Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarım Lilycimm

Gerçekten çok değişiyor, yeni yeni şeyler çıkarıyorlar, oysa bu kadar çok değişmese de sistemi oturtsalar ne güzel olacak değil mi ?

Ben zamanında da çok istiyordum Lilycim ama uğraşmamıştım o zamanlar zor gelmişti heralde ders çalışmak ama biyoloji kimya araştırmalar, bayılıyorum, o bilim tekniği okuyup yeni şeyler bulunduğunu gördükçe nasıl heyecanlanıyorum ..

İnşaallah olur canımm, ben de eski işimde bu şeyleri yaşadım.. bilmediğim bir işti ve bana gösteren abi off puff ede ede gösteriyorduu :26::26::26::26:
bana kimse öyle yapmadı o konuda şanslıyım ama bilmediğim şeyler ve bir konu da değil birbiriyle alakasız birden fazla görevim var hepsini aynı anda yapmaya çalışmak yoruyor hem sıfırdan öğren hem en iyi şekilde yap - nasıl olacak? millet bir fotokopiyi bile çekmeye üşenirken ben nelerle uğraşyorum

hay Allah. insallah bir yardim eden cikar. gucleri bi tek sana yetiyor sanirim. bir kahve al, biraz iyi gelir kafanin kazan gibi olmasina. anladigim bisi olsa yardim edeyim dicem ama muhtemelen anlamam.
odada kimse yok şu an ve gerçekten iyi geliyor sukunet bana... kafamı dinliyorum en azından

bizim iş yerinde hani o arkası olmak durumu pek yok - herkes memur sonuçta - ama bazı şeyler vicdanla alakalı bence yani ben bu işleri yapmakta zorlansam da kafa patlatıyorum öğrenmek için istesem bu benim mesleğim değil bana mesleğimle ilgili iş verin diyebilirim ama o zaman da hem atıl kalırım hem de ters düşmem gerekir insanlarla halbuki iş yerinde huzurla çalışmaktır isteğim. Ayrıca aldığım paranın hakkını verme düşüncesi ağır bastığından boşveremiyorum
- bir de internetten öğrenilecek şeyler değil malum her kurumun işleyişi farklı bizimki de öyle kendine özel bir işleyişi var.

sağol canım gerçekten dediğin gibi yaşadığım şey kafa yorgunluğu... arkadaş gelsin de sorarım ona artık

harikasın irade bu işte

canım devlette maalesef işler böyle bazıları hiç iş yapmadan oturur bazırları da iş yaptıkça tepesine binerler zamanla memuriyeti öğrenisin canım:26::26::26:

Arkadaşlar menümü yazıp okula gidiyorumm

Sabah: yarım simit
1 kk kaşar peyniri

Ara: 4 hurma

Öğle: 1 açma
1 dilim ıspanaklı börek

Ara: 1 canga + 1 avuç kadar beyaz leblebi

Akşam: yok (hiç aç değilim, 1 kase yoğurt yiyebilirim)

Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 14 bardak

yogunluk her ayın basında oluyor canım yaa Nisanla yada saatlerle ilgisi yok malesef

Yaş ilerleyince Nisan şakaları azalıyor bunu gördüm

Valla doğru demişsin lilym :) saatlerde beni etkiledi ya . bir iki haftaya biyolojik saatimiz alışcak böyle olmasına da:26: ben de bu haller yeni değil aslında zayıfladıkça biraz mutlu oluyordum. diyete daha sıkı asılmam gerekli.

Canımcım arkadaşlarını önemsiyosun ne güzel .Umarım ulaşmışsındır bir yakını falan mı hasta acaba. Umarım daha iyi ooluruz ya

Sabah
1 dereotlu poğaça

Öğlen
4 küçük fırında yapılmış köfte
1/2 kepçe çorba
salata
1 ayran

Akşam
4 küçük fırında yapılmış köfte
1/2 kepçe çorba
salata
1 ayran

Su : 1.5 + devam
Spor : 40 dk sabah +30 dk akşam yürüyüş

Not: 1 bardak yarısı sıcak çikolata içtim (tatlı krizim tuttu )

ben de yazayim menumu, henuz saat degisimine adapte olamadim, eski saatimde acikiyorum o yuzden biraz karisti.

sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, lor peyniri, bir domates, 4-5 yaprak marul

ara: 10 gr ceviz, 5 hurma

ogle: 200 gr yagsiz yogurt, 1 armut

ara: 6 kuru kayisi

aksam: 1 dilim ekmek, 1,5 kepce bamya corbasi, 2 servis kasigi bakla, bir kase yagsiz yogurt ve 5-6 dis sarimsak

ara: 2 mandalina

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 10 km yurumeyi planliyorum aksam.

