Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

(kronik kabızlığa acı biber aç karnına armut ve kayısılı form çok iyi geliyor

valla benimkisi kronik olunca bunlar işe yaramıyor artık hazoş un söylediği de idrar için miş ben wc deyince kabızlık anlamıştım hemen ama ödem tarım en azından

mutlaka bunun hukuki bir dayanağı vardı, hakkını savunmak için...

Zeynepciğim menün güzel 3 öğün yaparak düzeni değiştirmen eminim metabolizmanı hareketlendirir ama yediklerin sanki biraz karbonhidrat yoğunluklu olmuş gibi geldi bana

Karabuğdayı daha çok şu ünlülerin spor koçluğunu yapan Şeyda Coşkun'un listelerinden biliyorum - aslında sağlıklı bir karbonhidrat deposu ama ömür boyu beslenmeye eklenebilecek birşey mi bilmiyorum denemediğim için yorum da yapamam
Formsante de gerçekten çok motive edici bir dergidir gerçekten bu ay henüz almadım ama çok bilgilendiğimi söyleyebilirim

ben de yeşilçaydan başka çay içmem o yüzden sordum hepsi aynı gün nasıl içilebilir diye...

İnşallah 2. sınav da olsun bize mutlu haberi verirsin kazandım diye

sen 2008den bu zamana değişti demişsin ben ilk 2004te girdim o zaman çok farklıydı 2006da değişmişti 2008de yeni haliyle girdim en yeni hali de bu iki sistemli sınav zaten
herkes ne kadar hızlı değişiyor sınav sistemi diyor yani son on yılda 3kez değişince insan adapte olamıyor haliyle...

ay kuzum sen ilgi mi istiyorsunnnn? ne yapalım söyle yeter

tebrikleri canımmmmmm=))9 listede ben de varım 4. yüm=))) taa eskidekini de katmışlarr o yüzdennn
canım ben incelemedim sadece vazgecmekyok ve luciyi aradı gözüm onlar bu takımda çok verdiler diye - kendime bile bakmak sonradan aklıma geldi seni de tebrik ederim üçünüz bizim medar-ı iftiharlarımızsınız

bi faydasını görürsem mutlaka sölerim canım..su an sadece sürekli tuvalete gidiyorum=)
ödemi atıyorsun demek ki

yaa benimde aklımdan bugun mücver geçtii=))))
valla hiç sorma yaptım ama çok yedim akşam

benim eşimde görevliydi haşatı çıkmıştı resmenn( allahtan bana çıkmadı görevv tırsıyordum vallaaa...sen ne öğretmeniydim canım benim hatlar kariştiiii

Canım ben anaokulundayım

İyi hadi sorun çıkmadan atlatmışsın, muhtar maaşı arttığı için çok istek varmış muhtarlığa. Ben bu seçimde görev istemedim, bir sürü sayılacak şey var diye :) Geçmiş olsun...

Kesinlikleeee, 4 tane aday vardı, kıyasıya mücadele..8 oyla kaybetti eski muhtar

Ayyyyy hayatımda bir kere bile 1 nisan şakasına bu kadar fena yakalanmamıştım.. yeminlee krize giricektim.. kalbimm yerinden oynadıı şaka olduğunu duyunca tabiki saydım hemen.. ne dediğimi bilmiyordum, yaklaşık yarım saat sonra öğrendim kiii hayvansınnn, köpeksinnn, öküzssünnn demişimm

Diğer arkadaşlarım ve sevgili kaptanımm, sizler nasılsınız? kaptanım cozutmadım ama, diyet moduna hala giremedim.. koruma gibi ilerliyorum bu aralarr :26::26::26::26::26:

kızlar merhabaaa
nasılsınz bugün
dünkü menüm
sabah
3 bardak su
kahvaltı yok
ara
3 bardak limonlu açık çay
öğle
5 kaşık booll mercimekli bulgur pilavı, acılı sebze türlüsü 6 kaşık
akşam
fırında tavuk bir çay tabağı kadar acı süs biber,bir bardak şalgam suyu
40 dakika yürüyüş
4 bardak su
bugün
1 büyük bardak ballı limonlu ılık su,2 büyük bardak su
yoğurt kürü
kahvaltı
1 bardak kefir
ara
3 bardak siyah çay limonlu
öğle
yoğurt kürü
yemeğim yoktu
bir büyük bardak kefir
bir büyük bardak su
1,5 dilim tam buğday unlu,zeytinyağlı havuçlu kek
ara
3 bardak limonlu siyahçay
akşam
karnıbahar yemeği,kefir
bu akşam Allah mani vermezse 14 km yürüycem

inşallah o 20 kilocuğun 100 gram kaldığı günleri görürüz

evet canım doğru söylüyorsun karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz.

2 öğünü şirkette yiyince değiştiremiyorum

nasıl bir şaka kız anlat bakım

nasıl bi şakaymış anlatırmısın bize canım

evet canım doğru söylüyorsun karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz.

2 öğünü şirkette yiyince değiştiremiyorum

nasıl bir şaka kız anlat bakım

Arkadaşım aradı, eşimi artık sevmiyorum, başka birini seviyorum ve onunla buluştuğumu kızım görmüş, şimdi napıcam benimle konuşmuyor, bana küstü dedi..ayyy nasıll üzüldümm, ağlayacam nerdeyseee, o da üzgün yaa iki kat üzüldüm.. 1 nisaaaaann demez mii demedik şey bırakmadımm

hiiiç canını sıkma diyete devam,eminim ödemdir canım düzensiz uykuda ödem yapıyor çünkü
bugünden itibaren akşam 6 da kesiyorum yemeyi takımdaşlarım . 7 den 6 ya iniyorum
evet akşamları hafif geçiştirmek ve erken bitirmek kilo vermeyi kolaylaştırıyor
kabızlıga bilmiyorum da öbür türlü sürekli şır şırrrrr
benim bağırsaklarımıda çalıştırdı canım,ve sürekli şırrr şırrrr
Şans diyelim kolay sanıyolar başta sonra zor geliyor herhalde hareketli bebek benimki.ama bukadarda ayıp yani bakamıycaksan gelme hiç
çalışan anne olmak çok zor gerçektende Allah yardımcın olsun canım,benim annem var hayatmı kurtarıyor

gulanne sen nasılsın canım? diyet nasıl gidiyor

çok teşekkürler bitanemm
haftasonu bozmuştum dünden beri çok dikkat ediyorum
sen nasılsın,seni çok kıskanıyom çizelgene bakıyom

Ben sana inanıyorum, senin çizelgen daha ggüzel olucak, ben de bir türlü kendime gelemiyorum, yarın artık cumaya 2 kala silkeleneyim diyorum vee kendime geleyim.. Son günlerde yoruldum ve çok enerji kaybettim..Diyet tabiki önemli ama sağlığımızı da düşünmeliyiz..Onun için bir kaç gün yedim ama yarına bomba olucam sözz

uykusuz degilim ki. hicbir sey yapasim yok.
seninki bahar yorgunluğu olmasın canım:26:

ben sana daha çok inanıyorum canım,yaptıkların yapacaklarının teminatı çünkü

seninki bahar yorgunluğu olmasın canım:26:

ben sana daha çok inanıyorum canım,yaptıkların yapacaklarının teminatı çünkü

Oyyy bu iyi geldiiii, beni silkelediii, yarını beklemeye ne gerek var ki :26: hemen başlayabiliriz kaldığımız yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…