- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.281
(kronik kabızlığa acı biber aç karnına armut ve kayısılı form çok iyi geliyor
mutlaka bunun hukuki bir dayanağı vardı, hakkını savunmak için...mobing uygulanıyıor zaten orası çok acık ama malesef elimde kanıt yok neye göre uygulanıyır onu delille kanıtlayamıyorum bakalım ne kadar daha sürecek böyle
birde halaa sözleşmem yenilenmedi belirsiz iş sözleşmesi ama içerisinde zam var ve herkese yapılan o zam bana yapılmadı
Hakkımı helal etmiyorum
Kızlar bu hafta Ara Öğünü kestim
Madem bünye yeme şekline alışı 1 haftada bu sekilde olsun bakalım
Yürüyüşlerime devam ediyorum Öğlen yemeğinden 45 dk 1 saat sonra sirketin terasında 10 dk yürüyorum
İşte bugünkü Menüm
Sabah : 1 çorba ( paket tek yapımlık olan )
Öğlen : 1 kepçe çorba, 4 yk pilav,3 yk kuru fasulye,2 tane salatalık turşusu
Akşam : 1 kepçe çorba, 1 kepekli ekmek
Su : 1 lt +devam
Spor : 60 dk yürüyüş
Karabuğdayı daha çok şu ünlülerin spor koçluğunu yapan Şeyda Coşkun'un listelerinden biliyorum - aslında sağlıklı bir karbonhidrat deposu ama ömür boyu beslenmeye eklenebilecek birşey mi bilmiyorum denemediğim için yorum da yapamamEvet canım, aldığım degi formsante, daha önce de yazdığım gibi insanı gayet güzel motive ediyor :)
Karabuğday diyetisyen tavsiyesi değil, kendi tavsiyem. Diyetisyenim pek böyle şeyler önermiyor, zaten pek uzun ömürlü olmuycak sanırım ilişkimiz :)
Bugün pilavını yaptım karabuğdayın, 20 aylık oğluma da verdim, çok faydalıymış, umarım alerji yapmaz.
ben de yeşilçaydan başka çay içmem o yüzden sordum hepsi aynı gün nasıl içilebilir diye...Her gün içmek şart değil tabii :) Ama adam böyle vermiş sabah öğle akşam gibi. Yeşilçayla benim de çok aram yok, içmeye çalışıyorum, zencefil çayını da yapıp evdeki ahaliye de içiriyorum, anneme, eşime. Bağışıklık güçlendirici etkisi de var ya.
İnşallah 2. sınav da olsun bize mutlu haberi verirsin kazandım diyeGörmem mi hiç
Vazgeçmekyokcum belli oldu cumartesi günü, ben bugüne kadar siteye giremiyordum bilgisayar resmen benim girdiğim siteleri engellemiş, ne olduğunu da anlayamadık zaten sınav sonuçları, seçim vs derken çok ilgilenemedik neyi var diye ..
Sınav sonucum 43 bin küsürdeyim sınavda, bu sıralama sayısal, sözel ve eşit ağırlık beraber, haziran temmuz gibi bir sınav daha var, onun yüzde 60 ı bunun yüzde 40 ı etkiliyor ve eczacılık geçen sene 30 bine kadar almıştı , yani sınırlarda bir yerlerdeyim bakalım bundan sonraki sınava bağlı her şey .. :26:
sen 2008den bu zamana değişti demişsin ben ilk 2004te girdim o zaman çok farklıydı 2006da değişmişti 2008de yeni haliyle girdim en yeni hali de bu iki sistemli sınav zatenValla Lucim karıştırmışlar iyice herşeyi, değişik bir sistem olmuş ben 2008 yılında girmiştim üniversiteye, ilk baya garipsedim ama oturdu artık aklımda, bir sürü puan türleri falan, bundan sonrasını şu 3 ay belirleyecek herşeyi, ne kadar istediğimi en iyi siz biliyorsunuz ..
