- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.321
mutlaka bunun hukuki bir dayanağı vardı, hakkını savunmak için...
Zeynepciğim menün güzel 3 öğün yaparak düzeni değiştirmen eminim metabolizmanı hareketlendirir ama yediklerin sanki biraz karbonhidrat yoğunluklu olmuş gibi geldi bana
Karabuğdayı daha çok şu ünlülerin spor koçluğunu yapan Şeyda Coşkun'un listelerinden biliyorum - aslında sağlıklı bir karbonhidrat deposu ama ömür boyu beslenmeye eklenebilecek birşey mi bilmiyorum denemediğim için yorum da yapamam
Formsante de gerçekten çok motive edici bir dergidir gerçekten bu ay henüz almadım ama çok bilgilendiğimi söyleyebilirim
ben de yeşilçaydan başka çay içmem o yüzden sordum hepsi aynı gün nasıl içilebilir diye...
İnşallah 2. sınav da olsun bize mutlu haberi verirsin kazandım diye
sen 2008den bu zamana değişti demişsin ben ilk 2004te girdim o zaman çok farklıydı 2006da değişmişti 2008de yeni haliyle girdim en yeni hali de bu iki sistemli sınav zaten
herkes ne kadar hızlı değişiyor sınav sistemi diyor yani son on yılda 3kez değişince insan adapte olamıyor haliyle...
ay kuzum sen ilgi mi istiyorsunnnn? ne yapalım söyle yeter
canım ben incelemedim sadece vazgecmekyok ve luciyi aradı gözüm onlar bu takımda çok verdiler diye - kendime bile bakmak sonradan aklıma geldi seni de tebrik ederim üçünüz bizim medar-ı iftiharlarımızsınız
ödemi atıyorsun demek ki
valla hiç sorma yaptım ama çok yedim akşam
ayy valla bull bize ilaççç biran önce kazan mezun ol ve derdimize derman olll=))))
Pepinoyu görmüştüm yemiştim de mango gibi görüntüsü ama daha açık renkte - içi de aynı elma armut gibi tadı değişik birşey. Yazın yeriz ayrıca sadece Peru'dan gelmiyor Ege sahillerinde de yetişiyorBabam da dikmişti ama ne oldu akıbeti bilmiyorum.
Bir de hem pepino hem elma biraz fazla olmamış mı sen sanırım listeyi epey bi değiştirmişsin
Şu dyt listeni yazsan da görsek?
ben de aynıyım - seçimler mahvetti yani Pazar günü olması iyi olmadı en azından kendi açımdan durum öyle - saatlerin alınması da cabası tabii... hava güzel günlük güneşlik ama ben de moralsizim sanırım herşeyden uzaklaşıp biraz kendime vakit ayırmam lazım:44:
ay Gamze çok çok geçmiş olsun yaaa valla kurumda bizim de isimlerimiz alındı sandık görevlisi olmak ister misiniz diye... Bizden bir kişi gitti sanırım - tabii biz dün mesai yaptık yani görevli olsaydım dün her halukarda işe gelecektim. Ayrıca yediklerini de düşünme çünkü gerçekten aç kalmaktansa bulduğunu yemek daha akıllıca olurdu heralde
bu insanlar ne yapıyor bize yaaa biz mi çok duyarlıyız anlamadım gitti - herkes kafasına göre takılırken biz başkaları için kendimizi paralıyoruz
sana da üzüldüm canım yaaa arkadaşının da hakkında hayırlısı olsun
resimli anlatımlara devam diyorsun yaniafiyet olsun
ben de bir ara alsam mı diye düşünüyordum ama sonuçta her alınan eşya taşınırken ayrıca bir yük teşkil ediyor o yüzden vazgeçtim leslie ve parkurda yürüyüşle idare et dedim kendime - onun yerine pilates topu minderi çemberi falan aldım hani taşınsam da yürüyüş bandı kadar yer kaplamaz
oh oh gitsin kaloriler kilolar erisin yağlar
bu yorgunluk Nisan'dan mı yoksa saatlerin alınmasından mı?
