- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.301
Arkadaşım aradı, eşimi artık sevmiyorum, başka birini seviyorum ve onunla buluştuğumu kızım görmüş, şimdi napıcam benimle konuşmuyor, bana küstü dedi..ayyy nasıll üzüldümm, ağlayacam nerdeyseee, o da üzgün yaa iki kat üzüldüm.. 1 nisaaaaann demez miidemedik şey bırakmadımm
Oyyy bu iyi geldiiii, beni silkelediii, yarını beklemeye ne gerek var ki :26: hemen başlayabiliriz kaldığımız yerden
ahahaaa benimde çocukluk arkadaşım canım kardeşim unutulmaz bir şaka yapmıştı.
Ünide dersteyim mesaj attı acil aç teli diye. Dersten cıktım hemen açtım ağlıyıor.
Ben bi hata yaptım hamileyim (yıllardır birlikte olduğu biri var hala birlikteler çok şükür Allah ayırmasın )
Ve ayrıldık az önce bitti demezmi
hangisine kızacagıma ne diyecegimi şaşırdım hem destek vermeye çalışıyorum hemde alttan alttan azına s... bunun
Ama öyle bir hal aldım ki okulun ortasında yığılıp kalcam sandım o kadar caresiz hissetim kendimi
Allaha şükür şakaymış töbe estagfurullah
Sonra sürekli sorup durdum öyle bişi yok dimi diye halada sorarım
canım benimmmbeni de hep ertelemeler mahvetti zaten o yüzden hemen başlamak en iyisi zaten canım sen kaç yaşındasın
Yaaaa kızlarrrr
canım bir sekerpare istiyor bir sekerpare istiyorki sormayınnn
ayyy ne biçim şakaymış o yaaaArkadaşım aradı, eşimi artık sevmiyorum, başka birini seviyorum ve onunla buluştuğumu kızım görmüş, şimdi napıcam benimle konuşmuyor, bana küstü dedi..ayyy nasıll üzüldümm, ağlayacam nerdeyseee, o da üzgün yaa iki kat üzüldüm.. 1 nisaaaaann demez miidemedik şey bırakmadımm
Yaaaa kızlarrrr
ayyy ne biçim şakaymış o yaaa
valla bende regli olacam az önce 2 tane kare bitter bulamadım sütlü madlen çikolatadan yedim bıraksam daha yiyecektim ama dur deim ne yapıyon kendine gel hemen bıraktım
canım tarçınlı süt iç biraz bekle geçer sakın diyeti bozmaaYaaaa kızlarrrr
ahahaaa benimde çocukluk arkadaşım canım kardeşim unutulmaz bir şaka yapmıştı.
Ünide dersteyim mesaj attı acil aç teli diye. Dersten cıktım hemen açtım ağlıyıor.
Ben bi hata yaptım hamileyim (yıllardır birlikte olduğu biri var hala birlikteler çok şükür Allah ayırmasın )
Ve ayrıldık az önce bitti demezmi
hangisine kızacagıma ne diyecegimi şaşırdım hem destek vermeye çalışıyorum hemde alttan alttan azına s... bunun
Ama öyle bir hal aldım ki okulun ortasında yığılıp kalcam sandım o kadar caresiz hissetim kendimi
Allaha şükür şakaymış töbe estagfurullah
Sonra sürekli sorup durdum öyle bişi yok dimi diye halada sorarım
Aynennn, benim arkadaşta çok acil 2 dk. konuşalım mı müsaitsen ama üzülmeyeceksin dediiinan bayılıp kalıcaktım..
