- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.261
Kahvaltı alışkanlığım yokta canım:)evet 20şer kgcuk
azimle devam edeceğiz yapacak birşey yok (gerçi bugün ben batırdım ama zararın neresinden dönersek kar değil mi?)
havaların ısınmasını ve saatlerin alınmasını avantaja çevirmek lazım değil mi Gamze?
kaptancım ellerine sağlık -
dereceler almışız luci ve vazgeçmekyok ilk 10a girmiş tebrik ediyorum hanımlar ikinizi de
Resimli anlatım güzel ve değişik olmuş
canım sen de kaç gündür hatta haftadır uykusuz ve yorgunsun bir de konyaya git gel yaptın bi dinlen yaaa
sabah kahveyle geçiştirmişsin ama peynir ekmek domates yesen daha iyi olmaz mıydı sanki? yani zaten az yiyorsun
Diyetisyen listesi olduğu çok belli maşallahbence tam gaz devam et aksatma ve öğün atlama derim bu arada aldığın dergi formsante mi?
Handecim meün güzel bence dışarıda olmana rağmen iyi atlatmışsın afiyet olsun
karabuğdayı diyetisyen mi tavsiye etti?
malum bugun telafi modundayim. ama 10 km yurudum geldim. resmi de budur:
Eki Görüntüle 1046904
10 kg once 10 km yurudugumda 1000 kalori yaktin derdi aah ah
Kızlarr Günaydınnnn
Sabah yürüyüşümü yaptım ve işteyim.
Nisanın başı olması sebebiyle yogunluk başladı
Umarım bugün Nisan 1 sakalarına maruz kalmassınız
Hepinizin iyi bir gün geçirmesini diliyorum kendimde dahil
ödemin vardır bence yoksa bi günde sıkan pantolon nasıl bollaşır kiiii=)))sen bence azcık su benim yoğurttan yeeeegünaydınlarrr
canım seni atlamışım kusura bakma
gamzem herşeyde bi hayır vardırbak ilk defa haftasonu cozuytmadın seçim sebebile
hayırdır inşallah
kızlar yaa dün saçma salak bir akşamdı akşam 1 kaşık fasülye 1 kaşık pilav yedim sonra gece acıktım 1 dilim ekmekle peynir yedim kendimi kötü hissettim anlamıyorum dün bacak kısmı sıkan pantolon bugün bol geliyor aynı pantolonu giydim garip bir bünyem oldu benim yaaaa
Aynen öyle, herşey 2. sınava bağlı :26:
Umarım bir olsun da şu eczacılık ohh diyeyim, kızlar bakın ilaç bulacağım yiyip yiyip kilo almayacağız ona göre olumlu enerji yollayın bana
Bu bakıcı ilk günden bırakıyorüf be eskiside pişmanmış sanki ısrar etsek gelcek.aymyılan hikayesine döndü bakıcı olayı.sabahn60 ıögördüm yine çok mutluyum.bu arada doğumdann sonra çirkinleşen yüzüm artık eskisi gibi:) güzel
yaa noldu canım bakıcı niye bırakıyor hayırdır ne can sıkıcı şu bakıcı olayları allah benim yüzüme baktı da bu bakıcım iyiBu bakıcı ilk günden bırakıyorüf be eskiside pişmanmış sanki ısrar etsek gelcek.aymyılan hikayesine döndü bakıcı olayı.sabahn60 ıögördüm yine çok mutluyum.bu arada doğumdann sonra çirkinleşen yüzüm artık eskisi gibi:) güzel
ödemin vardır bence yoksa bi günde sıkan pantolon nasıl bollaşır kiiii=)))sen bence azcık su benim yoğurttan yeeee
yaa noldu canım bakıcı niye bırakıyor hayırdır ne can sıkıcı şu bakıcı olayları allah benim yüzüme baktı da bu bakıcım iyi
valla bilmiyom olmazsa bi iki gün deneyeyim yoğurt tarçın zerdeçal ve zencefil koyuyon dimi?
evet kaptancım 2 yk light yoğurdun içine 1 er çay kaşiği koyuluyor ama ben tam 1 kaşık koymuyorum..yiyemem diyeee:) çok tuvaletim geliyor amaaa bence zayıflatmaktan ziyade ödem attırıyorrr
Aynen öyle, herşey 2. sınava bağlı :26:
Umarım bir olsun da şu eczacılık ohh diyeyim, kızlar bakın ilaç bulacağım yiyip yiyip kilo almayacağız ona göre olumlu enerji yollayın bana
Selam kızlar
Sabah girdim okudum alıntıladım ama yazamadım bir türlü...
Bugün hala saat değişiminin etkilerini yaşamaktayım dünkü menümü yazmayacağım çünkü çok saçmaladım akşam
Sabah da zaten tartıda hala 2 kg fazla çıkınca biraz güne moralsiz başladım işe de geç kaldım Allahım bu ne yaaa - 1 saatlik fark uyku düzenini gerçekten çok etkiliyor zaten ben normalden biraz erken uyansam hemen vücudum su tutuyor eminim tartıdaki rakamın sebebi de bu...
Bakalım bugün biraz ödem atıcı besleniyorum inşallah yarına faydasını görürüm
tamam tatlım ben yarın başlayayım bu işe bakalım zaten kronik kabızlık sorunumda var işe yarar umarım
bugünden itibaren akşam 6 da kesiyorum yemeyi takımdaşlarım . 7 den 6 ya iniyorum
alla alla niye ilk günden bırakıyor anlamadım kibennnn
kabızlıga bilmiyorum da öbür türlü sürekli şır şırrrrr
yaa noldu canım bakıcı niye bırakıyor hayırdır ne can sıkıcı şu bakıcı olayları allah benim yüzüme baktı da bu bakıcım iyi
valla bilmiyom olmazsa bi iki gün deneyeyim yoğurt tarçın zerdeçal ve zencefil koyuyon dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?