videodaki insanlarin yaptigi gibi yapicaz dersin. sonra aslinda farketmez oldugunuz yerde yurume hareketi yapsaniz, onun istedigi sekilde de olsa yine kardiyo olur sana.
komikmis bu arada kizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?