Çok haklısın canımmmm
dondurma alıp ye canım, şimdi kendin yaparsan çok yersin, olmadı git dışarda yarım porsiyon ye (2 tane felan olur sanırım)
valla bende regli olacam az önce 2 tane kare bitter bulamadım sütlü madlen çikolatadan yedim bıraksam daha yiyecektim ama dur deim ne yapıyon kendine gel hemen bıraktım
suan şirketten çıkamam malesef
la havleee yavvv dondurmada ne ii giderdi aslında ama yapmak istemiyorum yaaa
İnternetten baktım böyle durumlarda sıcak öikolata için diyorlarr bir tane buldum çekmecemde bakıcam şimdi süt varsa yapıcam süt yoksa mecbur su ile yaparım
canım tarçınlı süt iç biraz bekle geçer sakın diyeti bozmaa
aman Allahım bunlar nasıl şakalarrr
Suyla yap tatlım, hem kalorisi de düşer hem daha hafif olur
Yaaa kızlar canım çok sıkkın
Her geçen gün mesleğimi yapma isteğim daha da artıyor
Yaaa işleri öğrenmedim tam manasıyla ama hepsini doğru düzgün yapmam bekleniyor, bilmiyorum anlamıyorum dediğimde yaparsın öğrenirsin alışırsın deyip geçiştiriliyor ama yanlış yaptığımda da laf yiyorumbugün şef izinli o olmadığından işler bana bakıyor telefonla arayanlara cevap vermeye uğraşıyorum özellikle detay soruyorum verdikleri bilgiler doğrultusunda işimi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor kadın ben böyle yazıyorum o zaman yanlış olursa beni ilgilendirmez dedi kapattı telefonu ben de müdür yardımcısına sordum o da eksik bilgi almışsın ben anlamadım ne istiyorsun deyip geçiştirdi offf ya bilmiyorum ve herkesten azar yiyorum hastalığım da geçmedi zaten öksürük krizlerine giriyorum
napıcam bilmiyorum valla - bir tarafta adam yeni gelmesine rağmen hiç iş yapmaz umursamaz diğer tarafta ben bilmediğimi öğrenmeye çalışır, mesleğimden atandığım halde alakam olmayan işlere kafa patlatır, hasta halimle işe gelirim
ah be canım heryerde aynı mı olur bu işler yaa insanın işten soğutmaktan başka bir işe yaramıyor bu gibi seyler
bende ilk yönetim ekibine geçtiğimde aynısını yaptılar Allaha şükür atlattım ama dediğin gibi çok sey bekleniyor hiç bisey gösterilmiyor.
Helede başında hiç bi iş yapmayan anlamayan sadece bişiler yapmanı isteyen biri varsa dahada vahim
Ama üzülme sen kendine güven daha önceki yaptıgın güzel seyleri düşün neden onca insan varken sana bu sekilde görevler verildiğini düşün mutlu ol
sen iyisin ve senden çok sey bekleniyor altından kalkabileceiğini düşünüyorlar herşey bu yüzden
aksini düşünürsen olmaz
Ben de pozitif düşünmeye çalıştım ilk olarak zaten - dedim bu işler bende tamam ama yapabileceğime inandıklarından benden iyi iş çıkarmamı bekliyorlar gibi şeyleri aklıma getirdim. Ama gerçekten yoruluyorum oturarak çalışıyorum ama kafam kazan gibi... Şef sağolsun gösterir öğretir bak hakkını yiyemem ama izinli onu da arayamam hastası var diye rahatsız etmek istemiyorum
hayatım hep sorumluluk almakla geçti şükür altından kalkarım bir şekilde ama o zamana kadar da epey yıpranacağım sanırım. 28 yaşındayım ama inanın hiç kendimi genç gibi hissetmiyorum zihnen çok yorgunum
Aslında 1 haftalık izin alıp evde yatmak var ama ben yapamam vicdanım elvermez aldığım paranın hakkını vermem lazım - neyse artık daha önce bu işlere bakan arkadaşa soracağım belki yardımcı olur
Ben de pozitif düşünmeye çalıştım ilk olarak zaten - dedim bu işler bende tamam ama yapabileceğime inandıklarından benden iyi iş çıkarmamı bekliyorlar gibi şeyleri aklıma getirdim. Ama gerçekten yoruluyorum oturarak çalışıyorum ama kafam kazan gibi... Şef sağolsun gösterir öğretir bak hakkını yiyemem ama izinli onu da arayamam hastası var diye rahatsız etmek istemiyorum
hayatım hep sorumluluk almakla geçti şükür altından kalkarım bir şekilde ama o zamana kadar da epey yıpranacağım sanırım. 28 yaşındayım ama inanın hiç kendimi genç gibi hissetmiyorum zihnen çok yorgunum
Aslında 1 haftalık izin alıp evde yatmak var ama ben yapamam vicdanım elvermez aldığım paranın hakkını vermem lazım - neyse artık daha önce bu işlere bakan arkadaşa soracağım belki yardımcı olur
Allah yardımcın olsun canım,rabbim emeğinin karşılığını verir elbet ama sen moralini yüksek tut internetten araştır bir şekilde yapmaya çalış,destek alabileceğin kişileri araştırYaaa kızlar canım çok sıkkın
Her geçen gün mesleğimi yapma isteğim daha da artıyor
Yaaa işleri öğrenmedim tam manasıyla ama hepsini doğru düzgün yapmam bekleniyor, bilmiyorum anlamıyorum dediğimde yaparsın öğrenirsin alışırsın deyip geçiştiriliyor ama yanlış yaptığımda da laf yiyorumbugün şef izinli o olmadığından işler bana bakıyor telefonla arayanlara cevap vermeye uğraşıyorum özellikle detay soruyorum verdikleri bilgiler doğrultusunda işimi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor kadın ben böyle yazıyorum o zaman yanlış olursa beni ilgilendirmez dedi kapattı telefonu ben de müdür yardımcısına sordum o da eksik bilgi almışsın ben anlamadım ne istiyorsun deyip geçiştirdi offf ya bilmiyorum ve herkesten azar yiyorum hastalığım da geçmedi zaten öksürük krizlerine giriyorum
napıcam bilmiyorum valla - bir tarafta adam yeni gelmesine rağmen hiç iş yapmaz umursamaz diğer tarafta ben bilmediğimi öğrenmeye çalışır, mesleğimden atandığım halde alakam olmayan işlere kafa patlatır, hasta halimle işe gelirim
afiyet şifa olsun
kızlar az su ile yaptım içiyorum çok şükür
ah be canım heryerde aynı mı olur bu işler yaa insanın işten soğutmaktan başka bir işe yaramıyor bu gibi seyler
bende ilk yönetim ekibine geçtiğimde aynısını yaptılar Allaha şükür atlattım ama dediğin gibi çok sey bekleniyor hiç bisey gösterilmiyor.
