- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.241
Bugünkü menü
Eki Görüntüle 1046677 Eki Görüntüle 1046676 Eki Görüntüle 1046678 Eki Görüntüle 1046679 Eki Görüntüle 1046680 Eki Görüntüle 1046681 Eki Görüntüle 1046682
Standart kahwaltı sonrasında yesıl cay ve incir, turk kahvesi ve activia,akşam 1 dlm anayasa yedim o kadar
su 1 lt
spor 3 seferde yapıldı 20 km yuruyus
Maşallah, spor tempona hayranım. Bir koşu bandı al al diye dürtüklüyorlar beni senin ekran fotoğraflarını görünce :)
Bugünkü menü
Eki Görüntüle 1046677 Eki Görüntüle 1046676 Eki Görüntüle 1046678 Eki Görüntüle 1046679 Eki Görüntüle 1046680 Eki Görüntüle 1046681 Eki Görüntüle 1046682
Standart kahwaltı sonrasında yesıl cay ve incir, turk kahvesi ve activia,akşam 1 dlm anayasa yedim bide az önce 1 bardak süt içtim o kadar
su 1 lt
spor 3 seferde yapıldı 20 km yuruyus
Ben geç bıle kalmışım almak için ömür boyunca kullanılacak bişey bence imkanın varsa hiç durma al leslie filan cok adapte olamadım ben iyimi almışız
Maşallah, spor tempona hayranım. Bir koşu bandı al al diye dürtüklüyorlar beni senin ekran fotoğraflarını görünce :)
kiz naptin? ericeksin bu gidisle
Bir kapalı balkonum var ama şu anda dolu, bir kaç düzenlemeden sonra düşünüyorum almayı, balkonda hem alt kata çok gürültü gitmez hem de evin içinde olmaz. Ev ufak biraz , ona yer yok :)
Yok be nerdeeeee bnm meto cok salak bi meto yemıım düşüyor kılo su içim artıyor hemen hsonu coştum böle yaptım
Kızlarr Günaydınnnn
Sabah yürüyüşümü yaptım ve işteyim.
Nisanın başı olması sebebiyle yogunluk başladı
Umarım bugün Nisan 1 sakalarına maruz kalmassınız
Hepinizin iyi bir gün geçirmesini diliyorum kendimde dahil
günaydın canıııım, sana da kolay gelsin :) inşallah keyifli, huzurlu, mutlu bir gün olsun hepimiz için...beni de yoğun bir gün beklemekte...görüşürüz, öptüm çoook
canım seni atlamışım kusura bakmatebrikleri canımmmmmm=))9 listede ben de varım 4. yüm=))) taa eskidekini de katmışlarr o yüzdennn
gamzem herşeyde bi hayır vardırbak ilk defa haftasonu cozuytmadın seçim sebebileKızlarrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaageberdim resmennnnn cumartesi misafir ağırladım, dışarı çıktım ve geç saat döndüm, Pazar seçim görevim vardı ve 7 de sandığım başında oldum yaz saati uygulaması nedeniyle 1 saat erken uyandım, 5:30 yerine 4:30 da ayaktaydımmm veeee aman Allahım düştüm mü 350 seçmeni olan bir köyee 4 tane muhtar amca vardıı, kıyasıya mücadeleee çok şükür kazasız belasız anlımızın akıyla günü saat gece 23 gibi bitirdik ama evde eşş, iş gene uykusuz kaldım, malum bu gün okullar tatail di ve ben tatilimin büyük bölümünü uyuyarak geçirdim az önce 8 gibi uyandım ayyyy dün o karmaşada ve köylülerin yaptığı tribünden dolayı yemek yiyemedim, eve geldim bir tabak tuzlu tatlı kurabiyeyi götürdüm..ona rağmen 500 gr. az geldim ama tabiki açlık kilosu olabilirr
Sizleri çok özledim, sizler nasılsınızzz
.
ben de aynen oyleyim. her seyin ustune bi de bir arkadasimin bir sorunu var galiba. hocasi bana mail atmis, ulasamiyorum bilgin var mi diye, ben de aradim cebi acilmadi, sonra evi de mesguldu, tekrar denedim yine mesguldu. cebini tekrar aradim yine acilmadi ama o aradi sonra, sesi kotu geliyordu, hastanedeyim sonra konusalim dedi. merak da ettim ama konusmak istemiyor sanirim su an. ona da bozuldu moralim.
neyse yapacak bisi yok. hayirlisi olsun diye dua etmekten baska elimizden bisi gelmiyor.
hep ders olmaz ama, arada film de izlemelisin :) istediğin zaman ben sana yeni filmler öneririm
hadi bakalım canım tebrik ederimmmm
spor yarisi icin gunluk spor dakikalarini bana ozelden atmayanlarinkini tabloya eklemicem. duymadik demeyin.
5. Takim Spor Yarisi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Yarismaci[/TD]
[TD]28.03[/TD]
[TD]29.03[/TD]
[TD]30.03[/TD]
[TD]31.03[/TD]
[TD]01.04[/TD]
[TD]02.05[/TD]
[TD]03.04[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vazgecmekyok[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elendil76[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebbisss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulanne[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durumda[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sinav sisteminden cok uzagim ama bana 2. sinavin guzel gecerse mumkun gibi gorundu cevabindan :) hayirlisiyla insallah girersin istedigin bolume :)
Aynen öyle, herşey 2. sınava bağlı :26:
Umarım bir olsun da şu eczacılık ohh diyeyim, kızlar bakın ilaç bulacağım yiyip yiyip kilo almayacağız ona göre olumlu enerji yollayın bana
Bence yarış boşuna ebbisi direk 1.ilan edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?