çok şükür saçma sapan şakalara maruz kalmadım
tarihe ilk baktığımda aklıma gelen şey bu ne güzel bir tarih dedim 1/4/2014hiç 1 Nisan şakası gelmedi aklıma
bir zamanlar bende dr diyetisyen ya da eczacı olma isteği vardı çünkü hastalıkların nedenlerini belirtilerini falan okur araştırırım, ilaçların prospektüslerini okurum bazı ilaçların içeriğini bilirim şu hastalık için mi kullanıyorsun dediğimde nereden bildin derlero yüzden çok çok isterim kazanmanı - tüm içimdeki eczacılık aşkını sana kanalize ediyorummmmm
valla adı bakıcıysa çocukla en iyi şekilde ilgilenmesi lazım tamam ev işleri için anlaşmamış olabilirsiniz ama bebekle ilgili her türlü şeye katlanılması gerekir
dur bakalim daha belli olmazgerci boyle giderse kimse ona yetisemez, koalisyon yapmamiz gerekir
bana kimse öyle yapmadı o konuda şanslıyım ama bilmediğim şeyler ve bir konu da değil birbiriyle alakasız birden fazla görevim var hepsini aynı anda yapmaya çalışmak yoruyor hem sıfırdan öğren hem en iyi şekilde yap - nasıl olacak? millet bir fotokopiyi bile çekmeye üşenirken ben nelerle uğraşyorumİnşaallah olur canımm, ben de eski işimde bu şeyleri yaşadım.. bilmediğim bir işti ve bana gösteren abi off puff ede ede gösteriyorduu :26::26::26::26:
odada kimse yok şu an ve gerçekten iyi geliyor sukunet bana... kafamı dinliyorum en azındanhay Allah. insallah bir yardim eden cikar. gucleri bi tek sana yetiyor sanirim. bir kahve al, biraz iyi gelir kafanin kazan gibi olmasina. anladigim bisi olsa yardim edeyim dicem ama muhtemelen anlamam.
Allah yardımcın olsun canım,rabbim emeğinin karşılığını verir elbet ama sen moralini yüksek tut internetten araştır bir şekilde yapmaya çalış,destek alabileceğin kişileri araştır
afiyet şifa olsun
maalesef heryerde böyle canım çalışanın uğraşanın yeri yokta,arkası sağlam olanın işini bilenin yeri var napcan
sağol canım gerçekten dediğin gibi yaşadığım şey kafa yorgunluğu... arkadaş gelsin de sorarım ona artıkzaten hep bu iyi niyetimizden kaybediyoruz haktır bize aslında
Topla kendini canım bi an böyle birşeye kapıldın ama sende neyin ne olduğunu biliyorsun kafa yorgunluğunada sadece dinlenmek ii gelir.
Allahım yardımcın olsun
harikasın irade bu işte
Yaaa kızlar canım çok sıkkın
Her geçen gün mesleğimi yapma isteğim daha da artıyor
Yaaa işleri öğrenmedim tam manasıyla ama hepsini doğru düzgün yapmam bekleniyor, bilmiyorum anlamıyorum dediğimde yaparsın öğrenirsin alışırsın deyip geçiştiriliyor ama yanlış yaptığımda da laf yiyorumbugün şef izinli o olmadığından işler bana bakıyor telefonla arayanlara cevap vermeye uğraşıyorum özellikle detay soruyorum verdikleri bilgiler doğrultusunda işimi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor kadın ben böyle yazıyorum o zaman yanlış olursa beni ilgilendirmez dedi kapattı telefonu ben de müdür yardımcısına sordum o da eksik bilgi almışsın ben anlamadım ne istiyorsun deyip geçiştirdi offf ya bilmiyorum ve herkesten azar yiyorum hastalığım da geçmedi zaten öksürük krizlerine giriyorum
napıcam bilmiyorum valla - bir tarafta adam yeni gelmesine rağmen hiç iş yapmaz umursamaz diğer tarafta ben bilmediğimi öğrenmeye çalışır, mesleğimden atandığım halde alakam olmayan işlere kafa patlatır, hasta halimle işe gelirim
bu yorgunluk Nisan'dan mı yoksa saatlerin alınmasından mı?