Helede başında hiç bi iş yapmayan anlamayan sadece bişiler yapmanı isteyen biri varsa dahada vahim
Ama üzülme sen kendine güven daha önceki yaptıgın güzel seyleri düşün neden onca insan varken sana bu sekilde görevler verildiğini düşün mutlu ol
sen iyisin ve senden çok sey bekleniyor altından kalkabileceiğini düşünüyorlar herşey bu yüzden
aksini düşünürsen olmaz
Allah yardımcın olsun canım,rabbim emeğinin karşılığını verir elbet ama sen moralini yüksek tut internetten araştır bir şekilde yapmaya çalış,destek alabileceğin kişileri araştır
afiyet şifa olsun
maalesef heryerde böyle canım çalışanın uğraşanın yeri yokta,arkası sağlam olanın işini bilenin yeri var napcan
Pepinoyu görmüştüm yemiştim de mango gibi görüntüsü ama daha açık renkte - içi de aynı elma armut gibi tadı değişik birşey. Yazın yeriz ayrıca sadece Peru'dan gelmiyor Ege sahillerinde de yetişiyorBugünkü menüm:
Sabah: Yarım bardak light süt, bir parça peynir ve iki çorba kaşığı çavdar unuyla yapılmış krep
Zencefil, limon, biberiye çayı
Ara: Yeşil çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası
5 ızgara köfte, yeşillik
Ayran
Ara: 1 dilim ekmek, bir çorba kaşığı lor peyniri
1 tane pepino :) ( Perudan gelen bir meyveymiş, markette rast geldim, googledan bakıp aldım :) Yarım elma
Akşam:
5 kaşık kıymalı havuçlu patates yemeği
4 kaşık karabuğday pilavı
Salata, yarım kase yoğurt
Ara
1 elma (kabuğuyla rendeleyip, biraz light süt ekleyip biraz soteleyeceğim, üstüne tarçın)
Spor: 2 saat 15 dakika orta tempolu yürüyüş
Su: 3 litre
Pepinonun faydaları:
Şeker Hastalıkları,
Kemik Erimesi,
Dalak Yetmezliği (Tromoksin),
Bağırsak Kanseri,
Gen Hastaları,
Mide Rahatsızlığı,
Anemi (Kansızlık) Hastaları,
Hemofili Hastaları (Kanın Pıhtılaşmasındaki Bir Bozukluğa Bağlı Kanama Hastalığı),
Çocuklarda Kemik Gelişimi Sağlamakta,
Eklem Romatizmasına İyi Gelmekte,
Kolesterolü Düşürmekte (Hastaları tarafından beyan edilmiştir),
Kilo Problemi Olanlar Daha Çok Tüketmektedir.
ben de aynıyım - seçimler mahvetti yani Pazar günü olması iyi olmadı en azından kendi açımdan durum öyle - saatlerin alınması da cabası tabii... hava güzel günlük güneşlik ama ben de moralsizim sanırım herşeyden uzaklaşıp biraz kendime vakit ayırmam lazım:44:valla kızlar bugün depresyondaydım. dışarı da çıktım hava da güzeldi ama çok mutsuzdum . sanki dünyaya herkes sığmış benden başka mutsuzdum. seçimden midir nedir. akşam eve geldik yemek de hazırladım ama tad alamadım .bilinmez neden ?
