- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.741
hoşbulduk canımmgulanneeeeeeeeeeeeeeee hoş geldinnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldukkkhoşgeldin gülanneeee:124::124::124::124:
okdum bende varım,fakat bizim evde bilgisayar yok işyerinden yazıcam ve hafta sonları yazamıycam maalesefopoo yarış almış başını gitmişş
gülanne şimdi çıkmak üzereyim fırsatım olursa akşam olmazsa yarın yazarım ilk sayfadaki kuralları okursan tatlım uyarsa takım içinde paylaşımda bulunabilirsin
iyi akşamlar kızlarrr
hoşgeldinMerhaba,
İlk sayfayı okudum, sizler için de uygunsa takıma katılmak istiyorum.
170 boyundayım, dün 101.7 kiloydum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. 106,9 ile başlamıştım.
Beni de aranıza alırsanız çook zayıflarım ben çoook :))
güzel tarifmişcidden vitamin deposuuuuuuuuuuuuuuuuu=)
çok iyi ne zaman başlıyoruz5. takimda 80 kilo yukarisindakiler olarak spor yarisi duzenlesek nasil olur? ebbiss, elendil, gulanne, ve isterse hm :)
gunluk spor dakikalarimizi yazar, haftalik birinciyi seceriz.
efendimBen ikinizde yeniceeeemm
harikasın 11 km8 30 1 dlm ekmek 1 has yumurta maydanoz domates 1 dlm otlu peynir yeşil cay
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
18 30 mercimek corbası 3 yk yogurt
21 00 kalın 1dlm ananas
su 2 lt
spor 11 km
geçmiş olsunKizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar Günaydınn
Yine şirkete yürüyerek geldim yine mutlu ve huzurluyum
Ancak dün yediğim pizzalar beni inanılmaz rahatsız etti mide krambı geçirdim o sekilde yani neyse bahsetmek bile istemiyorum
Herşeye tam gaz devam
Bu hafta kendimden pek ümitli değilim açıkcası
ayrıca yemekten çok spora yüklenmem gerektiğini çok net anladım elbette yememi içmemi bırakmıyorum sağlıklı yaşama devammm
Sizler nasılsınızz ???
Teşekkür ederim, gerçekten de güzel oldu, bir ara bakmıştım yarışmalara, katılmak bugüne kısmetmiş.
O zaman bugünkü menümle başlayayım :)
Bugünkü menüm
Sabah
İki dilim light ekmek 2 kibrit kutusu peynir Bitki çayı Yeşillik
Öğle
1 activia yoğurt peynirli salata 1 dilim ekmek 4 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara
1 elma 1 dilim light ekmek arasına bir parça peynir ve bir domates
Akşam
4 kaşık pırasa bol salata bir kase mercimek çorbası 2 kaşık bulgur pilavı Bir dilim light ekmek bir küçük kase yoğurt
Yatmadan 1 saat önce
1 bardak light tarçınlı süt
Spor olarak Leslie'i yapıcam akşama inşallah. İki gündür spor olayı biraz sıkıntılı gidiyor, gün çok yoğun olduğu için yoruluyorum. Ama bugün akşam yapıcam inşallah.
Günaydın zeyciiimHer şeye tam gaz devam sağlıklı beslenmeye spora bol su içmeye . Varsın geç olsun ama olsun
Ben bu sabah erken kalktım şipşak hazırlandım parkura gittim 6 km yürüdüm . Sonra eve geldim suyumu içe içe oturuyorum. Sende iyi ki yürümüşsün canım .
hoşbuldukkk
günaydın canım
bizde çok iyiyiz
yap canım sen de öneririm mutlaka :) çok da tok tutmakta...
gecmis olsun canim.