Son düzenleme:

sanirim blogun reklamini yapmak icin geldiniz buraya.

spor yarisina katilanlar ozelden toplam dakikalarinizi bildirin

5. Takim Spor Yarisi

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]40[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]durumda[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlaaarrrr ne yazışmışsınız maşallah öyle...alıntılayamadım lakin okuduklarımdan aklımda kaldığı kadarıyla:

hmcim tüm olumlu ve güzel enerjimi gönderiyorum tatlımmmm, çabuk kazan oku bitir, formülümüzü ver bize kalbim ve dualarım seninleeee

gamzemmm nerelerdesin hatun!!! özledim seni şekercim...yorulmuşsun geçmişler olsun.ben de dağıldım hafta sonu anca kendime gelmeye çalışıyorum

gamzem ve zeynebim şakalanmışsınız geçmişler olsun ikinize de, gerçi zeynebimin olayı geçmişteymiş sanırım...

handecim yemek saatini 18 e çekmişsn, tebrikler arkadaşım faydasını göreceksin...

varsa alıntılayamadıklarım kusura bakmayın lütfen, vugün çok yoğundu...nisan ayı bizim sözleşmelerimizi yenilediğimiz ay...oldukça hareketli geçecek.bugün nazilliden bi kuru incirci firmamız geldi tüm gün onlarlaydık sözleşme yenileme , geçmiş değerlendirme vs..nevrim döndü. ( bu arada nasıl güzel incirler getirmişler...yemedim ama dağıttım hepsini)

LUCI'nin bugünkü menüsü:

sabah: 06:00
nescafe

öğle: 12:30
adana köfte
ayran

akşam: 17:00
haşlanmış karnabahar 1 porsiyon
2 yk yoğurt

bugün tempom çok yüksekti, rahat 5-6 km yapmışımdır... az sonra eşimle rutin akşam yürüyüşümüze çıkacağız 90 dk 6 km...
su: 3 litre

bugünün benim için en güzel haberi eşimin diyete girmiş olması olduuuu :) 5-6 kg vermek istiyormuş yaza kadar ... pek mutlu oldum akşamları güzel yemekler hazırlamak zorunda kalmayacağım

hepinizi pek bi öptüm ben şimdi hazırlanayım yürüyüş için...görüşmek üzere

Son düzenleyen: Moderatör:

canım 10 km yürüdüysen bravoo. haftaya ben de katılmak istiyorum spor yarışına görüyürum ki seni baya motive etti . Menüde biraz karbonhidrat yoğun ama çoğu sağlıklı karbonhidrat o nedenle bişi demiyorum

Menün güzel . Beslenme saati konusunda idolümsün luci .Ayrıca akşam yemeğin çok hafif ve sağlıklı olmuş

Evet, buraya geldiğimden beri değiştiriyorum listeyi, elma mecburen yendi, çocuğa kestim, yarısını verdim, yarısını da ben yedim :)

Listem şu şekilde:
Kahvaltı:
3 dilim tahıllı ekmek, 2 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin ya da 3 ceviz içi ya da 5 fındık ya da 5 badem, şekersiz çay bol yeşillik

Ara: 1 meyve

Öğle: 4 yemek kaşığı baklşyat ya da 1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 köfte kadar et
yarım bardak yoğurt
2 dilim tahıllı ekmek

Ara: 1 elma, 1 çay bardağı leblebi

Akşam: Öğlenin aynısı

Ara: 1 elma

Yatmadan 1 saat önce
1 bardak light süt

Böyle bir listem var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…