ay Gamze çok çok geçmiş olsun yaaa valla kurumda bizim de isimlerimiz alındı sandık görevlisi olmak ister misiniz diye... Bizden bir kişi gitti sanırım - tabii biz dün mesai yaptık yani görevli olsaydım dün her halukarda işe gelecektim. Ayrıca yediklerini de düşünme çünkü gerçekten aç kalmaktansa bulduğunu yemek daha akıllıca olurdu heraldeKızlarrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaageberdim resmennnnn cumartesi misafir ağırladım, dışarı çıktım ve geç saat döndüm, Pazar seçim görevim vardı ve 7 de sandığım başında oldum yaz saati uygulaması nedeniyle 1 saat erken uyandım, 5:30 yerine 4:30 da ayaktaydımmm veeee aman Allahım düştüm mü 350 seçmeni olan bir köyee 4 tane muhtar amca vardıı, kıyasıya mücadeleee çok şükür kazasız belasız anlımızın akıyla günü saat gece 23 gibi bitirdik ama evde eşş, iş gene uykusuz kaldım, malum bu gün okullar tatail di ve ben tatilimin büyük bölümünü uyuyarak geçirdim az önce 8 gibi uyandım ayyyy dün o karmaşada ve köylülerin yaptığı tribünden dolayı yemek yiyemedim, eve geldim bir tabak tuzlu tatlı kurabiyeyi götürdüm..ona rağmen 500 gr. az geldim ama tabiki açlık kilosu olabilirr
Sizleri çok özledim, sizler nasılsınızzz
.
bu insanlar ne yapıyor bize yaaa biz mi çok duyarlıyız anlamadım gitti - herkes kafasına göre takılırken biz başkaları için kendimizi paralıyoruzben de aynen oyleyim. her seyin ustune bi de bir arkadasimin bir sorunu var galiba. hocasi bana mail atmis, ulasamiyorum bilgin var mi diye, ben de aradim cebi acilmadi, sonra evi de mesguldu, tekrar denedim yine mesguldu. cebini tekrar aradim yine acilmadi ama o aradi sonra, sesi kotu geliyordu, hastanedeyim sonra konusalim dedi. merak da ettim ama konusmak istemiyor sanirim su an. ona da bozuldu moralim.
neyse yapacak bisi yok. hayirlisi olsun diye dua etmekten baska elimizden bisi gelmiyor.
Pazar menüm
Eki Görüntüle 1046665 Eki Görüntüle 1046667 Eki Görüntüle 1046666
Kahwaltım standart öğle tarhana corbası ve salata akşamda mantarı tawuk ve yoğurt
resimli anlatımlara devam diyorsun yaniBugünkü menü
Eki Görüntüle 1046677 Eki Görüntüle 1046676 Eki Görüntüle 1046678 Eki Görüntüle 1046679 Eki Görüntüle 1046680 Eki Görüntüle 1046681 Eki Görüntüle 1046682
Standart kahwaltı sonrasında yesıl cay ve incir, turk kahvesi ve activia,akşam 1 dlm anayasa yedim bide az önce 1 bardak süt içtim o kadar
su 1 lt
spor 3 seferde yapıldı 20 km yuruyus
ben de bir ara alsam mı diye düşünüyordum ama sonuçta her alınan eşya taşınırken ayrıca bir yük teşkil ediyor o yüzden vazgeçtim leslie ve parkurda yürüyüşle idare et dedim kendime - onun yerine pilates topu minderi çemberi falan aldım hani taşınsam da yürüyüş bandı kadar yer kaplamazBen geç bıle kalmışım almak için ömür boyunca kullanılacak bişey bence imkanın varsa hiç durma al leslie filan cok adapte olamadım ben iyimi almışız
oh oh gitsin kaloriler kilolar erisin yağlarmalum bugun telafi modundayim. ama 10 km yurudum geldim. resmi de budur:
Eki Görüntüle 1046904
10 kg once 10 km yurudugumda 1000 kalori yaktin derdi aah ah
bu yorgunluk Nisan'dan mı yoksa saatlerin alınmasından mı?Kızlarr Günaydınnnn
Sabah yürüyüşümü yaptım ve işteyim.
Nisanın başı olması sebebiyle yogunluk başladı
Umarım bugün Nisan 1 sakalarına maruz kalmassınız
Hepinizin iyi bir gün geçirmesini diliyorum kendimde dahil
bir zamanlar bende dr diyetisyen ya da eczacı olma isteği vardı çünkü hastalıkların nedenlerini belirtilerini falan okur araştırırım, ilaçların prospektüslerini okurum bazı ilaçların içeriğini bilirim şu hastalık için mi kullanıyorsun dediğimde nereden bildin derlerAynen öyle, herşey 2. sınava bağlı :26:
Umarım bir olsun da şu eczacılık ohh diyeyim, kızlar bakın ilaç bulacağım yiyip yiyip kilo almayacağız ona göre olumlu enerji yollayın bana
valla adı bakıcıysa çocukla en iyi şekilde ilgilenmesi lazım tamam ev işleri için anlaşmamış olabilirsiniz ama bebekle ilgili her türlü şeye katlanılması gerekirYahu temizlik yapmıyolar tabaklarınıda ben yıkıyorum yemekleri hazır çokmu zor bir çocuk bakmak
Hmcim sen çalışmalarına devam et :) olumlu enerjilerin bizden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?