hoşgeldin elendil vazgeçmekyok un bahsettiği arkadaş sensin sanırım ben gülanne yazınca acaba o mu demiştim ama onun kilosu daha düşüktü
canım büyük geçmiş olsun kızı kreşe gönder evde dinlen canım çok kötü oluyor biliyorum
gülanne hoşgeldin aramızaa...dün giremedim hastaydım umarım kısa zamanda verirsin kilolarıııhoşbulduk canımm
hoşbuldukkk
okdum bende varım,fakat bizim evde bilgisayar yok işyerinden yazıcam ve hafta sonları yazamıycam maalesef
hoşgeldin
güzel tarifmiş
çok iyi ne zaman başlıyoruz
efendim
harikasın 11 km
geçmiş olsun
günaydın canım
bizde çok iyiyiz
gülanne hoşgeldin aramızaa...dün giremedim hastaydım umarım kısa zamanda verirsin kilolarııı
kızlar ben hala düzelmedim yaaa..boğazım fena acıyıor..nasıl ders anlatacağım bilmiyorum.yutkunamıyorum doğru durust...aslında doktor iki günlük rapor yazacaktı ama ben istemedim tam sınav haftası çocukların tekrar falan yapacağım diye almadım sadece dün için aldım rapor.dün zaten 3 saat dersim vardı..aöabugun 7 saat insallah rahat geçer..=(((
bu arada ben tuvalete çıkamıyorum ya patlayacak gibi hissediyorum kendimi(( akşama kayısı yiyip bol bol su mu içsem napsam..kayısı da pek etkilemiyor beni ama napsam bilemedimmm ((
kızlar ben hala düzelmedim yaaa..boğazım fena acıyıor..nasıl ders anlatacağım bilmiyorum.yutkunamıyorum doğru durust...aslında doktor iki günlük rapor yazacaktı ama ben istemedim tam sınav haftası çocukların tekrar falan yapacağım diye almadım sadece dün için aldım rapor.dün zaten 3 saat dersim vardı..aöabugun 7 saat insallah rahat geçer..=(((
bu arada ben tuvalete çıkamıyorum ya patlayacak gibi hissediyorum kendimi(( akşama kayısı yiyip bol bol su mu içsem napsam..kayısı da pek etkilemiyor beni ama napsam bilemedimmm ((
canım form çayı iç o iyi gelir bi de kuru kayısıları ıslak ılık suyla sonra o suyla beraber iç o zaman daha etkili olabiliyor çok kötü isen bekunis falan alabilirsin müshil hapı
gülanne tekrar hoşgeldin bizim takımı birisi mi tavsiye etti canımrastgele mi yazdın merak ettim de?
çok gözde bir takımız anlaşılan
hşbulduk canımmm
inş. canım hep beraber benim yolum çom uzun maşaallah sen foormundasın
çook geçmişolsun canım,kayısı iyi gelebilir bol su iç birde yoğurt suyu içebilirsen ama ev yoğurdu olcak
canım form çayı iç o iyi gelir bi de kuru kayısıları ıslak ılık suyla sonra o suyla beraber iç o zaman daha etkili olabiliyor çok kötü isenfalan alabilirsin müshil hapı
gülanne tekrar hoşgeldin bizim takımı birisi mi tavsiye etti canımrastgele mi yazdın merak ettim de?
canım form çayı iç o iyi gelir bi de kuru kayısıları ıslak ılık suyla sonra o suyla beraber iç o zaman daha etkili olabiliyor çok kötü isen bekunis falan alabilirsin müshil hapı
kaç kilo almıştın,ne kadar zamda neler yaparak verdincanım bende doğum sonrası burda zayıflamıştım 2 sene önce..simdi baktım kilo alıyorum dedim beni en güzel burası paklar o yüzden tekrar başladım=))
canım yaaa ev yoğurdum yokk( kayısı paklar anca beni..o da pek işe yaramıyor ama akşama yiyim şimdi bi de okulda fena olmiyim=))))
kaç kilo almıştın,ne kadar zamda neler yaparak verdin
yinede bol su iç ve yeşilçayda bağırsakları çalıştırıyor,birde türk kahvesi
Teşekkür ederim. Evet bir ay oldu başlayalı, sistem yaklaşık 1800 kalori yavaş kilo vermeyi hedefliyor diyetisyene gidiyorum ama bundan sonra biraz çıkarmalar yapıcam :)Merhaba elendilMenün bana fazla göründü , mesela akşam eğer bulgur pilavı yediysen ekmeğin olmaması daha iyi olurdu.Öğlenki ara öğün ya elma ya 1 dilim ekmekle peynir olsaydı bence daha iyi olurdu. Kar?bonhidrat miktarına dikkat çekmek istedim . Henüz diyetin yeni sanırsam , ilk zamanlar olduğundan zamanla alışacağını düşünüyorum . Takım olarak biz de destek oluruz sana Bir de menüye içtiğin su miktarını ve yaptıysan sporunu da ekleyebilirsin . Sağlıklı kilo vermeler dilerim . :128::129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?