Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa benimde aklımdan bugun mücver geçtii=))))

kızlar bugun biliyorsunuz okullar tatildiii bizde arkadaşlarla kahvaltıya gittikkk cozuttum muuu tabi kiiiiiiiiiiiiiiiii=))) en sevdiğim öğun zaten kahvaltı=)) ne yediğimi tam olarak bilemediğim için yazamayacağım bugun sanırım=)) şimdi yazılı kağıdı okuyacağım..görüşürüzzz

Bugünkü menüm:

Sabah: Yarım bardak light süt, bir parça peynir ve iki çorba kaşığı çavdar unuyla yapılmış krep
Zencefil, limon, biberiye çayı

Ara: Yeşil çay

Öğle: Bir kase mercimek çorbası
5 ızgara köfte, yeşillik
Ayran

Ara: 1 dilim ekmek, bir çorba kaşığı lor peyniri
1 tane pepino :) ( Perudan gelen bir meyveymiş, markette rast geldim, googledan bakıp aldım :) Yarım elma

Akşam:
5 kaşık kıymalı havuçlu patates yemeği
4 kaşık karabuğday pilavı
Salata, yarım kase yoğurt

Ara
1 elma (kabuğuyla rendeleyip, biraz light süt ekleyip biraz soteleyeceğim, üstüne tarçın)

Spor: 2 saat 15 dakika orta tempolu yürüyüş
Su: 3 litre

Pepinonun faydaları:

Şeker Hastalıkları,
Kemik Erimesi,
Dalak Yetmezliği (Tromoksin),
Bağırsak Kanseri,
Gen Hastaları,
Mide Rahatsızlığı,
Anemi (Kansızlık) Hastaları,
Hemofili Hastaları (Kanın Pıhtılaşmasındaki Bir Bozukluğa Bağlı Kanama Hastalığı),
Çocuklarda Kemik Gelişimi Sağlamakta,
Eklem Romatizmasına İyi Gelmekte,
Kolesterolü Düşürmekte (Hastaları tarafından beyan edilmiştir),
Kilo Problemi Olanlar Daha Çok Tüketmektedir.

Son düzenleme:

kiz nasil yazdin bu mesaji boyle :) arada noktalama isareti kullan P

bir ara vermek istiyorsan birkac ara ver istersen, cuma bildirimde bulunmazsin istemezsen, haftaya yenilenmis bir sekilde yeni bir enerjiyle baslarsin. ama iki gun cok yesen de senin sporunla iki gunde telafi edersin ve cumaya yine guzel bir kilo vermis olursun. moralini hic bozma. ama ara vermek istiyorsan da birkac gun ara ver, cuma bildirim yapmazsin istersen, sonra haftaya yenilenmis bir sekilde yeniden baslarsin.

masallah bugun de yine guzel spor yapmissin bu arada.

menun guzel canim, pepino cok faydali da cok da pahali yav, tanesi 5 lira falandi yanlis hatirlamiyorsam.

sinav sisteminden cok uzagim ama bana 2. sinavin guzel gecerse mumkun gibi gorundu cevabindan :) hayirlisiyla insallah girersin istedigin bolume :)

valla kızlar bugün depresyondaydım. dışarı da çıktım hava da güzeldi ama çok mutsuzdum . sanki dünyaya herkes sığmış benden başka mutsuzdum. seçimden midir nedir. akşam eve geldik yemek de hazırladım ama tad alamadım .bilinmez neden ?

Kızlarrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaa geberdim resmennnnn cumartesi misafir ağırladım, dışarı çıktım ve geç saat döndüm, Pazar seçim görevim vardı ve 7 de sandığım başında oldum yaz saati uygulaması nedeniyle 1 saat erken uyandım, 5:30 yerine 4:30 da ayaktaydımmm veeee aman Allahım düştüm mü 350 seçmeni olan bir köyee 4 tane muhtar amca vardıı, kıyasıya mücadeleee çok şükür kazasız belasız anlımızın akıyla günü saat gece 23 gibi bitirdik ama evde eşş, iş gene uykusuz kaldım, malum bu gün okullar tatail di ve ben tatilimin büyük bölümünü uyuyarak geçirdim az önce 8 gibi uyandım ayyyy dün o karmaşada ve köylülerin yaptığı tribünden dolayı yemek yiyemedim, eve geldim bir tabak tuzlu tatlı kurabiyeyi götürdüm..ona rağmen 500 gr. az geldim ama tabiki açlık kilosu olabilirr

Sizleri çok özledim, sizler nasılsınızzz

.

ben de aynen oyleyim. her seyin ustune bi de bir arkadasimin bir sorunu var galiba. hocasi bana mail atmis, ulasamiyorum bilgin var mi diye, ben de aradim cebi acilmadi, sonra evi de mesguldu, tekrar denedim yine mesguldu. cebini tekrar aradim yine acilmadi ama o aradi sonra, sesi kotu geliyordu, hastanedeyim sonra konusalim dedi. merak da ettim ama konusmak istemiyor sanirim su an. ona da bozuldu moralim.

neyse yapacak bisi yok. hayirlisi olsun diye dua etmekten baska elimizden bisi gelmiyor.

alla allaa niye kiiii? bazen insan durduk yere daralıyor bunalıyor geçer hemencecikk umarımm

ne oldu ki arkadaşına cabaaa

benim eşimde görevliydi haşatı çıkmıştı resmenn( allahtan bana çıkmadı görevv tırsıyordum vallaaa...sen ne öğretmeniydim canım benim hatlar kariştiiii

ayy benimde midem bi tuhaf olduu( o acayip yogurtt bi de az önce yarım lt karbonatlı su içtim karişti çorba oldu herşeyyy

walla sallamasyon yazmışım işte anla ne durumdayım

yok ya vazgeçtim buralardayım

Pazar menüm

Kahwaltım standart öğle tarhana corbası ve salata akşamda mantarı tawuk ve yoğurt

Eklentiler

• $image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

İyi hadi sorun çıkmadan atlatmışsın, muhtar maaşı arttığı için çok istek varmış muhtarlığa. Ben bu seçimde görev istemedim, bir sürü sayılacak şey var diye :) Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…