Ben de sizi çok özledim aslında diyeti de bırakmamam lazım ama ben neye odaklanırsam kendimi ona çok kaptırıyorum, bunu diyete yapınca şu 3 ayı riske atmış gibi hissedeceğim kendimi o yüzden 3 ay hiç bir şekilde bunu düşünmemeye karar verdim, sonrasında güzel bir maratona girip kilo vereceğim artık, tabi sen o zaman buralarda olmazsın incecik gezersin etrafta ama olsun haberleşiriz sonuçta dimi
ay kuzum sen ilgi mi istiyorsunnnn? ne yapalım söyle yeterHafta sonum tam bir rezillikti neler yedim neler sporda yapamadım vazgeçmekyok cum bu hafta pes dedım geçmersin benı emın ol iznimi ayrılsam napmam daha coktan yeniyim gıdersem daha cok boşlarım kızda ezıyet edıyo bu ara bunaldım hakikaten azıcık ılgılenın benle bugün 7+7 14 km yürüdüm ama akşama yazarım arttik bişeyden yemedim suda içmedim kız anamda suan yatıyorum we dansını süt kaynaştırmaz yoğurt yapılcak offff ooofffff uyuyom ben yaaa akşama yazarım
canım ben incelemedim sadece vazgecmekyok ve luciyi aradı gözüm onlar bu takımda çok verdiler diye - kendime bile bakmak sonradan aklıma geldi seni de tebrik ederim üçünüz bizim medar-ı iftiharlarımızsınıztebrikleri canımmmmmm=))9 listede ben de varım 4. yüm=))) taa eskidekini de katmışlarr o yüzdennn
ödemi atıyorsun demek kibi faydasını görürsem mutlaka sölerim canım..su an sadece sürekli tuvalete gidiyorum=)
valla hiç sorma yaptım ama çok yedim akşamyaa benimde aklımdan bugun mücver geçtii=))))
benim eşimde görevliydi haşatı çıkmıştı resmenn( allahtan bana çıkmadı görevv tırsıyordum vallaaa...sen ne öğretmeniydim canım benim hatlar kariştiiii
İyi hadi sorun çıkmadan atlatmışsın, muhtar maaşı arttığı için çok istek varmış muhtarlığa. Ben bu seçimde görev istemedim, bir sürü sayılacak şey var diye :) Geçmiş olsun...
Kızlarr Günaydınnnn
Sabah yürüyüşümü yaptım ve işteyim.
Nisanın başı olması sebebiyle yogunluk başladı
Umarım bugün Nisan 1 sakalarına maruz kalmassınız
Hepinizin iyi bir gün geçirmesini diliyorum kendimde dahil
evet 20şer kgcuk
azimle devam edeceğiz yapacak birşey yok (gerçi bugün ben batırdım ama zararın neresinden dönersek kar değil mi?)
havaların ısınmasını ve saatlerin alınmasını avantaja çevirmek lazım değil mi Gamze?
kaptancım ellerine sağlık -
dereceler almışız luci ve vazgeçmekyok ilk 10a girmiş tebrik ediyorum hanımlar ikinizi de
Resimli anlatım güzel ve değişik olmuş
canım sen de kaç gündür hatta haftadır uykusuz ve yorgunsun bir de konyaya git gel yaptın bi dinlen yaaa
sabah kahveyle geçiştirmişsin ama peynir ekmek domates yesen daha iyi olmaz mıydı sanki? yani zaten az yiyorsun
Diyetisyen listesi olduğu çok belli maşallahbence tam gaz devam et aksatma ve öğün atlama derim bu arada aldığın dergi formsante mi?
Handecim meün güzel bence dışarıda olmana rağmen iyi atlatmışsın afiyet olsun
karabuğdayı diyetisyen mi tavsiye etti?
Şans diyelim kolay sanıyolar başta sonra zor geliyor herhalde hareketli bebek benimki.ama bukadarda ayıp yani bakamıycaksan gelme hiç
yaaa ben acayip tuvalete gidiyorum bi de dün yumurtalıklarım ağrıdıı bilemedim bundan mıııı
mutlaka bunun hukuki bir dayanağı vardı, hakkını savunmak için...
Zeynepciğim menün güzel 3 öğün yaparak düzeni değiştirmen eminim metabolizmanı hareketlendirir ama yediklerin sanki biraz karbonhidrat yoğunluklu olmuş gibi geldi bana
Karabuğdayı daha çok şu ünlülerin spor koçluğunu yapan Şeyda Coşkun'un listelerinden biliyorum - aslında sağlıklı bir karbonhidrat deposu ama ömür boyu beslenmeye eklenebilecek birşey mi bilmiyorum denemediğim için yorum da yapamam
Formsante de gerçekten çok motive edici bir dergidir gerçekten bu ay henüz almadım ama çok bilgilendiğimi söyleyebilirim
ben de yeşilçaydan başka çay içmem o yüzden sordum hepsi aynı gün nasıl içilebilir diye...
İnşallah 2. sınav da olsun bize mutlu haberi verirsin kazandım diye
sen 2008den bu zamana değişti demişsin ben ilk 2004te girdim o zaman çok farklıydı 2006da değişmişti 2008de yeni haliyle girdim en yeni hali de bu iki sistemli sınav zaten
herkes ne kadar hızlı değişiyor sınav sistemi diyor yani son on yılda 3kez değişince insan adapte olamıyor haliyle...
