Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gulanneeeeeeeeeeeeeeee hoş geldinnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canımm
hoşgeldin gülanneeee :124::124::124::124:
hoşbuldukkk
okdum bende varım,fakat bizim evde bilgisayar yok işyerinden yazıcam ve hafta sonları yazamıycam maalesef
hoşgeldin
cidden vitamin deposuuuuuuuuuuuuuuuuu=)
güzel tarifmiş
5. takimda 80 kilo yukarisindakiler olarak spor yarisi duzenlesek nasil olur? ebbiss, elendil, gulanne, ve isterse hm :)

gunluk spor dakikalarimizi yazar, haftalik birinciyi seceriz.
çok iyi ne zaman başlıyoruz
Ben ikinizde yeniceeeemm
efendim
8 30 1 dlm ekmek 1 has yumurta maydanoz domates 1 dlm otlu peynir yeşil cay
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
18 30 mercimek corbası 3 yk yogurt
21 00 kalın 1dlm ananas

su 2 lt

spor 11 km

harikasın 11 km
geçmiş olsun

günaydın canım
bizde çok iyiyiz

Merhaba elendil Menün bana fazla göründü , mesela akşam eğer bulgur pilavı yediysen ekmeğin olmaması daha iyi olurdu.Öğlenki ara öğün ya elma ya 1 dilim ekmekle peynir olsaydı bence daha iyi olurdu. Karbonhidrat miktarına dikkat çekmek istedim . Henüz diyetin yeni sanırsam , ilk zamanlar olduğundan zamanla alışacağını düşünüyorum . Takım olarak biz de destek oluruz sana Bir de menüye içtiğin su miktarını ve yaptıysan sporunu da ekleyebilirsin . Sağlıklı kilo vermeler dilerim . :128::129:

aynen canım yürümem lazım zaten dün yediklerimden sonraaaa

hoşbuldukkk

günaydın canım
bizde çok iyiyiz

sağol canım ya kızın bi zararı olmadı bana o da evdeydi benimleee

gülanne hoşgeldin aramızaa...dün giremedim hastaydım umarım kısa zamanda verirsin kilolarııı

kızlar ben hala düzelmedim yaaa..boğazım fena acıyıor..nasıl ders anlatacağım bilmiyorum.yutkunamıyorum doğru durust...aslında doktor iki günlük rapor yazacaktı ama ben istemedim tam sınav haftası çocukların tekrar falan yapacağım diye almadım sadece dün için aldım rapor.dün zaten 3 saat dersim vardı..aöabugun 7 saat insallah rahat geçer..=(((
bu arada ben tuvalete çıkamıyorum ya patlayacak gibi hissediyorum kendimi(( akşama kayısı yiyip bol bol su mu içsem napsam..kayısı da pek etkilemiyor beni ama napsam bilemedimmm((

ya dünkü menümü de yazamayacağım çünkü ne yedim ne içtim bilmiyorum saçma sapandı((bi uyudum bi kalktım baygındım

çook geçmişolsun canım,kayısı iyi gelebilir bol su iç birde yoğurt suyu içebilirsen ama ev yoğurdu olcak

canım form çayı iç o iyi gelir bi de kuru kayısıları ıslak ılık suyla sonra o suyla beraber iç o zaman daha etkili olabiliyor çok kötü isen bekunis falan alabilirsin müshil hapı

gülanne tekrar hoşgeldin bizim takımı birisi mi tavsiye etti canımrastgele mi yazdın merak ettim de?
çok gözde bir takımız anlaşılan

tekrar hoşbuldumm canımm
kimse tavsiye etmedi,sadece geçen yıl verdiğim kiloları geri aldım maalesef,tek başınada diyet yapamıyorum,takımlara bakıyodum geçen bura çok sıcak ve samimi geldiği için katıldım, doğru karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum

müshil hapı mııı=))) kız çok cır cır olmiyim onunla daaaa...gerçi çok rahatsız hissediyorum kendimi bilemiyorum..onu reçetesizalabiliyor muyum kiiii;? bi de hemen mi etki ediyor nasıl bişey kiii

canım bi de antibiyotik falan içiorum bi yan etkisi olur mu kiiii

canım bende doğum sonrası burda zayıflamıştım 2 sene önce..simdi baktım kilo alıyorum dedim beni en güzel burası paklar o yüzden tekrar başladım=))
kaç kilo almıştın,ne kadar zamda neler yaparak verdin
canım yaaa ev yoğurdum yokk( kayısı paklar anca beni..o da pek işe yaramıyor ama akşama yiyim şimdi bi de okulda fena olmiyim=))))

yinede bol su iç ve yeşilçayda bağırsakları çalıştırıyor,birde türk kahvesi

kaç kilo almıştın,ne kadar zamda neler yaparak verdin

yinede bol su iç ve yeşilçayda bağırsakları çalıştırıyor,birde türk kahvesi

canım 56 ile hamile kalıp 82.600 ile doğuma gitmiştim=))) sonra 52 ye indim kızım 1 yaşında olmadan...şimdi 55 lere çıktım kotlarımın belleri sıkmaya başladı o yüzden 52 ye inmeye çalışıyorum..ahh turk kahvesi iki tane içiyorum zaten günde=)))) ben bi kayısı deniyim olmadı su ilaçtan alırım yarın

Teşekkür ederim. Evet bir ay oldu başlayalı, sistem yaklaşık 1800 kalori yavaş kilo vermeyi hedefliyor diyetisyene gidiyorum ama bundan sonra biraz çıkarmalar yapıcam :)
Eylüle kadar 80 kiloyu hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…