- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.101
tabii ki de göreceksin Zeynepciğim - bu kg verme işi biraz sabır istiyor bugün veremezsin ama haftaya bir bakarsın umduğundan da fazla takır takır gitmiş olurumudu yitirmek yok tam gaz devam
Valla 20li yaşların sonunda biri olarak birinin bazı şeyleri alt üst edeceğine inanmıyorum bu saatten sonra - şu an huzurum yerinde - gelecek kişi bunu devam ettirebilsin yeter
ben de öyle diyorum insanlar okusun ama okuyan cahiller de var maalesef - onların durumu bilmeyen
wow :) Pek bi azmış :) Ama dengeleme demişsin ki sanırım bir gün önce fazla gitmişti biraz. Yine de bana az yahu
1000 adet ip atlayabildim ya yaslanmışım
evet ya baktım sonra cidden etmiyor 200 lerde(((saçmalık var ordaki kaloride=))
dengeleme mi açlık grevi miii=)
Kızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim
Sizlerede fikir olsun
Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu
Eki Görüntüle 1041403
valla canım 1 aydır kilo gitmiyor bakalım daha nasıl sabırla devam edeceğimmm
@ senin adına inşallah diyorum o zaman
Wuuuuu1000 mi????????
Aynennn
Kadının dibisin beeeeeeeeeee
gamzem gözünü seveyim bu haftasonu az ye ne olur bak hafta içi hiç bişey yemediğin halde haftasenunun üstüne 200 gr almışsın değilse senin bu yediklerinle 2 kg gitmesi lazımdı
Kadının dibisin beeeeeeeeeee
zeynepcim senin durumuna ben de sasirdim. demek ki plato dedikleri yere ulastin. boyle bi sure ne yapsan ayni kiloda kalip incelmeye devam edeceksin, sonra direnc kirilacak ve kilon da azalmaya baslayacak. en iyisi bir olculerini al canim, ordan takip et.
eyvallah gamzemmm
bende sporla vudumu inceltmeyi düşünüyorum canım
aslında izine mi ayrılsam bilemedim.
Bu konuda var mı önerin???
bende çok şaşkınım çünkü
ne yediysem ne yaptıysam burada yazıyorum hayır akşam yemeğimide en geç 18 de yapıyorum daha ii olması gerekırken durdum resmen
istersen bir ara ver, kilo almayacagin sekilde beslen ama diyet yapma. aradan sonra diyete yeni basliyor gibi donersen belki ise yarayabilir. ya da bi diyetisyene mi danissan. bilemedim ki.
tanıdığım bir diyetisyen yok ki yavv
bu sekilde tanımadığım bir diyetisyene gitsem güler heralde İadeal kilodasın daha ne istiyorsun diye
Neyse ben bu ay yürüyüşe ağırlık vereyim akşam yemeğimi fazlasıyla hafifletim 18dan sonra sadece su ve bitki çayı içeyim bakım nasıl olacak artık olmuyorsa yuhh diyecemm
istersen bir ara ver, kilo almayacagin sekilde beslen ama diyet yapma. aradan sonra diyete yeni basliyor gibi donersen belki ise yarayabilir. ya da bi diyetisyene mi danissan. bilemedim ki.
zeynep acaba degisik bi spor mu denesen? zumba falan gibi bisi ya da varsa eliptik bisiklet? yani hic yapmadigin hareketleri ya da temposu olan bisi olsun.
aslında laptopum geliyor zumba düşünebilirim ama çok sesli olmazmı bizim apartmanda ses sorunu var ses yalıtımı düşük bu nedenle en ufak ses duyuluyor.
Ayak sesleri aşağıya gitmesin
hem yürüyüş hemde ekstra bir spor yapabilirim.
Bu arada eşim dediki yaz saatine geçince sen eve geldikten sonrada yürüüşe çıkabiliriz dedi
biraz ses cikiyor evet. slim in 6 yaparken ziplama olmadigindan eger yerde de hali kilim vs varsa, ayaginda da spor ayakkabisi varsa ses cikmiyor fazla.
esinle yuruyus de bir tasla iki kus olacak senin icin
Nisan ayı sporun dibine vurcamm kaçarı yok
senin bahsettiğin spor yarışması ne
çok teşekkür ederim canım şu ana kadar 18 kg dan kurtularak içimden bi insan çıkardım resmen çok şükür... Allahım tüm arkadaşlarıma da nasip etsin, sağlıkla, keyifle kilo vermeyi inşallah :) sen de maşallah çok azimlisin, çok kısa sürede kurtulacaksın kilolarından
valla su an düşünüyorum hiç durmadan 1000 atlayabilir miyim diye ama sanki atlayamazmısım gibi geliyor=))))maşallah vallaaa
yaaa siz coşmuşsunuz ya tebrikler süperrrr
gecmissin beni ebbiss, aradaki farki da acmissin(
neyse kader kismet... bu hafta bakalim neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?