ay kuzum sen ilgi mi istiyorsunnnn? ne yapalım söyle yeter
canım ben incelemedim sadece vazgecmekyok ve luciyi aradı gözüm onlar bu takımda çok verdiler diye - kendime bile bakmak sonradan aklıma geldi seni de tebrik ederim üçünüz bizim medar-ı iftiharlarımızsınız
ödemi atıyorsun demek ki
valla hiç sorma yaptım ama çok yedim akşam
Canım ben anaokulundayım
Kesinlikleeee, 4 tane aday vardı, kıyasıya mücadele..8 oyla kaybetti eski muhtar
Ayyyyy hayatımda bir kere bile 1 nisan şakasına bu kadar fena yakalanmamıştım..yeminlee krize giricektim.. kalbimm yerinden oynadıı şaka olduğunu duyunca tabiki saydım hemen.. ne dediğimi bilmiyordum, yaklaşık yarım saat sonra öğrendim kiii hayvansınnn, köpeksinnn, öküzssünnn demişimm
Diğer arkadaşlarım ve sevgili kaptanımm, sizler nasılsınız? kaptanım cozutmadım ama, diyet moduna hala giremedim.. koruma gibi ilerliyorum bu aralarr :26::26::26::26::26:
Canım ben anaokulundayım
Kesinlikleeee, 4 tane aday vardı, kıyasıya mücadele..8 oyla kaybetti eski muhtar
Ayyyyy hayatımda bir kere bile 1 nisan şakasına bu kadar fena yakalanmamıştım..yeminlee krize giricektim.. kalbimm yerinden oynadıı şaka olduğunu duyunca tabiki saydım hemen.. ne dediğimi bilmiyordum, yaklaşık yarım saat sonra öğrendim kiii hayvansınnn, köpeksinnn, öküzssünnn demişimm
Diğer arkadaşlarım ve sevgili kaptanımm, sizler nasılsınız? kaptanım cozutmadım ama, diyet moduna hala giremedim.. koruma gibi ilerliyorum bu aralarr :26::26::26::26::26:
evet canım doğru söylüyorsun karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz.
2 öğünü şirkette yiyince değiştiremiyorum
nasıl bir şaka kız anlat bakım
hiiiç canını sıkma diyete devam,eminim ödemdir canım düzensiz uykuda ödem yapıyor çünküSelam kızlar
Sabah girdim okudum alıntıladım ama yazamadım bir türlü...
Bugün hala saat değişiminin etkilerini yaşamaktayım dünkü menümü yazmayacağım çünkü çok saçmaladım akşam
Sabah da zaten tartıda hala 2 kg fazla çıkınca biraz güne moralsiz başladım işe de geç kaldım Allahım bu ne yaaa - 1 saatlik fark uyku düzenini gerçekten çok etkiliyor zaten ben normalden biraz erken uyansam hemen vücudum su tutuyor eminim tartıdaki rakamın sebebi de bu...
Bakalım bugün biraz ödem atıcı besleniyorum inşallah yarına faydasını görürüm
evet akşamları hafif geçiştirmek ve erken bitirmek kilo vermeyi kolaylaştırıyorbugünden itibaren akşam 6 da kesiyorum yemeyi takımdaşlarım . 7 den 6 ya iniyorum
benim bağırsaklarımıda çalıştırdı canım,ve sürekli şırrr şırrrrkabızlıga bilmiyorum da öbür türlü sürekli şır şırrrrr
çalışan anne olmak çok zor gerçektende Allah yardımcın olsun canım,benim annem var hayatmı kurtarıyorŞans diyelim kolay sanıyolar başta sonra zor geliyor herhalde hareketli bebek benimki.ama bukadarda ayıp yani bakamıycaksan gelme hiç
Arkadaşım aradı, eşimi artık sevmiyorum, başka birini seviyorum ve onunla buluştuğumu kızım görmüş, şimdi napıcam benimle konuşmuyor, bana küstü dedi..ayyy nasıll üzüldümm, ağlayacam nerdeyseee, o da üzgün yaa iki kat üzüldüm.. 1 nisaaaaann demez miidemedik şey bırakmadımm
hiiiç canını sıkma diyete devam,eminim ödemdir canım düzensiz uykuda ödem yapıyor çünkü
evet akşamları hafif geçiştirmek ve erken bitirmek kilo vermeyi kolaylaştırıyor
benim bağırsaklarımıda çalıştırdı canım,ve sürekli şırrr şırrrr
çalışan anne olmak çok zor gerçektende Allah yardımcın olsun canım,benim annem var hayatmı kurtarıyor
gulanne sen nasılsın canım? diyet nasıl gidiyor
ya ben hala normale donemedim. bir uyusukluk var ustumde
canım yaa biraz dinlensen şöyle güzel bir uyku çeksen
çok teşekkürler bitanemm
haftasonu bozmuştum dünden beri çok dikkat ediyorum
sen nasılsın,seni çok kıskanıyom çizelgene bakıyom
seninki bahar yorgunluğu olmasın canım:26:uykusuz degilim ki. hicbir sey yapasim yok.
Ben sana inanıyorum, senin çizelgen daha ggüzel olucak, ben de bir türlü kendime gelemiyorum, yarın artık cumaya 2 kala silkeleneyim diyorum vee kendime geleyim.. Son günlerde yoruldum ve çok enerji kaybettim..Diyet tabiki önemli ama sağlığımızı da düşünmeliyiz..Onun için bir kaç gün yedim ama yarına bomba olucam sözz
seninki bahar yorgunluğu olmasın canım:26:
ben sana daha çok inanıyorum canım,yaptıkların yapacaklarının teminatı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?