çok şükür saçma sapan şakalara maruz kalmadım
tarihe ilk baktığımda aklıma gelen şey bu ne güzel bir tarih dedim 1/4/2014hiç 1 Nisan şakası gelmedi aklıma
ben de aynıyım - seçimler mahvetti yani Pazar günü olması iyi olmadı en azından kendi açımdan durum öyle - saatlerin alınması da cabası tabii... hava güzel günlük güneşlik ama ben de moralsizim sanırım herşeyden uzaklaşıp biraz kendime vakit ayırmam lazım:44:
umarım hazoşcum. :)) bahar iyi gelir umarım.alla allaa niye kiiii? bazen insan durduk yere daralıyor bunalıyor geçer hemencecikk umarımm
ben de aynen oyleyim. her seyin ustune bi de bir arkadasimin bir sorunu var galiba. hocasi bana mail atmis, ulasamiyorum bilgin var mi diye, ben de aradim cebi acilmadi, sonra evi de mesguldu, tekrar denedim yine mesguldu. cebini tekrar aradim yine acilmadi ama o aradi sonra, sesi kotu geliyordu, hastanedeyim sonra konusalim dedi. merak da ettim ama konusmak istemiyor sanirim su an. ona da bozuldu moralim.
neyse yapacak bisi yok. hayirlisi olsun diye dua etmekten baska elimizden bisi gelmiyor.
Canımcım arkadaşlarını önemsiyosun ne güzel .Umarım ulaşmışsındır bir yakını falan mı hasta acaba. Umarım daha iyi ooluruz ya
Şeyda Coşkun diyetini gün gün takip edin - POSTA GAZETESİ DEĞİL!
Henüz bugün başlayan bir blogger adım adım herşeyi yazıyor. Sen de onunla bugün başla:
www. yenbirben. simplesite. com
Aradaki boşlukları silmelisinz. Mecburen koydum, yoksa çıkmıyor. Pardon.
ben de yazayim menumu, henuz saat degisimine adapte olamadim, eski saatimde acikiyorum o yuzden biraz karisti.
sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, lor peyniri, bir domates, 4-5 yaprak marul
ara: 10 gr ceviz, 5 hurma
ogle: 200 gr yagsiz yogurt, 1 armut
ara: 6 kuru kayisi
aksam: 1 dilim ekmek, 1,5 kepce bamya corbasi, 2 servis kasigi bakla, bir kase yagsiz yogurt ve 5-6 dis sarimsak
ara: 2 mandalina
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 10 km yurumeyi planliyorum aksam.
kızlaaarrrr ne yazışmışsınız maşallah öyle...alıntılayamadım lakin okuduklarımdan aklımda kaldığı kadarıyla:
hmcim tüm olumlu ve güzel enerjimi gönderiyorum tatlımmmm, çabuk kazan oku bitir, formülümüzü ver bizekalbim ve dualarım seninleeee
gamzemmm nerelerdesin hatun!!! özledim seni şekercim...yorulmuşsun geçmişler olsun.ben de dağıldım hafta sonu anca kendime gelmeye çalışıyorum
gamzem ve zeynebim şakalanmışsınızgeçmişler olsun ikinize de, gerçi zeynebimin olayı geçmişteymiş sanırım...
handecim yemek saatini 18 e çekmişsn, tebrikler arkadaşım faydasını göreceksin...
varsa alıntılayamadıklarım kusura bakmayın lütfen, vugün çok yoğundu...nisan ayı bizim sözleşmelerimizi yenilediğimiz ay...oldukça hareketli geçecek.bugün nazilliden bi kuru incirci firmamız geldi tüm gün onlarlaydık sözleşme yenileme , geçmiş değerlendirme vs..nevrim döndü. ( bu arada nasıl güzel incirler getirmişler...yemedim ama dağıttım hepsini)
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:00
nescafe
öğle: 12:30
adana köfte
ayran
akşam: 17:00
haşlanmış karnabahar 1 porsiyon
2 yk yoğurt
bugün tempom çok yüksekti, rahat 5-6 km yapmışımdır... az sonra eşimle rutin akşam yürüyüşümüze çıkacağız 90 dk 6 km...
su: 3 litre
bugünün benim için en güzel haberi eşimin diyete girmiş olması olduuuu :) 5-6 kg vermek istiyormuş yaza kadar ... pek mutlu oldum akşamları güzel yemekler hazırlamak zorunda kalmayacağım
hepinizi pek bi öptüm ben şimdi hazırlanayım yürüyüş için...görüşmek üzere
Pepinoyu görmüştüm yemiştim de mango gibi görüntüsü ama daha açık renkte - içi de aynı elma armut gibi tadı değişik birşey. Yazın yeriz ayrıca sadece Peru'dan gelmiyor Ege sahillerinde de yetişiyorBabam da dikmişti ama ne oldu akıbeti bilmiyorum.
Bir de hem pepino hem elma biraz fazla olmamış mı sen sanırım listeyi epey bi değiştirmişsin
Şu dyt listeni yazsan da görsek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?