Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar DESTANSI dan haber yok eğer haftaya da gelmezse paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazacağım ama bu hafta bekleyelim dedim ne dersiniz?

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / ) bildirimde bulunmadı
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ -%0,16 )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,37 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,51

durumdayı unutmuşum listeyi ekliyorum ana paylaşıma

Belki bir sorun vardır Bencede kaptancım sen iyi düşünmüşşsün yaz bana yazdığın uyarıdan:) bak nasıl geliyor

canım o kk ya girmemişki en son gecen hafta kg bildirdiği zaman cepten giryorum yazmış bi daha da kk ya girmemiş girsin kk yaa ben uyarımı yaparım tatlım ama bak sende nasıl işe yaradı artık sürekli burdasın

kaptancim, bu senin iyot eksikligi durumu ve hipotiroid icin doktor sana ilac verdi mi? ya da iyotun neden birikmeyip eksildigini soyledi mi? acaba o sebeple mi kilon artiyor?

bu arada oglun icin sanirim en iyisi bol bol kosturup oynayip kilo vermesi olacak. cocuklar cok cabuk zayiflar biraz hareketlilikleri arttiginda. insallah tez zamanda cozulur bu sorun ve sapasaglam olursunuz ikiniz de.

canım iyot takviyesi başladı dr 1 ay sonra troid e bakacaklar tiroid çalışması çok yavaşmış kilo artışı olur demişlerdi evet sanırım o yüzden kendime de izinli demedim sadece kg bildirmedi yazdım o yüzden artık bugünden itibaren evde bi koşoturmaca top kovalacama mı olur başka şey mi bilmem büyük oğlumla koşup duracağız

kızlar merhabaaa, geçmişi pek okumadım yeni geldim eve hazırlanıp akşam dışarı çıkacağız yemeye-içmeye o sebeple geçmişe bakamadım...gamzem gelmiş bu arada hoşgelmiş kaçağım benim :) bugün pizza ve tiramisu yedim dayanamadım, hem ödül olsun dedim, akşam ola hayrola..duş alıp hazırlanayım sonra yine bi göz atarım..herkese şimdiden iyi haftasonu tatili dilerim :)

inşallah lilycim ben tam gaz devam ediyorum zaten bakalım ilerleyen haftalar eksileri görecekmiyim
tabii ki de göreceksin Zeynepciğim - bu kg verme işi biraz sabır istiyor bugün veremezsin ama haftaya bir bakarsın umduğundan da fazla takır takır gitmiş olur umudu yitirmek yok tam gaz devam

oğlunun listesi varmış onu uygularsınız artık yapacak birşey yok sağlık daha önemli...
Destansı için de mutlaka bir açıklaması vardır diye düşünüyorum mesela internet bağlantısı gitmiştir falan... Tabii haber vermeliydi o konuda haklısın - inşallah en kısa sürede gelir ve bir açıklama yapar

konferansta sunabilmek icin bu yaziyi bir an once bitirip gondermem gerekiyor. mecbur yani ama hemencecik bitirebilirsem ogleden sonra gel keyfim gel yapabilirim insallah.
inşallah bir sorun çıkmaz da bir daha uğraşmazsın biraz tatil senin de hakkın arkadaşım

Valla 20li yaşların sonunda biri olarak birinin bazı şeyleri alt üst edeceğine inanmıyorum bu saatten sonra - şu an huzurum yerinde - gelecek kişi bunu devam ettirebilsin yeter
Bilmiyorumki düzenli aslında belki iş güç stres yapmışımdır. çalışmaya başlayalı tam 4 hafta oldu ne çabuk geçti.kadınlar okusun kimse oturmasın:)
ben de öyle diyorum insanlar okusun ama okuyan cahiller de var maalesef - onların durumu bilmeyen okumamış olanlardan daha vahim bence:18:
sen de takma canım kilo verme sürecinde de regl döngüsü etkilenebiliyor bir de hem iş hem ev hem bebek hem de eşinle olan durumlara kafayı takman derken epey stresli bir süreçtesin şu aralar - ondan da olabilir

sen bir de işin öbür tarafını da görüyorsun ya - gerçekten zor

1 ayda 5 kg harika bence sen diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalış elinden geldiğince emin ol görünürde çok olsa da yediklerin - asıl zayıflatan kısmı o işin - yani az ama sık bir beslenme düzeniyle metabolizman hızlanıyor

Yavru kuşlar hep aç kalarak zayıflıyorumya birde sağlıklı beslenerek denesemmi:)
bence durduğun kabahat

dünkü menüm
sabah
bir büyük bardak ılık limonlu ballısu
3 büyük bardak su
1 kase yoğut kürü
kahvaltı
roka,domates,2 dilim peynir, ince avuç içi kadar lavaş, 2 yumurta ve 3 adet acı kırmızı biber
ara
3 bardak limonlu yeşilçay
1 kuru incir
akşam
1 tabak haşlanmış karnıbahar,küçük bir tabak salata
toplam 2,5 litre su
yatmadan önce 1 büyük bardak kefir
spor : 12 km yürüyüş

bu günkü menüm
sabah
bir büyük bardak ılık limonlu ballısu
3 büyük bardak su
sabah sporu:8 km yürüyüş(koşu bandında)
işe geç kalıyodum
oğluma yaptığım tavada yumurtadan 1 lokma
ara
2 bardak çok açık siyahçay
1 bardak beyazçay
öğle
3 bardak su
yoğurt kürü
1 tabak haşlanmış karnıbahar,1 adet fırında tavuk pirzola
akşam
öğlenin aynısı
toplam 3 lt su
yatmadan önce 1 bardak kefir
spor:yapabilirsem 12 km yürüycem (koşu bandında)

kızlar biliyosunuz evimde bilgisayar yok, haftasonu burda olamıycam,iyi tatiller

çok teşekkürler canım umarım devamı gelir
inşallah gelir ve birlikte sevinir kutlarız

ohhh afiyet olsun 2 kg verip de ödül yapmamak olmaz değil mi
Sana da iyi hafta sonları

Kızlar ben de çıkıyorum bugün biraz erken çıkıyoruz hepinize güzel bir hafta sonu dilerim inşallah hafta başı yine aranıza tam manasıyla dönme niyetindeyim - şimdilik hoşçakalın

inşallah o günlerde gelir cnım, ikimizinde vermemiz gereken kilo aşağı yukarı aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…