Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah, spor tempona hayranım. Bir koşu bandı al al diye dürtüklüyorlar beni senin ekran fotoğraflarını görünce :)

Maşallah, spor tempona hayranım. Bir koşu bandı al al diye dürtüklüyorlar beni senin ekran fotoğraflarını görünce :)

Ben geç bıle kalmışım almak için ömür boyunca kullanılacak bişey bence imkanın varsa hiç durma al leslie filan cok adapte olamadım ben iyimi almışız

Ben geç bıle kalmışım almak için ömür boyunca kullanılacak bişey bence imkanın varsa hiç durma al leslie filan cok adapte olamadım ben iyimi almışız

Bir kapalı balkonum var ama şu anda dolu, bir kaç düzenlemeden sonra düşünüyorum almayı, balkonda hem alt kata çok gürültü gitmez hem de evin içinde olmaz. Ev ufak biraz , ona yer yok :)

Bir kapalı balkonum var ama şu anda dolu, bir kaç düzenlemeden sonra düşünüyorum almayı, balkonda hem alt kata çok gürültü gitmez hem de evin içinde olmaz. Ev ufak biraz , ona yer yok :)

Bnmde salonda duruyo katlıyorum misafir geldiğinde napim bende yer bulamadım aynen bnmde salonda günlük oturmuyorlar herhalde sorun çıkmadı şukur

Son düzenleme:
malum bugun telafi modundayim. ama 10 km yurudum geldim. resmi de budur:

10 kg once 10 km yurudugumda 1000 kalori yaktin derdi aah ah

Son düzenleme:
Kızlarr Günaydınnnn

Sabah yürüyüşümü yaptım ve işteyim.

Nisanın başı olması sebebiyle yogunluk başladı

Umarım bugün Nisan 1 sakalarına maruz kalmassınız

Hepinizin iyi bir gün geçirmesini diliyorum kendimde dahil

günaydın canıııım, sana da kolay gelsin :) inşallah keyifli, huzurlu, mutlu bir gün olsun hepimiz için...beni de yoğun bir gün beklemekte...görüşürüz, öptüm çoook

spor yarisi icin gunluk spor dakikalarini bana ozelden atmayanlarinkini tabloya eklemicem. duymadik demeyin.

5. Takim Spor Yarisi

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]durumda[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

günaydınlarrr

tebrikleri canımmmmmm=))9 listede ben de varım 4. yüm=))) taa eskidekini de katmışlarr o yüzdennn
canım seni atlamışım kusura bakma
gamzem herşeyde bi hayır vardırbak ilk defa haftasonu cozuytmadın seçim sebebile

hayırdır inşallah

kızlar yaa dün saçma salak bir akşamdı akşam 1 kaşık fasülye 1 kaşık pilav yedim sonra gece acıktım 1 dilim ekmekle peynir yedim kendimi kötü hissettim anlamıyorum dün bacak kısmı sıkan pantolon bugün bol geliyor aynı pantolonu giydim garip bir bünyem oldu benim yaaaa

hep ders olmaz ama, arada film de izlemelisin :) istediğin zaman ben sana yeni filmler öneririm

Lucim film değil de dizi ve kitaba sarıyorum genelde son zamanlarda ama bol kahkahalı filmler önerirsen izleyebilirim, en çok gülmeye ihtiyacım var, çalışmaya da daha başlayamadım açıkçası ama en azından psikoloji diyet değil de sınav psikolojisi olsun istiyorum bakalım ..

Bence yarış boşuna ebbisi direk 1.ilan edin

sinav sisteminden cok uzagim ama bana 2. sinavin guzel gecerse mumkun gibi gorundu cevabindan :) hayirlisiyla insallah girersin istedigin bolume :)

Aynen öyle, herşey 2. sınava bağlı :26:
Umarım bir olsun da şu eczacılık ohh diyeyim, kızlar bakın ilaç bulacağım yiyip yiyip kilo almayacağız ona göre olumlu enerji yollayın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…