Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla canım 1 aydır kilo gitmiyor bakalım daha nasıl sabırla devam edeceğimmm

@ senin adına inşallah diyorum o zaman

wow :) Pek bi azmış :) Ama dengeleme demişsin ki sanırım bir gün önce fazla gitmişti biraz. Yine de bana az yahu

1000 adet ip atlayabildim ya yaslanmışım

Wuuuuu 1000 mi????????

evet ya baktım sonra cidden etmiyor 200 lerde(((saçmalık var ordaki kaloride=))

Aynennn

dengeleme mi açlık grevi miii=)

Kızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim

Sizlerede fikir olsun

Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu

Eki Görüntüle 1041403

Kadının dibisin beeeeeeeeeee

valla canım 1 aydır kilo gitmiyor bakalım daha nasıl sabırla devam edeceğimmm

@ senin adına inşallah diyorum o zaman

zeynepcim senin durumuna ben de sasirdim. demek ki plato dedikleri yere ulastin. boyle bi sure ne yapsan ayni kiloda kalip incelmeye devam edeceksin, sonra direnc kirilacak ve kilon da azalmaya baslayacak. en iyisi bir olculerini al canim, ordan takip et.

Wuuuuu 1000 mi????????

Aynennn

gamzem gözünü seveyim bu haftasonu az ye ne olur bak hafta içi hiç bişey yemediğin halde haftasenunun üstüne 200 gr almışsın değilse senin bu yediklerinle 2 kg gitmesi lazımdı

Kızlarr merhabaa eve geldim, canım arkadaşımla kahveler içtik kurabiyeler yedikk

Bu arada kendimi üfade etmek istiyorum birazcık, geçen haftayla ilgili...

Regli dönemim olduğu için çok fazla iştahım artmıştı ve o kadar yemiştim ki, sadece 2 gün adam gibi diyet yapabildim, ona rağmen neredeyse aynı gelmem beni çok fazla mutlu ettii.. Bu yüzden acayip motive etti sabah çıkan rakam beni Bu hafta daha bir verimli olurum gibi.. Günler uzuyor, havalar ısınıyor, kilo almamışım, eee daha ne olsun..Çok şükür der diyet macerama devam ederim

.

gamzem gözünü seveyim bu haftasonu az ye ne olur bak hafta içi hiç bişey yemediğin halde haftasenunun üstüne 200 gr almışsın değilse senin bu yediklerinle 2 kg gitmesi lazımdı

Heyy gidi şahnur heyyy kim yemedi, ben sadece pazartesi ve salı katı diyet yaptım, çarşamba gecesi yediklerim bir dünyaydıı ama bu konuda haklısın, haftaya daha iyi olucak benim için.. haftasonu çalışıcağım için belki çok cozutma şansım da olmaz

.

eyvallah gamzemmm

bende sporla vudumu inceltmeyi düşünüyorum canım

aslında izine mi ayrılsam bilemedim.

Bu konuda var mı önerin???

bende çok şaşkınım çünkü

ne yediysem ne yaptıysam burada yazıyorum hayır akşam yemeğimide en geç 18 de yapıyorum daha ii olması gerekırken durdum resmen

istersen bir ara ver, kilo almayacagin sekilde beslen ama diyet yapma. aradan sonra diyete yeni basliyor gibi donersen belki ise yarayabilir. ya da bi diyetisyene mi danissan. bilemedim ki.

istersen bir ara ver, kilo almayacagin sekilde beslen ama diyet yapma. aradan sonra diyete yeni basliyor gibi donersen belki ise yarayabilir. ya da bi diyetisyene mi danissan. bilemedim ki.

tanıdığım bir diyetisyen yok ki yavv

bu sekilde tanımadığım bir diyetisyene gitsem güler heralde İadeal kilodasın daha ne istiyorsun diye

Neyse ben bu ay yürüyüşe ağırlık vereyim akşam yemeğimi fazlasıyla hafifletim 18dan sonra sadece su ve bitki çayı içeyim bakım nasıl olacak artık olmuyorsa yuhh diyecemm

Spor yarisina katilanlar bana gunluk spor dakitokalarini her gun ozel mesajla gondersinler Yoksa kacirma ihtimalim cok yuksek.

zeynep acaba degisik bi spor mu denesen? zumba falan gibi bisi ya da varsa eliptik bisiklet? yani hic yapmadigin hareketleri ya da temposu olan bisi olsun.

zeynep acaba degisik bi spor mu denesen? zumba falan gibi bisi ya da varsa eliptik bisiklet? yani hic yapmadigin hareketleri ya da temposu olan bisi olsun.

aslında laptopum geliyor zumba düşünebilirim ama çok sesli olmazmı bizim apartmanda ses sorunu var ses yalıtımı düşük bu nedenle en ufak ses duyuluyor.

Ayak sesleri aşağıya gitmesin

hem yürüyüş hemde ekstra bir spor yapabilirim.

Bu arada eşim dediki yaz saatine geçince sen eve geldikten sonrada yürüüşe çıkabiliriz dedi

biraz ses cikiyor evet. slim in 6 yaparken ziplama olmadigindan eger yerde de hali kilim vs varsa, ayaginda da spor ayakkabisi varsa ses cikmiyor fazla.

esinle yuruyus de bir tasla iki kus olacak senin icin

biraz ses cikiyor evet. slim in 6 yaparken ziplama olmadigindan eger yerde de hali kilim vs varsa, ayaginda da spor ayakkabisi varsa ses cikmiyor fazla.

esinle yuruyus de bir tasla iki kus olacak senin icin

Nisan ayı sporun dibine vurcamm kaçarı yok

senin bahsettiğin spor yarışması ne

Oh ohh maşallah inşallah bende kurtulcam ya uf cok sıkıntı kılolu olmak

ıkıar takım lisdtelerini hazırladım ufakjlıkla hatalarım olmuş neyse düzelttim bu arada eşim yurtdışına gitti gene ufaklık huysuzluğu üstünde sanırım haftasonu giremem kendinize iyi bakın abartmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…