- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.081
kızlar listemizin son hali budur
***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / ) bildirimde bulunmadı
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,51
aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş derfark ettirmeden yapmaya çalış sporu da zorla değil de hadi oğlum çıkalım yürüyelim bak benim yanıma bir destek lazım tarzında konuşsan gelmez mi?
Tebrikler
Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yani
Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktır
Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalış
100 gram kesin ödemdir canım madem henüz regl de olamadın - sıkma canını
Ben bu hafta katıldım aranıza, o yüzden net değil rakam ama şöyle söyleyebilirim. diyetisyenin ölçümü ile 106.9 dum 21 şubatta.
Pazartesi günü gittim en son 101.7 geldim. Yani 1 ayda 5 kilo :)
Bundan sonra evdeki tartı ile ölçüm yapıp yazacağım her hafta.
Tebrikler canım
kızlar DESTANSI dan haber yok eğer haftaya da gelmezse paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazacağım ama bu hafta bekleyelim dedim ne dersiniz?
kızlar DESTANSI dan haber yok eğer haftaya da gelmezse paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazacağım ama bu hafta bekleyelim dedim ne dersiniz?
Belki bir sorun vardır Bencede kaptancım sen iyi düşünmüşşsün yaz bana yazdığın uyarıdan:) bak nasıl geliyor
yaa şu süt burger dediğin etinin çokardığı di mii....ben bi kere a 101 de görüp almıştım çok beğendim..sonrada hiç bir yerde bulamadımmm
(( hmmm bilemedim valla sanırım deneyemicemmmm
Yavru kuşlar hep aç kalarak zayıflıyorumya birde sağlıklı beslenerek denesemmi:)
hahaha firca parlatir diyorsun yani durumda
Belki bir sorun vardır Bencede kaptancım sen iyi düşünmüşşsün yaz bana yazdığın uyarıdan:) bak nasıl geliyor
***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / ) bildirimde bulunmadı
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ -%0,16 )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,37 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,51
durumdayı unutmuşum listeyi ekliyorum ana paylaşıma
kaptancim, bu senin iyot eksikligi durumu ve hipotiroid icin doktor sana ilac verdi mi? ya da iyotun neden birikmeyip eksildigini soyledi mi? acaba o sebeple mi kilon artiyor?
bu arada oglun icin sanirim en iyisi bol bol kosturup oynayip kilo vermesi olacak. cocuklar cok cabuk zayiflar biraz hareketlilikleri arttiginda. insallah tez zamanda cozulur bu sorun ve sapasaglam olursunuz ikiniz de.
aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş derfark ettirmeden yapmaya çalış sporu da zorla değil de hadi oğlum çıkalım yürüyelim bak benim yanıma bir destek lazım tarzında konuşsan gelmez mi?
Tebrikler
Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yani
Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktır
Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalış
100 gram kesin ödemdir canım madem henüz regl de olamadın - sıkma canını
lilycim o kadarını bende yapıyorum su,çay,yada sürekli ekip arkadaşımın yanına gidiyorum
Molaya gidiceksem merdiven kullanıyorum asansor kullanmıyorum ama nihayetinde oturarark çalışıyorum
Bu aralar öğle yemeğinden 1 saat sonra terasta yürüyorum ama 10 dk falan fazla yürüyemiyorum
sağol canımcım .
