Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu bakıcı ilk günden bırakıyor üf be eskiside pişmanmış sanki ısrar etsek gelcek.aymyılan hikayesine döndü bakıcı olayı.sabahn60 ıögördüm yine çok mutluyum.bu arada doğumdann sonra çirkinleşen yüzüm artık eskisi gibi:) güzel

Kahvaltı alışkanlığım yokta canım:)

ohh güzell sabaha iyi başlamışsın yürüyüşlee...oyii kesin okulda öğrenciler tarafından 1 nisan şakalarına maruz kalırım=)

ödemin vardır bence yoksa bi günde sıkan pantolon nasıl bollaşır kiiii=)))sen bence azcık su benim yoğurttan yeeee

Aynen öyle, herşey 2. sınava bağlı :26:
Umarım bir olsun da şu eczacılık ohh diyeyim, kızlar bakın ilaç bulacağım yiyip yiyip kilo almayacağız ona göre olumlu enerji yollayın bana

ayy valla bull bize ilaççç biran önce kazan mezun ol ve derdimize derman olll=))))

alla alla niye ilk günden bırakıyor anlamadım kibennnn

yaa noldu canım bakıcı niye bırakıyor hayırdır ne can sıkıcı şu bakıcı olayları allah benim yüzüme baktı da bu bakıcım iyi

ödemin vardır bence yoksa bi günde sıkan pantolon nasıl bollaşır kiiii=)))sen bence azcık su benim yoğurttan yeeee

valla bilmiyom olmazsa bi iki gün deneyeyim yoğurt tarçın zerdeçal ve zencefil koyuyon dimi?

evet kaptancım 2 yk light yoğurdun içine 1 er çay kaşiği koyuluyor ama ben tam 1 kaşık koymuyorum..yiyemem diyeee:) çok tuvaletim geliyor amaaa bence zayıflatmaktan ziyade ödem attırıyorrr

evet kaptancım 2 yk light yoğurdun içine 1 er çay kaşiği koyuluyor ama ben tam 1 kaşık koymuyorum..yiyemem diyeee:) çok tuvaletim geliyor amaaa bence zayıflatmaktan ziyade ödem attırıyorrr

tamam tatlım ben yarın başlayayım bu işe bakalım zaten kronik kabızlık sorunumda var işe yarar umarım

Aynen öyle, herşey 2. sınava bağlı :26:
Umarım bir olsun da şu eczacılık ohh diyeyim, kızlar bakın ilaç bulacağım yiyip yiyip kilo almayacağız ona göre olumlu enerji yollayın bana

Hmcim sen çalışmalarına devam et :) olumlu enerjilerin bizden olsun

Selam kızlar
Sabah girdim okudum alıntıladım ama yazamadım bir türlü...
Bugün hala saat değişiminin etkilerini yaşamaktayım dünkü menümü yazmayacağım çünkü çok saçmaladım akşam
Sabah da zaten tartıda hala 2 kg fazla çıkınca biraz güne moralsiz başladım işe de geç kaldım Allahım bu ne yaaa - 1 saatlik fark uyku düzenini gerçekten çok etkiliyor zaten ben normalden biraz erken uyansam hemen vücudum su tutuyor eminim tartıdaki rakamın sebebi de bu...
Bakalım bugün biraz ödem atıcı besleniyorum inşallah yarına faydasını görürüm

yaz saatine alismamiz bir hafta falan alacak sanirim, benim de yemeklerin saati uyku saatim falan birbirine girdi. uykunu alip dinlenemediysen odemin devam etmesi normal gibi. bugun erkenden yatmaya calis.

Çocuk bakamıycakmiş ama ben bakıcı diye işe aldım.yahu beni buluyor bu numuneler hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…