Hem ne demek biz neyiz kız herkesin kocitosu karıcığı kendine güzel öyle deme üzülürüm sen yine yürüyormuşsun ben tüm gün masamdayım aralarda geziniyorum ama ev-iş arası hep yürüyorum öğle araları da bazen çıkıyorum çarşıda işlerim falan oluyor - akşamları da yürüyüş yapmak istiyorum bakalım kendime bir ayar çekmem lazım
Gulanne, çok güzel vermişsin tebrik ediyorum devamını dilerim
Ne kadar verdin? ben geçen hafta olmadığımdan takip edemedim o yüzden soruyorum
teşekkür ederim açıklaman için kaptan bilmediğimden sordum
çok teşekkürler canım umarım devamı gelir
tabii ki de göreceksin Zeynepciğim - bu kg verme işi biraz sabır istiyor bugün veremezsin ama haftaya bir bakarsın umduğundan da fazla takır takır gitmiş olur
inşallah lilycim ben tam gaz devam ediyorum zaten bakalım ilerleyen haftalar eksileri görecekmiyim
oğlunun listesi varmış onu uygularsınız artık yapacak birşey yok sağlık daha önemli...lily cim zaten aynı şekilde yapıyorum ben yağlı yemek hiç yiyemem de yapamam daama artık bişeyleri değiştirmenin zamanı geldi bu arada DESTANSI dan 1 ahfatadır hiç ses yok siteye de girmemiş en son bildirim yaptığından beri ben bi yemeğe gideyim gönüşte ana paylaşıma eklerim kiloları
inşallah bir sorun çıkmaz da bir daha uğraşmazsın biraz tatil senin de hakkın arkadaşımkonferansta sunabilmek icin bu yaziyi bir an once bitirip gondermem gerekiyor. mecbur yaniama hemencecik bitirebilirsem ogleden sonra gel keyfim gel yapabilirim insallah.
Valla 20li yaşların sonunda biri olarak birinin bazı şeyleri alt üst edeceğine inanmıyorum bu saatten sonra - şu an huzurum yerinde - gelecek kişi bunu devam ettirebilsin yeter
teşekkürler lilycim
Bende eskiden romantik bir tip değildim çiçek alınması saçma bile gelirdi
böyle ortamlar beni gerer luzumsuz gelirdi.
Takii biri gelip hayatını aklını kalbini alt üst edene kadar
bilmiyorum benim için böyle oldu en azından Allahım herkese yasatsın.
ben de öyle diyorum insanlar okusun ama okuyan cahiller de var maalesef - onların durumu bilmeyen okumamış olanlardan daha vahim bence:18:Bilmiyorumki düzenli aslında belki iş güç stres yapmışımdır. çalışmaya başlayalı tam 4 hafta oldu ne çabuk geçti.kadınlar okusun kimse oturmasın:)
Evet ya boğaçburcuyum malesef tam bir ilgi manyağıyım o terazi dengesisin önde gideni anlaşıcaz bir yerde elimiz mahkum:) aymmilleti teselli et boşanma aşamasında derken şükür dedim halime insanlar ne kadar gaddar ne kadar acımasıx
1 ayda 5 kg harika benceBen bu hafta katıldım aranıza, o yüzden net değil rakam ama şöyle söyleyebilirim. diyetisyenin ölçümü ile 106.9 dum 21 şubatta.
Pazartesi günü gittim en son 101.7 geldim. Yani 1 ayda 5 kilo :)
Bundan sonra evdeki tartı ile ölçüm yapıp yazacağım her hafta.
bence durduğun kabahatYavru kuşlar hep aç kalarak zayıflıyorumya birde sağlıklı beslenerek denesemmi:)
inşallah gelir ve birlikte sevinir kutlarızçok teşekkürler canım umarım devamı gelir
ohhh afiyet olsunkızlar merhabaaa, geçmişi pek okumadım yeni geldim eve hazırlanıp akşam dışarı çıkacağız yemeye-içmeye o sebeple geçmişe bakamadım...gamzem gelmiş bu arada hoşgelmiş kaçağım benim :) bugün pizza ve tiramisu yedim dayanamadım, hem ödül olsun dedim, akşam ola hayrola..duş alıp hazırlanayım sonra yine bi göz atarım..herkese şimdiden iyi haftasonu tatili dilerim :)
inşallah gelir ve birlikte sevinir kutlarız
ohhh afiyet olsun2 kg verip de ödül yapmamak olmaz değil mi
Sana da iyi hafta sonları
Kızlar ben de çıkıyorum bugün biraz erken çıkıyoruz hepinize güzel bir hafta sonu dilerim inşallah hafta başı yine aranıza tam manasıyla dönme niyetindeyim - şimdilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?